0
0

Živijo, imam anoreksijo in sem že dobila napotnico za bolnico v Ljubljani. No in zanima me kako je tam kaj delajo kakšna so pravila ali lahko tam tudi pišem šolske teste in tekmovanja predvsem pa me zanima če te silijo jesti meso ker sem namreč vegetarijanka in ne bi prenesla da me silijo žret ta drek. Res bi vas lepo prosila če mi malo opišete postopek zdravjenja. Lp

0
0

Imela sem prijateljico iz drugega mesta s podobnimi težavami. In vem, da tam lahko opravljaš šolske zadeve. Pišeš teste in sprašujejo te tudi.
Lahko pa se zmeniš tudi da ti dajejo umetna hranila.
Tako ti sploh ni potrebno jesti.

1
0

Gotovo so dovolj izurjeni, da te bodo poskušali nahraniti tako, da bos sodelovala s cim manj tezavami. Ne bi te smeli siliti, da jes meso.

0
0

najprej cestitke, da si pogumna in da si prisla do tega, da te bodo zdravili.
pomojem te bodo pustili pisati teste in to, ampak ne vem kako dolgo zdravljenje poteka.za tekmovanja bos pa verjetno lahko sla iz bolnice za eno popoldne…pomojem se pogoori se z zdravnico, ona bo zagotovo vedela. za meso pa ne vem… verjetno boste zaceli z malim in ne bos takoj zacela jesti velikih obrokov. z menom bojo verjetno zaceli s piscancem, ceprav sama ne vem, ce bodo upostevali tvoje zelje, ker je meso pomemben vir beljakovin, ki so glavni gradnik misic. mogoce poskusi, ker tukaj ne gre vec za vegetarijanstvo, ampak za tvoje zivljenje.
navijam zate!!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*