snofi
Naslednji Pil izide 5. januarja
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Ljubezenska zgodba: Kače in lestve 3. del

Kače in lestve 3. del

14
3. IZPOVED IN PRIZNANJE (tukaj si lahko v ozadju predvajate pesem 'Hide' od Juice WRLD in Seezyn ter 'Do I wanna know?' od Arctic Monkeys)

Vrata so nesrečno priletela ob steno, kjer je kljuka pustila odtis, ampak trenutno me to ni niti malo skrbelo. V moji glavi je odmeval samo en stavek: 'Victor je tu, Victor je tu, Victor je tu...' S tresočo roko sem iz tistega podolgovatega žepa mojega kremastega puloverja izvlekla telefon v kričeče zelenem ovitku, kamor sem prilepila fotografijo mene in Victorja kot otroka kako sva se smejala in lizala vsak svoj sladoled z zadovoljnimi nasmeški, ki sva jih na obraz zalepila s sekundnim lepilom in jih nisva spustila dol v družbi drug drugega. Celotna vsebina je bila kot eksotična žival iz deževnega gozda.
Po navadi me je pogled na to umiril in osrečil, sedaj pa me je postavilo samo še bližje robu stresa, ki se je kot bombažna vata nabiral v moji glavi in dušil razumevajoče misli. Preden bi lahko izgubila pamet sem povlekla po ekranu z ozadjem mane in Kylie ter ga odklenila.
Čim se je pojavila glavna stran menija sem brez izgubljanja časa pritisnila na ikono za klice in takoj pod priljubljenimi stiki zagledala fotografijo najboljše prijateljice, ki je bila sedaj po vsej možnosti pri frizerju in ne da bi dvakrat pomislila sem pritisnila nanjo. Trikrat je zazvonilo preden se je linija končno vzpostavila in sem na drugi strani zaslišala zvok sušilnika za lase in škarjice.
"Ne bi ti mogla biti v priporu?" je Kylie na drugi strani takoj izstrelila. Parkrat sem globoko vdihnila in izdihnila, da sem lahko zaupala jeziku, da ni ven bleknil nekaj tretjega kot načrtovano in Kylie je hitro razbrala dokaze kritičnega stanja.
"Katera stopnja stresa in izvor?" je zaskrbljeno vprašala potem pa odgovorila frizerki, tako da je nisem slišala. Počakal sem, da se ni nazaj priklopila z 'Nazaj sem'.
"Ena beseda Kylie, ena beseda, pa boš vse vedela," zajela sem sapo in vmes sedla na mojo posteljo ter na koncu pustila, da je moje telo omahnilo dol na lahno posteljnino medtem pa sem pustila, da si dajo moje noge dela z brcanjem čevljev z nog.
"Katera skrivnosta beseda pa je to?" je zajedljivo zinila Kylie. Nisem ji mogla zameriti; nejna radovednost jo je vedno naredila preveč hudobno med dobivanjem rezultatov.
"Victor," sem šepnila in jo slišala zajeti sapo in sočno zakleti z druge strani žice, ampak tokrat se na to nisem niti ozrla, čeprav bi ji običajno zabrusila nazaj in ji dala tisto slavno predavanje o tem 'kako se vljudno uporablja besede'.
"Tisti idiot, ki ti je rekel, da si prasica in se brigaš samo zase pa niti malo ne gledaš na druge ljudi?!" je besno zapredla Kylie in lahko sem jo slišala kako se trese v želji, da ga pošlje pod zemljo z nagrobnikom: 'Največji kreten na svetu'. Pokimala sem in čeprav sem se kasneje zavedala, da me ne more videti, je Kylie vedela. Vedela je, da se moj glas nikoli ne trese, vedno povem stvari jasno in glasno in nisem tista, da ne bi dala odgovora in takoj se ji je v glavi prižgala žarnica, ki je praktično kričala, da nekaj ni v redu.
"Kaj se je zgodilo?" njen ton je imel neobičajno nežnost v njem in veliko skrbi v ozadju. Pogoltnila sem z zaprtimi očmi in poskusila odmisliti obupen dogodek s katerim sva se nazadnje razšla preden sva se danes zopet snidela.
"Odigrala sva igro Kač in lestev preden sva se sploh spoznala, potem je opazil tisto čečkarijo v kotu in-" moj glas se je zlomil in v očeh so se mi začele nabirati solze tegobe.
"Si v stanju, da lahko prideš sem? Tak in tak moraš priti, da se urediš za koncert. Saj si bila ena opremljevalk dvorane koncerta. Hoteli bodo, da se pokažeš na koncu za tiste bedarije, ki jih nikoli ne poslušam," je rekla v istem tonu kot prej na koncu pa vseeno zvenela malo zdolgočasena. To mi je dalo dober občutek običajnosti in normalnosti.
"Mislim, da bom zvozila.Pridem takoj. Tako ni daleč, samo par blokov naprej od Starbucksa," sem poskusila reči z lažnim pougmnim in samozavestnim glasom, čeprav se je lahko slišalo majhne zlome maske, ki sem jo dala na obraz in telesno govorico.
"Key, pohiti, preden naredim vse vrste načrtov, kako ga pokopati," je rekla Kylie in se samo na pol šalila.
Prekinila sem potem pa se nazaj vsedla in z vzdihom pogledala čevlje na tleh pod mojimi nogami. Očitno gredo nazaj gor. Modrkiasto sive Olivers superge sem nataknila nazaj na svoje noge in svojo 'Zeleno mambo' od telefona vtaknila nazaj od kjer sem ga prej potegnila.
Ključe v vratih sem iz notranje strani potegnila ven in ko sem zaprla ista sem z njimi trikrat škrtnila v ključavnici. Vzela sem pot pod noge in kmalu kot napovedano odšla mimo Strabucksa in tri bloke naprej sem prispela do frizerskega salona. Vrata sem odrinila na notri in z lahnim zvončkom oznanila svoj prihod.
Kylie je kot na ukaz zasukala glavo proti meni in če ne bi frizerka poznala potez njene pacientke, potem bi ji verjetno odstrigla šop las. Zaskrbljene oči moje najboljše prijateljice so moj obraz preiskale za znaki bolečine in trpljenja in ko je našla nekaj razpok so se njene obrvi nagrbančilo v skoraj eno samo črto. Preden bi lahko kaj prijavila jo je ustavila gospa Thompson, druga frizerka, ki je delala tu, ko je svojo pozornost prestavila s svoje prejšnje stranke pri kateri je zaključila.
"Torej Kaia, bova danes v tvoje blond lase dali roza-vijolične pramene? Ali samo obnoviva običajno, če nočeš nobenega pritiska," je ponudila in mi pomignila naj sedem na stol, ki je bil malo prej okupiran z neznano gospo, ki ji je plačevala za pultom. Upoštevala sem jo in čim je gospo odslovila je pristopila k meni s haljo v rokah ter mi jo namestila čez ramena, potem pa me je zapletla v pogovor za kar sem ji bila jaz neskončno hvaležna, Kylie pa je imela ocenjeno po njenih strupenih pogledih ravno obratno mnenje. Na koncu sem pristala na prvi možnosti z mojimi umazano blond lasmi v konjskem repu z stransko vikinško kito in nekaj nepotrebnih dodatkih zataknjenimi med potekom.
Kylie, ki je to častila je mastno plačala in klub temu, da so bili njeni starši blazno uspešni poslovneži z ogromno denarja je vseeno počila nekaj hecev, kako bo njena denarnica shujšala par kil.
Najina pot do dvorane je bila tiha, medtem pa je vsaka od naju mlela najini obleki, ki sta na naju potrpežljivo čakali v garderobah, ker sem jih tja prinesli prejšnji večer, ko smo urejali in sem se v trenutku logičnega razmišljanja spomnila, da se nobeni od naju ne dalo dvakrat sprehajati sem in tja.
Ob najinem prihodu sva se napotili proti preoblačilnicam s sproti pobranimi oblekami v rokah. Ko sva obe zagrnili zavesi sem slišala Kylie mrmrati nekaj nerazločnega, ko je nase vlekla svojo rumeno obleko z črnim bolerom.
Sama sem nosila temno turkizno obleko, ki je lepo poudarila moje oči, ki so po Kylinih besedah 'izgledale kot bi gledal v ocean na sončen dan'. Superg nisem imela potrebe zamenjati, ker za razliko od Kylie s črnimi petkami nisem bila na odru dovolj dolgo, da bi ljudje lahko opazili kar sem imela obuto.
"Kaia, vem da ti ni prijetno govoriti o Victor prašiču, ampak daj po koncertu mi povej nekaj o tem, kar se je danes zgodilo. Prosim?" še vedno je v besedah nosila skrb in tokrat je v besedo prosim vlila toliko miline, da je skoraj bolelo.
"Prav," sem pristala in odrinila zavese, ko sem se oblekla. Mehek pulover sem s težkim srcem odložila na mestu, kjer je bila prej obleka in ko sem zajela Kylie v topel medvedji objem in se prepričala, da sem ji zaželela srečo, sem se napotila ven, da jih nisem motila pri generalki.
Nad koncertno dvorano je bila kavarna, v kateri sem že neštetokrat naročila najboljše pomarančne sokove ter spia vse do zadnje kapljice. Napotila sem se proti svoji običajni mizi, ki je bila vedno prosta. Imela je zasebnost v desnem kotu in razgled nad vsemi notri.
Samo da je bilo danes zasedeno. In Victor se je naslanjal na njej z njegovim pogledom zapičenim vame.

~~~
Yeehaw people!
Pa sem objavila še en del! Pred sabo jih imamo še okoli tri do štiri do pet in resnično upam, da jih bom uspela napisati v času, ker kot sem omenila imam veliko dela ogromno testov pred nosom. Kot vedno uživajte v svoji košarici objemčkov in se vidimo kmalu!
~Z ljubeznijo, Soamij

P. S.: Naslednji del najbolj verjetno pride enkrat v torek, če mi uspe, pa mogoče celo jutri.
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
JEeeeeeeeeeeeeeeeej! Nov del! Super jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::heart::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heartbeat::heartbeat::heartpulse::heartpulse::two_hearts::two_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts: Res mi je všeč tvoj način pisanja! Vse tako dobro opišeš! Komaj čakam nadaljevanjeweeeeeeeeeeeeeeeeeeee
1
 
Toliko srčkov si pritisnila, da sem hotela za ironijo zgoraj dati super odgovor, samo da se malo nasmejimo. HVALA TI! Se trudim in če bo šlo po načrtu, bom kmalu napisala nadaljevanje
 
Ni šlo po načrtu in poglavje pride jutri
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
obsedena semmn otrociiii! to je dejansko kot prava knjiga ljudek mojj! obsesivnooo! komaj cakam na novi dellll! LYSSSM

Lp,Taniiii:tomato:
1
 
HVALA TI in LYSM to you too!
Ne veš koliko mi pomeni, da ti je všeč!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
omg to je suprrrrrrrr:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
1
 
Hvala neštetokrat ☺️
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.

Ljubezenska zgodba


Zaljubljena...
 
0
Zaljubljena123
Objava:

Ko se zaljubiš

Ogledov: 356 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

Rezultati

Ogledov: 1489 Odgovorov: 14
 
26
Objava:

Konec sprejemanja novih del

Ogledov: 997 Odgovorov: 1
 
20
Car
Objava:

Tasa dobi najlepsega decka

Ogledov: 771 Odgovorov: 3
 
12
car
Objava:

TASA IMA VELIKO DECKOV

Ogledov: 748 Odgovorov: 4
 
9
car
Objava:

JAN in punce

Ogledov: 693 Odgovorov: 6
 
20
Objava:

Kače in lestve 8. del

Ogledov: 760 Odgovorov: 2
 
11
Kaja24710 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Pomagajte prosim❤️

Hej. Tudi meni starsi ne dovolijo imat snapa. In ne vem zakaj. Mislim da zato ker starsi mislijo da je nevarno in da bomo razvajeni s tem. Vsi v razredu ga imajo razen jaz in par prijateljev nas nima. Karkoli se dogaja okoli sole se vsi pogovarjajo jaz pa o tem nic nevem. Nekako jih zelim prepricati a mi ne uspe. Vse vas razumem. In vsaka prijateljica ki me vprasa ce imam snap i ji moram odgovorti da ga nimam. In me potem gledajo zelo cudno. Ali ima kaksna punca nasvet zame ? Hvala za vnaprej
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Bi si v Pilu želeli več ilustracij?
Ja, ilustracij je premalo.
(104)
Tako, kot je zdaj, je OK!
(176)
Raje imam fotografije kot ilustracije!
(69)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Ojla, meni je všeč! Zelo lepo!
 
Wawa zelo zrlo lepoooo
 
Anime EGirl🐱
ful dobro ful dovro sam usta so mal čudna ...
 
Lepo in malo smešno. Ampak lepo. :blush:
 
Hej hoj!:upside_down: Kot pesnica ti lahko ...
 
ful lepo! je to bilo v takem paketu kjer ...
 
zelo lepo🥰🥰🥰
 
Wooow, jz bi dala tko tebi zmago. mas moj ...
 
Nepripravljena js
Upam, da zmagaš!!
 
Nepripravljena js
Njamaaa!! Komaj calam
 
Hiii! Piše da stran ne obstaja :upside_down:
 
bravo!!! 100x boljš od mene :clap::clap::clap:!
 
Ta suffle zgleda ful dobr. In tudi slika ...