snofi
Naslednji Pil izide 7. junija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pilov blog: 365 ŠOKANTNIH dni 2. del

365 ŠOKANTNIH dni 2. del

12
Dobrodošli v 365 ŠOKANTNIH DNI! Z vami BOOK STAR in Book star.
Današnje ŠOKANTNE novice:
- Je v vesolje:full_moon_with_face::first_quarter_moon_with_face::last_quarter_moon_with_face::dizzy::star2::star: res prispel nevidni mož?:person_with_blond_hair::person_with_blond_hair::man::man::person_with_blond_hair::man::person_with_blond_hair::man:
- V ŽIVO: Že :four::eight: poteka besedna bitka. Kdo bo zmagal?
- poleg mask:mask::mask::mask: NUJNO v trgovino še z oblačili:womans_clothes::shirt::jeans::necktie::dress::high_heel::sandal::boot::athletic_shoe: in denarjem!:money_mouth::money_mouth::money_mouth:NIJZ dobil tožbo
- slovenska kura:chicken::chicken::chicken: osvojila :one::two:. mesto na EVROVIZIJI!
" Pozdravljeni. Po zadnjih poročilih NASE naj bi z raketo:rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket: poslali nevidnega moža :person_with_blond_hair::person_with_blond_hair::man::man::person_with_blond_hair::man::person_with_blond_hair::man: na Mars. Ali je srečno prispel, se vrnil, je še živ, do sedaj še ni znano, saj ga še iščejo. Držimo pesti:fist::fist::fist::fist::fist::fist:, da je nevidni mož :person_with_blond_hair::person_with_blond_hair::man::man::person_with_blond_hair::man::person_with_blond_hair::man: uspešno opravil misijo. Eden od astronavtov:woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::woman:‍:rocket::man:‍:rocket::man:‍:rocket::man:‍:rocket::man:‍:rocket::man:‍:rocket::man:‍:rocket: nam je dal tudi izjavo: "Možno je tudi, da leti po vesolju ali pa, da se nahaja v puščavi. Do zdaj še ni znano. Zagoto bomo napeli vse sile in ga našli."
Medtem, ko pa na drugi strani besedna bitka med dvema sosedoma poteka že 48 ur. Book star."
"Hvala. Prav ste slišali. Javljam se vam iz sodišča Ljubljane, kjer V ŽIVO poteka prava besedna bitka med dvema sosedoma. Sodnica ju ne more umriti. A kako se je vse to pripetilo?
Po izjavah številnih vaščanov sta soseda skupaj krmila kokoši:chicken::chicken::chicken::chicken::chicken:, ko je sosed Lojze pripomnil kako se veseli novih jajc:egg::egg::egg::egg::egg::egg::egg::egg::egg: in kako bodo piščančki :baby_chick::baby_chick::baby_chick::baby_chick::baby_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick::hatched_chick::hatched_chick::hatched_chick::hatched_chick: noro srčkani. In nato bodo postale kokoši :chicken::chicken::chicken::chicken::chicken::chicken::chicken: in spet vse od začetka. Sosed Štefko pa je navrgel, da se vse začne s kokošjo:chicken::chicken::chicken::chicken:. Lojze je to zanikal, zato sta se pričkala do prihoda policije:cop::cop::cop::cop::cop::cop::cop::cop:. Kaj je bilo prej KURA:chicken::chicken::chicken::chicken::chicken: ALI JAJCE:egg::egg::egg::egg::egg::egg: do zdaj še nista predelala. Na sodišču z svojimi zagovorniki nadaljujete pravo bitko. Čakajo še znanstvenike, da potrdijo pravilno. Sodnica pravi: "Velika možnost je, da se to nikoli ne bo končalo. Bojim pa se, da bo navrglo še na: Kaj je PARADIŽNIK:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:? Sadje ali zelenjava?" Pravi tudi, da ji bodo kmalu popokali živci. Priporočajo hiter nakup čelade in slušalk. ZABARIKADIRAJTE se v hišo!:house::house::house::house::house::house::house::house_with_garden::house_with_garden::house_with_garden::house_with_garden::house_with_garden::house_with_garden::house_with_garden::house_with_garden:
"Hvala, Book star. Predkratkim pa nam je NIJZ sporočil, da so dobili tožbo od prodajalk trgovine. Te pravijo, da dandanes ljudje niso več to kar so bili. A kaj se je sploh zgodilo? Book star."
"Pozdravljeni še enkrat. Prodajalke zatrjujejo, da opažajo še večjo norost pri ljudeh kot včasih. NIJZ je namreč sporočil, da so MASKE:mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask: v trgovini OBVEZNE! tega se ljudje (vsaj malo) držijo. A ne smemo verjeti NIJZ! še pravijo. Doživelo se že primere, ko so ljudje hodili v trgovine samo z MASKO:mask::mask::mask::mask::mask::mask: in BREZ OBLAČIL!:womans_clothes::shirt::jeans::necktie::dress::kimono::high_heel::sandal::boot::athletic_shoe: kot zagovor pa so nam rekli, da NIJZ ni dajal natančenjša navodila. Prav tako pa, da morate v trgovini hoditi tudi z DENARJEM!:money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth: Živa groza. NIJZ se bo zagovarjal na sodišču, ko opravijo besedno bitko med dvema sosedoma."
"Hvala, Book star. Pojdimo na bolj vesele teme. Naša kokoš:chicken::chicken::chicken::chicken::chicken::chicken::chicken: Marija je na EVROVIZIJI zasedla presenetljivo :one::two:. mesto. :trophy::trophy::trophy::trophy::trophy::trophy::trophy::trophy::medal::medal::medal::medal::medal::military_medal::military_medal::military_medal::military_medal::military_medal: Tekmovalo pa je :one::three: držav.
Z današnjimi novicami zaključujemo. Lep dan!"
----------------------------------------------------------------------------
NOVINARKI: Book star, BOOK STAR.
BESEDILO: improvizacija
OBLAČILA: BOOK STAR (roza majca:womans_clothes:, spodaj: očetove gate🩲 (sedela za pultom, ni se videlo), Book star (obleka :dress: (iz sestrine omare. Tega še ne ve).
365 ŠOKANTNIH DNI
bs:books::star2:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:Hahahahaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Umiravaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:
2
 
hvala! no, da umirata ni ravno lepo, hehe
 
😂😂😂😂😂😍😍
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ODLIČEN blog! Res si super, vedno me nasmejiš, tudi, če imam slab dan. LYSM IBFF :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
1
 
iiii! Hvala ti! LYSM too!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
hahahahahahahahahahahahahahahahhahaha :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:¨
Enostavno najbolj smešn blog na svetu.
Hitro nov del ker se mi že meša ahahahahahahaha:joy::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
Noro dobr sploh nevm kaj nej še rečem na to. MEGA SMEŠNO ZABAVNO IN NARAVNOST ODPILJENO.
L.P wolfy13:sparkling_heart::wolf: k se ji že noro meša
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Omg js ne morm
To so the best novice ever!
LOL!
Komi čakam nov del!!
:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: :joy::joy::joy::joy::joy::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::clap::clap:
1
 
me veseli! hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:joy::joy::joy::joy::joy::joy:
Komaj čakam na nov del!
Super so!
:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::clap::clap::clap:
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
hAHAHAHA ŽE SPET JE ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEVEM KAJ NAJ REČEM:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
1
 
Ni zakj. Komi čakam nov del. Upam da bo tko smešen🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😅😅
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ful smešen blog!!!!!!!!!!!!!!!!!!:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning: Komaj čakam nov del.
Lp, Lexi7
1
 
hvala! me veseli, da komaj čakaš nov del!
 
Book star ali bi hotela pogledati ti dve objavi?:confused:
https://www.pil.si/smetisnica/objava/umetniska-sola
https://www.pil.si/pisalnica/objava/moje-zivljenje
Hvala, če boš.
Lp, Lexi7
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.
stressubija potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

STRESSS

hojjj
js sn tko u stresuuuu. pac ta tedn pisemo geo in mam se nek ustnih pa nevem kok naj se use naucimm. Prosmmm pomagite mi kr res nevem kak naj sd ucim gefoo.
pol pisemo se bio pa mislm mankat k mi ne bo uspell. Prosmm pomagiteeeeeeee nujnooo!
nasvete kok se zbrat, kok se ucit, kok si natest bl zabauno?!?!?! nagradit se ne morem kr ne pomaga, vodo pa itk zdravn pijm
hvalaaa
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

ful lepo, ma kj to spodi happy, angry.... ...
 
To je pr ns ko js začnem razlagat o BTS...
 
spet reklamiras. abahah ti bo pil racunu
 
lušno! katera pasma pa je? hvala! :heart::heart::heart::heart::heart:
 
Kok lepooooo:heart::heart::heart::heart:
 
JennieLove💜 neprijavljena
wow kok lepooo
 
ful je lepo lovaaaaammmm
 
uuu ful zanimiva slikca :)
 
Fullllllllllllllllll kull in napet začetek. ...
 
waw ti mors it na neko umetnisko!!!!!!!! ...
 
Cute:heart::heart::heart::heart::heart: