1
0

tudi jaz sem se odločila da bom začela pisati vse učitelice v šoli hvalijo moj talent tako da sem se ga odločila deliti s svetom upam da vam bo všeč 🙂
_____________________________________________________________________________ Mami me je zjutraj poslala v trgovino po sir, zelenjavo in arašide. To mora ponavadi narediti Matija (moj bratec, ki je star 10), vendar se je pretvarjal da ga boli noga. Grrrr… Šla sem v trgovino in jezno pograbila paradižnik in arašide. Nato sem šla do police s kruhom in tam je bil On. Prelepi fant z redkimi lasmi in prelepm nasmehom (nosil je aparat za zobe). Bil je kakšno leto starejši od mene. Pogledal me je in se mi nasmehnil. Moja lička so se obarvala rožnato. Pograbila sem sir in stekla do blagajne. V vrsti pred blagajno je za mano stal On. Pretvarjala sem se da ga nisem opazila. Rekel mi je:„lepa kapa, “in se mi zapeljivo nasmehnil. Nasmehnila sem se nazaj in spet postala vsa rožnata. Plača sem in stekla. Tekla sem vse do doma. Ko sem prišla domov sem zadihano pogledala svoj telefon. 2 novi sporočili sem imela. Odprla sem Matejino. Pisalo je:
Mateja: ojla stara sabla, kko si?
Jaz:Mateja omg omg omg v trgovini sem srečala f hot tipa… Omg
Mateja:opaaa naša Špelca se je zaljubila
Jaz:nisem ŠE zaljubila. Čau 3:(
Mateja:cauci bby
Potem sem kliknil Luno ki gre na isto gimnazijo kot jaz.
Luna:Omg slišala sem da bo v našem razredu totalno lep in hot fant ki je ponavljal razred in bo zdaj z nami. JE NAJVEČJI FRAJER NA ŠOLI.

0
0

ja res kaj pa če je nessi hotela samo pozornost in je sama mvse to napisala in zraven odigrala tudi vloge fejknessiwhoisntnessi zato kokr zdej on aveč ne piše a ne….?

0
0

Zvezda, ampak res:
Kessi in nesi, a sta isti osebi?

0
0

kaj pa če sta kessi in nessi ista oseba?

0
0

kok ste nesramni do Kessi! sej vididte, da v šoli ni dobra, po mojem je ne marajo zdaj pa še tukaj jo sovražite. tudi ona im čustva in rada bi vsaj malo pozornosti. stvari pa ni treba reševati s kletvicami ali grožnjami (nism rekla, da ji grozite). naredela je napako in bo pomojem skušala popraviti. ni prav, da je Nessi zdaj prizadeta, ampak ni lepo da se skupina ljudi začne spravljati na enega človeka, ki je želel malo pozornosti. KAKO BI SE VI POČUTILI ČE TE V ŠOL NOBEN NEMARA, MORAŠ PONAVLJATI RAZRED, SE HECATI NA SVOJ RAČUN, SE SKRIVATI PRED NASILNEŽI,…??!!!!!
v takih situacijah pač naredimo nekaj čudenga, čeprav vemo, da to ne bo ravno najbolje, ampak se nam ideja zdi všeč.
tega “vprašanja” se zdaj nemore izbrisati iz računalnika.
upam, da boste to vedeli za naslednjič!

cawci

0
0

ej ne bit tok nesramni tudi js mam svoje veselje do pisanja fejkanja in ponavljala in vi mi ga uničujete 🙁

0
0

Lili ful se strinjam z tabo

0
0

Pa dj ne govor da nisi fejkala k se prv vit ti prasica zajebana

0
0

Če pa ti fejkaš. Ravno ti uničuješ nessi veselje do pisanja. Zaj vidim zakaj ponavlaš 6. razred. Luzerka zabita

0
0

sploh ne vem kdo je nessi in sploh ne berem jesenske romance. sicer pa nehejte ljudem uničevat veselje in kritizirat njihove interese

0
0

Wtf kera luzerka si. Čist si ponavlala za Nessi

0
0

Kaka luzerka si ti.
6. razred. Resno?
Te ni nič sram, ker mene bi blo ful.

0
0

ja res hvalijo moj talent v ponajvljanju saj ponavljam 6 razred 🙂

0
0

Kessi ne ni tak. Zgodbo si kopirala in zaradi tega bi lahko imela težave.
In učitelji zagotovo hvalijo tvoj talent ponavljanja. Če si res tak talentirana kot praviš si izmisli svojo zgodbo. Mogočr bo celo boljša od te.

0
0

za kaj?

sam da je ok pol smo kul 🙂

0
0

Kajjj, sej je že ena zgodba skori ista. Razlike so samo, da ni šla po arašide, On ji je rekel, da ima lep pulover, pa mislim, da se je glavna junakinja najprej pogovarjala z osebo ki ji ni ime Mateja, pa še jih je, ampak drugo je pa ISTO. Tega ne razumem. (???) Drugač pa ok.

0
0

Ni to podobno tisti jesenski romanci al kaj je že tistemu naslov?

0
0

Full cool

Prikazujem 17 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice