0
0

Pred 3 leti sem se preselila,zamenjala sem solo in sosolci so nesramni.klicrjo me radioaktivna in se me izogibajo.Pred kratkim mi je sosolec rekel:”ni cudno da je tvo jata zbezau stran!ti si tak grozna in debela de ti ziv bog ne upa pomagat!”to me nebi motilo ce bi bila to vsaj resnica…resnica je da smo mi lepega popoldneva zbezali od oceta saj bil nasilen in grob.V kraj kamor sem se preselila je veliko ljudi z istim priimkom…opazila sem da so ljudje ki se ne pisejo tako odsli…mislim da zato ker v soli bolj kot po znanju ocrnjajo priimke…

0
0

Uf, kakšen kaos :(. Zelo nam je hudo zate! Tvoj sošolec ti je rekel izjemno grde stvari in zelooooooo grdo je, da ti rečejo, da si radioaktivna. Kakšne neumnosti govorijo :(.

Zelo pogumni ste, da ste zbežali od očeta in storili ste prav. Nasilja se NE SME tolerirati! In tudi ti ne smeš tolerirati tega v šoli. Učitelji, svetovalni delavci, so tam zato, da preprečujejo nasilje, ki se dogaja nad tabo! Zato moraš povedati, kar se ti dogaja. Staršem, učiteljem, vsem. Ne boj se, da boš špeckahla. Če zašpecaš nasilje, si carica in pogumna punca, nič drugega. Srečno!

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*