0
0

Ojla. Jaz imam eno prijateljico ki ji vsi na počno popuščajo. Pač je bila uprašana en predmet in ni znala nič . Učiteljica ji je dala uprašanja da bi dobila višjo oceno in na koncu je dobila 5 , kar sem potem postala zelo , ampak res zelo ljubosumna. Zakaj? Ker si te 5 ni zaslužila, hkrati pa bi mogla imeti zaključeno celotno oceno 4, ne pa pet. In skoz me neki sprašuje za minimalne stvari pri snovi, ki so celo minimalni standardi za 3. In potem še zlo čudim ker ima boljše ocene kakor jaz, ampak me skoz sprašuje o osnovnih stvareh. Vsakič ne zafrkava na moj račun. Kaj naj naredim?

0
0

nevem ampak najbolj da se ne druzis z njo ker si rekla sa te zafrkava pol to ni prijateljica pac ne brigej se zanjo kaj te briga kaksne ocene ma ona ce je res kar si napisala se bo ziher poslabsalo pa bo za njo slabo ne zate to je njen life pa lej sej sama ves da si boljsa
upam da sem pomagala

0
0

Posluš to zgodbo. Ena mama od moje sošolke je učiteljici kupila neka draga zdravila, da bi imela ta sošolka vse ocene 5. In to se je res zgodilo. Najbolje, da se ne brigaš za take, enkrat se bo że pokazala prava resnica!!

0
0

Hojla!

V šolo hodiš zase,ocene imaš zase in učiš se zase. Res ni prav,da ji učiteljice takole popuščajo,ampak pusti jo pri miru. Če ji popuščajo ji delajo le škodo,saj tako ne bo nikoli nič znala. Bolje, da ti z trudom dobiš 4,ona pa kar naj ima 5. V srednji šoli ji ne bo nobeden popuščal in verjemi mi,da boš ti pa čeprav z slabšimi ocenami a vsaj prisluženimi in z znanjem prišla bolje skozi. Uči se po najboljših močeh. Ampak zdaj pozabi na šolo za 2 meseca.
Srečno!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*