snofi
Naslednji Pil izide 3. februarja
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pilov blog: 365 ŠOKANTNIH dni 3. del

365 ŠOKANTNIH dni 3. del

10
"Pozdravljeni!
Po dolgem času spet vami. Zakaj nas ni bilo tako dolgo, kaj dogaja v svetu vse izveste v studiu 365 ŠOKANTNIH dni!
........................................
Kot veste smo dosegljivi 365 ŠOKANTNIH dni, razen 29. februarja. Zaradi starega kolendarja :date::date::date::date::date::date::date::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral::calendar_spiral: smo mislili, da ima to leto februar 29 dni (naš montažer Tone še vedno vztraja pri tem. Ampak, da veš mi mamo prav!:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye: SPRIJAZNI SE ŽE! Aja, pa zadnjič sem te videla, ko si si vrtu po nosu:nose::nose::nose::nose::nose:, da boš VEDU!). Seveda smo tisti dan prosti. Zaradi dolge sprave, prihoda sodnika se je vse zavleklo in smo kjer smo.
Pojdimo naprej.... (In ne mislim, da sem pozabila Tone! Še vedno imam nočne more zaradi tvojega vrtanja po nosu!:nose::nose::nose::nose::nose::nose:) Prinašamo šokantno novico, da se je Michael Jackson prebudil od mrtvih. Kako? Book star."
"Hvala, BOOK STAR. Ja, SPET ste prav slišali. Michael Jackson je čudežno vstal od mrtvih zaradi preglasnega riganja :three:-letnega otroka. Na vse zgroženje in oh je samo pripomnil: "A bo zdej mir al kuga? Da ne slišim več rigat tega................ kar koli že je! Je jasno?" Mama zagovarja svoje sinčka, da ni sam kriv. Na skrivaj je še dodala, da je to podedoval od očeta. Upamo, da bo razplava kmalu končana, so nam še povedali sodniki. Mali sine pa je posebno za nas ("izjavil"): "RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!" Nas snemalec, ki je zraven snemal Star se še zdravi v bolnišnici."
"Hvala, Book star. Izvedeli smo tudi, da se je uspešno zaključila znanstvena raziskava. Tema je bil veter in ko nekateri obliznejo prst ter ga postavijo v zrak, da na prstu zaznajo kam piha veter. Ali to res drži? Naša NOVA novinarka, BOOK star."
"............................. A je že?.......................... A še ni?.............. Ej počaki mal, neki mam med zobmi.......................... OO! Lej mojga petešiljčka. NJAM!.............."
"eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...... Prišlo je do tehničnih težav............. Torej....................... Znanstveniki opozarjajo, da TEGA (tistega s prstom in vetrom) RES NI priporočeno delati. Zadnjič se je na prstu znanstvenika čudežno znašlo zelje, dežnik:closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella::closed_umbrella:, umazan robček in čudežno; gospa Zofka z svojo zadnjico. Zato PONAVLJAMO! NE POČNITE TEGA BREZ NADZORA! Zofko še rešujejo.
Prav tako pa sta zgodbi Ujeta in CHANEGES ARE HAPPENING sami vzeli odmor. Zakaj? TOKRAT PA zares (upamo,:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::angry::angry::angry::angry::angry::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage:) BOOK star."
"Ja..... Em..... Prav ste slišali..... Ej, drž kamero :movie_camera::movie_camera::movie_camera::movie_camera::movie_camera::movie_camera::projector::projector::projector::projector::projector::projector:k men....... Resno? Bejbo osvajaš tako, da jo gledeš z odratnimi zobmi in jo snemaš? Pa kaj ti je! Ti naduti......................................... No, kje smo ostali..... Aja... Zgodbe bodo prišle z zamikom, saj so se knjižni junaki sprti. Charli iz zgodbe CHANGES ARE HAPPENING, se je zaljubil v Mary. Ona ga je klofotala s povjko.... Čak, kak se reč.... Ponjko? Pono? Pojno? Ponvjo? Erik! Ma a me ti poslušaš! GLEJ ODSTOPIM, ČE MI NE POMAGAŠ! erik, ma kje si????? A ti mene............................?!!!!!!!!! Pa kaj je s tabo? Ne moreš sred POROČIL plesat baby shark z manekenko in s klobaso v roki! ODSTOPILA BOM!!!!!!! ....................... Eto, tu maš! ................................................................Ha, tak se ženske znamo borit. Aja! Pa petko:boot::boot::boot::boot::boot::boot::boot::high_heel::high_heel::high_heel: mi boš še vrnu!..........
"PROGRAM PREKINJAMO ZARADI "TEHNIČNIH TEŽAV!"
"Kakih tehničnih? A ti mene..............................?!!! Fred, čujem te na svojem zvočniku. Nobenih tehnični težav ni. Sam težave mam s svojim snemalcem, ki pleše baby shark s kozo!:ram::ram::ram::ram::ram::ram::goat::goat::goat::goat::goat::goat::goat: "Posledično, ni koza ampak...."
"A BOŠ UTIHNU? joj, jaz ODSTOPIM! KONC! AJA, PA FRED NOBENIH TEHNIČNIH TEŽAV NI!"
"E...... Se opravičuje........"
"KVA SE PA BOŠ PA ZDEJ ŠE TI , BOOK STAR OPRAVIČEVALA ZARAD TEGA, KER JE UN ČISTA KRAVA:cow::cow::cow::cow::cow::cow::cow::cow::cow::cow::cow::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2::cow2:? MA ste................!
"Z današnjimi novicami zaključujemo. Lep dan!"
"Nič LEP DAN! VAS BOM NEKAM NAŽGALA!!!!!!! "eeeeee....... Oprostite.....!"
"Ja, kuga je mimodoči norec!? "
" A lahko en avtogram pa selfi? "
"OOOOO. Seveda. Kako pozorno. Pa sladko..... Mya, mya, mya lepo bodi! (prijazen, angelski:angel: glas) Čau! Lupčka!" No, tko! Zdej pa grem! (jezno, hudičevo:smiling_imp::imp:)."
---------------------
STUDIO
Novinarke:
- :white_check_mark:BOOK STAR v studio, obleke: Zgornji del uraden, spodnji pižama
- :white_check_mark:Book star na terenu: obleka, ki pa je končala na prstu, nekoga, ki je poskušal, če to res deluje (obliznjen prst)
- :negative_squared_cross_mark: (ne sodeluje več) BOOK star: normalna oblačila, ena petka:high_heel:, druga:high_heel: v tazadnji Erika
-----------------------------------
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hehehehehehe! Kok smešn za umret:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::joy::joy::joy::joy::joy:
0
 
hvala!🥰
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMB. KOK SMEŠN:rofl::sweat_smile::rofl::sweat_smile::rofl::joy::rofl::rofl::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::joy::joy::joy::joy::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:. ODLIČNO:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::clap::clap::clap::clap::clap::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
0
 
hvala tudi tebi!🥰
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ehehehehehhehehe
LOL!
Smeskano!
Komaj čakam nov del!
:joy::joy::joy::joy::joy::joy::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:
0
 
hvala!🥰, aja, pa tudi ti imaš lep avatar :)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hehe, super! Res zelo zabavno :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::sweat_smile::sweat_smile::laughing::laughing:
0
 
hvala, IBFF! in zelo lep avatar! :)
 
Hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
hahahahahahaj js se režim xD lol bravo!!!:heart::heart::heart::two_hearts::two_hearts::two_hearts:
0
 
hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
smešno za crknt:joy::joy::joy::joy::joy:
0
 
hvala za komentar! mi je všeč, da ti je smešno za crknit, :)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
men noo... ni všeč tvoj blog... pac tko cudn je. hahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!! hec hec! kaj????? ne smem biti smešna? blog je fenomenalen. zakon siiiiii!!!!!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 
girl

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pilov blog


Kristinakim
Objava:

Rdeči balon

Ogledov: 11 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Exatlon Slovenija, Jadran 3. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Cvetoči dan! 1. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
4
Objava:

K-POP Blog (GG) 4. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 3
 
3
Objava:

True crime SVETA 1. del

Ogledov: 69 Odgovorov: 4
 
10
Objava:

K-POP Blog (GG) 3. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

True crime SLOVENIJA 1. del

Ogledov: 83 Odgovorov: 5
 
11
Centrifuga potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Centrifuga

A je normalno da nevem kaj je centrifuga?
En moj sosolc je reku eni moji prjatlci ce je bla centrifuga. Zdi se mi da je to neki s poljubljanjem pa ona se je tut zadnič kušnla z enmu iz devetka in a je to kej s tem povezan? Kaj je to?
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Avatar Liči10 je odgovoril/a na
odlično +15 točk
 

Avatar Liči10 je odgovoril/a na
odlično +5 točk
 

Avatar springirl je odgovoril/a na
Ojla, zgodba mi je všeč in je zanimiva. ...
 

Avatar Strelka je odgovoril/a na
kok cajta te pa ni blo? men se zdi da sva ...
 

Avatar Strelka je odgovoril/a na
to končno 3!!!!! košarka odbojka badminton
 

Avatar Strelka je odgovoril/a na
ojla super je! predvidevam da si ga prerisala ...
 

Avatar Strelka je odgovoril/a na
ojla to je normalno.
 

Avatar Strelka je odgovoril/a na
ojla ljudje v sanjah sanjamo neke podobne ...
 

Avatar Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
morski prašiček pujs flamingo koala konj želva paličnjak krt martinček podlasica
 

Avatar Snoopy je odgovoril/a na
border collie avstralski ovčar
 

Avatar PILORA je odgovoril/a na
to je tak dobro. talent si!! to je za knjigo
 

Avatar PILORA je odgovoril/a na
full dobro
 

Avatar PILORA je odgovoril/a na
full dobro
 

Avatar PILORA je odgovoril/a na
omgggg. komaj zdaj sem ugotovla da si na ...
 

Avatar DogLover11 je odgovoril/a na
beagle border collie :dog:Lover11