1
0

Začelo se je vse, ko je bilo konec leta. Ravno sem iztopala iz razreda, ko me je negdo naglas klical. No in izkazalo se je da, je bila moja miami Maja. Moja mami je učila na isti šoli kot sem se jaz učila. Učasih je to prav nadležno. Rekla mi je: Lubica ne bo mi uspelo priti tako hitro domov imam…
Apak mami danes naj bi šle v skate park. Vem vem ljubica to bova morali prestavti za šolo moram nekaj res nujnega narediti. Prav mami. Vesela sem da me laho saj ti razumeš. No in tako sem ostalal sama doma. Če se lih sprašuješ oče mi je umerel v hudi nesreči. No nočemo pogovarjati o teh daevah kaj ne.
SE NADALJUJE…

0
0

Prosim nadaljuj!!!! Res je dobra zgodba.

0
0

Nadaljuj. Ne oziraj se na hejte. Super si!☺

0
0

Tud kotalkarica si ti mam prav?

0
0

Kakšna galama glede ene zgodbe res je da nebi smela to storiti ampak kaj če je dekle le obupano ker nima prijateljev in ima čustvene stiske

0
0

veste kaj bodite zlobne jas bo nehala in vi pa kar naprej z vašimi groznimi komentarji Gajni dnevnik 2. del je zadnji del tudi če piše da se nadaljuje se ne bo

0
0

Tudi jaz se strinjam z Wikky. Tista “OBOŽUJEM WeniNow” si najverjetneje ti, Weni al pa kaka prjateljca. Ampak vseeno nadaljuj, če te veseli.

0
0

Pravzaprav se zelo strinjam z Vikky. Res ni ravno presežek. Ampak le nadaljuj.

0
0

No saj ena k me razume. Hvala.

0
0

Pa ka je s tabo Vikky? Čist nad vsako zgodbo se pritožuješ

0
0

Si že slišala za dvogovor?
Glej brez zamere samo tota ki se imenuje OBOŽUJEM WeniNow jeziher ena tvoja prijateljica, ker tvoja zgodba res ni tak svetovna. To piše nehče ki je samo prijazen. V resnici so tu sicer boljše zgodbe.
In da ne bi kdo spet napisal kaj v smislu “oprosti mi” ali pa “mogoče sem samo ljubosumna” in se podpisal z mojim imenom.

0
0

Upam da nadaljuješ. Tvoja zgodba je res dobra. Res mi je všeč to da nima očeta čeprav je malo žalostno. ful dobr si se spomnila. zagotovo bo povedalal ostalim.

0
0

WAW res dobra zgodba skoraj da resnična res mi je všeč. upam da nadaljuješ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! love you!!!!!!!!!!!!!

Prikazujem 12 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice