Odgovorjeno
0
0

Hoj! Tu je spet novi del zgodbe. Prosim preberite in komentirajte:
Loona je še nekajkrat prebrala Nikovo sporočilo. Ponavadi jo je vedno počakal, in sta skupaj šla v jamo šele ko se je najedel in sta drug drugemu povedala, kaj sta počela ta dan, kako je bilo v šoli…
A vedela je, da je Nik zelo samosvoj in trmast, torej je šla nazaj v spodnje nadstropje, nahranila Piko, vzela nahrbtnik, vanj dala zavito hrano in se odpravila do jame.
Bilo je sončno in na nebu ni bilo nobenega oblaka, Loona je imela zelo rada takšno vreme. V gozdu je bilo zelo lepo. Svetloba je bila rahlo zelenkasta od sonca, ki je metalo svetlobo na krošnje dreves visoko nad njo, ptice so prepevale svoj napev, nekje med drevesi je srna iskala hrano. Loona je prišla do griča, v katerem je bila jama, in vstopila je vanjo. Iz nahrbtnika je vzela svetilko, saj je do njune sobice vodil precej dolg, neosvetljen rov, ki so ga skopali rudarji, ki so iskali rudo. Zunaj je bilo precej toplo, ko pa je vstopila v rov jo je zmrazilo. Šele sedaj je opazila, da je pozabila vzeti jopico. Ko je prišla globje, je postalo še bolj hladno, in rekla si je, da mora potrpeti. Naenkrat se je predor razširil in oddahnila si je, saj je vedela, da bo kmalu prišla.
Iz rova je nastala jama in Loona se je razveselila. Prišla je v velikansko jamo. Na stenah so viseli prti z lepimi vzorci, na tleh je bila velika preproga z podobnim vzorcem in na njej je stal kavč. Po stropu so bile obešene lučke za jelko. Bilo jih je ogromno, zaradi tega pa je v jami bilo svetleje kot podnevi. Za njo je bil ta kraj čaroben, tukaj se je z lahkoto sprostila. Ob kavču je kot vedno bil kup odej, saj sta z Nikom dostikrat prišla sem brez toplejših oblačil in Loona se je takoj zavila v eno. Hotela je sesti na kavč a je na njem zagledala nenavadno reč. Bil je svetlo zelen kamen jajčaste oblike, ki je bil velik kot njena dlan. Ko ga je vzela v roke je kamen zažarel v zeleni barvi in potem postopoma stopnjeval svetlobo. Potem je spet pogledala na kavč in zagledala ovitek bonbona na katerem je bilo nekaj napisano. Sedaj je bila že pošteno jezna na Nika, saj je mislila, da je sporočilo njegovo. A ko je prebrala, kaj piše je bila presenečena.
Upam da vam je všeč, spet pa prooosim za kakšna imena 🙂

Najboljši odgovor
0
0

imena:
Marly
Neisha
Trina
Svit
Marjana
Pina
Tessa
Lenaio
Mars
Pa ne, knjigo bom izdala, ko jo bom napisala.

0
0

pol pa ne beri zgodbe

0
0

Sori Ginny amapk se mi zdi 1 ura za tolko besedila res malo dosti ime loona mi ni ušeč, saj je zelo navadno in brezveze

0
0

Enako.

0
0

13. Pa ti?

0
0

Ginny, če lahko poveš koliko si stara?

0
0

In tam se poljubljajo mislim poizkusi se uživet v Loono oz. v katerega koli junaka. Zdajle pošljem ideje za imena.

0
0

Res? Boš objavila?

0
0

Js tudi pišem knjigo

0
0

Mislim, da nisem dobra v pisanju o poljubljanju, EJ

0
0

Wihi

0
0

Niso iz Moane. Beri dalje in boš videla. Vikky, saj vem, ampak ko sedim eno uro pred računalnikom, je to že precej

0
0

A je lahko nadaljevanje ROMANTIČNO saj bo mogoče koga pritegnilo poljubljanje?

0
0

EEEj kamni so iz moane!

0
0

Pomiri se malo. Upam, da veš da bodo tvoje zgodbe dobivale vse manj komentarjev, saj se je začela šola, poleg tega se ljudem preprosto ne da komentirat.

0
0

Prosim odgovorite

Prikazujem 16 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice