0
0

Zivjo, katera zgodba pa je vam najljubša?

0
0

Od Heli, ta je the best.

0
0

Shelly je NaJ naj naj naj naj naj bolšaaaa!!!!

0
0

Sreča v nesreči je tudi ful dobra

0
0

Men je pa od FashionGirl všeč

0
0

Od Shelly, Heli, pa FashionGirl.

0
0

Od Shelly je najboljša! *Pa tudi ona je prva začela pisat zgodbo v svetovalnici. 🙂

0
0

Zelo zanimiva je zgodba Sreča v nesreči, ker govori o konjih in ker je posebna, ker ni samo ljubezenska ali pa grozljivka, kot jih piše večina.

0
0

Strinjam se z Kitty in Ančibanči

0
0

Draga Ančibanči, nočem se kregat, ampak s pisanjem zgodb je začela oseba Nekdo. In še Kitty , grozljivka je do zdaj samo ena, pa še ta ima le en (prvi) del. In je zelo kvalitetno napisana. No drugače pa glasujem za Heli in Tri junake.

0
0

Meni grozljivke pač niso všeč.

0
0

Kitty, če ti povemo po resnici, tudi nam grozljivke res niso pri srcu. A ta je nekaj posebnega. Upam, da jo boš brala, ne bo ti žal.

0
0

Draga Trije Junaki’s and Heli’s fan. Nekdo je resda začela a Shelly je prva ki je začela ZARES. Shelly ima že 6. delov. Od Nekdo pa samo 3. Pa še Shelly je res nadarjena! Ko bi LE pisala tako dobro kot ona!

0
0

LanaBanana res je da je Shelly-jina zgodba najbolj popularna in je tudi meni res zlo všeč, ampak s tem da si rekla da je ona zares nadarjena (ne pravim da ni) , pač to se je zdelo tako povedano kot da ostali na svetovalnici ki pišejo zgodbe pa pišejo tko kr tak, pa kr neki.

0
0

Nehajte se že prepirati, zaradi vas je shelly napisala sporočilo da neve če bo sploh še pisala naprej!!!!!

0
0

Ančibanči, ne uzemi tega osebno, toda mislim da si ti najyvečja oboževalka Shelly toda to še ne pomeni da so druge zgodbe za nič veš. In naj ponovim saj nisi njenag odvetnica ali angel varuh. Raszumeli smo da je po tvojem zelo nadarjena. Naprimer meni je najljubša Helijina zgodba. Vsak ima svoj okus. Dejstvo pa je da je oseba nekdo prva začela pisati zgodbo veš. Ja po tvojem je nkajboljša shelly ampak začela je Nekdo.

In ponavlja da si tega ne ženi preveč k srcu safmo postala si malo preveč nadležna. Upam da to ne zveni preveč kot prepir, toda moram te malo podučiti.

0
0

Oprosti ančibananči. Vse je bilo namenjeno Lanibanani.

0
0

Ja se opravičujem za napako oseba nekdo je začela z zgodbam ne shelly

0
0

Meni je zdej ta taprvi del od Pandice k cool drgač pa Sreča v nesreči

0
0

Jaz se ful strinjam z Cat. Prvi del od Pandice je res super, Sreča v nesreči pa je itak moja najljubša. Pa id Shelly je tudi ful dobra.

Prikazujem 19 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*