Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pilov blog: Queenfan blog. 10. del

Queenfan blog. 10. del

8
Pozdravljeni moji zvesti bralci!!!!!!
Tukaj je 10. del Queenfan bloga!!!:scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream:Ja res je to je že deseti del in počasi mi zmankuje idej za pisanje:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:Ampak sem se spomnila o čem bom danes pisala o............ ups skoraj sem že izdala:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:torej najprej se vam zahvaljujem za odzive v prejšnjem delu. Upam, da nisem preveč tečna ampak za vas imam še eno igro, ki sploh ni težka! Torej, tisti ki moj blog spremljate napišite v komentarje kateri del bloga vam je bil najbolj všeč! Da neboste iskali kliknite modro puščico zgoraj pri naslovu( in tako dostopate do drugih delov) to pomoje že vsi veste:innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent:Gremo zdaj na moj blog. Kot že vsi veste najprej 10 novih zanimivosti za katere spet upam da jih še niste slišali!!!! Veselo na branje:joy::joy::joy::joy::joy:

1. Skale v enem od Novozelandslih parkov spominjajo na kupe palačnik:pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes:

2. V ledeni dobi so na ozemlju Evrope živeli izredno veliki levi.:lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face:

3. Kolibriji zamahnejo s perutmi do 80-krat na sekundo.🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜

4. Vesoljska ladija bi do roba naše galaksije potovala približno 450 milijonov let🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸:comet:🪐:telescope:🪐:telescope::comet::alien::satellite_orbital::rocket::satellite_orbital::rocket::rocket::rocket::rocket::satellite_orbital::satellite_orbital:🧑‍:rocket::man:‍:rocket:🧑‍:rocket:

5. Sputnik 1, prvi satelit v vesolju je bil velik približno toliko kot napihljiva žoga za plažo:satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital:

6. Vojaško letalo brez posadke je krožilo okrog zemlje 718 dni.:airplane::airplane::airplane::airplane::airplane::airplane:

7. Morski pes Atlantski Mako je v enem letu prepotoval 19.700 kilometrov.:shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark:

8. V mestu Totnes v Angliji vsako leto priredijo tek, med katerim morajo tekmovalci pred seboj brcati pomaranče:tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine:

9. Neka kobra na Kitejskem je ugriznila kuharja, 20 minut zatem, ko so ji odrezali glavo.:snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake:

10. Bankovec za en dolar je v ZDA v obtoku približno 6 let:heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar:

Pa smo končali z zanimivostmi!!!! Zdaj vam bom predstavila temo o kateri se mi zdi vredno pisati. In sicer.......................................oooooooooooo :tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada:mojih potovanjjh!!!!!!!! Pisala bom o krajih, ki sem jih obiskala z družino! Pa začnimo!!!!

HRVAŠKA:flag_hr::flag_hr::flag_hr:
Tja smo šli vsako poletje na počitnice in pri njej mi je zelo všeč morje in pretežno lepe plaže ampak so stanovanja na Hrvaškem vsako leto dražja. Mi smo lani zelo veliko plačali, dobili pa smo veliko manj.:sunny::sunny::sunny::dark_sunglasses::dark_sunglasses::dark_sunglasses::ocean::ocean::ocean::ocean:

ITALIJA:flag_it::flag_it::flag_it::flag_it::flag_it:
V Italijo smo šli samo enkrat in sicer po nakupih. Imajo zelo lepe trgovine z veliko ne dragimi oblačili:dress::womans_clothes::dress::womans_clothes::dress::womans_clothes::dress::womans_clothes::dress::shirt::shirt::jeans::jeans::jeans::shirt::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt: in zeloooooooooo dobro hrano v restavracijah:hamburger::hotdog::taco::burrito::stuffed_flatbread::salad:🥪:stuffed_flatbread::hotdog::pizza::pizza::pizza::poultry_leg::bacon::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum:

AVSTRIJA:flag_at::flag_at::flag_at::flag_at:
Na pogled je precej podobna Sloveniji. Podobnosti so predvsem v površju saj je zelo gorata država:mountain_snow::mountain_snow::mountain::mountain::mountain::mountain::mountain_snow::mountain::mountain::mountain_snow::mountain::mountain::mountain_snow::mountain::mountain_snow::mountain::mountain::mountain_snow:Ulice so zelo lepe in trgovine zeloooo čiste:shopping_bags::shopping_cart::shopping_bags::shopping_cart::department_store::shopping_cart::department_store::shopping_cart::shopping_bags::department_store::shopping_cart::shopping_bags::shopping_cart::department_store::department_store::shopping_cart:

BELGIJA:flag_be::flag_be::flag_be::flag_be:
Mesto Bruselj, katerega sem obiskala je precej podobno Ljubljani. Na ulicah je veliko prodajalcev, ki prodajajo razne igrače..... In seveda imajo zelooooo okusne vaflje:yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum:🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇

ANGLIJA:flag_gb::flag_gb::flag_gb::flag_gb::flag_gb::flag_gb:
Mi smo obiskali mesto London in res nimam besed. Zelo je bilo lepo in tam je veliko zanimivosti, ki si jih lahko ogledaš. Mi smo si ogledali ladjo Cutty Shark:anchor::anchor::ferry::ferry::ferry::ferry: in če boste šli tja se toplo oblecite!!!

TAJSKA:flag_th::flag_th::flag_th:
Tja smo odpotovali lansko leto. Šli smo z agencijo. Hrana je res okusna!!!!!! Tudi doma si jo lahko pripravite!!! Na internetu je ogromno receptov za tajsko hrano. Ponoči je na ulicah veliko stojnic in velikoo ljudi. Če greste tja si ves čas umibajte roke!!🧼🧼:sweat_drops::sweat_drops:🧼🧼Imajo tudi zeloooo lepe plaže!!!!:island::island::island::island:

AVSTRALIJA:flag_au::flag_au::flag_au:🦘
Let tja traja kar 23 ur ampak se splača!!! Imajo zelo lepo naravo in čudovite živali. Tam imajo tudi klub slovencev, ki so se tja preselili! In prodajajo tudi Potico!!! Seveda v konzervah🥫🥫🥫🥫Res priporočam ker imajo tudi magične peščene plaže!:island::island::island:


Takole uf! To je bil kratek opis držav v katere sem potovala. Če vam je bil blog všeč stisnite like:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart: in komentirajte!

Lepo se imejte!!!
Queenfan:princess_tone1::princess_tone1::princess_tone1::princess_tone1:

PS: Se opravičujem za slovnične napake.
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
HEJ!
SUPER BLOG!
MENI JE NAJBOLJ VŠEČ 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9. IN 10.DEL!:blush::wink::blush::blush::blush::blush::blush:
NORO! JAZ SI FULLL ŽELIM POTOVATI PO SVETU... PA V BELGIJO, FRANCIJO..... SANJE:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
SVETOVEN BLOG!
Book star:books::star2:
0
 
Hvalaaaaa
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hej, supeer blog!!
Ko si vse to o potovanjih povedala bi najraje že danes odpotovala tja.
Res super blog. Jaz si želim potovati po svetu.
S.U.P.E.R. B.L.O.G.
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
0
 
Hvalaaaaa
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
FUL FUL FUL FUUUUL dober blog:heart::heart::heart:, tudi jaz zelo rada potujem in mogoče bi bila stevardesa...
0
 
Bibi
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Meni je sicer najbolj všeč 5. in 6. del, ampak so vsi super!:heart:
0
 
Samo še nekaj: kako ga je lahko ugriznila, če so ji odrezali glavo?(kobra)
Ne pravim, da ti ne verjamem, samo zelo me zanima
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMOJ BOG, Blog je božanski!!!!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pilov blog


Objava:

Dnevnik navadne punce 8. del

Ogledov: 2 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Exatlon Slovenija, Jadran 7. del

Ogledov: 25 Odgovorov: 1
 
0
Objava:

MISEL DNEVA 1. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 2
 
3
ZALIKA
Objava:

ZDA 4. del

Ogledov: 4 Odgovorov: 0
 
1
hi!
Objava:

Kdo sem jaz? 2. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 1
 
5
Objava:

Dnevnik navadne punce 7. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 1
 
4
Objava:

Celine - 4.del🌍🌎🌏

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
3
hi!
Objava:

NARAVNO ŽIVLJENJE 4. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 1
 
3
Zvezda1 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Zvezdice

A kdo ve ce boli koti dajajo dol zobni aparat (zvezdice)
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Ali imate svoj e-poštni naslov? (e-mail)
Ja.
(442)
Ne.
(84)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

K-pop fan je odgovoril/a na
Hej! Mislim da je to Paul Walker. Lp: ...
 

hi! je odgovoril/a na
I LOVE IT!
 

hi! je odgovoril/a na
S U P E R Z G O D B A ! I love it! ...
 

hi! je odgovoril/a na
Najboljši začetek zgodbe, ki sem ga KADARKOLI ...
 

Avatar Luna_Lunica je odgovoril/a na
Hej hoj! :wave::grinning: Pišeš jim lahko ...
 

Avatar Chocolate je odgovoril/a na
Boombayah Playing with fire
 

Avatar #dogi je odgovoril/a na
hahaha bo kr fanta dobila:smirk:. sj si zaslus, ...
 

Pilovka je odgovoril/a na
full dober. tut mene so se dotaknile in ...
 

Avatar 12letnica je odgovoril/a na
WAW:heart_eyes: ta del je res super in napet ...
 

Avatar Coraline je odgovoril/a na
mačka flamingo koala žirafa mačji panda podlasica konj
 

Avatar Eleven je odgovoril/a na
Zelo lepo si narisala in se podpisala. Sem ...
 

hi! je odgovoril/a na
Meni je všeč!
 

hi! je odgovoril/a na
UAU!:kissing_closed_eyes::upside_down::blush:Všeč ...
 

Avatar ZALika je odgovoril/a na
Bombayah Playing with fire
 

Avatar Dancelover je odgovoril/a na
Dobre misli:clap:. Sem dala, da me obvešča:wink:.