heyy,
danss po predlogu Gospe delamo brusketee<3
-----------------------------------------------------------------
*i* *b*TEŽAVNOST:*i* *b*
☆☆☆
*i* *b*ČAS PRIPRAVE:*i* *b*
• PRIPRAVA: 10 min
• PEKA: 10 min
*i* *b*SESTAVINE:*i* *b*
• 1 bageta ali ciabatta
• 2 žlici oljčnega olja
• 2 stroka česna
• 3 srednje veliki paradižniki
• ½ žličke soli
• ¼ žličke črnega popra
• 5 listov sveže bazilike
• 50 g mocarele ali parmezana (po želji)
*i* *b*POSTOPEK:*i* *b*
Priprava kruha: Bageto narežeš na rezine in jih položiš na pekač. Vsako rezino pokapljaš z oljčnim oljem.
Peka: Pečeš pri 200°C približno 8–10 minut, da postanejo kruhki zlato rjavi in hrustljavi.
Priprava nadeva: Medtem nasekljaš paradižnike in jih daš v skledo. Dodaš sol, poper in sesekljano baziliko ter dobro premešaš.
Drgnjenje s česnom: Pečene kruhke podrgneš s prerezanim strokom česna, da vpijejo okus.
Dodajanje nadeva: Na kruhke nadevaš paradižnikovo mešanico in po želji posuješ z mocarelo ali parmezanom.
Postrežba: Bruskete takoj postrežeš, da ostanejo hrustljave.
*i* *b*NASVETI:*i* *b*
• Za dodaten okus lahko dodaš kapljico balzamičnega kisa.
• Eksperimentiraj z dodatki, kot so olive ali pršut.
*i* *b*SLIKA:*i* *b*
Ni moja sam aghh njamm<3
---------------------------------------------------------
caucii<3
danss po predlogu Gospe delamo brusketee<3
-----------------------------------------------------------------
*i* *b*TEŽAVNOST:*i* *b*
☆☆☆
*i* *b*ČAS PRIPRAVE:*i* *b*
• PRIPRAVA: 10 min
• PEKA: 10 min
*i* *b*SESTAVINE:*i* *b*
• 1 bageta ali ciabatta
• 2 žlici oljčnega olja
• 2 stroka česna
• 3 srednje veliki paradižniki
• ½ žličke soli
• ¼ žličke črnega popra
• 5 listov sveže bazilike
• 50 g mocarele ali parmezana (po želji)
*i* *b*POSTOPEK:*i* *b*
Priprava kruha: Bageto narežeš na rezine in jih položiš na pekač. Vsako rezino pokapljaš z oljčnim oljem.
Peka: Pečeš pri 200°C približno 8–10 minut, da postanejo kruhki zlato rjavi in hrustljavi.
Priprava nadeva: Medtem nasekljaš paradižnike in jih daš v skledo. Dodaš sol, poper in sesekljano baziliko ter dobro premešaš.
Drgnjenje s česnom: Pečene kruhke podrgneš s prerezanim strokom česna, da vpijejo okus.
Dodajanje nadeva: Na kruhke nadevaš paradižnikovo mešanico in po želji posuješ z mocarelo ali parmezanom.
Postrežba: Bruskete takoj postrežeš, da ostanejo hrustljave.
*i* *b*NASVETI:*i* *b*
• Za dodaten okus lahko dodaš kapljico balzamičnega kisa.
• Eksperimentiraj z dodatki, kot so olive ali pršut.
*i* *b*SLIKA:*i* *b*
Ni moja sam aghh njamm<3
---------------------------------------------------------
caucii<3
Odgovori:
Moj odgovor:
Osmošolka<3
potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica
Testi
hoj!
jaz imam eden manjši problem glede šole.
Torej jaz sem 8. razred in imam same 5ke - dokler smo pri spraševanjih.
Preprosto nevem ampak na testu ponavadi fašem 4 ali pa 3 ker se preprosto zmedem, pač ubistvu razumem snov ampak ne znam oblikovati odgovorov na vprašanja, in se mi stvari pomešajo v glavi in preprosto na koncu ni 5 in sem razočarana nad sabo.
Jutri pišemo zgodovino in me je že zdaj strah da se ne bom odrezala tako dobro kakor sem zmožna pri spraševanju.
vesela bom če mi zna kdo svetovati in če imate vi iste probleme.
jaz imam eden manjši problem glede šole.
Torej jaz sem 8. razred in imam same 5ke - dokler smo pri spraševanjih.
Preprosto nevem ampak na testu ponavadi fašem 4 ali pa 3 ker se preprosto zmedem, pač ubistvu razumem snov ampak ne znam oblikovati odgovorov na vprašanja, in se mi stvari pomešajo v glavi in preprosto na koncu ni 5 in sem razočarana nad sabo.
Jutri pišemo zgodovino in me je že zdaj strah da se ne bom odrezala tako dobro kakor sem zmožna pri spraševanju.
vesela bom če mi zna kdo svetovati in če imate vi iste probleme.






Pilov blog