snofi
Naslednji Pil izide 3. junija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Ljubezenska zgodba: Kače in lestve 4. del

Kače in lestve 4. del

11
4. PRELAGANJE IN OBTOŽBA (tukaj lahko poslušate 'Giants' - Dermot Kennedy in 'Where's my love' od SYML)

Njegovo božjo podobo sem prestrelila z ledenim pogledom, ki bi še jetija zmrznil na mestu.
"Spokaj Victor."
"Kolikor vem, sem jaz tu prvi sedel," kljubovalno se mi je posmehnil čeprav sem lahko zaznala delčke žalosti, ki so se kot črepinje skoraj neopazno vsipali zraven.
"Kolikor vem, si mi ti rekel, da sem prasica, potem pa mi še tri mesece pisal, da tega nisi mislil reči," sem mu zabrusila nazaj in takoj obžalovala. Zadelo sem zelo krhko točko o kateri noben od naju ni želel govoriti. Nisem mu mogla zameriti, ko mu je postalo neudobno in se je presedel na stolu. Pogled, ki je ob tem uprl v tla je dvignil in se mi s sklenjenimi rokami in prodornimi očmi zazrl naravnost v moje bedno sive.
"Lahko govoriva o tem?" je previdno vprašal.
"Ne," sem odrezala in segla po Zeleni mambi, ki mi je skoraj padla iz žepa, ko sem ven povlekla denarnico, pripravljena da plačam za sok, po katerem sem hrepenela.
"Prosim?" bolelo je ampak nisem se niti hotela premisliti. On ni premislil ko me je poklical prasica, jaz ne bom premislila pri njemu njemu.
Obrnila sem se na peti in zmajala z mojo glavo. Nisem mu mogla reči ne in ga gledati v oči.
"Kaia, no! Ne moraš kar iti. Pogovorit se morava!" je zaklical za mano, jaz pa sem ga gladko ignorirala.
Sedla sem na vrtljivi stol ob točilnem pultu, naslonjena na svoje roke, ki sem jih spustila na mrzlo površino pulta. Opazovala sem vse naprave, ki so jih imeli postavljene in bilo je prav zanimivo če si gledal, kako so samo na gumb pritisnili in sprožili cel proces tega, kako se pripravi kava v resnici pa je trajalo samo par sekund, da je vroča in kadeča se prišla ven in stekla naravnost v belo šaljico.
Spremljala sem kako je dekle za pultom, ki je z nasmehom in jamicami v licih s to kavo postregla nekemu fantu. Nečemu sta se zasmejala in ko je spil sta se z iskricami v očeh ločila. Ona šla nazaj pripravljati pijače in sendviče, on pa je skodelico in denar odložil na mesto kjer je sedel prej, preden je šel skozi vrata lokala.
Dekle mi je kmalu prineslo pomarančni sok z rezino pomaranče zataknjene na robu in ga odložila pred menoj. Denar sem ji spustila v roko in se ji nasmehnila. Vrnila mi ga je potem pa se je v ritmu pesmi, ki se je vrtela po lokalu sprehodila nazaj k naslednji stranki.
Dlani sem ovila okoli kozarca in zavzidhnila. Če bi bila jaz tako brezskrbna kot to dekle, bi bilo tako zelo lažje.
Začutila sem prisotnost osebe za sabo in se obrnila skoraj popolnoma prepričana, da je Victor.
Bila sem presenečena, ko sem tam zagledala Kylie v njeni najnovejši obleki in boleru, ki stala v obrambni poziciji ter je vame streljala laserje. Začudeno sem jo pogledala.
"Nimate vi generalke?" sem izrazila svoj šok ob njenem prihodu.
"Zdaj je premor. Ampak saj zakaj bi te to brigalo, ne?" bes je prevzemal njene besede, ki so bile prežete z bolečino in so vrele iz nje kot iz vulkana.
"Kaj se je zgodilo Kylie?" zaskrbelo me je. Bilo je jasno, da je bila jezna z mano, kar je pomenilo, da sem naredila nekaj res groznega.
"Ti in tvoj jezik Bennett. To se je zgodilo. Če me res tako sovražiš, bi mi vsaj v obraz povedala, ne pa da za mojim hrbtom govoriš!" je eksplodirala, medtem pa so se njene oči orosile in solza je stekla po njenem licu. Nikoli v mojem celelotnem življenju še nisem videla Kylie Carol White jokati. Bila sem zgrožena nad tem, kar mi je povedala. Opravljanje je podla stvar in je ne bi storila, pa če bi umrla.
"Kylie, veš da tega nikoli ne bi naredila!" sem rekla s široko razprtimi očmi.
"Oh, a res? Torej ne misliš, da sem vsiljiva zgaga, idiot s preveč obrobe okoli oči in ničvredno bitje, ki je hujše od Shelley?!" je s sarkazmom, ki je kapljal z njenih besed spregovorila s tako nevarnostjo, da me je streslo.
"Ne! Pa saj veš, da to ni res! Tega ne bi ni-" sem rekla z grozo, ki se je kazala čez cel moj obraz.
"Shrani. Od vseh ljudi sem mislila, da vsaj tebi lahko zaupam, Bennett," se je posmehnila, se zavrtela na peti proti vratom in čez ramo dodala: "Moram iti, ker nadaljujemo. Ampak ne pozabi svojega mesta. Če sem jaz tako grozna, potem si ti še trikrat nižje. Mogoče je bil Victor prav, ko je rekel, da si egoistična prasica."
Zadela me je naravnost tam, kjer je najbolj skelelo in to je vedela. Victorjeve besede so bile zame težka tema, ki me je vsakič, ko je bila odprta trgala na pol. Samo da je tokrat vame priletela z noži, ki so zarezali naravnost v moje srce in ga odprli s toliko sile, da je začela kri ven bruhati s tako močjo, da sem morala gledati da stopam normalno, ko sem se iz lokala odpravila z bledim obrazom proti garderobah. Njene besede so v moji glavi odzvanjale na velikem zvonu, kot da žgoča bolečina že tako ni razbijala dovolj močno.
Nadaljevanje noči je šlo mimo mene v meglici od trenutka, ko sem na odru nosila masko z nasmeškom in dol popihala preden bi lahko kdo čestital moji okrasitvi do tistega trenutka, ko sem se preoblekla in domov zdirjala z meglenim pogledom v mojih očeh, ki je samo kazal majhen približek temu, kar je divjalo znotraj. Če bi notri potisnila eno majhno leseno ladjico bi se v parih milisekundah raztreščila ob pečine. Nekaj avtov je zatrobilo, ko sem nepričakovano stekla čez prehod za pešce, kljub temu, da se mi je že pojavila rdeča. Nisem se ozirala ampak samo tekla, dokler nisem zasopla prišla domov in s tresočimi ključi odklenila vhodna vrata. Čim sem bila na hodniku in slišala smeh iz dnevne sobe, sem vedela, da sem bila v obupni situaciji. Družina Gray je z našimi razpoloženo kramljala v največjem prostoru našega stanovanje, ki je vodil v vse sobe. Če bom hotela nemoteno priti v mojo sobo, ne da bi me opazili, bom morala iti po vseh štirih in to kar se da tiho. tehtala sem moje možnosti in se odločila, da bom sledila citatu Siriusa Blacka iz Harry Potter zgodb, ki je šel takole: "Kaj je življenje brez malo tveganje."
Tiho sem šla na vse štiri takoj, ko sem odložila svoje superge v našo omaro za čevlje. Hitro sem se pognala za kavč, kjer so sedeli obiski, čigar hrbti so bili obrnjeni proti meni. Vzravnala sem se in stekla proti vratom moje sobe in popolnoma uničila celoten plan, ko sem stopila po peti namesto po prstih. Vse glave so se zasukale proti meni, ko sem počepnila, da bi izpadla manjša in frcnila elastiko, ki sem jo imela na zapestju dol, da sem imela izgovor za moje čepenje.
"Ah dragica, kako lepo te je videti po tako dolgem času!" je s prijaznim obrazom dejala Heather Gray. Super, ne bo se mi uspelo izmazati, če si kmalu ne izmislim izgovora.
"Tudi vas," sem pokimala z ponarejenim nasmeškom. Morala bom zlomiti mojo fasado, če se nočem zlomiti sredi dnevne sobe.
"Bi se nam pridružila? Victor je ravno razlagal kako mu je všeč njegov razred," je predlagala moja mati, nevedna, da se mi bo zmešalo zaradi čustev, ki so se kopičila na kupu.
"Ne imam nalogo še za naredit. Pa nekaj za biologijo. Res mi je žal" sem se prisilila, da sem izpustila ne da bi se začela tresti pod mentalnim pritiskom.
"Aha, saj je v redu. Šola prva ne?" se je zahahljal Mark Gray, ki je sina ponosno potrepljal po rami, kot bi hotel reči "Vem kako je to.".
"Ja. Lepo vas je bilo videti, zdaj pa res moram začet, drugače ne bom zaključila," pomahala sem in se hitro kot blisk zakadila v sobo in za sabo zaloputnila vrata. Globoko sem zadihala preden sem pustila solzam, da so oblile moj obraz kot star prijatelj, ki me je vabil v njegov objem. Sprejela sem jih in jim pustila prosto pot na moj pulover in postopoma na moje hlače. Torbo sem zabrisala proti moji pisalni mizi potem pa se počasi premaknila proti moji postelji in na njej obležala nepremično kot mrtev človek. Na vsake toliko sem smrknila v mojo pernico potem pa pograbila odejo in se vanjo zabubila.
Čez okoli pol ure ali pa malo več sem na vratih zaslišala trk, zaradi katerega sem skočila pokonci in se vsedla za mizo.
Zaklicala sem 'naprej' in upala, da ni zvenelo hripavo. Vrata so se počasi odprla in zaprla z vonjem vroče čokolade, ki se je omamno razlil po sobi. Nisem se nasmehnila ampak gledala v papir pred sabo in dovolila, da so se moji lasje kot neke vrste zavesa spustili čez moj obraz. To je bilo dokler nisem slišala nekoga odkašljati čisto zraven mene. In - nikoli ne boste ugotovili - ta nekdo je bil Victor Gray, ki sem ga zdaj potrebovala najmanj.

~~~
Hejla!
Vem da sem rekla, da bom že v torek objavila nov del, ampak sem imela test in sem bila tkao v stresu, da nisem nič dobrega uspela napisati in sem potem samo izbrisala. Jutri pride naslednji del, tako da potrpežljivost. Osnutek že imam ;).
Košarica objemčkov je vaša!

~Z ljubeznijo, Isla Ella Evans/Soamij
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
meni je všeč :)
sem pa opazila en detajl, v prejšnjem poglavju si rekla da so njene oči kot ocean, torej sklepam zeleno-modre, tukaj pa si jih opisala kot sive. nič takega, a v naprej malce pazi na take detajle ;)
1
 
Čakaj malo, lahko da si jo pomešala z Kylie. kolikor se jaz spomnim, jaz nje nisem opisovala v prvih delih. Eh well, lah je pa moja napaka. Bom pokukala.

Hvala drugače.
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
bogat besedni zaklad in napeta zgodba, tako da se z napetim pričakovanjem veselim nadaljevanja zgodbe.
1
 
Veliki norček
Hvala (: Me veseli, da ti je všeč!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
omg to je suprrrrrrrr:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.

Ljubezenska zgodba


Objava:

Rezultati

Ogledov: 747 Odgovorov: 14
 
23
Objava:

Konec sprejemanja novih del

Ogledov: 448 Odgovorov: 1
 
19
Car
Objava:

Tasa dobi najlepsega decka

Ogledov: 408 Odgovorov: 3
 
10
car
Objava:

TASA IMA VELIKO DECKOV

Ogledov: 422 Odgovorov: 4
 
9
car
Objava:

JAN in punce

Ogledov: 396 Odgovorov: 6
 
19
Objava:

Kače in lestve 8. del

Ogledov: 460 Odgovorov: 2
 
11
Objava:

Kače in lestve 7. del

Ogledov: 607 Odgovorov: 3
 
12
Objava:

VSE ZA LJUBEZEN❤ 2. del

Ogledov: 284 Odgovorov: 0
 
3
lin lan lun potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

VICI

Jaz nevem kako napišem nov vic. Vem jih približno 12, a jih neznam objavit pod VICI.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kaj ti je na Pilovi spletni strani najbolj všeč?
Forumi.
(156)
Klepetalnica.
(87)
Svetovalnica.
(129)
Pilov hodnik in Moj kotiček.
(118)
Branje člankov.
(24)
Razvedrilo.
(49)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Franem je odgovoril/a na
Mogoce bi se lahko malo bol potrudila, ker ...
 

eyes je odgovoril/a na
Huda zgodba, težka ampak si res lepo napisala, ...
 

Didi je odgovoril/a na
o hudo.......
 

Harry je odgovoril/a na
Kolko časa si pa pissla to reč? Vredna je ...
 

idontnogirl je odgovoril/a na
Hej! Tudi jaz imam doma ribe take mini. Tudi ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Bravo vsem. Ponosna sem na vas
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
ćestitam vsem
 

Clara je odgovoril/a na
Čestitke! Vsi ste si res zaslužili zmago! ...
 

CIK CAK girl je odgovoril/a na
Čestitke vsem:heart_exclamation::heart:
 

LunaLovegood je odgovoril/a na
Jeejjj! Zmagala! res nisem pričakovala ...
 

Ruby_UwU je odgovoril/a na
 

Happy life je odgovoril/a na
Bravo, vsi ste si zaslužili
 

Daenerys je odgovoril/a na
Čestitam vsem. :) Seveda prvič sodelujem, ...
 

Hogiiii je odgovoril/a na
JEJJJJJ:heart_eyes::heart_eyes::weary::weary: Bravo ...
 

ni fer 3 je odgovoril/a na
edino se mi zdi da slika skrivnostnega čarovnika ...