snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pilov blog - KING👸 BLOG🎬 ZASE👫 6. del

KING👸 BLOG🎬 ZASE👫 6. del

4
Živjo:wave::wave:, napisala sem nov blog:ledger::ledger:! Danes spet začnemo z navadnimi temami:blush::blush:. Ker pa nemorem čakati do teme vam povem namig:smirk::smirk:. TSONARZINAGRO:thinking::fearful::scream:. Ne pove vam veliko, kajne?:wink: Ampak boste izvedeli ob pravem času:thumbsup::thumbsup:! Zdaj pa na vice:laughing::laughing::sweat_smile::sweat_smile:. Tokrat bodo na teme Harryja Potterja:zap::zap: tako da upam da jih boste razumeli:grimacing:.

1.
Harry-You ar white.:yin_yang:
Sirius-No, Im black.:yin_yang:
Harry-Lol, stop joking.:joy::upside_down::thinking:
Sirius-No Im sirius.:neutral_face::expressionless::confused:

2.Po gledanju Harryja Potterja:
5% To je bil lep film:blush::kissing_closed_eyes:
95% HOČEM BITI ČAROVNIK!:disappointed::persevere::scream::triumph::tired_face::confounded:

3.
Mama: Počisti svojo sobo!:bed:
Jaz: Moja soba je!:bed:
Mama: Moja hiša je!:key::house_with_garden:
Jaz:Potem pa jo pojdi čistit!:house_with_garden::smirk:
Raws: Kako si drzneš uporabiti MOJ urok PROTI meni?:triumph::scream::rage:

4.
Mrlakastein: Torej morem samo lagati?:open_mouth:
Ostrež: Jp.:blush:

5.
Harry: Zakaj nimaš nosu?:negative_squared_cross_mark::nose:
Mrlakastein: :frowning:
Dumbledore: O moj boh, Harry. Ne moreš kar vprašati ljudi zakaj nimajo nosu.:hushed::fearful::negative_squared_cross_mark::nose:

Upam da so te nasmejli:grinning:! Ubogi Mrlakastein:smile:! Kar naprej ga zafrkavajo glede nosu:nose::nose::laughing::sweat_smile:. V komentarje zapiši če hočeš na naslkednjem blogu spet imeti Potter-šale:zap::zap::zap:. Ker jih imam OGROMNO:scream::open_mouth::blush::grimacing::grin:! Zdaj pa na drugo temo:grinning:! Popestritev!.:saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone::saxophone:...VSE O ORGANIZIRANOSTI:nerd:! Tako je danes vam bom povedala kako se najbolje organizirati:white_check_mark::nerd:.

1. ORGANIZIRANOST:nerd::white_check_mark:
-V sobi imej koledar, da boš vedno vedel kaj imaš.:calendar_spiral::calendar:
-Na telefonu si pod budilko naštimaj da ti bo zvonilo ob določenem času. Potem pa si budilko označi in napiši kaj imaš takrat. (Predsem za zoome):envelope_with_arrow::calling:
-Stvari ki ti niso všeč ali jih nagradiš:hugging: ali pa narediš zabavne:computer::keyboard::mouse_three_button:. Če jih nagradiš:hugging: pomeni da če boš naredil to in to si boš prisljuživ to in to. Lahko pa jih sam narediš zabavne. Torej kar tebe veseli vtakneš med stvari ki jih nemaraš. Naprimer sredi učenja gledaš nadaljevanko:tv::tv:...
-Če imate na seznamu ciljev vse, kar morate storiti, je čas, da določite prednostne naloge. Zastavite si tri najpomembnejše cilje dneva, vse ostalo naj bo na seznamu B - manj pomembno.:chart_with_upwards_trend::chart_with_downwards_trend::clipboard::notepad_spiral:
-Naj bo to v računalniku, steni ali namizju, na vidnem mestu označite seznam najpomembnejših ciljev.:ledger::notebook_with_decorative_cover:
-Opravljajte naloge eno za drugo.:notebook::closed_book::book:
-Kaj najpogosteje počnete čez dan? Za nekatere je to pisanje e-pošte, za nekatere telefonski pogovori ali brskanje po internetu. Če niste prepričani, kaj vam vzame največ časa, nekaj dni spremljajte svoje vedenje. Ko boste ugotovili, za kaj najbolj izgubljate čas, se boste lažje spoprijeli s tem.:white_check_mark::negative_squared_cross_mark:


-Če bi imeli več časa, kaj bi radi počeli? Če nimate utemeljenega razloga, vam sprememba ne bo pomenila dovolj. Če pa želite z delom končati prej, da boste več časa preživeli z družino, potrebujete več časa za telovadbo, sprostitev ali branje ali pa boste končno želeli uresničiti kakšen velik projekt, vas bo dober razlog spodbudil k spremembam. Ves čas imejte to v mislih.:revolving_hearts::ledger::chart_with_upwards_trend::notepad_spiral::package::envelope::shopping_bags::gift:
-Če večino časa izgubljate v spletu, ga razmislite o izklopu za vsaj pol ure na dan. Izklopite telefon, na ušesa položite slušalke s spodbudno glasbo. Preden začnete kar koli početi, počistite mizo, da odstranite vse, kar bi vas lahko motilo.:negative_squared_cross_mark::iphone::desktop:
-Kdaj imate največ energije in zmorete največ stvari? Ugotovite, kdaj je ura, zato poskrbite, da boste vsaj takrat vse, kar vas moti, čim manj. Recite si, da lahko takrat počnete samo tisto, kar ima prednost.:bulb::negative_squared_cross_mark::cd:

-Če naštete strategije ne obrodijo sadov, je včasih dobro spremeniti okolje. Če delate od doma, vzemite prenosnik in pojdite v mirno kavarno ali knjižnico.:school::house_abandoned::department_store::synagogue:
-Vsakič, ko se uprete želji po kršenju novih pravil, ste nagrajeni. Lahko je tudi zbiranje točk, ki vam na koncu prinesejo večje darilo ali kaj sproščujočega. Ko končate kakšen večji projekt, proslavite.:page_with_curl::page_facing_up::clipboard::ballot_box:
2. BODI SI SAM SVOJ MENEDŽER
-Torej, menedžer je človek ki planira urnike eni odebi. Zdaj pa bodi ti svoj menedzer in si planiraj urnike.
-Vzameš si papir ali pa imaš ka na telefonu in si napišeš za vsak dan ure in kaj takrat počneš. To seveda upoštevaj.:clipboard::clipboard:
3. UČENJE
Pri nekaterih učenjih pa se moraš res posvetiti samo na to.:chart_with_upwards_trend::nerd::white_check_mark:
Kaj narediti pred učenjem
-Poskrbite za ustrezen ambient: vaša soba naj bo svetla, miza urejena:bed::sleeping_accommodation:.
-Smiselno si razporedite zapiske in vso potrebno literaturo.
-Priskrbite si pisala, markerje, samolepilne lističe, prazne liste, ipd.:pen_ballpoint::pencil2::crayon::paintbrush::black_nib:
-Ugasnite zvok telefona.:negative_squared_cross_mark::iphone::mute:
-Če računalnika pri učenju ne boste potrebovali, ga ugasnite.:no_entry_sign::no_mobile_phones::desktop:
-Učite se v tišini, brez glasbe.:mute::no_entry_sign::mute:
-Če rešujete naloge, vam v ozadju lahko igra tiha glasba.:sound::sound:
-Če se doma nikakor ne morete učiti, pojdite v knjižnico ali čitalnico.:school::school::school::house_abandoned::house_abandoned:
Kako se učiti
-Na začetku celotno snov na hitro preletite.:books::books:
-izpisujte neznane besede in označujte ključne besede.:pencil2::mag::pencil:
-Med učenjem si poskušajte vsebino vizualizirati.:mag_right::mag_right:
-Za boljše povezovanje znanja napravite miselne vzorce.:crayon::crayon:
-Na hitro ponovite, kar ste se naučili prejšnji dan.:notepad_spiral::orange_book:
-Za ponavljanje snovi si prihranite zadostno število dni.:calendar::calendar_spiral::date:To je to! Upam da vam bodo nasveti pomagali:blush::blush::blush:. Jutri bo nov blog:ledger: ki vas bo samo čakal in čakal da preberete:stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_winking_eye:.
Vzemi si še dve sekundi za like:heart: in pol minute za komentar:speech_balloon:.
#StisniLikeZaMojLepšiDan
Lp, Pisateljica King
Lep dan/noč še naprej.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
WOW dobesedno kapo dol!!!!! Res carski blog Pisateljica king!!!!!
1
 
In ja šeeeeeeee harry potter šal!!!!!!

Tukaj je ena:
Lilly: I really Like this chocholate.....
James: Shhhhh don't say that!!!!!
Lilly: Why?
*Room Shakes*
Remus: DID SOMEONE SAY CHOCOLATE??

😂😂😂😂😂
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zakon si! Komaj čakam nov blog.:ledger:
Lep podi in ostani še naprej tako zabavna!
Athena:blush:
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pilov blog

o~Black Widow~o

Lunin blog 1. del

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
0
Breskvica

Travel blog 1. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
1
Loud girl

Kuharija z Loud girl:) 3. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 3
 
3
ColourMusic

IGRALCI EXATLONA 2. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 0
 
1
Doglover

Blogec💗 4. del

Ogledov: 30 Odgovorov: 1
 
6
ColourMusic

IGRALCI EXATLONA 1. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 2
 
2
BFF

Blog

Ogledov: 21 Odgovorov: 1
 
3
BlackLivesMatter potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

...

<3 pišem ker mam neki problemov pač sej zato pa to obstaja, upam, da se bo komu dal odgovorit pa prebrat...
1. Kopiranje
Imam sošolko neki časa nazaj naj bi bile kao neke bff sam take da ona mene skos sam neki izkorišča, pač js sm mela dost in zdej jo mam na ignor, drgač pa mam z njo neke frke že cel lajf, pač js mam anoreksijo in ja, jaz takrat nisem nč jedla pa ful sm govorila česa ne jem, in pol mi je povedala ena frendica da ta bedna sošolka k je bla kao moja bff (dejmo ji ime Ana) no in je kla je da ji je ta Ana rekla da ne bo jedla tega kosila ker ga jaz nisem, pač dobesedno me kopira, vse kar jaz naredim naredi ona, ne je če jaz ne jem, če se jaz postrizem se ona, kopira moj podpis, pač tisto cavko ko se podpišeš ma ona isto. Pač ko grem jaz pit vodo gre tut ona pit in pač skos me gleda in ponavlja vse vse prav vse in to kar jaz sovražim je to da me človek analizira-pač da me stalno gleda pa ponavla, prov Ne morm, najrajši bi jo butnla v fejs pa jo vrgla skoz okno, pač vtf kera krava je. Pol pa še to ko me e ni v šoli pa ona vedno reče da Mi bo poslala snov pa mi nikoli ne in to zanalašč ker moji sošolko pa vedno vse posle in midve naj bi bile bff pa ta Ana pač ko pa nje ni ji pa moram jaz vedno poslat in zdaj ko sva skregani mi je mesič napisala če ji lahko pošlem snov sam ji nism ker sva itak skregani pač ona to men sam zato ker ona rab kera kur*a pač kr ena.
Pač by
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(22)
10
(57)
11
(103)
12
(150)
13
(126)
14
(78)
15
(17)
16
(16)
Nič od naštetega
(31)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Loud girl je odgovoril/a na
Full lepo sissy! :D
 

Loud girl je odgovoril/a na
prvi
 

LadyBugFAN je odgovoril/a na
Zelooo lepo!!! Všeč mi je kako si naredila ...
 

je odgovoril/a na
Hot babes perform exclusive erotic shows ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Blacky🥰 zako je ime mojmu zajčku
 

GinnyCat je odgovoril/a na
Nice platnica!:two_hearts::wilted_rose::thumbsup:Resno, ...
 

Bookworm je odgovoril/a na
Koker španjel
 

Bookworm je odgovoril/a na
2
 

Bookworm je odgovoril/a na
Zelo zelo zelo zelo zelo zelo Zelo zelo zelo ...
 

Bookworm je odgovoril/a na
100% prvi
 

o~Black Widow~o je odgovoril/a na
urok čarovnice:joy::joy:
 

o~Black Widow~o je odgovoril/a na
zadnji
 

Annie #1 je odgovoril/a na
Waw kje si ga kupla? Lysm, Annie #1
 

WikiDuo je odgovoril/a na
hudič, ki obožuje kulije:joy::smiling_imp: