0
0

Ojla,
Mene je vedno strah začetka šole, ker vem, da me čaka veliko testov in učenja. Imam še druge obveznosti in nevem kako se bo vse speljalo. Strah me ne, da mi bo zmankalo časa in imam še domače živali, ki je za njih treba skrbeti. Prosim, da če ima kdo to težavo naj mi lrosim pomaga kako jo je rešil.
HVALA!!!!

0
0

Ojla,Lusi!

Jaz ti svetujem,da si narediš urnik in tako boš imela čas za vse,če ne se pa iz kakšne dejavnosti izpiši.Brez panike,saj bo šlo!Jaz imam tudi malo strahu,vendar ti svetujem,da položiš roko na trebuh,mižiš in 10x vdihneš ter izdihneš.To sem tudi jaz storila in so negativne misli izginile!Misli na pozitivno,ne na negativno!

VSI,KI IMATE KAKŠEN PROBLEM,DAJTE ROKO NA TREBUH,ZAMIŽITE TER 10X VDIHNiTE IN IZDIHNITE.TO POMAGA IN JE POMAGALO TUDI MENI!POSKUSITE,NE BO VAM ŽAL!!!

0
0

Hvala ampak tam na svojem blogu redko objavim kakšen odlomek. Svojo knjigo sedaj sproti objavljam na http://www.igre123.com/forum/tema/nedosegljiva-ljubezen/194827/1

0
0

HVALA. Verjetno so tvoje zgodbe zanimive. Obiskala bom tvojo stran☺.
Lp Lusi

0
0

Youtube sem imela ampak ni ravno bil dober zato sem ga izbrisala. Sedaj pišem blo že nekaj let ampak sem vmes objave izbisala. Pišem pa o vsakdanjih stvareh. In kar je najbolje, vsak lahko komentira tudi anonimno.

lstreetgirl.blogspot.com

0
0

Joj…Hvala, da si mi odgovorila. Mi je res odleglo. Zanima me kakšen blog pa imaš? (Youtube?) Oz.kje to odjavljas?
HVALA

0
0

Hej!
Mirno kri! Udihni in izdihni! Pomiri se!

Jaz sem imela isti strah. Bala sem se, da ne bom zmogla učenja, pisanja bloga, pisanja knjig, pesmi, zgodb, … Motila sem se. Iskala sem načine, kako bi našla čas. Hotela sem opustiti blog. Ampak srečna sem, da tega nisem naredila. Naučila sem se organizirati čas. Naučila sem se držati nekega časa za določene stvari. Kar je pomembneje sem postavila v ospredje. V tvojem primeru so to tvoje domače živali in šola. Verjamem da iaš ogromno hobijev. Najprej pa si organiziraj določen čas za učenje in ubadanje z živalmi. Kar ti ostane, si porazdeli za hobije. Nauči se organizirati, ui se sproti pa ti bo uspelo.

Street Girl verjame vate.

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice