Odgovorjeno
3
0

…,………………………………………………..Oj,Vse punce ki ste že v puberteti,prosim odgovorite!!!

Jaz imam nečakinjo ki ima to nedeljo krst.Js bom mela oblečeno oblekico,ki seže do kolen.Zdej je tuki problem kr sm zelo poraščena in me zanima da kako si povrniti pobriti noge.Sm že strička gugla uprašala pa mu ne zaupam glih.zvedla sm da je treba met peno pa ne na suho nikol.pa treba zmeri od obratne smeri dlak od spodaj na vzgor.pa neki naj bi moške britvice uporabljal da so bolj oblikovane pa kvalitetne.

Me pa zanima če je to res pa če mate kakšne izkušnje z tem. jst sm se šla dons brit preden sem to zvedla,pa sem nardila tko da sem se umila dala gor šampon na noge pa sem se šla z žensko britvico brit in sem se na kolenu mal porezala pa še na koži so se mi naredili ko neki mozolji.
Ps:stara sem 12 ampak sem že zlo razvita pa mam višino 163cm če ne še več.
Prosim zaupajte kako se ve brijete in kaj vse uporabljate pri tem,…

Upam,da nisem predolga,
Lili

Upam da nisem predolga.

Odličen odgovor
0
0

Zmoci noge, nanesi sampon potem pa z zensko britvico potegni od zgoraj navzdol.Vrjetno so mozolji posledica prvega britja ampak ne skrbi, scasoma bos ugotovila kaksen nacin britja ti ustreza 🙂

0
0

Okej bom poskusila na tvoj način musicfreak.
Linca,jaz bi rada naredila tudi to bi rada poskusila pa se doma nihče ne brije z voskom pa še starši ne dovolijo.prosim ne bodi užaljena.

Lili

0
0

Če se že hočeš brit ti predlagat da se s voskom. Boli ampak je zelo fajn. Kupiš nastavek in mašino in najprej segrejes vosek, si namažeš po nogi in depilacijski list zalepiš gor in potegneš. Boljše je ker ti dlake ne ratajo trde. In baje so zdej novo d imas že tisti list namazan z voskom in si samo prlepiš n nogo.
Dej še kej poguglej glede tega.
Za lepoto je treba mal potrpet.

0
0

Moja rešitev so kožnate žabe oz. najlonke.
Lp. Alice

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*