0
0

Hojla neki bi rada povedla
Moja tamlajsa sestrca si je nalozila aplikaciji po imenu Alo-social video chat sedaj pa vsako noč ko se zlaze da gre spat gre na to aplikacijo na tej aplikaciji so sami potrebni moski ki hocejo da se punca pred njimi slece pa neki pokaze js sm vse to gledala ker sem prejsnjo noc postavila telefon ona se je slekla in pokazala svoje golo telo moski so pa pokazali svoje telo in so vedno kazali svoj organ res ni bilo vredu ne priporocam vam da si nalagate te aplikacije ker so vsi potrebni tam a naj povem starsem al ne?

0
0

Nujno povej starsem. Mogoce kdo od teh moskih snema zaslon ali kaj podobneha in lahko to potem objavi zato nujno povej.

0
0

Joj, to ni v redu. Vsekakor upamo, da jim ni razkrila svoje identitete! Koliko pa je stara tvoja mlajša sestrica? Verjetno na tak način pač raziskuje spolnost in se ne zaveda, da so ti ljudje lahko tudi nevarni.

Pogovori se z njo in ji pojasni, da lahko njene posnetke ti moški s pomočjo tehnik snemanja zaslona posnamejo in javno objavijo na pornografskih straneh! To je izjemno nevarno in to se dogaja. Nekateri najstniki imajo zaradi takih objavljenih posnetkov tako uničeno življenje, da so se morali šolati doma, saj jim je bilo preveč nerodno it v šolo. Najbolj pomembno je, da razume, kaj je tu nevarnost.

Smiselno je, da opozoriš tudi starše. Ko boš sestrici povedala, da je možno, da bodo njeni posnetki javno objavljeni, utegne postati zelo žalostna in zaskrbljena in fino je, da starši razumejo, zakaj se čudno obnaša.

Ne smete se jezit nanjo, podpirat jo morate. Sestrica pač ni vedela, v kaj se je spustila in verjetno bo vse v redu. To, da se je zmotila v presoji, je pač … del odraščanja. Skratka – ne ponižujte je in nudite ji podporo, ko ji bo postalo nerodno in hudo zaradi tega.

0
0

Povej staršem! Ampak jim hkrati povej, da ne smejo biti prestrogi z njo. Odkrito se pogovori s svojo sestrico. Pojasni ji da si ji v podporo. Nujno odstrani vse te aplikacije!!!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*