0
0

kakšni so znaki da je nekdo vate?? pls napišite

0
0

Hej ??
Ponavadi te gleda, mu je pred tabo nerodno…

0
0

Je cisto odvisno od osebe, vcasih zafrkava, te naskrivaj pogleduje, flirta… Ponavadi je zelo ocitno

0
0

1. Prvi znak, da si mu všeč je, da te med pogovorom vedno znova želi gledati naravnost v oči. Tudi iz drugega konca sobe ga lahko opaziš, kako te previdno gleda in želi postaviti očesni stik.

2. Bodi pozorna na prijatelja ali osebo, s katero govori v tvoji prisotnosti. Večina fantov je takšnih, da se poskušajo do dekleta, ki jim je všeč, prismukati preko njenih prijateljev.

3. Da bi pritegnili dekletovo pozornost, nekateri fntje počenejo zares trapaste in smešne stvari. Morda znajo biti včasih že celo malo žaljivi – saj veš, vse, da bi ga opazila. Zato si ne ženi takšnih stvari preveč k srcu, so le pokazatelj, da mu nekaj pomeniš. Saj veš; fantje lahko dvignejo ne vem kako zelo težke uteži, a jim je včasih problem utrgati vrtnico pred dekletom.

4. Ko ti fant pride nasproti, ga prestreži. Seveda naj ti ne manjka poguma, a on pa se bo ustavil in te pozdravil. Tudi to je znak, da si mu všeč. Na mestu, kjer se bosta srečala, bo poskušal tudi začeti kakšen pogovor.

5. Fant te lahko preseneti z marsikaterim lepim darilom, med drugim tudi z romantičnim pogovorom, v katerega ne bo pozabil vključiti najrazličnejših komplimentov.

6. Včasih se pogovarja s tvojimi prijateljicami in te na vsake toliko časa pogleda, da bi videl, kakšna je tvoja reakcija. Med tem se ti prijetno nasmiha. Dober znak, da si mu všeč.

7. Ko se fant sreča z dekletom, do katere nekaj čuti, ni ravno močan v besedah. Zato tudi porabi toliko časa, da bi dekle povabil na zmenek. Vprašaj ga, če bi želel kam iti. Če sprejme ponudbo in te odpelje na čudovit kraj, no, potem ga definitivno zanimaš.

8. Kako se vede na zmenku? Je prijazen, kultiviran, ali te želi izkoristiti? Preveri, koliko sploh ve o tebi, o tvojih hobijih in o tem, kaj te zanima. Poglej, koliko informacij je že zbral o tebi. To ti bo povedalo, koliko si mu všeč.

9. Kako se vede po prvem zmenku? Veliko jih je, ki se želijo na prvem zmenku zabavati in se imeti dobro. Zato je to dobra priložnost, da vidiš, ali bo po vajinem snidenju še vedno isti ali se bo spremenil. Če bo njegovo vedenje še vedno enako – torej pozitivno, – si mu gotovo všeč.

10. Če je kemija med vama odlična, potem se te bo prav gotovo poskušal dotakniti in bo poskušal ustvariti situacijo, v kateri bo prišel v stik s tvojim telesom; na primer med sprehodom, med pitjem kave ipd.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*