snofi
Naslednji Pil izide 4. februarja

Nova številka
Januar 2022

Revija
Izid: 7. 1. 2022
pepca oblacek

Ljubezenska zgodba - Kače in lestve 3. del

Kače in lestve 3. del

14
3. IZPOVED IN PRIZNANJE (tukaj si lahko v ozadju predvajate pesem 'Hide' od Juice WRLD in Seezyn ter 'Do I wanna know?' od Arctic Monkeys)

Vrata so nesrečno priletela ob steno, kjer je kljuka pustila odtis, ampak trenutno me to ni niti malo skrbelo. V moji glavi je odmeval samo en stavek: 'Victor je tu, Victor je tu, Victor je tu...' S tresočo roko sem iz tistega podolgovatega žepa mojega kremastega puloverja izvlekla telefon v kričeče zelenem ovitku, kamor sem prilepila fotografijo mene in Victorja kot otroka kako sva se smejala in lizala vsak svoj sladoled z zadovoljnimi nasmeški, ki sva jih na obraz zalepila s sekundnim lepilom in jih nisva spustila dol v družbi drug drugega. Celotna vsebina je bila kot eksotična žival iz deževnega gozda.
Po navadi me je pogled na to umiril in osrečil, sedaj pa me je postavilo samo še bližje robu stresa, ki se je kot bombažna vata nabiral v moji glavi in dušil razumevajoče misli. Preden bi lahko izgubila pamet sem povlekla po ekranu z ozadjem mane in Kylie ter ga odklenila.
Čim se je pojavila glavna stran menija sem brez izgubljanja časa pritisnila na ikono za klice in takoj pod priljubljenimi stiki zagledala fotografijo najboljše prijateljice, ki je bila sedaj po vsej možnosti pri frizerju in ne da bi dvakrat pomislila sem pritisnila nanjo. Trikrat je zazvonilo preden se je linija končno vzpostavila in sem na drugi strani zaslišala zvok sušilnika za lase in škarjice.
"Ne bi ti mogla biti v priporu?" je Kylie na drugi strani takoj izstrelila. Parkrat sem globoko vdihnila in izdihnila, da sem lahko zaupala jeziku, da ni ven bleknil nekaj tretjega kot načrtovano in Kylie je hitro razbrala dokaze kritičnega stanja.
"Katera stopnja stresa in izvor?" je zaskrbljeno vprašala potem pa odgovorila frizerki, tako da je nisem slišala. Počakal sem, da se ni nazaj priklopila z 'Nazaj sem'.
"Ena beseda Kylie, ena beseda, pa boš vse vedela," zajela sem sapo in vmes sedla na mojo posteljo ter na koncu pustila, da je moje telo omahnilo dol na lahno posteljnino medtem pa sem pustila, da si dajo moje noge dela z brcanjem čevljev z nog.
"Katera skrivnosta beseda pa je to?" je zajedljivo zinila Kylie. Nisem ji mogla zameriti; nejna radovednost jo je vedno naredila preveč hudobno med dobivanjem rezultatov.
"Victor," sem šepnila in jo slišala zajeti sapo in sočno zakleti z druge strani žice, ampak tokrat se na to nisem niti ozrla, čeprav bi ji običajno zabrusila nazaj in ji dala tisto slavno predavanje o tem 'kako se vljudno uporablja besede'.
"Tisti idiot, ki ti je rekel, da si prasica in se brigaš samo zase pa niti malo ne gledaš na druge ljudi?!" je besno zapredla Kylie in lahko sem jo slišala kako se trese v želji, da ga pošlje pod zemljo z nagrobnikom: 'Največji kreten na svetu'. Pokimala sem in čeprav sem se kasneje zavedala, da me ne more videti, je Kylie vedela. Vedela je, da se moj glas nikoli ne trese, vedno povem stvari jasno in glasno in nisem tista, da ne bi dala odgovora in takoj se ji je v glavi prižgala žarnica, ki je praktično kričala, da nekaj ni v redu.
"Kaj se je zgodilo?" njen ton je imel neobičajno nežnost v njem in veliko skrbi v ozadju. Pogoltnila sem z zaprtimi očmi in poskusila odmisliti obupen dogodek s katerim sva se nazadnje razšla preden sva se danes zopet snidela.
"Odigrala sva igro Kač in lestev preden sva se sploh spoznala, potem je opazil tisto čečkarijo v kotu in-" moj glas se je zlomil in v očeh so se mi začele nabirati solze tegobe.
"Si v stanju, da lahko prideš sem? Tak in tak moraš priti, da se urediš za koncert. Saj si bila ena opremljevalk dvorane koncerta. Hoteli bodo, da se pokažeš na koncu za tiste bedarije, ki jih nikoli ne poslušam," je rekla v istem tonu kot prej na koncu pa vseeno zvenela malo zdolgočasena. To mi je dalo dober občutek običajnosti in normalnosti.
"Mislim, da bom zvozila.Pridem takoj. Tako ni daleč, samo par blokov naprej od Starbucksa," sem poskusila reči z lažnim pougmnim in samozavestnim glasom, čeprav se je lahko slišalo majhne zlome maske, ki sem jo dala na obraz in telesno govorico.
"Key, pohiti, preden naredim vse vrste načrtov, kako ga pokopati," je rekla Kylie in se samo na pol šalila.
Prekinila sem potem pa se nazaj vsedla in z vzdihom pogledala čevlje na tleh pod mojimi nogami. Očitno gredo nazaj gor. Modrkiasto sive Olivers superge sem nataknila nazaj na svoje noge in svojo 'Zeleno mambo' od telefona vtaknila nazaj od kjer sem ga prej potegnila.
Ključe v vratih sem iz notranje strani potegnila ven in ko sem zaprla ista sem z njimi trikrat škrtnila v ključavnici. Vzela sem pot pod noge in kmalu kot napovedano odšla mimo Strabucksa in tri bloke naprej sem prispela do frizerskega salona. Vrata sem odrinila na notri in z lahnim zvončkom oznanila svoj prihod.
Kylie je kot na ukaz zasukala glavo proti meni in če ne bi frizerka poznala potez njene pacientke, potem bi ji verjetno odstrigla šop las. Zaskrbljene oči moje najboljše prijateljice so moj obraz preiskale za znaki bolečine in trpljenja in ko je našla nekaj razpok so se njene obrvi nagrbančilo v skoraj eno samo črto. Preden bi lahko kaj prijavila jo je ustavila gospa Thompson, druga frizerka, ki je delala tu, ko je svojo pozornost prestavila s svoje prejšnje stranke pri kateri je zaključila.
"Torej Kaia, bova danes v tvoje blond lase dali roza-vijolične pramene? Ali samo obnoviva običajno, če nočeš nobenega pritiska," je ponudila in mi pomignila naj sedem na stol, ki je bil malo prej okupiran z neznano gospo, ki ji je plačevala za pultom. Upoštevala sem jo in čim je gospo odslovila je pristopila k meni s haljo v rokah ter mi jo namestila čez ramena, potem pa me je zapletla v pogovor za kar sem ji bila jaz neskončno hvaležna, Kylie pa je imela ocenjeno po njenih strupenih pogledih ravno obratno mnenje. Na koncu sem pristala na prvi možnosti z mojimi umazano blond lasmi v konjskem repu z stransko vikinško kito in nekaj nepotrebnih dodatkih zataknjenimi med potekom.
Kylie, ki je to častila je mastno plačala in klub temu, da so bili njeni starši blazno uspešni poslovneži z ogromno denarja je vseeno počila nekaj hecev, kako bo njena denarnica shujšala par kil.
Najina pot do dvorane je bila tiha, medtem pa je vsaka od naju mlela najini obleki, ki sta na naju potrpežljivo čakali v garderobah, ker sem jih tja prinesli prejšnji večer, ko smo urejali in sem se v trenutku logičnega razmišljanja spomnila, da se nobeni od naju ne dalo dvakrat sprehajati sem in tja.
Ob najinem prihodu sva se napotili proti preoblačilnicam s sproti pobranimi oblekami v rokah. Ko sva obe zagrnili zavesi sem slišala Kylie mrmrati nekaj nerazločnega, ko je nase vlekla svojo rumeno obleko z črnim bolerom.
Sama sem nosila temno turkizno obleko, ki je lepo poudarila moje oči, ki so po Kylinih besedah 'izgledale kot bi gledal v ocean na sončen dan'. Superg nisem imela potrebe zamenjati, ker za razliko od Kylie s črnimi petkami nisem bila na odru dovolj dolgo, da bi ljudje lahko opazili kar sem imela obuto.
"Kaia, vem da ti ni prijetno govoriti o Victor prašiču, ampak daj po koncertu mi povej nekaj o tem, kar se je danes zgodilo. Prosim?" še vedno je v besedah nosila skrb in tokrat je v besedo prosim vlila toliko miline, da je skoraj bolelo.
"Prav," sem pristala in odrinila zavese, ko sem se oblekla. Mehek pulover sem s težkim srcem odložila na mestu, kjer je bila prej obleka in ko sem zajela Kylie v topel medvedji objem in se prepričala, da sem ji zaželela srečo, sem se napotila ven, da jih nisem motila pri generalki.
Nad koncertno dvorano je bila kavarna, v kateri sem že neštetokrat naročila najboljše pomarančne sokove ter spia vse do zadnje kapljice. Napotila sem se proti svoji običajni mizi, ki je bila vedno prosta. Imela je zasebnost v desnem kotu in razgled nad vsemi notri.
Samo da je bilo danes zasedeno. In Victor se je naslanjal na njej z njegovim pogledom zapičenim vame.

~~~
Yeehaw people!
Pa sem objavila še en del! Pred sabo jih imamo še okoli tri do štiri do pet in resnično upam, da jih bom uspela napisati v času, ker kot sem omenila imam veliko dela ogromno testov pred nosom. Kot vedno uživajte v svoji košarici objemčkov in se vidimo kmalu!
~Z ljubeznijo, Soamij

P. S.: Naslednji del najbolj verjetno pride enkrat v torek, če mi uspe, pa mogoče celo jutri.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
JEeeeeeeeeeeeeeeeej! Nov del! Super jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::heart::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heartbeat::heartbeat::heartpulse::heartpulse::two_hearts::two_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts: Res mi je všeč tvoj način pisanja! Vse tako dobro opišeš! Komaj čakam nadaljevanjeweeeeeeeeeeeeeeeeeeee
1
 
Toliko srčkov si pritisnila, da sem hotela za ironijo zgoraj dati super odgovor, samo da se malo nasmejimo. HVALA TI! Se trudim in če bo šlo po načrtu, bom kmalu napisala nadaljevanje
 
Ni šlo po načrtu in poglavje pride jutri
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
obsedena semmn otrociiii! to je dejansko kot prava knjiga ljudek mojj! obsesivnooo! komaj cakam na novi dellll! LYSSSM

Lp,Taniiii:tomato:
1
 
HVALA TI in LYSM to you too!
Ne veš koliko mi pomeni, da ti je všeč!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
omg to je suprrrrrrrr:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
1
 
Hvala neštetokrat ☺️
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.
Ljubezenska zgodba

Revija PIL

Rezultati

Ogledov: 663 Odgovorov: 14
 
23
Revija PIL

Konec sprejemanja novih del

Ogledov: 342 Odgovorov: 1
 
19
Car

Tasa dobi najlepsega decka

Ogledov: 336 Odgovorov: 3
 
10
car

TASA IMA VELIKO DECKOV

Ogledov: 358 Odgovorov: 4
 
9
car

JAN in punce

Ogledov: 342 Odgovorov: 6
 
19
WhoLovesBooksAndMusic

Kače in lestve 8. del

Ogledov: 399 Odgovorov: 2
 
11
WhoLovesBooksAndMusic

Kače in lestve 7. del

Ogledov: 421 Odgovorov: 3
 
12
Book📖

VSE ZA LJUBEZEN❤ 2. del

Ogledov: 229 Odgovorov: 0
 
3
marička potička potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

spolni odnos

hej hoj
imam par uprašanj in bom vesela ce nanje odgovorite

1.kaj so spolni odnosi
2.kaj je samozadovoljevanje in kako se samozadovoljuješ
3.kako sploh pride do spolnega odnosa
4.če ste imeli spolni odnos kako je to in kakšen je občutek
5.in ja če ste ga imeli ga opišite


hvala za vse odgovore

lp marička potička
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kako pogosto obiščeš Pilovo spletno stran?
Vsak dan!
(207)
Večkrat na teden.
(134)
1-krat na teden.
(65)
Samo občasno.
(144)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori festival

KOKICA je odgovoril/a na
Super:thumbsup::thumbsup:
 

Pa dej kva si ti je odgovoril/a na
ker drek si k sam goljufas
 

Fake slikca (strinjam se z o ja) je odgovoril/a na
ojla Mary! nočem te užalt ampak ni lepo, ...
 

KerryLouise je odgovoril/a na
Hoj, mislim, da v današnjem času res ni težko ...
 

kennyhya je odgovoril/a na
Pozdravljeni, no, mislim, da dandanes ni ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
ful lepo
 

o ja je odgovoril/a na
Goljufija. Mary, je to res? Naj ti povem, ...
 

BOXarka je odgovoril/a na
mislim da si jo prepisala iz interneta ali ...
 

HermioneGranger je odgovoril/a na
Amazing!:heartpulse:
 

HermioneGranger je odgovoril/a na
Fuul lepa slika. Le kja sta? ;) :heartpulse: ...
 

HermioneGranger je odgovoril/a na
Talentirana!!:sparkling_heart::heartpulse:
 

HermioneGranger je odgovoril/a na
Lepo!!:heartpulse::sparkling_heart:
 

vedno nasmejana je odgovoril/a na
Lepo od tebe, da rada pomagaš. :slight_smile::thumbsup:
 

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
wow. Brez besed
 

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
že tretjič sem prebrala do konca. Joj, kako ...