0
0

Hey!
Kot sem rekla- tukaj je nov del.
Uživajte ob branju in upam, da vam bo všeč. In prosim komentirajte, ker kot sem že povedala mi komentarji pomagajo pri nadaljevanju.

Hiša je od znotraj veliko večja kot se zdi od zunaj. Bolj proti jedilnici kot sem hodila več ljudi je bilo tam. Zdi se mi da, jih je zdaj več kot jih je bilo zjutraj.
Naenkrat sem se spotaknila ob neko igračo, ki je ležala na tleh in skoraj bi padla, če me ne bi nekdo ujel. Odprla sem oči in zagledala Dallasa! V šoku mi je pomagal na noge in nekaj časa sva gledala eden v drugega zelo presenečeno.
Nisem vedela kaj se dogaja. Bila sem zelo zmedena. Kako to, da je on tukaj. In zakaj moram biti tako nerodna, da se vedno spotaknem ob nekaj? Kaj si bo mislil o meni, ko pa me je danes že dvakrat rešil pred padcem.
Potem sta prišli moja mama in teta Jenn. »Mack to je tvoj bratranec Dallas« je začela teta Jenn. »Upam, da bosta lahko prijatelja« je nadaljevala moja mama. Preden bi ji lahko karkoli rekla me je že poslala v jedilnico.
Sedela sem nasproti Dallasa. Med večerjo sem večinoma gledala samo v krožnik in nikamor drugam. Če me je kdo kaj vprašal sem na hitro odgovorila brez da bi dvignila pogled. Dallasa sem z ogledom ošvrknila samo 3-krat in tudi on je cel čas gledal le v tla.
Nisem mogla verjeti, da je bil Dallas, ki mi je všeč v resnici moj bratranec Dallas. Imela sem občutek, da bom začela jokati zato sem se na hitro opravičila in odšla od mize. Stekla sem v svojo sobo.
Nameravala sem poklicati Roxy, ker bi me zagotovo spravila v dobro voljo vendar nisem bila pri volji za pogovore.
Megan pa ni imelo smisla klicati saj bi zagotovo iz tega napisala knjigo. In ko je enkrat zatopljena v pisanje ni človeške sile, ki bi jo pripravila do poslušanja drugih.
Ko sem se že želela obleči v pižamo je v sobo prišel Dallas. »Mack se lahko pogovoriva?« je vprašal in previdno zaprl vrata. »Seveda« sem odgovorila in mu pokazala na rob postelje kamor lahko sede. »Zakaj mi nisi povedal, da si moj bratranec?« sem ga vprašala takoj ko je sedel.
»Nisem vedel, da si moja sestrična« je priznal. »Še nikoli te nisem videl, nisem vedel da si to ti«.
»Saj razumem« sem zavzdihnila.
»Škoda, da sva v sorodu. Res si mi bila všeč« je rekel Dallas. »Misliš všeč všeč?« sem ga vprašala in se zasmejala. »Ja« je rekel in me pogledal z tistimi srčkanimi rjavimi očmi. »Ti meni tudi« sem rekla in sedla zraven njega.
»Dallas mogoče bi morala pozabiti na današnji dan. Ti si moj bratranec, v sorodu sva zato ne bi nikoli mogla biti skupaj. Še zmeraj pa sva lahko prijatelja« sem predlagala čeprav se še sama nisem strinjala z predlogom.
»Lahko poskusiva« je rekel. »Te bom jutri naučil deskati«. »Prav. Se dobiva na plaži tam kjer sva gledala sončni zahod« sem rekla in se obrnila stran saj mi je po licu zdrsela solza in nisem želela da me vidi jokati. »V redu« je rekel Dallas in mi z rokavom svoje srajce, ki jo je imel oblečeno obrisal solze, ki jih je zdaj bilo več. »Lepo spi« mi je rekel in me objel preden je odšel iz sobe.
Jaz sem zakopala obraz v blazino in jokala.
Umirila sem se pozno, pozno zvečer. Moram upoštevati svoj lasten nasvet in pozabiti na današnji dan. Mogoče bo težko ampak moram pač.
Zdaj bi bila mama še veliko bolj jezna.

Aja in da ne pozabim. Iščem idejo za naslov. In upam, da vas ne moti, da so deli dolgi.

0
0

Super zgodba. Sam za naslov ne vem… 🙁

0
0

Awesome! Pa saj bi ti pomagala z naslovom samo nevem kaj se bo nadaljevalo in je težko reči… Drugače pa super kot vedno! <3

0
0

next

0
0

pis naprej nujno

0
0

a lahk plis napises zdele nadaljevanje al pa se podalsas zgodbo tok je fajn

0
0

pis naprejjjjjjjjjjjjjjjjjjj

0
0

kul in zakon je da so dolgi spisi zgodba in to pis naprej

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice