snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pilov blog - BLOG Book star 2. del

BLOG Book star 2. del

5
Jutro!
Novi BLOG Book star je že tu. JUHU!!!!!:grin::wink::wink::blush: Danes se bomo pogovarjali o šoli na daljavi, potovanjih, tipičnih najstniških težavah, izrazila bom svoje mnenje o različnih stvareh, prav tako so na plan prišle nove ideje za ustvarjanje in branje in v vsakem blogu pa boste izvedeli nekaj stvari o meni. v komentar:speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon: pa boste lahko odgovarjali na različna vprašanja. UŽIVAJTE!
Blog bo verjetno izhajal vsak dan v tednu, razen ob praznikih ter vikendih, saj sem takrat na "počitnicah". Če še ne veste kdo sem prilagam link za mojo prvo objavo bloga:
https://www.pil.si/pilov-blog/objava/blog-book-star
Zdaj pa še nekaj stvari o meni:
1. stara sem 12 let
2. hodim v 7. razred osnovne šole:school::school::school::school::school::school::school::school::school:
3. zelo rada imam red. s tem mislim, da imam VEDNO pospravljeno sobo. takšna, pač sem.
4. naročena sem na Pil že 3 leta.

opravičujem se za vse slovnične napake. Tako, kot vedno:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::blush:

1. Najprej bomo skočili v ameriško kuhinjo. prešnjič sem vam poslala recepte za ameriške palačinke, danes pa je na vrsti zahtevnejši recept:
AMERIŠKA JABOLČNA PITA
:yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Verjetno ste že kot otroki gledali kakšno risanko ali film, kjer je nastopala pita. kako omamno je izledala! sama sem jo jedla samo enkrat:joy::joy::joy:, a vem, da ste vi bolj spretni v kuhanju. Prilagam recept! PA DOBER TEK!
https://www.kulinarika.net/recepti/sladice/ameriska-jabolcna-pita/12177/
https://odprtakuhinja.delo.si/recepti/kultne-jedi-jabolcna-pita/
https://www.gurman.eu/recepti/jabolcna-pita-z-mrezo-9139
https://odprtakuhinja.delo.si/recepti/koraki-popolne-pite/

2. knjige:books::books::books:
Danes vem priporočam par knjig, ki jih osebno še nisem prebrala. priporočale so mi razne prijateljice. na kratko so mi obnovile, zato bi lahko rekli, da so nekatere prav po mojem okusu. :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::closed_book::green_book::blue_book::orange_book::orange_book::blue_book::green_book::closed_book::closed_book::green_book::blue_book::orange_book::books::books::books:

ČE IMATE KAJ ZA PRIPOROČATI, MNENJE PREBRALNE KNJIGE ZAPIŠITE V KOMENTAR:speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon:
- Eden od nas laže
- Eden od nas je naslednji (nadeljevanje Eden od nas laže)
- Eno (predlagano tudi v Pilu)
- Šigra 0.2. (knjiga je nerazumljiva do nekje na polovici potem pa se razjasnijo zadeve. pisatelj/ica :pencil::pencil::pencil::pencil::pencil::pencil::pencil::pencil::pencil::pencil::pencil2::pencil2::pencil2::pencil2::pencil2::pencil2: je verjetno hotel/a (ne da se mi razmišlajat spola), da nas pritegne k branju prav zaradi tega)

3. filmi:movie_camera::projector::film_frames::tv:
Danes bom predstavila nov film. MAMMA MIA 3!!!!!!!!! :scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream:Podatek sem zasledila že pred časom. Trailer ni še baje "fiksen". Vseeno ga prilagam:
https://www.youtube.com/watch?v=f0JujAqm6oQ&t=2s

IMATE RADI ABBO? STE GLEDALI MAMMA MIO? lahko odgovoriš v komentar:speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon:

4. ustvarjanje
Danes se bomo predvsem poglobili v globalno segrevanje. KAJ LAHKO NAREDIMO, DA REŠIMO SVET?:earth_americas::earth_africa::earth_asia::earth_americas::earth_africa::earth_asia::earth_americas::earth_africa::earth_asia::earth_americas::earth_africa::earth_asia::earth_americas::earth_africa::earth_asia:
Bi lahko iz odpadnih materialov, plastičnih vrečk kaj izdelali oz. ponovno uporabili? seveda bi lahko. ZATO IMAM ZA VAS IZZIV. NAREDITI NAJBOLJ USTVARJALNO TER UPORABNO STVAR IZ ODPADNIH MATERIAL. naj bo to torbica, avtomobilček kar koli. DOMIŠLJIJA NE POZNA MEJA! KO BOSTE NAREDILI IZDELEK BODITE PONOSNI NASE, SAJ STE VSAJ MALO PRIPOMOGLI K REŠITVI!!!!! lahko tudi razmišljate kako pomagati planetu. :earth_americas::earth_africa::earth_asia::earth_americas::earth_africa::earth_asia::earth_americas::earth_africa::earth_asia::earth_americas::earth_africa::earth_asia::earth_americas::earth_africa::earth_asia:
lahko pa si uredite sobo, pisalno mizo. vse obrniti na glavo. preuredite, spremenite, pospravite odpadke ipd. BODITE KREATIVNI TER UŽIVAJTE!!!:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::nerd:

LAHKO PA TUDI V KOMENTAR:speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon: SPOROČITE KAKŠNO JE BILO USTVARJANJE, KAKO BI POMAGALI PLANETU ITD.

5. tiične najstniške težave
MISLITE, DA VAS VES SVET SOVRAŽI? DA STARŠI NEPRESTANO KREGAJAJO SAMO VAS? :sweat::sweat::sweat::cry::cry::cry::disappointed_relieved::sob:SE POČUTITE "OGROŽENO"? VAS JE NEČESA STRAH? MISLITE, DA STE DEBELI? SIMPATIJA VAS NE MARA? in še in še.
TO SO TIPIČNE NAJSTNIŠKE TEŽAVE. V teh letih ne vemo kje je glavo ter kje rep. starši vas kregajo, saj nočejo, da zavijemo v kriva pota (mamila, kajenje ipd.) radi vas imajo!!!! kako jaz to vem?
Ker sem stara 12 let, počasi prehajam v to obdobje. Starši so me malce seznanili kaj prihaja, ter, da se bom verjeno ŠE bolj kregala pa jezikala. Joj joj!!!!:no_mouth: ZANIMIVA SO NAJSTNIŠKA LETA! in kako iti skozi vse to? NOBEN NE VE!!!! ČUDNO, DA SO STARŠI ŠE ŽIVI:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::smirk::smirk::smirk::smirk::thinking::thinking::thinking::thinking:MOJE MNENJE PA JE:
BODI TO KAR SI TER SE NE ZMENI ZA MNENJA DRUGIH (recimo glede debelosti), SAJ NIKDAR NE VEŠ KAJ MISLIJO DRUGI. MORDA SE NA VZVEN PREDSTAVLAJO KAKOR MOČNEGA, V SRCU PA ČUTIJO OGROMNO BRAZGOTINO.
VEM, DA JE TEŽKO A GLAVO GOR!!!!!!!!!! NAJSTNIŠKA LETA SO PRAVO OBDOBJE, DA POKAŽEŠ, DA SI SAMOZAVESTEN (če vas npr. zafrkavajo) TER MOČAN/MOČNA!!!!!!

Več bomo debatirali naslednjič:blush::blush::blush::wink::wink::wink::wink::wink::smirk:.

6. Potovanja
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:Jaz si DOBESEDNO želim prepotovati svet! KAJ BI VI RADA ŠLI? KAJ OBISKALI? KJE STE ŽE VSE BILI? :speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon:to so vprašanja na katera lahko odgovorite v komentar. Jaz bom kar tukaj odgovorila na svoja. JAZ BI RADA ŠLA POVSOD. NAJBOLJ PO EVROPI. (zahodni, severni, južni del). BILA PA SEM V SOSEDNJIH DRŽAVAH ter mogoče še v kakšni drugi. IN VESTE, KDAJ SE MI JE PRIJELA ŽELJA PO POTOVANJU?
Med corono!:sweat_smile::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask:
točno tako. V času corone sem dobila željo po tem in komaj komaj čakam, da jo bo konec, da lahko oddidem povsod. to bo izgledalo, kot tako, da čakaš pred šolskimi vrati, da lahko oddideš na kosilu potem pa nekdo odpre vrata in se "vrnineš naprej". :ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost:

LAHKO TUDI V KOMENTAR :speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon: SPOROČITE SVOJE ŽELJE, ALI VAS JE CORONA SPREMENILA ITD.

7. moje mnenje o različnih stvareh
HRANA
MENIM, DA JE TO ŠE NAJPOMEMBNEJŠE V ŽIVLJENJU:joy::joy::joy::joy::joy::joy::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:....:yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum:, KER ZELO RADA JEM! pa se mi sploh ne pozna, moram pripomniti:joy::grin::grin::grin::grin::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:

LJUBEZEN:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::blush::blush::blush::blush::blush::blush::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::broken_heart::heart_exclamation::two_hearts::revolving_hearts::gift_heart::cupid::sparkling_heart::heartpulse::heartbeat::heartbeat::heartbeat:
ZAME LJUBEZEN NI SAMO cmok, cmok:kissing_closed_eyes::joy::joy::joy::joy: ampak to, da si parntnerja zaupata ter pomagata skozi življenje.
ZAME JE LJUBEZEN TUDI MOJ HIŠNI LJUBLJENČEK. jap, imam hišnega ljubljenčka ampak vam več izdam naslednjič:blush::blush::blush::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

TO JE ZA DANES VSE..... TER ČESTITKE, ČE TI JE USPELO BLOG PREBRALI V MANJ KOT 2 LETIH. nov Guinnessov rekord.... ja, veretno tudi veste, da je izšla knjiga 2021.
LEPO SE IMEJTE TER LEP ŠOLSKI DAN (blog bom pisali v jutrišnjih urah, da vam popestri prihajajoči dan)
:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging:

VAŠA BOOK STAR:books::star2:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ou pa kako se ti da ob sedmih zjutraj pisati blog!:heart::kissing_heart:
LP:Horse_girl
:heart_eyes_cat:
0
 
v bistvu sem ga začela ob 6.15. ne morem naprej spat. takšna je moja rutina. za šolo pa so že učiteljice objavile včeraj pa sem naredila. drugače še imam par videokonferenc, to pa je to.
 
komaj zdaj se zavedam, da sem pisala več kot pol ure.... ups........ :) sicer pa sem vmes kar gledala v strop, moram priznati :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ojla!
Super, tvoj blog mi je zeloooo zeloooo všeč! Prosim, nadaljuj s pisanjem:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:!
#ZeloDoberBlog
#ResDobroPišeš
#KomajČakam2Del
Lp, PB
0
 
hvala! naslednji bo izšel v ponedeljek
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Ful dober blog!!!! :grinning::grinning:OMG MAMMA MIA 3!!!!!!!!! MEN STA TO FUL DOBRA FILMA, ker se prvi odvija v Grčiji, ki je ena izmed mojih najljubših držav:flag_gr::flag_gr::flag_gr::flag_gr:
0
 
Bibi
enako. drugače pa hvala za komentar!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Živjo!
Ja, tvoj blog je tako SUPER! :ribbon: Res mi je všeč, da uporabljaš toliko smeškotov :heart_eyes: mislim da si zdaj še mene obsedla z njimi (hahha :joy:).
Jaz bi odpotovala v... Italijo :flag_it:.
#največjafenica
#komajčakamnovdel
:cat2::cat::heart:
0
 
uuuuuuu. mi je všeč ta država. si mi pa dala idejo................ jutri izveš v blogu :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
se oproščam, da je blog tako dolg. Vam povem zakaj? Zato, ker naša Book star ne more in more nehati pisati, kajti vedno napišem čisto vse kar imam v mislih ta hip. s tem mislim razne ideje za ustvarjanje. tako, da bi lahko rekli, da sem čisto brez idej za naslednjič, a vedno pridejo nove.
0
 
sicer pa ne vem zakaj piše odgovora : 2. mogoče zato, ker sem zbrisala prvo sporočilo, ker je bilo PREVEČ slovničnih napak
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pilov blog

Doglover

Blogec💗 5. del

Ogledov: 5 Odgovorov: 1
 
2
o~Black Widow~o

Lunin blog 1. del

Ogledov: 9 Odgovorov: 0
 
1
Breskvica

Travel blog 1. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 1
 
1
Loud girl

Kuharija z Loud girl:) 3. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 3
 
3
ColourMusic

IGRALCI EXATLONA 2. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 0
 
1
Doglover

Blogec💗 4. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 1
 
6
ColourMusic

IGRALCI EXATLONA 1. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 2
 
2
cousins h&l potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

problemi

hei tu sestricne
1. mam probleme z solo.nimam pojma kaj me veseli. vsi mi grejo na zivce
2. letos smo dobili nove sošolce sošolko in se ful ujamema s to sošolko.ampak nevem ce se naj se naprej druzim z njo al z ostalimi kr jih poznam ze 9let
hvala za odgovore.
lp L&H
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(22)
10
(60)
11
(107)
12
(150)
13
(128)
14
(78)
15
(17)
16
(16)
Nič od naštetega
(31)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Annie #1 je odgovoril/a na
Vse najboljše!!!!:hugging::hugging::hugging:🥳🥳🥳🥳:kissing_heart::kissing_heart:
 

Charm je odgovoril/a na
o bog, bolj se neb mogla strinjat s tem quotom:joy: ...
 

Power Girl je odgovoril/a na
Ful lepo:heart::heart::heart:
 

Doggylover je odgovoril/a na
Wow hudo 🤯. Naredi še več delov. Prosim. Lp ...
 

Ana Rao je odgovoril/a na
jap
 

Ocean je odgovoril/a na
Vsakič me presenetiš! Super kot vedno:maple_leaf::fallen_leaf:
 

Doglover je odgovoril/a na
koker špannel
 

JustRose je odgovoril/a na
Prosim ne zameri mi, ampak se poplnoma strinjam ...
 

JustRose je odgovoril/a na
Ne zmeni se za tiste grde komentarje neregistriranih ...
 

Glasbenica je odgovoril/a na
Oooo uau!!! Res zelo zelo lepo za začetnico!!!:heart_exclamation::heart_exclamation::heart_eyes: Skoraj ...
 

bralka10 je odgovoril/a na
koker spaniel or king roil charels spaniel ...
 

Aurora je odgovoril/a na
Ulalaa, to pa že vem, da bo nekaj zelo lepega:relieved::kissing_heart: ...
 

history girl je odgovoril/a na
love it:heart_eyes::heart_eyes:
 

GinnyCat je odgovoril/a na
Nova umetnina od *Galaxy Ginny* je tukaj!:ok_hand::frog::sparkles::heart: To ...
 

WhoLovesBooksAndMusic je odgovoril/a na
Hejla sweetheart! Ufff, si naložila materiala ...