snofi
Naslednji Pil izide 7. junija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pilov blog: BLOG Book star 1. del

BLOG Book star 1. del

7
dolgčaš, dolgčas, dolgčas............ Vam izdam kako ga jaz preženem?:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:. A najprej NEKAJ STVARI O MENI:
1. rada pomagam ljudem
2. mahnjena sem na knjige
3. na življenje (poskušam:sweat_smile:) gledati pozitivno
4. rada imam šale
5. pravtako tudi ankete
6. rada uporabljam emoje, da besedilo ni dolgočasno:upside_down::upside_down::upside_down::upside_down:
7. pol stvari, ki jih hočem napisati bom pozabila:joy::joy::joy:
8. večinoma nisem dejavna na Pilu med 21.00 ter 6.00 zjutraj.

Prvič delam blog, zato so dobrodošli pozitivni :white_check_mark: ter negativni:negative_squared_cross_mark:komentarji. ZAKAJ? KER SE UČIMO IZ NAPAK. Drugače, pa se že zdaj oproščam za slovnične napake, ker spet hitim s pisanjem. Mogoče bom kdaj ustvarila še blog za svetovanje, a kdo ve. No, pa poglejmo kaj lahko počnemo med karanteno:

1. Za vse ljubitelje šal, smešnic, tiste, ki ne videti barvne pikice v življenju ter za čisto vse priporočam smešen videoposnetek ter par spletnih strani s šalami, ki si jih lahko v težkih trenutkih ogledate: *Če link ne bo delal se oproščam:expressionless::expressionless::expressionless::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face:. Drgače pa ga kopirajte in prilepite v računalnik. super mi ne dela.:angry::angry::angry::rage::rage::rage::rage::rage::rage: torej, bom kar razložila.
pojdite na youtube:arrow_forward::pause_button::play_pause::track_next::track_previous::fast_forward::rewind::stop_button:.
napišite best funny animals videos. Prilagane imate različne posnetke. ogledati si lahko katerega koli, jaz pa priporočam ga poištete Try Not To Laugh Watching Funny Animals Compilation | Funniest Animals Vines 2019.:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:. Govori o živalcah. Včasih katera kaj pade (tisti del mi osebno ni všeč:joy::joy::joy::joy:, vmes pa tudi nastradajo ljudje. s tem mislim, kako so se recimo živali maščevale ljudem, ali pa kako se živali obnašajo:dog::cat::mouse::hamster::rabbit::bear::panda_face::koala::tiger::lion_face::cow::pig::frog::octopus::monkey_face::chicken::penguin::bird::hatched_chick::wolf::whale::tropical_fish::boar::ram::dog2::poodle::cat2::rabbit2::pig2::racehorse::tiger2::leopard::crocodile::water_buffalo::ox::cow2::dromedary_camel::mouse2::rat::rabbit2::chipmunk::turkey:
Prilagam še link za spletni strani (upam, da bo ta te delali): (imate na ob strani različne kategorije, poglejte si:joy::joy::joy:)
https://www.naj-vici.com/
https://www.etno-muzej.si/sl/koronski-humor (korona šale:mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::ghost::ghost::ghost:, redno preglejujte kajti vedno nastajajo nove)
https://andrej.mernik.eu/zabava/sale/

2. če radi berete pa vam predlagam: :closed_book::green_book::blue_book::orange_book::books::books::books: (drugače pa misel, če mislite, da vam knjiga ne bo všeč NIKOLI NE VEŠ, ČE NE POSKUSIŠ:wink::wink:)
- zbirka AGATHE CRISTIE, kriminalka
- knjige ANNE WOLTZ
- AVTOBUS OB TREH
- ZELENO KOLO (tudi film)
- HARRY POTTER (zagotovo nekateri že brali), fantazijska
- KIT NA PLAŽI
- KOT V FILMU
To je za prvič vse. Če ste pa katero od knjig že brali, lahko podate mnenje. Prav tako, za vse ostalo. :white_check_mark::white_check_mark::white_check_mark::white_check_mark::negative_squared_cross_mark::negative_squared_cross_mark::negative_squared_cross_mark::negative_squared_cross_mark:

3. Filmi: :movie_camera::projector::film_frames::tv::tv::tv:
- NANCY DREW (če se sploh tako napiše), detektivska, družinska
- MAMMA MIA 1, 2. del - muzikal
- HARRY POTTER- fantazijska
- NENAVADEN TEDEN S TESS (pred kratkim na tvslo1, na 24.decembra 2020)
- ZELENO KOLO
- RAZISKOVALNA DORA (zanimiva, ni otročja, detektivska, no vsaj približek)
uf... kar veliko filmov je, čeprav sem jih pol pozabila:joy::joy::joy::grimacing::grimacing:. Lahko še vi podate kakšne film, idejo ipd.

4. ustvarjanje:
poglejte si različne posnetke, brskajte po Pinkterestu, uporabite bujno domišiljijo. Tu nimam kaj predlagati sami smo si različni na okus. Izdelaj si origami žabico, tajko, da ponavljaš snov, riši, piši pesmi ter zgodbe. lahko jih objaviš v pisalnici. :pencil2::pencil2::pencil2::pencil::pencil::pencil::pencil2::pencil::pencil2::pencil::pencil2::pencil::book::book::book:. izmisli si svoj dnevni časopis za bližnje:newspaper::newspaper::newspaper::newspaper:, UŽIVAJ ŽIVLJENJE, naredi zapiske, kaj boš počel/a PO CORONA VIRUSI, izmisli si razne šale, bere Pil, ustvari križanko, bodi veliko na svežem zraku, pomagaj komu v svetovlnici, če imaš težave POIŠČI POMOČ, BODI TO KAR SI! (ne dobesedno msilim, če si lopov pol rajši ne:yum::joy::joy::bust_in_silhouette::bust_in_silhouette::bust_in_silhouette:)

5. hrana:
njam.........:green_apple::apple::pear::tangerine::lemon::banana::watermelon::grapes::strawberry::sweet_potato::corn::hot_pepper::eggplant::tomato::pineapple::peach::cherries::melon::honey_pot::bread::cheese::poultry_leg::meat_on_bone::fried_shrimp::egg::hamburger::fries::sushi::fish_cake::stew::ramen::burrito::taco::spaghetti::pizza::hotdog::cookie::cake::candy::lollipop::chocolate_bar::popcorn::doughnut::ice_cream::shaved_ice::dango::oden::rice_cracker::rice::rice_ball::curry::bento: (nekaj pa sploh ne vem kaj predstavlja, ali pa ne jem).torej.... izmislite si svoj recept ali pa delajte po receptu, kakor koli:(zagotovo vi pozante boljše:yum::yum::yum:
recept za AMREŠIKE PALAČINKE (prilagam malce več)
https://www.kulinarika.net/recepti/sladice/ameriske-palacinke/14137/
https://okusno.je/recept/puhaste-ameriske-palacinke
https://www.sitfit.si/recepti/ameriske-palacinke-z-javorjevim-sirupom/
https://leaneen.com/2016/06/12/puhaste-ameriske-palacinke/
https://jernejkitchen.com/sl/recepti/sadje/ameriske-palacinke-z-borovnicami

Za prvič prilagam samo za puhaste palačinke. to je bilo prvo, kaj sem se spomnila:no_mouth::upside_down::upside_down::upside_down::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:
drugače pa poguglajte vse mogoče kaj vam pade na pamet, na boste le kakšen recept našli zase.

LEPO BODITE, LEP ZAČETEK JUTRIŠNJEGA DNE, VSE DOBRO, BODITE TO KAR STE (še vedno to ne velja za lopove, ampak dvomim, da se je kak lopov. Saj ne, hecam se. s tem mislim, da na Pilovi strani ni 100% nobenega lopova, ampak s tem sem se malce pošalila. ne s spletno stranjo ampak kot z lopovi na splošno.oprostite!)
TER UŽIVAJTE ŽIVLJENJE NA POLNO!
:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Wow! Tvoj blog je tako pisan v primerjavi z mojim! Res ga je užitek brati! Nadaljuj!
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ful dober blog:grinning::heart:
1
 
Bibi
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super blog! Definitivno spremljam! :)
Aja in res ti hvala za ideje zdaj mi pa ne bo dolgčas <3
Rogerina
1
 
hvala! Ni problema (glede idej)! Neprestano dobivam nove ideje. Zdajle bo verjetno do novega bloga preteklo nekaj dni, da se mi ideje naberejo. Jih je pa že kar veliko. LEPO BODI TER USPEŠEN DAN TI ŽELIM!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
To je tako zabavno!!!!!! Brati blog poln novih stvari in poln emojijov!:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:Spremljam in sem nate definitivno naročena!:heart::kissing_heart:

LP.Horse_girl
1
 
hvala ti!!!!!!!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
zelo fajn blog
Tvoje ideje so mi všeč:wink::smiley::yellow_heart::yellow_heart:
0
 
Klara
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ooo, kako super blogec:smiley_cat:. Definitivno spremljam. Zeloo si zabavna in komaj čakam :two:. del :heart:.
Lp :peace::yin_yang:
0
 
hvala ti! sicer je bil 2. del objavljen že v petek. oz. komaj zdaj sem pogledala vse odgovor, tak, da se opravičujem
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
naslednji del pa lahko pričakujete čez par dni, saj si moram napeti možgančke, o čem bo govorim naslednji blog. Vse ideje dobrodošle.
LEPO BODITE TER USPEŠEN DAN VAM ŽELIM!:wink::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging:
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Pilov blog


Objava:

Dejstva o pevcih in bendih 5. del

Ogledov: 9 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

KAKO UREDITI SEBE IN SVOJE STVARI 3. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 2
 
4
Objava:

KPOP BLOG 2. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
4
Objava:

PILova šola kotalkanja/rolanja 3. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 1
 
3
Objava:

My blog 1. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

ODLOČITVE :) 1. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 2
 
2
Objava:

?ZAKAJ? 2. del

Ogledov: 41 Odgovorov: 1
 
3
Oseba22 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Ja no...

Zdravo
1.neki casa nazaj sem se pac na nogi sem si nardila ureznino zarad rezanja(nedelam tega vedno samo pac takrat sem enostauno to naredila zaradi jeze)in se malo poskodovala na nogi imam kot x velik krvav x pac mal krvi je se gor in meni je u šoli zelo vroče kaj naj naredim glede tega?
2.aja pa imate kakšne nasvete za hitrejšo rast las ker, sem se ostrigla in mi ni ušeč kupila sem use in uporabljam že 2 meseca in so ševedno enaki pa sploh mi niso zrastli kaj naj naredim?
Hvala za use
Lp
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

not a dog person but still cutie putie tho ...
 
nazalost res:cry: se cist strinjam
 
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:lovam ...
 
Res dobr blog pišeš, tud js mislim da bi ...
 
To je fuuuul najači zgodba! Zkj tega ni noben ...
 
To je fuuuul najači zgodba! Zkj tega ni noben ...
 
super je mas moj like
 
FLAVTISTKA, 12 let
se opravičujem za pravopis. hvala!
 
Pohorska omleta iz pohorja =)
 
Hej hoj! Nisem prepričana, ampak mislim ...
 
Wattt te lasje so identicni k moji lol. Drgac ...
 
Ne mislnla sm če ma še kdo tko na novo in ...