0
0

Oj!
Imam eno vprašanje za vas: kako lahko zaslužim še kje drugje žepnino, če mi je starši ne dajejo.Vesela bom vseh odgovorov, prosim pa le, če mi daste tudi konkretne primere. Hvala vsem!

0
0

Si se pogovorila s starši o tem? Če kljub pogovoru ne bodo pristali (lahko da je razlog tudi v finančnem stanju za katerega niti ne veš), lahko poskušaš najti delo drugače: ponudiš svojo pomoč pri določenih opravilih sosedom, znancem … Morda narediš letak/reklamo, kjer navedeš svoje usluge in ceno zanje.
Veliko uspeha!

0
0

Živjo!
Predlagam ti, da narediš kakšen izdelek, npr. poslikani kamni, izdelki iz lesa oz. stvari, ki jih znaš najbolje narediti. Te izdelke lahko poleti prodajaš na kakšnih sejmih, tržnicah… K usvarjanju lahko povabiš prijatelja/prijateljico. Verjemi, delo, priprava in prodaja-vse bo zelo zabavno! Tudi jaz sem že poskusil s tem, in s prijateljico ter prijateljem smo kar veliko zaslužili. 😉
Srečno!

0
0

Tudi jaz imam tak problem. In doma pomagam in lotila sem se tudi zbiranja starega papirja. Na zadnjo dejavnost pade le nekaj cvenka toda kakor pravi stari pregovor: zrno na zrno pogača kamen na kamen palača. Lahko pa todi kaj pomagaš sosedom, npr paziš sosedovega psa ali zalivaš roze ko so sosedi na počitnicah.

Upam da sem pomagala.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*