0
0

Imam en problem. Sem punca. Zaljubljena sem v najstnika, ki je igral v slovenskem filmu. Pisala sem mu že po facebooku. Kaj naj naredim, da se bo zaljubil v mene?

0
0

hi,ljubezni se ne da izsiliti.poskušaj čim več stvari.
P.S. navijam zate

0
0

Hei!
Vidim da če prav razumem želiš nekoga imeti ampak ga moraš še prepričati da se zaljubi vate. Če bi bili ljubezenski napoji bi ti to uspelo v hipu. Samo popije ga in je zaljubljen. Ampak dekle, to ni kot v filmu. To je realnost. Tako realnost, ki rabi čas da nekaj naredi. Kot jablana ki rabi čas da obrodi tako rabi tudi ljubezen. Vćasih pride hitro včasih počasi, včash sploh ne pride. Važno je, da več da ta fant ni edini. Ne moreš vedeti koliko jih še bo. Lahko poiskusiš. Modni trendi, ličila, razgaljenost, mini krila,… Če pade nato, čestitam. Ampak vedi, da ljubezni ne moreš izsiliti. Če se ne zaljubi v tebe preprosto oddidi. Nihče ne more reči naredi to nardi tisto. Daj času čas. Lep pozrav
Street

  • Revija PIL
    Hejla, zelo praktičen nasvet, res je. In morda so modni trendi, ličila, razgaljenost res ena od poti, da te fant pač pogleda, ampak to so res površinske stvari. Fanta, ki te bo vzel zaradi mini kril, nočeš! Naslednji dan mu bo pa druga punca poslala fotko v kopalkah in bo spet v nezavesti ali kaj? Ne gre to tako. Skratka – poskusi ga prepričati, da ti da priložnost, da se spoznata kot človeka, povej mu, da te zanima kakšen je ON za platnom. Morda bo pa zagrabil. Če ne bo, pa pač ne bo konec sveta.
0
0

Ah, ljubezen.Poskušaj čim več stvari mogoče si lahko dopisujeta.Upam da ti uspe.:-)

0
0

Hej. Oh kok kjut zaljubila si se v filmskega igralca. No glede na to da je igral v filmu je verjetno ‘kar’ slaven. Iz tega sledi da ima tudi veliko obozevalk. In ti si ena izmed njih. Ce si ga res zelis ga moras najprej bolje spoznati. V filmu je lahko igral najvecjega frajerja, v resnici pa morda ni tako. Torej pogovarjaj se z njim, postani njegova PRIJATELJICA. Vem tezko bo ampak… Nato se zacni z njim druziti tudi v ‘real’ lajfu. Mogoce mu bos vsec, potem bo pa itak vse samo slo. Upam da sem pomagal.

0
0

hej,
ooooo ful kjut da si se zaljubila…..pač ker je nastopal v filmu je verjetno znan in kakor je povedala že prejšna pilovka ima veliko oboževalk in si ena majhna pikica izmed vseh njih….poskušaj izvedeti čim več stvari o njem in si čim več dopisuj z njim…ampak počasi ne kar hitro in agresivno saj bo mislil da si nora….ko si pišeta poskušaj izvedeti čim več skupnih stvari,ampak nasvet: ne spreminjaj se zaradi njega npr. da ima rad črne lase in ti si jih greš takoj ko to izveš pobarvati…..ne spreminjaj se,ostani takšna kot si mogoče mu boš ušeč točno takšna kot si in se ti ne bo treba spreminjati. Oprosti če je sporočilo predolgo.

P.S. če se vajina ljubezen ne izzide ne bodi obupana,v življenu boš imela še veliko ljubezni, verjemi.

lp, upam da se med vama zaiskrijo iskrice in držim pesti

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*