0
0

Upak da nism prefovga pa prosm potrud se pa to preber.No mam en mjhn al pa velk problem kuker ga uzames.NEMARAM SOLE! vem da bi vsi pomisln kdo pa je ne sam jz ma mtistu k v nedelo zvecer omenjo jutr je pa sola te kr prime da bi se zjoku al pa da te tk mocn stisne v srcu da neves kva. V sol je sicer cist kul sam mam nekok strah pred no. V sol mam skor vse svoje prjatle. PROSM POMAGI KVA NJ NARDIM.

0
0

pojdi malo po šoli in poskušaj najti kakšno super stvar ki ti bo pomagala, da si boš rekla, ta stvar me čaka, nočem je zamuditi. Piši naslove z najljubšimi barvicami, okrasi si omarico, kupi si super kul potrebščine, najdi svojo rutino, moja je sedenje na hodniku in opazovanje ostalih, skrivni pogovori na wc ju, v omarico si skrij kakšno sladkarijo za hude čase. Lahko si izbereš knjigo in jo med odmori bereš, če nisi ravno za opazovanje, izberi si krožke, da se malo bolj vklopiš, pod predloge daj kakšno stvar, ki bi ti bila všeč, udeleži se šolskih plesov, hodi na izmenjave in predvsem poskusi najti tvoj kotiček

0
0

Najprej sama pri sebi razčisti zakaj je ne maraš tako da na list papirja izpiši razloge in pod njih rešitve za probleme. Npr. Slabe ocene-več se bom učila.Če pa je razlok učenje pa najdi zabaven način.

0
0

Tut js se jo bujim. Ampak vem, da mi bo v prihodnje pomagala pri izbiri službe…pač potrpis in si mislis «saj bo jutri bolje». Življenje brez šole je pa kot kruh brez moke. Ve nisi šolamsi v zivljenju lahko le Kmet.
Upam da sem ti pomagala pri tvojem vprašanju

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice