snofi
Naslednji Pil izide 7. oktobra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pilov blog: 365 ŠOKANTNIH dni 2. del

365 ŠOKANTNIH dni 2. del

12
Dobrodošli v 365 ŠOKANTNIH DNI! Z vami BOOK STAR in Book star.
Današnje ŠOKANTNE novice:
- Je v vesolje:full_moon_with_face::first_quarter_moon_with_face::last_quarter_moon_with_face::dizzy::star2::star: res prispel nevidni mož?:person_with_blond_hair::person_with_blond_hair::man::man::person_with_blond_hair::man::person_with_blond_hair::man:
- V ŽIVO: Že :four::eight: poteka besedna bitka. Kdo bo zmagal?
- poleg mask:mask::mask::mask: NUJNO v trgovino še z oblačili:womans_clothes::shirt::jeans::necktie::dress::high_heel::sandal::boot::athletic_shoe: in denarjem!:money_mouth::money_mouth::money_mouth:NIJZ dobil tožbo
- slovenska kura:chicken::chicken::chicken: osvojila :one::two:. mesto na EVROVIZIJI!
" Pozdravljeni. Po zadnjih poročilih NASE naj bi z raketo:rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket: poslali nevidnega moža :person_with_blond_hair::person_with_blond_hair::man::man::person_with_blond_hair::man::person_with_blond_hair::man: na Mars. Ali je srečno prispel, se vrnil, je še živ, do sedaj še ni znano, saj ga še iščejo. Držimo pesti:fist::fist::fist::fist::fist::fist:, da je nevidni mož :person_with_blond_hair::person_with_blond_hair::man::man::person_with_blond_hair::man::person_with_blond_hair::man: uspešno opravil misijo. Eden od astronavtov:woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::man:‍:rocket::man:‍:rocket::man:‍:rocket::man:‍:rocket::man:‍:rocket::man:‍:rocket: nam je dal tudi izjavo: "Možno je tudi, da leti po vesolju ali pa, da se nahaja v puščavi. Do zdaj še ni znano. Zagoto bomo napeli vse sile in ga našli."
Medtem, ko pa na drugi strani besedna bitka med dvema sosedoma poteka že 48 ur. Book star."
"Hvala. Prav ste slišali. Javljam se vam iz sodišča Ljubljane, kjer V ŽIVO poteka prava besedna bitka med dvema sosedoma. Sodnica ju ne more umriti. A kako se je vse to pripetilo?
Po izjavah številnih vaščanov sta soseda skupaj krmila kokoši:chicken::chicken::chicken::chicken::chicken:, ko je sosed Lojze pripomnil kako se veseli novih jajc:egg::egg::egg::egg::egg::egg::egg::egg::egg: in kako bodo piščančki :baby_chick::baby_chick::baby_chick::baby_chick::baby_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatched_chick::hatched_chick::hatched_chick::hatched_chick: noro srčkani. In nato bodo postale kokoši :chicken::chicken::chicken::chicken::chicken::chicken::chicken: in spet vse od začetka. Sosed Štefko pa je navrgel, da se vse začne s kokošjo:chicken::chicken::chicken::chicken:. Lojze je to zanikal, zato sta se pričkala do prihoda policije:cop::cop::cop::cop::cop::cop::cop::cop:. Kaj je bilo prej KURA:chicken::chicken::chicken::chicken::chicken: ALI JAJCE:egg::egg::egg::egg::egg::egg: do zdaj še nista predelala. Na sodišču z svojimi zagovorniki nadaljujete pravo bitko. Čakajo še znanstvenike, da potrdijo pravilno. Sodnica pravi: "Velika možnost je, da se to nikoli ne bo končalo. Bojim pa se, da bo navrglo še na: Kaj je PARADIŽNIK:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:? Sadje ali zelenjava?" Pravi tudi, da ji bodo kmalu popokali živci. Priporočajo hiter nakup čelade in slušalk. ZABARIKADIRAJTE se v hišo!:house::house::house::house::house::house::house::house_with_garden::house_with_garden::house_with_garden::house_with_garden::house_with_garden::house_with_garden::house_with_garden::house_with_garden:
"Hvala, Book star. Predkratkim pa nam je NIJZ sporočil, da so dobili tožbo od prodajalk trgovine. Te pravijo, da dandanes ljudje niso več to kar so bili. A kaj se je sploh zgodilo? Book star."
"Pozdravljeni še enkrat. Prodajalke zatrjujejo, da opažajo še večjo norost pri ljudeh kot včasih. NIJZ je namreč sporočil, da so MASKE:mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask: v trgovini OBVEZNE! tega se ljudje (vsaj malo) držijo. A ne smemo verjeti NIJZ! še pravijo. Doživelo se že primere, ko so ljudje hodili v trgovine samo z MASKO:mask::mask::mask::mask::mask::mask: in BREZ OBLAČIL!:womans_clothes::shirt::jeans::necktie::dress::kimono::high_heel::sandal::boot::athletic_shoe: kot zagovor pa so nam rekli, da NIJZ ni dajal natančenjša navodila. Prav tako pa, da morate v trgovini hoditi tudi z DENARJEM!:money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth: Živa groza. NIJZ se bo zagovarjal na sodišču, ko opravijo besedno bitko med dvema sosedoma."
"Hvala, Book star. Pojdimo na bolj vesele teme. Naša kokoš:chicken::chicken::chicken::chicken::chicken::chicken::chicken: Marija je na EVROVIZIJI zasedla presenetljivo :one::two:. mesto. :trophy::trophy::trophy::trophy::trophy::trophy::trophy::trophy::medal::medal::medal::medal::medal::military_medal::military_medal::military_medal::military_medal::military_medal: Tekmovalo pa je :one::three: držav.
Z današnjimi novicami zaključujemo. Lep dan!"
----------------------------------------------------------------------------
NOVINARKI: Book star, BOOK STAR.
BESEDILO: improvizacija
OBLAČILA: BOOK STAR (roza majca:womans_clothes:, spodaj: očetove gate🩲 (sedela za pultom, ni se videlo), Book star (obleka :dress: (iz sestrine omare. Tega še ne ve).
365 ŠOKANTNIH DNI
bs:books::star2:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:Hahahahaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Umiravaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:
2
 
hvala! no, da umirata ni ravno lepo, hehe
 
😂😂😂😂😂😍😍
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ODLIČEN blog! Res si super, vedno me nasmejiš, tudi, če imam slab dan. LYSM IBFF :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
1
 
iiii! Hvala ti! LYSM too!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
hahahahahahahahahahahahahahahahhahaha :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:¨
Enostavno najbolj smešn blog na svetu.
Hitro nov del ker se mi že meša ahahahahahahaha:joy::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
Noro dobr sploh nevm kaj nej še rečem na to. MEGA SMEŠNO ZABAVNO IN NARAVNOST ODPILJENO.
L.P wolfy13:sparkling_heart::wolf: k se ji že noro meša
1
 
hehe, hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Omg js ne morm
To so the best novice ever!
LOL!
Komi čakam nov del!!
:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: :joy::joy::joy::joy::joy::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::clap::clap:
1
 
me veseli! hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:joy::joy::joy::joy::joy::joy:
Komaj čakam na nov del!
Super so!
:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::clap::clap::clap:
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
1
 
hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
hAHAHAHA ŽE SPET JE ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEVEM KAJ NAJ REČEM:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
1
 
iii! hvala!
 
Ni zakj. Komi čakam nov del. Upam da bo tko smešen🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😅😅
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ful smešen blog!!!!!!!!!!!!!!!!!!:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning: Komaj čakam nov del.
Lp, Lexi7
1
 
hvala! me veseli, da komaj čakaš nov del!
 
Book star ali bi hotela pogledati ti dve objavi?:confused:
https://www.pil.si/smetisnica/objava/umetniska-sola
https://www.pil.si/pisalnica/objava/moje-zivljenje
Hvala, če boš.
Lp, Lexi7
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Pilov blog


Objava:

Blog: 7. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 2
 
1
Objava:

Papir in pisalo 1. del

Ogledov: 45 Odgovorov: 5
 
5
Objava:

Moja prva objava 2. del

Ogledov: 25 Odgovorov: 6
 
2
Nekdo ki se za to vprašanje noče prijaviti potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Korektor

Upam, da m boste odgovorili. Torej ne znam uporabljat korektorja... vem da se čudno sliši, ampak do zdej ga nisem še nikoli, sedaj pa sem ga dobila od prijateljice za rd (btw stara sem 14). In res nevem ali rabiš zraven uporabljati tudi puder in druge stvari, kako in koliko ga naneseš, in tudi nevem kako deluje (ali začne delovati takoj, ali se opazi, če ga imaš). Res vam hvala vsem za odgovore.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Obvestila

30.8.2022
NAROČI SE NA PIL!

Odnosi s starši. Simpatije. Najboljši prijatelji. Zafrkavanje. Šola. Mozolji.
Z revijo PIL je odraščanje lažje!
Naroči PIL!

Vprašanje

Ali si se že naročil_a na Pil?
Ja, itak!
(397)
Ne še, se bom zdaj.
(59)
Ne, starši mi ne dovolijo.
(69)
Me ne zanima dovolj.
(57)
Ne ljubi se mi brati.
(22)
Zadostuje mi Pilova spletna stran.
(77)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Ginny_Weasley_fan je odgovoril/a na
Zakaj pa si žalostna?
 

Amy Raven je odgovoril/a na
Dobra zgodba ampak tisto podobno s fantpm ...
 

I love book je odgovoril/a na
sodelujem :) ps: najs ideja!
 

iMusic je odgovoril/a na
Ful mi je všeč tvoj blog! Je res zanimiv ...
 

#sedmošolka je odgovoril/a na
Res je ful lepo :scream:
 

#sedmošolka je odgovoril/a na
Jaz se prijavim! P.S. Upam, da nisem prepozna ...
 

Strelka je odgovoril/a na
zelo lepo si naredila in narisala "dodatke".
 

star dancer je odgovoril/a na
:thumbsup:
 

star dancer je odgovoril/a na
drugi primer
 

star dancer je odgovoril/a na
maybe:pig:
 

star dancer je odgovoril/a na
mogoče ta:gift_heart:
 

star dancer je odgovoril/a na
1. balon s helijem 2. na meji 3. velik ...
 

star dancer je odgovoril/a na
mogoče lina123 ali lona123, lana123...
 

star dancer je odgovoril/a na
https://www.google.com/search?q=ovitek+z ...