snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pilov blog - BLOG Book star 1. del

BLOG Book star 1. del

7
dolgčaš, dolgčas, dolgčas............ Vam izdam kako ga jaz preženem?:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:. A najprej NEKAJ STVARI O MENI:
1. rada pomagam ljudem
2. mahnjena sem na knjige
3. na življenje (poskušam:sweat_smile:) gledati pozitivno
4. rada imam šale
5. pravtako tudi ankete
6. rada uporabljam emoje, da besedilo ni dolgočasno:upside_down::upside_down::upside_down::upside_down:
7. pol stvari, ki jih hočem napisati bom pozabila:joy::joy::joy:
8. večinoma nisem dejavna na Pilu med 21.00 ter 6.00 zjutraj.

Prvič delam blog, zato so dobrodošli pozitivni :white_check_mark: ter negativni:negative_squared_cross_mark:komentarji. ZAKAJ? KER SE UČIMO IZ NAPAK. Drugače, pa se že zdaj oproščam za slovnične napake, ker spet hitim s pisanjem. Mogoče bom kdaj ustvarila še blog za svetovanje, a kdo ve. No, pa poglejmo kaj lahko počnemo med karanteno:

1. Za vse ljubitelje šal, smešnic, tiste, ki ne videti barvne pikice v življenju ter za čisto vse priporočam smešen videoposnetek ter par spletnih strani s šalami, ki si jih lahko v težkih trenutkih ogledate: *Če link ne bo delal se oproščam:expressionless::expressionless::expressionless::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face:. Drgače pa ga kopirajte in prilepite v računalnik. super mi ne dela.:angry::angry::angry::rage::rage::rage::rage::rage::rage: torej, bom kar razložila.
pojdite na youtube:arrow_forward::pause_button::play_pause::track_next::track_previous::fast_forward::rewind::stop_button:.
napišite best funny animals videos. Prilagane imate različne posnetke. ogledati si lahko katerega koli, jaz pa priporočam ga poištete Try Not To Laugh Watching Funny Animals Compilation | Funniest Animals Vines 2019.:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:. Govori o živalcah. Včasih katera kaj pade (tisti del mi osebno ni všeč:joy::joy::joy::joy:, vmes pa tudi nastradajo ljudje. s tem mislim, kako so se recimo živali maščevale ljudem, ali pa kako se živali obnašajo:dog::cat::mouse::hamster::rabbit::bear::panda_face::koala::tiger::lion_face::cow::pig::frog::octopus::monkey_face::chicken::penguin::bird::hatched_chick::wolf::whale::tropical_fish::boar::ram::dog2::poodle::cat2::rabbit2::pig2::racehorse::tiger2::leopard::crocodile::water_buffalo::ox::cow2::dromedary_camel::mouse2::rat::rabbit2::chipmunk::turkey:
Prilagam še link za spletni strani (upam, da bo ta te delali): (imate na ob strani različne kategorije, poglejte si:joy::joy::joy:)
https://www.naj-vici.com/
https://www.etno-muzej.si/sl/koronski-humor (korona šale:mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::ghost::ghost::ghost:, redno preglejujte kajti vedno nastajajo nove)
https://andrej.mernik.eu/zabava/sale/

2. če radi berete pa vam predlagam: :closed_book::green_book::blue_book::orange_book::books::books::books: (drugače pa misel, če mislite, da vam knjiga ne bo všeč NIKOLI NE VEŠ, ČE NE POSKUSIŠ:wink::wink:)
- zbirka AGATHE CRISTIE, kriminalka
- knjige ANNE WOLTZ
- AVTOBUS OB TREH
- ZELENO KOLO (tudi film)
- HARRY POTTER (zagotovo nekateri že brali), fantazijska
- KIT NA PLAŽI
- KOT V FILMU
To je za prvič vse. Če ste pa katero od knjig že brali, lahko podate mnenje. Prav tako, za vse ostalo. :white_check_mark::white_check_mark::white_check_mark::white_check_mark::negative_squared_cross_mark::negative_squared_cross_mark::negative_squared_cross_mark::negative_squared_cross_mark:

3. Filmi: :movie_camera::projector::film_frames::tv::tv::tv:
- NANCY DREW (če se sploh tako napiše), detektivska, družinska
- MAMMA MIA 1, 2. del - muzikal
- HARRY POTTER- fantazijska
- NENAVADEN TEDEN S TESS (pred kratkim na tvslo1, na 24.decembra 2020)
- ZELENO KOLO
- RAZISKOVALNA DORA (zanimiva, ni otročja, detektivska, no vsaj približek)
uf... kar veliko filmov je, čeprav sem jih pol pozabila:joy::joy::joy::grimacing::grimacing:. Lahko še vi podate kakšne film, idejo ipd.

4. ustvarjanje:
poglejte si različne posnetke, brskajte po Pinkterestu, uporabite bujno domišiljijo. Tu nimam kaj predlagati sami smo si različni na okus. Izdelaj si origami žabico, tajko, da ponavljaš snov, riši, piši pesmi ter zgodbe. lahko jih objaviš v pisalnici. :pencil2::pencil2::pencil2::pencil::pencil::pencil::pencil2::pencil::pencil2::pencil::pencil2::pencil::book::book::book:. izmisli si svoj dnevni časopis za bližnje:newspaper::newspaper::newspaper::newspaper:, UŽIVAJ ŽIVLJENJE, naredi zapiske, kaj boš počel/a PO CORONA VIRUSI, izmisli si razne šale, bere Pil, ustvari križanko, bodi veliko na svežem zraku, pomagaj komu v svetovlnici, če imaš težave POIŠČI POMOČ, BODI TO KAR SI! (ne dobesedno msilim, če si lopov pol rajši ne:yum::joy::joy::bust_in_silhouette::bust_in_silhouette::bust_in_silhouette:)

5. hrana:
njam.........:green_apple::apple::pear::tangerine::lemon::banana::watermelon::grapes::strawberry::sweet_potato::corn::hot_pepper::eggplant::tomato::pineapple::peach::cherries::melon::honey_pot::bread::cheese::poultry_leg::meat_on_bone::fried_shrimp::egg::hamburger::fries::sushi::fish_cake::stew::ramen::burrito::taco::spaghetti::pizza::hotdog::cookie::cake::candy::lollipop::chocolate_bar::popcorn::doughnut::ice_cream::shaved_ice::dango::oden::rice_cracker::rice::rice_ball::curry::bento: (nekaj pa sploh ne vem kaj predstavlja, ali pa ne jem).torej.... izmislite si svoj recept ali pa delajte po receptu, kakor koli:(zagotovo vi pozante boljše:yum::yum::yum:
recept za AMREŠIKE PALAČINKE (prilagam malce več)
https://www.kulinarika.net/recepti/sladice/ameriske-palacinke/14137/
https://okusno.je/recept/puhaste-ameriske-palacinke
https://www.sitfit.si/recepti/ameriske-palacinke-z-javorjevim-sirupom/
https://leaneen.com/2016/06/12/puhaste-ameriske-palacinke/
https://jernejkitchen.com/sl/recepti/sadje/ameriske-palacinke-z-borovnicami

Za prvič prilagam samo za puhaste palačinke. to je bilo prvo, kaj sem se spomnila:no_mouth::upside_down::upside_down::upside_down::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:
drugače pa poguglajte vse mogoče kaj vam pade na pamet, na boste le kakšen recept našli zase.

LEPO BODITE, LEP ZAČETEK JUTRIŠNJEGA DNE, VSE DOBRO, BODITE TO KAR STE (še vedno to ne velja za lopove, ampak dvomim, da se je kak lopov. Saj ne, hecam se. s tem mislim, da na Pilovi strani ni 100% nobenega lopova, ampak s tem sem se malce pošalila. ne s spletno stranjo ampak kot z lopovi na splošno.oprostite!)
TER UŽIVAJTE ŽIVLJENJE NA POLNO!
:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wow! Tvoj blog je tako pisan v primerjavi z mojim! Res ga je užitek brati! Nadaljuj!
1
 
hvala!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ful dober blog:grinning::heart:
1
 
Bibi
hvala!!!!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super blog! Definitivno spremljam! :)
Aja in res ti hvala za ideje zdaj mi pa ne bo dolgčas <3
Rogerina
1
 
hvala! Ni problema (glede idej)! Neprestano dobivam nove ideje. Zdajle bo verjetno do novega bloga preteklo nekaj dni, da se mi ideje naberejo. Jih je pa že kar veliko. LEPO BODI TER USPEŠEN DAN TI ŽELIM!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
To je tako zabavno!!!!!! Brati blog poln novih stvari in poln emojijov!:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:Spremljam in sem nate definitivno naročena!:heart::kissing_heart:

LP.Horse_girl
1
 
hvala ti!!!!!!!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
zelo fajn blog
Tvoje ideje so mi všeč:wink::smiley::yellow_heart::yellow_heart:
0
 
Klara
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ooo, kako super blogec:smiley_cat:. Definitivno spremljam. Zeloo si zabavna in komaj čakam :two:. del :heart:.
Lp :peace::yin_yang:
0
 
hvala ti! sicer je bil 2. del objavljen že v petek. oz. komaj zdaj sem pogledala vse odgovor, tak, da se opravičujem
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
WOW, WOW, WOW!!!!! NORA SEM NA TA BLOG!!!!:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::hugging::hugging::hugging::hugging::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::innocent:
0
 
me veseli, da ti je všeč!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
naslednji del pa lahko pričakujete čez par dni, saj si moram napeti možgančke, o čem bo govorim naslednji blog. Vse ideje dobrodošle.
LEPO BODITE TER USPEŠEN DAN VAM ŽELIM!:wink::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging:
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pilov blog

Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 19 Odgovorov: 2
 
1
GinnyCat

Kratki intervjuji 1. del

Ogledov: 15 Odgovorov: 1
 
1
the girl 😎

Najstniško življenje 1. del

Ogledov: 58 Odgovorov: 6
 
14
zelena

My little green blog 3. del

Ogledov: 27 Odgovorov: 2
 
1
lovepil
 
4
Gauda

SKOK V PRIHODNOST

Ogledov: 35 Odgovorov: 1
 
4
Doglover

Psi 13. del

Ogledov: 41 Odgovorov: 4
 
7
animalllover

Pasme psov 13. del

Ogledov: 15 Odgovorov: 0
 
1
Hrana potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Hrana

ojla
že nekaj časa opažam da me po maščobno nasičeni hrani, mleku in jajcah zelo boli trebuh in mi gre kar na bruhanje, pa tudu vrtoglavico imam. mislite da imam kakšno alergijo?
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(28)
Letošnja!
(27)
Ne opazim razlike.
(19)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Šolsko dekle je odgovoril/a na
si še budna?
 

dragon girl je odgovoril/a na
Hej! Svetujem, da to objaviš v pisalnico, ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
sem jaz edina ki gledam odbojko???
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
Zahvaljujem se za lajk ki ga je nekdo tu ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
Živa Nastja Jerca Frančiška Sara Lina Saša ...
 

Ivana2906 je odgovoril/a na
:joy::joy::joy:
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
kak srčkano
 

MančiAnimalLover;) je odgovoril/a na
Hey! Zelo lepo si narisla. In ful dobre tehnike ...
 

#JustForBillie je odgovoril/a na
Na tvojem profilu bolj pri vrhu piše Knjige ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
moje število je bilo 14.Škoda ste bile tako ...
 

ruskaya je odgovoril/a na
Zanimivo..... iPhone ima optimiziran operacijski ...
 

Dancing queen je odgovoril/a na
Živa ali Sia
 

Horse girl je odgovoril/a na
Ooo... kako je luškan in majhen... :heart_eyes:
 

Anika0712 je odgovoril/a na
vzamem besede nazaj, res je lepo. oprosti ...