snofi
Naslednji Pil izide 7. julija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pilov blog: BLOG Book star 2. del

BLOG Book star 2. del

5
Jutro!
Novi BLOG Book star je že tu. JUHU!!!!!:grin::wink::wink::blush: Danes se bomo pogovarjali o šoli na daljavi, potovanjih, tipičnih najstniških težavah, izrazila bom svoje mnenje o različnih stvareh, prav tako so na plan prišle nove ideje za ustvarjanje in branje in v vsakem blogu pa boste izvedeli nekaj stvari o meni. v komentar:speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon: pa boste lahko odgovarjali na različna vprašanja. UŽIVAJTE!
Blog bo verjetno izhajal vsak dan v tednu, razen ob praznikih ter vikendih, saj sem takrat na "počitnicah". Če še ne veste kdo sem prilagam link za mojo prvo objavo bloga:
https://www.pil.si/pilov-blog/objava/blog-book-star
Zdaj pa še nekaj stvari o meni:
1. stara sem 12 let
2. hodim v 7. razred osnovne šole:school::school::school::school::school::school::school::school::school:
3. zelo rada imam red. s tem mislim, da imam VEDNO pospravljeno sobo. takšna, pač sem.
4. naročena sem na Pil že 3 leta.

opravičujem se za vse slovnične napake. Tako, kot vedno:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::blush:

1. Najprej bomo skočili v ameriško kuhinjo. prešnjič sem vam poslala recepte za ameriške palačinke, danes pa je na vrsti zahtevnejši recept:
AMERIŠKA JABOLČNA PITA
:yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Verjetno ste že kot otroki gledali kakšno risanko ali film, kjer je nastopala pita. kako omamno je izledala! sama sem jo jedla samo enkrat:joy::joy::joy:, a vem, da ste vi bolj spretni v kuhanju. Prilagam recept! PA DOBER TEK!
https://www.kulinarika.net/recepti/sladice/ameriska-jabolcna-pita/12177/
https://odprtakuhinja.delo.si/recepti/kultne-jedi-jabolcna-pita/
https://www.gurman.eu/recepti/jabolcna-pita-z-mrezo-9139
https://odprtakuhinja.delo.si/recepti/koraki-popolne-pite/

2. knjige:books::books::books:
Danes vem priporočam par knjig, ki jih osebno še nisem prebrala. priporočale so mi razne prijateljice. na kratko so mi obnovile, zato bi lahko rekli, da so nekatere prav po mojem okusu. :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::closed_book::green_book::blue_book::orange_book::orange_book::blue_book::green_book::closed_book::closed_book::green_book::blue_book::orange_book::books::books::books:

ČE IMATE KAJ ZA PRIPOROČATI, MNENJE PREBRALNE KNJIGE ZAPIŠITE V KOMENTAR:speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon:
- Eden od nas laže
- Eden od nas je naslednji (nadeljevanje Eden od nas laže)
- Eno (predlagano tudi v Pilu)
- Šigra 0.2. (knjiga je nerazumljiva do nekje na polovici potem pa se razjasnijo zadeve. pisatelj/ica :pencil::pencil::pencil::pencil::pencil::pencil::pencil::pencil::pencil::pencil::pencil2::pencil2::pencil2::pencil2::pencil2::pencil2: je verjetno hotel/a (ne da se mi razmišlajat spola), da nas pritegne k branju prav zaradi tega)

3. filmi:movie_camera::projector::film_frames::tv:
Danes bom predstavila nov film. MAMMA MIA 3!!!!!!!!! :scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream:Podatek sem zasledila že pred časom. Trailer ni še baje "fiksen". Vseeno ga prilagam:
https://www.youtube.com/watch?v=f0JujAqm6oQ&t=2s

IMATE RADI ABBO? STE GLEDALI MAMMA MIO? lahko odgovoriš v komentar:speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon:

4. ustvarjanje
Danes se bomo predvsem poglobili v globalno segrevanje. KAJ LAHKO NAREDIMO, DA REŠIMO SVET?:earth_americas::earth_africa::earth_asia::earth_americas::earth_africa::earth_asia::earth_americas::earth_africa::earth_asia::earth_americas::earth_africa::earth_asia::earth_americas::earth_africa::earth_asia:
Bi lahko iz odpadnih materialov, plastičnih vrečk kaj izdelali oz. ponovno uporabili? seveda bi lahko. ZATO IMAM ZA VAS IZZIV. NAREDITI NAJBOLJ USTVARJALNO TER UPORABNO STVAR IZ ODPADNIH MATERIAL. naj bo to torbica, avtomobilček kar koli. DOMIŠLJIJA NE POZNA MEJA! KO BOSTE NAREDILI IZDELEK BODITE PONOSNI NASE, SAJ STE VSAJ MALO PRIPOMOGLI K REŠITVI!!!!! lahko tudi razmišljate kako pomagati planetu. :earth_americas::earth_africa::earth_asia::earth_americas::earth_africa::earth_asia::earth_americas::earth_africa::earth_asia::earth_americas::earth_africa::earth_asia::earth_americas::earth_africa::earth_asia:
lahko pa si uredite sobo, pisalno mizo. vse obrniti na glavo. preuredite, spremenite, pospravite odpadke ipd. BODITE KREATIVNI TER UŽIVAJTE!!!:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::nerd:

LAHKO PA TUDI V KOMENTAR:speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon: SPOROČITE KAKŠNO JE BILO USTVARJANJE, KAKO BI POMAGALI PLANETU ITD.

5. tiične najstniške težave
MISLITE, DA VAS VES SVET SOVRAŽI? DA STARŠI NEPRESTANO KREGAJAJO SAMO VAS? :sweat::sweat::sweat::cry::cry::cry::disappointed_relieved::sob:SE POČUTITE "OGROŽENO"? VAS JE NEČESA STRAH? MISLITE, DA STE DEBELI? SIMPATIJA VAS NE MARA? in še in še.
TO SO TIPIČNE NAJSTNIŠKE TEŽAVE. V teh letih ne vemo kje je glavo ter kje rep. starši vas kregajo, saj nočejo, da zavijemo v kriva pota (mamila, kajenje ipd.) radi vas imajo!!!! kako jaz to vem?
Ker sem stara 12 let, počasi prehajam v to obdobje. Starši so me malce seznanili kaj prihaja, ter, da se bom verjeno ŠE bolj kregala pa jezikala. Joj joj!!!!:no_mouth: ZANIMIVA SO NAJSTNIŠKA LETA! in kako iti skozi vse to? NOBEN NE VE!!!! ČUDNO, DA SO STARŠI ŠE ŽIVI:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::smirk::smirk::smirk::smirk::thinking::thinking::thinking::thinking:MOJE MNENJE PA JE:
BODI TO KAR SI TER SE NE ZMENI ZA MNENJA DRUGIH (recimo glede debelosti), SAJ NIKDAR NE VEŠ KAJ MISLIJO DRUGI. MORDA SE NA VZVEN PREDSTAVLAJO KAKOR MOČNEGA, V SRCU PA ČUTIJO OGROMNO BRAZGOTINO.
VEM, DA JE TEŽKO A GLAVO GOR!!!!!!!!!! NAJSTNIŠKA LETA SO PRAVO OBDOBJE, DA POKAŽEŠ, DA SI SAMOZAVESTEN (če vas npr. zafrkavajo) TER MOČAN/MOČNA!!!!!!

Več bomo debatirali naslednjič:blush::blush::blush::wink::wink::wink::wink::wink::smirk:.

6. Potovanja
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:Jaz si DOBESEDNO želim prepotovati svet! KAJ BI VI RADA ŠLI? KAJ OBISKALI? KJE STE ŽE VSE BILI? :speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon:to so vprašanja na katera lahko odgovorite v komentar. Jaz bom kar tukaj odgovorila na svoja. JAZ BI RADA ŠLA POVSOD. NAJBOLJ PO EVROPI. (zahodni, severni, južni del). BILA PA SEM V SOSEDNJIH DRŽAVAH ter mogoče še v kakšni drugi. IN VESTE, KDAJ SE MI JE PRIJELA ŽELJA PO POTOVANJU?
Med corono!:sweat_smile::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask::mask:
točno tako. V času corone sem dobila željo po tem in komaj komaj čakam, da jo bo konec, da lahko oddidem povsod. to bo izgledalo, kot tako, da čakaš pred šolskimi vrati, da lahko oddideš na kosilu potem pa nekdo odpre vrata in se "vrnineš naprej". :ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost::ghost:

LAHKO TUDI V KOMENTAR :speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon::speech_balloon: SPOROČITE SVOJE ŽELJE, ALI VAS JE CORONA SPREMENILA ITD.

7. moje mnenje o različnih stvareh
HRANA
MENIM, DA JE TO ŠE NAJPOMEMBNEJŠE V ŽIVLJENJU:joy::joy::joy::joy::joy::joy::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:....:yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum:, KER ZELO RADA JEM! pa se mi sploh ne pozna, moram pripomniti:joy::grin::grin::grin::grin::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:

LJUBEZEN:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::blush::blush::blush::blush::blush::blush::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::broken_heart::heart_exclamation::two_hearts::revolving_hearts::gift_heart::cupid::sparkling_heart::heartpulse::heartbeat::heartbeat::heartbeat:
ZAME LJUBEZEN NI SAMO cmok, cmok:kissing_closed_eyes::joy::joy::joy::joy: ampak to, da si parntnerja zaupata ter pomagata skozi življenje.
ZAME JE LJUBEZEN TUDI MOJ HIŠNI LJUBLJENČEK. jap, imam hišnega ljubljenčka ampak vam več izdam naslednjič:blush::blush::blush::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

TO JE ZA DANES VSE..... TER ČESTITKE, ČE TI JE USPELO BLOG PREBRALI V MANJ KOT 2 LETIH. nov Guinnessov rekord.... ja, veretno tudi veste, da je izšla knjiga 2021.
LEPO SE IMEJTE TER LEP ŠOLSKI DAN (blog bom pisali v jutrišnjih urah, da vam popestri prihajajoči dan)
:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging:

VAŠA BOOK STAR:books::star2:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ou pa kako se ti da ob sedmih zjutraj pisati blog!:heart::kissing_heart:
LP:Horse_girl
:heart_eyes_cat:
0
 
v bistvu sem ga začela ob 6.15. ne morem naprej spat. takšna je moja rutina. za šolo pa so že učiteljice objavile včeraj pa sem naredila. drugače še imam par videokonferenc, to pa je to.
 
komaj zdaj se zavedam, da sem pisala več kot pol ure.... ups........ :) sicer pa sem vmes kar gledala v strop, moram priznati :)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ojla!
Super, tvoj blog mi je zeloooo zeloooo všeč! Prosim, nadaljuj s pisanjem:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:!
#ZeloDoberBlog
#ResDobroPišeš
#KomajČakam2Del
Lp, PB
0
 
hvala! naslednji bo izšel v ponedeljek
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ful dober blog!!!! :grinning::grinning:OMG MAMMA MIA 3!!!!!!!!! MEN STA TO FUL DOBRA FILMA, ker se prvi odvija v Grčiji, ki je ena izmed mojih najljubših držav:flag_gr::flag_gr::flag_gr::flag_gr:
0
 
Bibi
enako. drugače pa hvala za komentar!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Živjo!
Ja, tvoj blog je tako SUPER! :ribbon: Res mi je všeč, da uporabljaš toliko smeškotov :heart_eyes: mislim da si zdaj še mene obsedla z njimi (hahha :joy:).
Jaz bi odpotovala v... Italijo :flag_it:.
#največjafenica
#komajčakamnovdel
:cat2::cat::heart:
0
 
uuuuuuu. mi je všeč ta država. si mi pa dala idejo................ jutri izveš v blogu :)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
se oproščam, da je blog tako dolg. Vam povem zakaj? Zato, ker naša Book star ne more in more nehati pisati, kajti vedno napišem čisto vse kar imam v mislih ta hip. s tem mislim razne ideje za ustvarjanje. tako, da bi lahko rekli, da sem čisto brez idej za naslednjič, a vedno pridejo nove.
0
 
sicer pa ne vem zakaj piše odgovora : 2. mogoče zato, ker sem zbrisala prvo sporočilo, ker je bilo PREVEČ slovničnih napak
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pilov blog


Loona lovegood
Objava:

Harry potter

Ogledov: 13 Odgovorov: 2
 
0
Objava:

Random dejstva in fun facti💕 2. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 2
 
6
Objava:

Vztranji Slovani

Ogledov: 16 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

It's summer time 3. del

Ogledov: 41 Odgovorov: 3
 
7
Objava:

Harry Potter (glasuj) 2. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 15
 
1
Objava:

GLASBENIKI: HAYLEY KIYOKO

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
3
Objava:

Zdravo življenje :) 5. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 0
 
7
Objava:

Šola pisanja<3 2. del

Ogledov: 35 Odgovorov: 5
 
8
Zalublena preuč potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Zaljubljena❤

živjo
rabim pomoč pri ljubezni
js sm res ampak res noro zaljubljena v svojega sošolca in on nevem ce je ravno vame. sem pa povedala mlajsemu bratcu in on je napisal na listek ×+× ( × pomeni zacetnici najnih imen) ta listek je nesel njemu pokazat in on je prebral in se nasmejal nevem ravno kaj naj bi to pomenilo.
že v naprej se vam zahvaljujem
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Avatar SWS_lover je odgovoril/a na
ful mi je všeč!
 

Avatar RIBICA je odgovoril/a na
Ful je luskan:heart::heart::heart::heart:
 

Avatar #Cool Zoja je odgovoril/a na
7/10, piše mi 70%
 

LoveGirl10(ne da se mi prjavljat) je odgovoril/a na
Cute:wink::blush::grinning:
 

Ful dobr in zlo dobr napisan maš moj :heart:
 

Avatar Fangirl je odgovoril/a na
Men sta najbolj všeč 2. in 6. del, ker je ...
 

Avatar Fangirl je odgovoril/a na
Res kul wallpaper!!
 

Avatar kužek12❤️🐶 je odgovoril/a na
fulll dobrrr:wink::purple_heart:
 

Avatar kužek12❤️🐶 je odgovoril/a na
1.,2.:purple_heart::slight_smile::wink:(Harry ...
 

Avatar kužek12❤️🐶 je odgovoril/a na
hejjj, kopanje in slikanje:swimmer::camera:
 

kužek12🐶❤️ je odgovoril/a na
iiiiiii jojjj kokmje luškannnn:dog::dog::heart::heart:
 

Avatar SWS_lover je odgovoril/a na
Pa še nekaj, moja prva zgodba izhaja na drugem ...
 

lovebooks<3 je odgovoril/a na
branje poslušanje glasbe
 

Avatar Shine je odgovoril/a na
Končnoooo! :weary: Te mi je uspel prepričat ...