Odgovorjeno
0
0

Zdravo,

zame ste bili vedno moja najljubša revija ne svetu. Še celo h kosilu sem se vas trudil pritihotapiti! Vendar to, da en najstnik naredi knjižni klub, za katerega nobeden ne ve, Vi pa mu to prepoveste objavljati se mi ne zdi lepo. Glede tistega prejšnjega sporočila sem se sam odločil razkriti, in sem razkril samo IME. Glejte, vem, da ste mi enkrat že pogledali skozi prste, zato Vam nočem ponovno delati preglavice.

Hvala!

P. S.:
Nehal bom oglaševati, vendar bi vas rad prosil za zelo, zelo majhen oglasek v Pilu. Privoščiti si ga ne morem, vendar bi bil zelo vesel, če bi me le malo omenili. Hvala!

VAŠ NAJVEČJI OBOŽEVALEC!!!

Najboljši odgovor
0
0

Pil, Vi ste ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najboljši odgovor
0
0

Dragi Pilovec 🙂

Pravila so se na svetovalnici pojavila zato, ker drugače nastaja cel kaos. Svetovalnica postaja bolj popularna kot smo si predstavljali. Radi bi jo držali vsaj približno v smeri, ki je zastavljena – pogovor o odraščanju.

Ker pa se pojavlja toliko drugačnih objav (zgodbe, razni “oglaski” itd.), bomo spletno stran razširili, samo čas rabimo :).

Glede identitete: če poveš samo svoje ime, je vse v redu. Na Pilu se bojimo raznih zlorab svetovalnice – internet je malo strašljia zadeva, gor je polno norcev in vsekakor ne želimo, da bi kakšni norci zbirali vaše osebne podatke. Ničesar nisi storil narobe.

Prostor, kjer boš lahko objavljal svoj knjižni klub, boš pa dobil na naši spletni strani. Počasi. Boš izvedel, ko jo bomo razvili tudi v to smer!

Odličen odgovor
0
0

Mimogrede, kako bi se pa ti počutil, če bi naredil neko dejavnost ali spletno stran ali pa karkoli in ti nihče ne bi dovolil, da jo predstaviš javnosti?

0
0

Pilovec, kako lahko pridem v tvoj klub?

0
0

No, jaz jih ne spemam, ampak se trudim narediti knjižni klub in ga predstaviti čim večim osebam.

0
0

no meni se zdi da moraš plačati ker ni lepo da spamaš reklame v svetovalnici kjer so ljudje z zelo resnimi problemi hvala

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice