0
0

No stvar je taka… V b razredu (jaz sem c) je punca ki mi je zelo vsec. Sva recmo kar dobra prijatelja in do petega razreda sva bila sosolca. Ima pa zelo veeeeeeliko prijateljic. Sploh ni trenutka ko bi bila sama. Jaz bi jo rad vprasal ce bi bila skupaj a bi bilo njej ce bi jo to vprasal pred prijateljicami nerodno. Kaj naj naredim?

0
0

Hoj. Punce smo ih eazlicnih tipov. Ce tvoja simpatija zelo rada govori potem je ne bo sram pred njimi. Ce pa naprimer kot jaz- sramezljiv tip pa jo poskusaj dobit na samem. Najboljse je ce hodi recimo pes domov jo pocakaj nekje na poti in jo povabi v kino ali na sladoled in ji povej da ti je lepo v njeni druzbi in da bi se lahko se kdaj zmenila. Cez nekaj casa jo vlrasaj ce bi bla s tabo. Prej se nujno pozanimaj ce ima fanta! Lp

0
0

Medtem ko je v družbi prijatelic jih kam povabi (čim večkrat) da te bodo sprejeli v družbo, potem pa se ne boj in jo vprašaj kar v družbi prijateljev.

0
0

Le sprejmi vse nasvete. Punce že vemo kako ti pomagati. Če imaš ti kakega prikatelja, ki ima čas jjih pošlji en par da zamotijo prijateljice. Ti se sprehodi mimo in ji povej. Lahko ji daš listek. Lohko jo pokličeš. Lahko ji napišeš pismo in ji ga daš v torbo,…Sorry za kšno npako tle v besedilu ma v zadnjem času vsaj tu na primorskem so strašno popularne pesmi.Spiši ji kako. Lahko pa jo preprosto pozabiš. Smo hecam se, Če ti je punca res všeč pojdi in jo dobi . Ampak ne se igrat nekga mačota pa zarat t ljubezni pretepat drugih. Si razumel’
Lp sg

0
0

ŽIVJO
POZNAM TAK PRIMER
TI MORAŠ PUNCI KI TI JE VŠEČ NAPISAT LISTEK NOTRI PA NAJ PIŠE NPR.(SE LAHKO POGOVORIVA NA TEM PA TEM MESTU IN POL ŠE NAPIŠEŠ IME KDO SI DA BO ONA VEDELA )IN POTEM JI TO VSE POVEŠ NA SAMEM .
UPAM DA SEM POMAGALA .

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*