0
0
0
0

Želela bi začeti pogovor o teh knjigah. (Harry Potter) ker se mi zdi da je tukaj res veliko ljubiteljev dobre znanstvene fantastike. Če ste za napišite v odgovor in lahko začnemo z blebetanjem.

0
0

Jp.

0
0

No ne vem kako dolgo bo držal tale fan-club ampak res bi rada vedela pač vaše mnenje o knjigah pa o tem kako se vam zdijo v povezavi z napisanim filmi. Pač vse ali pa če vas kaj posebej moti ali pa da vam je ful ušeč. Jaz bom nekajkrat prišla pogledat v pogovor tako da se bo pogovor nadaljeval. Hvala za odgovor #Bookworm

0
0

Dobra ideja glede pogovora Art3mis. Mislim te knjige so čisto zakon. Prav ne vem no brala sem jih tam nekje od začetka četrtega razreda pa nekako do šestega, ko sem prebrala zadnjo knjigo. In bilo je super. Potem sem pa vsake poletne počitnice ponovno prebrala vse od začetka in se nikoli ne naveličam. Ko pa je lani izšla nova knjiga pa sem čisto ponorela. To je bilo zame kot da bi se odprla nebesa. Potem pa je bil še v kinu nov film in sem se čisto zaljubila v zgodbo. Najboljša ni je tretja knjiga (JETNIK IZ AZKABANA) ampak so takoj za to še vse ostale. To bo za zdaj verjetno dovol ane?

Weasley08

0
0

Pozdravljeni vsi (Art3mis ti si pa povsod). Ravno sem začela brat članke iz Book club na Pottermore. Kako se vam zdi tisto ki je napisano o prvem poglavju? ali sploh imate račun na Pottermore? Če ja v Katerem domu ste (Pač obe šoli)? Pa kateri je vaš varuh.

lp. Perzivalbooks

0
0

Hei lepo da nas je že toliko. Če kdo ne ve. Tole je Harry Potter pogovor. #Weasley08, tudi meni je tretja knjiga najboljša in če smo iskreni je tudi prva ki sem jo prebrala (Prva dva dela sem prebrala kasneje) No to z zadnjo knjigo, sploh ne veste kako sem se razveselila da je izšla. Še isti dan sem poiskala e knjigo in si jo naložila na bralnik. Tudi prebrana je bila zelo hitro in pa Fantastic beasts. :O 🙂 Dobila sem knjigo (script) in jo prebrala do polovice potem pa sem šla gledat film to je bilo tako zanimivo!!! KOMAJ ČAKAM NADALJEVANJE.
#Perzivalbooks živjo. Jp sem na pottermorju – Griffindor, Pukwudgie in Jazbec.
Vaši?

Love Art3mis
P.S. Ali preveč pišem?

0
0

Harry Potter knige so res zakon. To je moje osebno mnenje.

0
0

Jp zakon so.

0
0

Ok. Zdaj pa vsi napišimo svojo najljubšo knjigo. Ste za?

0
0

Iz serije hp sem mislila.

0
0

Vse so dobre samo meni je najboljša četrta knjiga (ne vem pač skos se neki dogaja). Drugače so pa itak vse zakon.

0
0

Jetnik iz azkabana

0
0

Kaj če bi se zmenili za uro, ko se vsi dobimo na tej strani? Da bo šel pogovor hitreje?

0
0

jutri ob štirih se dobimo v tem pogovoru, če ste za pred tem pa še kaj napišite. tretja knjiga mi je najboljša. Kaj pa vam?

0
0

Meni je najboljsa prva knjiga.

0
0

7. Knjiga.

0
0

Hvala za odgovote. Zdaj pa napišite kdo je vaša najljubša oseba v zbirki (ne štejemo Harrya Rona in Hermione)

0
0

Hagrid al pa Neville.

0
0

Sirius je zakon drgac mi je pa tudi Luna zelo vsec. Pa tudi vsi ostali.

0
0

Kako se vam zdijo prevodi:
Luna / slo Loona
Fantastic beasts and where to find them / Magične živali in njihovi kekosistemi
Niffler / šofelček
Rešitev sfingine uganke ang. Je pajek v slo pa podgana če se prav spomnim
Profesor Slughorn / Hudlagod (tukaj je baje še en drug prevod)
Peter P./ Marius Mali
Dementors / morakvarji
Severus Snape / Rabavs Raws…
Kakšen komentar?

Perzivalbooks

Prikazujem 1 - 20 od 26 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*