0
0

Hej ali ima kakšno priporočilo za obraz namreč jaz imam zelo veliko “odprtinic” in mozoljev (mikroskopskih in velikih) in vsakič ko se pogledam v ogledalo imam na T predelu enih milijon majhnih mozoljčkov, odprtinic na nosu in kar ene rdeče pike na ličnicah. Nevem kaj naredit.

Ima kakšna punca izkušnje z naravno kozmetiko ( mila, maske itd.) , Ki to uspešno zakriva ali nasvete???

Za vsak odgovor bom iskreno hvaležna♥️

0
0

Ja, jaz imam tudi tak problem. Meni pomaga:
-krema iz olivnega olja (dobis jo v lekarni, naredijo ti jo tam, ce imas srečo)
-ali pa navadna krema za roke. Vsak dan se zvecer namazi z eno od teh krem, lahko tudi s kako drugo, npr. Osvežilno, ki jo dobis v skoraj vsaki trgovini ali v dm-ju. Lahko kupis tudi masko za obraz. Ti dve možnosti ti bosta očistili kozo. Za mozolje se tudi kupi v lekarni, pri zdravmici lahko dobis recept, trejta moznost je da kupis tudi v dm – ju maske, saj jih imajo veliko.

Ce zelis naravmo kozmetiko, poglej na internet recept za kremo, karkoli. Mogoče bo katero sestavuno treba kupit, ce pa zelis res VSE SAMA, je pa najboljsa resitev maska iz medu, sladkorja. To zmesas in pogrejes. Metdtem ko se hladi, si naredi piling iz vode in soli in se s tem namazi po obrazu. Nato se s toplo vodo splakni po obrazu (to ti bo odprlo pore) in si namazi masko. Pusti ju delovati 15min in si nato obrisi. To delaj enkrat do 7 krat na teden. Veckrat kot ponovis, bolje deluje. Na internetu najdes se ogromno receptov z banano, avokadom, kosmici… In res deluje! Samo verjemi, da ti bo uspelo in ti bo!! Povej ce sem pomagala, ker me res zanima, ce si prebrala odgovor.

?

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*