Odgovorjeno
-1
0

Hej
Imam bivsega ki sem ga enkrat prevarala in me je pol pustu. Hotu je pa vedet s kom. Fuul mi je tezil in vmes sem js unga s katerim sm bla pustila.
Pol me je en moj prjatu povedu da bi biu rad z mano vec kt prjatu in kr mi je bil vsec sm rekla ja. Pol me je pa moj bivsi izzival da je moj fant kreten in je reku da ga bo pretepu. To se mi je zdel cudn kt da je ljubusumen in vsi moji prjatli so rekl da je vame kr si kao oblizuje ustnice ko me vid in se mi je zdel se bol cudn. Pol pa me je moj fant pustu kr je mislu da sm ga varala pa ga nism in k sm to povedala mojmu bivsmu se je naehnu. In me je zacel osvajat in moram priznat da mi je spet vsec.
Pliiiis pomagite in odgovorite pliiis kr sm v lukni doklr mi ne pomagate.

Najboljši odgovor
0
0

Malo ustavi konje glede fantov in raje razmisli kateri ima lep nasmeh,ustnice,izgled in njegovo obnašanje. Če te bivši zafrkava ga ignoriraj, če pa bi ga res rada dobila nazaj mu priznaj
Upam da sem pomagala

Odličen odgovor
0
0

Hej. Se strinjam z zvezdico in love. Res se mal ustav. Izberi si enega ki ti bo res vsec in ga bos mela rada. Pol pa bodi z njim cim dalj. No glede bivsega se pa sama odloci. Jaz ne morem vedet kaksen je in ti pru tem ne morem pomagat. Čus

0
0

Mogoce pa ga vprasas ce bi spet hodila ce ti bo pa reku ne si pa poisc novga fanta k te bo mev zmeri rad upam da sm ti pomagala.

0
0

Hej, hej, hej, vem, da naj bi si tukaj pomagali in ne pridigali ampak to je malce čez mejo. Daj umiri se za trenutek s temi fanti, no.
Mislim, da bo najbolje, da s tem programom *fant pa punca, čez en teden ga pa varaš* malo nehaš. Premisli in se zberi, potem pa poskusi najti rešitev.
😀

0
0

malo nehi kr mas prevec fantov

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*