2
0

Imam BFF, ki ni moja BFF. Večkrat me je že izdala, npr. povedala v koga sem, se mi smejala, mi govorila, da se čudno smejim… Ničem imeti take BFF. Saj bi ji to že pobedala, ampak je njena mami tajnica v naši šoli!!!!!!! Lahko bi ji povedala in bi me učiteljica kregala, ker bi ji tajnica to povedala. Enkrat se mi je to že zgodilo, ker sem sošolki povedala, v koga je. Kako naj ji povem, da mi gre na živce, brez, da bi zabredla v težave?
P.s.:Rada bi dobila novo BFF. Toda “KAKO”???!!!

0
0

Ojla!
Po tem kaj sem sedaj slišala, kot lahko verjetno tudi sama veš, te ta prijateljica ne spoštuje. Ima te samo kot igračko, da lahko iz tebe vleče nove informacije in jih širi naprej. Sklepam, da je ta tvoja prijateljica rada v središču pozornosti, in ima tebe kot ozadje, da jo polepšuješ. Mislim, da bi se morala pomenit z njo na miren način. Da ji ne želiš nič hudega, vendar da enostavno ne moreta biti več najboljši prijateljici. Če boš pa se morala oglasiti pri učiteljici pa ji lepo z spoštovanjem od začetka do konca povej kako in kaj-torej, da ni samo tvoja krivda.

Sedaj pa ti moram pripomnit, da pa naslednjo vprašanje ki si ga postavila pa je res izven vsega. TI si napisala: Rada bi dobila novo BFF. Toda “KAKO”???!!!.. In sedaj moj odgovor: Veš, sklepam da si še 4. ali 5. razred, ko se vam gre vse za bff. Ampak ne veš, da ti ne moreš kar eni rečti: ja ti boš moja bff.. Tale naziv mora priti sčasoma. Z tole prijateljico si morata biti res zelo blizu, da lahko potem postaneta BFF. Ampak vseeno pa mislim, da boš brez bff tudi preživela 😉

Pa lep pozdrav!

0
0

Živijo!
Jaz sem imela podobno BFF.Jaz ti pa najprej povem kaj bi jaz naredila. Če si že kje prebrala sem napisala, da sem si pridobila samozavest po fantih v našem razredu. Tako naredi ti. Pojdi, razišči kko pridobiti samozavest. Ni treba da ravno pri sošolcih. Nato pojdi do te svoje prijateljice z dvignjeno glavo. Ponosno ji reči, da se pravi prijatelji ne obtožujejo, izivajo, jezijo en na drugega. Ker po mojem mneju ni prava prijateljica. Ti povem bodi močna, ne boj se, stopi iz svojih mej in razprostri svoja krila.Ampak, mislim, da vem kaj si potem misliš: lažje reči, kot storiti, kajne? Tudi to poznam. Potem je ponavadi prva misel: “ja potem bo pa užaljena” ali pa “me bo še bolj zafrkavala” in take. Vendar lahko poskusiš! Vendar, če so te grožnje prehude, potem ti milo rečeno svetujem, da se takih ljudi pač ne kliče BFF.
Če ti bo njena mama grozila ti povej svoji.

Želim ti veliko sreče.;-)

Lp,JK

0
0

Ne govori ji več skrivnosti. Odločno ji povej, če te bo pa učiteljica nakregala ji povej resnico. Kakor je bilo rečeno v prejšnjem pismu moras udi doma povedati staršem.
Veliko sreče!!!!

0
0

Draga Barbara. S takimi problemi sem se srečala tudi jaz. Bila sem užaljena in izdana in to večkrat. Problem pa je bil, da sem se sama do svoje BF obnašala zelo podobno kot ona do mene. Rada bi ti povedala, da imajo ljudje za tako obnašanje dobre razloge vendar jih ni. Prijateljstvo se lahko obrne proti tebe. Ravno tisti ki ti pomeni največ, te lahko najbolj rani. Jaz bi naredila tako: Ne boj se. To je tvoja najboljša prijateljica in prav ona bi morala razumeti zakaj ne želiš njene družbe. Bodi odločna in ji povej, da tako ne gre več. Če bo želela biti tvoja prijateljica, se bo lepo potrudila biti boljša, če ne ji bo vseeno. Nihče se ne bo v njenem imenu znašal nadte. Tako upam da boš uspela.
PS. Najlepše ime na svetu imaš (Tako kot jaz ;))

Kep pozdrav Barbara – Art3mis

0
0

Verjamem da ti bo uspelo najti novo najboljšo prijateljico. Le pogovarjaj se, in pazi s kom se družiš.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*