heyy,
danss po predlogu Gospe delamo brusketee<3
-----------------------------------------------------------------
*i* *b*TEŽAVNOST:*i* *b*
☆☆☆
*i* *b*ČAS PRIPRAVE:*i* *b*
• PRIPRAVA: 10 min
• PEKA: 10 min
*i* *b*SESTAVINE:*i* *b*
• 1 bageta ali ciabatta
• 2 žlici oljčnega olja
• 2 stroka česna
• 3 srednje veliki paradižniki
• ½ žličke soli
• ¼ žličke črnega popra
• 5 listov sveže bazilike
• 50 g mocarele ali parmezana (po želji)
*i* *b*POSTOPEK:*i* *b*
Priprava kruha: Bageto narežeš na rezine in jih položiš na pekač. Vsako rezino pokapljaš z oljčnim oljem.
Peka: Pečeš pri 200°C približno 8–10 minut, da postanejo kruhki zlato rjavi in hrustljavi.
Priprava nadeva: Medtem nasekljaš paradižnike in jih daš v skledo. Dodaš sol, poper in sesekljano baziliko ter dobro premešaš.
Drgnjenje s česnom: Pečene kruhke podrgneš s prerezanim strokom česna, da vpijejo okus.
Dodajanje nadeva: Na kruhke nadevaš paradižnikovo mešanico in po želji posuješ z mocarelo ali parmezanom.
Postrežba: Bruskete takoj postrežeš, da ostanejo hrustljave.
*i* *b*NASVETI:*i* *b*
• Za dodaten okus lahko dodaš kapljico balzamičnega kisa.
• Eksperimentiraj z dodatki, kot so olive ali pršut.
*i* *b*SLIKA:*i* *b*
Ni moja sam aghh njamm<3
---------------------------------------------------------
caucii<3
danss po predlogu Gospe delamo brusketee<3
-----------------------------------------------------------------
*i* *b*TEŽAVNOST:*i* *b*
☆☆☆
*i* *b*ČAS PRIPRAVE:*i* *b*
• PRIPRAVA: 10 min
• PEKA: 10 min
*i* *b*SESTAVINE:*i* *b*
• 1 bageta ali ciabatta
• 2 žlici oljčnega olja
• 2 stroka česna
• 3 srednje veliki paradižniki
• ½ žličke soli
• ¼ žličke črnega popra
• 5 listov sveže bazilike
• 50 g mocarele ali parmezana (po želji)
*i* *b*POSTOPEK:*i* *b*
Priprava kruha: Bageto narežeš na rezine in jih položiš na pekač. Vsako rezino pokapljaš z oljčnim oljem.
Peka: Pečeš pri 200°C približno 8–10 minut, da postanejo kruhki zlato rjavi in hrustljavi.
Priprava nadeva: Medtem nasekljaš paradižnike in jih daš v skledo. Dodaš sol, poper in sesekljano baziliko ter dobro premešaš.
Drgnjenje s česnom: Pečene kruhke podrgneš s prerezanim strokom česna, da vpijejo okus.
Dodajanje nadeva: Na kruhke nadevaš paradižnikovo mešanico in po želji posuješ z mocarelo ali parmezanom.
Postrežba: Bruskete takoj postrežeš, da ostanejo hrustljave.
*i* *b*NASVETI:*i* *b*
• Za dodaten okus lahko dodaš kapljico balzamičnega kisa.
• Eksperimentiraj z dodatki, kot so olive ali pršut.
*i* *b*SLIKA:*i* *b*
Ni moja sam aghh njamm<3
---------------------------------------------------------
caucii<3
Odgovori:
Moj odgovor:
Pilov blog
jarrrr
rant o pisalnci cause why not & its gettin out of hand (sam sm kr friendly hehe😋😚)
Ogledov: 191 Odgovorov: 717
rendom girl
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
lasi
hej gajssmen lasi ful pocas rastejo in bi mela ful douge a ma mogoc kdo kake ideje al pa kej kak res hitr rastejo al pe so kaka olja al pa kej kje jih kuoite pa bl poces pa ne prek spletnih strani
hvalaaa
hvalaaa
Vprašanje
Kako ocenjuješ rubriko Šport?
Všeč mi je takšna, kot je.
(115)
Raje kot novičke bi imel/a članek, ki se posveti enemu športu posebej.
(48)
Šport me na sploh ne zanima.
(72)
POIŠČI PILOVCA/KO
Pogosta vprašanja
Priljubljene objave
Zadnji odgovori
Fuul dobr.Malo pravopisnih napak ampak super ...
ooo kok dobr napisan!!! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
ampak ...
Ne pa ne.Men je zima čist fajn!:unamused::unamused::unamused::unamused::kissing_heart::hea





