snofi
Naslednji Pil izide 3. maja
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pilov blog: Queenfan blog. 10. del

Queenfan blog. 10. del

8
Pozdravljeni moji zvesti bralci!!!!!!
Tukaj je 10. del Queenfan bloga!!!:scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream:Ja res je to je že deseti del in počasi mi zmankuje idej za pisanje:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:Ampak sem se spomnila o čem bom danes pisala o............ ups skoraj sem že izdala:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:torej najprej se vam zahvaljujem za odzive v prejšnjem delu. Upam, da nisem preveč tečna ampak za vas imam še eno igro, ki sploh ni težka! Torej, tisti ki moj blog spremljate napišite v komentarje kateri del bloga vam je bil najbolj všeč! Da neboste iskali kliknite modro puščico zgoraj pri naslovu( in tako dostopate do drugih delov) to pomoje že vsi veste:innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent:Gremo zdaj na moj blog. Kot že vsi veste najprej 10 novih zanimivosti za katere spet upam da jih še niste slišali!!!! Veselo na branje:joy::joy::joy::joy::joy:

1. Skale v enem od Novozelandslih parkov spominjajo na kupe palačnik:pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes:

2. V ledeni dobi so na ozemlju Evrope živeli izredno veliki levi.:lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face:

3. Kolibriji zamahnejo s perutmi do 80-krat na sekundo.🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜

4. Vesoljska ladija bi do roba naše galaksije potovala približno 450 milijonov let🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸:comet:🪐:telescope:🪐:telescope::comet::alien::satellite_orbital::rocket::satellite_orbital::rocket::rocket::rocket::rocket::satellite_orbital::satellite_orbital:🧑‍:rocket::man:‍:rocket:🧑‍:rocket:

5. Sputnik 1, prvi satelit v vesolju je bil velik približno toliko kot napihljiva žoga za plažo:satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital:

6. Vojaško letalo brez posadke je krožilo okrog zemlje 718 dni.:airplane::airplane::airplane::airplane::airplane::airplane:

7. Morski pes Atlantski Mako je v enem letu prepotoval 19.700 kilometrov.:shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark:

8. V mestu Totnes v Angliji vsako leto priredijo tek, med katerim morajo tekmovalci pred seboj brcati pomaranče:tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine:

9. Neka kobra na Kitejskem je ugriznila kuharja, 20 minut zatem, ko so ji odrezali glavo.:snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake:

10. Bankovec za en dolar je v ZDA v obtoku približno 6 let:heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar:

Pa smo končali z zanimivostmi!!!! Zdaj vam bom predstavila temo o kateri se mi zdi vredno pisati. In sicer.......................................oooooooooooo :tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada:mojih potovanjjh!!!!!!!! Pisala bom o krajih, ki sem jih obiskala z družino! Pa začnimo!!!!

HRVAŠKA:flag_hr::flag_hr::flag_hr:
Tja smo šli vsako poletje na počitnice in pri njej mi je zelo všeč morje in pretežno lepe plaže ampak so stanovanja na Hrvaškem vsako leto dražja. Mi smo lani zelo veliko plačali, dobili pa smo veliko manj.:sunny::sunny::sunny::dark_sunglasses::dark_sunglasses::dark_sunglasses::ocean::ocean::ocean::ocean:

ITALIJA:flag_it::flag_it::flag_it::flag_it::flag_it:
V Italijo smo šli samo enkrat in sicer po nakupih. Imajo zelo lepe trgovine z veliko ne dragimi oblačili:dress::womans_clothes::dress::womans_clothes::dress::womans_clothes::dress::womans_clothes::dress::shirt::shirt::jeans::jeans::jeans::shirt::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt: in zeloooooooooo dobro hrano v restavracijah:hamburger::hotdog::taco::burrito::stuffed_flatbread::salad:🥪:stuffed_flatbread::hotdog::pizza::pizza::pizza::poultry_leg::bacon::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum:

AVSTRIJA:flag_at::flag_at::flag_at::flag_at:
Na pogled je precej podobna Sloveniji. Podobnosti so predvsem v površju saj je zelo gorata država:mountain_snow::mountain_snow::mountain::mountain::mountain::mountain::mountain_snow::mountain::mountain::mountain_snow::mountain::mountain::mountain_snow::mountain::mountain_snow::mountain::mountain::mountain_snow:Ulice so zelo lepe in trgovine zeloooo čiste:shopping_bags::shopping_cart::shopping_bags::shopping_cart::department_store::shopping_cart::department_store::shopping_cart::shopping_bags::department_store::shopping_cart::shopping_bags::shopping_cart::department_store::department_store::shopping_cart:

BELGIJA:flag_be::flag_be::flag_be::flag_be:
Mesto Bruselj, katerega sem obiskala je precej podobno Ljubljani. Na ulicah je veliko prodajalcev, ki prodajajo razne igrače..... In seveda imajo zelooooo okusne vaflje:yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum:🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇

ANGLIJA:flag_gb::flag_gb::flag_gb::flag_gb::flag_gb::flag_gb:
Mi smo obiskali mesto London in res nimam besed. Zelo je bilo lepo in tam je veliko zanimivosti, ki si jih lahko ogledaš. Mi smo si ogledali ladjo Cutty Shark:anchor::anchor::ferry::ferry::ferry::ferry: in če boste šli tja se toplo oblecite!!!

TAJSKA:flag_th::flag_th::flag_th:
Tja smo odpotovali lansko leto. Šli smo z agencijo. Hrana je res okusna!!!!!! Tudi doma si jo lahko pripravite!!! Na internetu je ogromno receptov za tajsko hrano. Ponoči je na ulicah veliko stojnic in velikoo ljudi. Če greste tja si ves čas umibajte roke!!🧼🧼:sweat_drops::sweat_drops:🧼🧼Imajo tudi zeloooo lepe plaže!!!!:island::island::island::island:

AVSTRALIJA:flag_au::flag_au::flag_au:🦘
Let tja traja kar 23 ur ampak se splača!!! Imajo zelo lepo naravo in čudovite živali. Tam imajo tudi klub slovencev, ki so se tja preselili! In prodajajo tudi Potico!!! Seveda v konzervah🥫🥫🥫🥫Res priporočam ker imajo tudi magične peščene plaže!:island::island::island:


Takole uf! To je bil kratek opis držav v katere sem potovala. Če vam je bil blog všeč stisnite like:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart: in komentirajte!

Lepo se imejte!!!
Queenfan:princess_tone1::princess_tone1::princess_tone1::princess_tone1:

PS: Se opravičujem za slovnične napake.
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
HEJ!
SUPER BLOG!
MENI JE NAJBOLJ VŠEČ 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9. IN 10.DEL!:blush::wink::blush::blush::blush::blush::blush:
NORO! JAZ SI FULLL ŽELIM POTOVATI PO SVETU... PA V BELGIJO, FRANCIJO..... SANJE:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
SVETOVEN BLOG!
Book star:books::star2:
0
 
Hvalaaaaa
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hej, supeer blog!!
Ko si vse to o potovanjih povedala bi najraje že danes odpotovala tja.
Res super blog. Jaz si želim potovati po svetu.
S.U.P.E.R. B.L.O.G.
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
0
 
Hvalaaaaa
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
FUL FUL FUL FUUUUL dober blog:heart::heart::heart:, tudi jaz zelo rada potujem in mogoče bi bila stevardesa...
0
 
Bibi
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Meni je sicer najbolj všeč 5. in 6. del, ampak so vsi super!:heart:
0
 
Samo še nekaj: kako ga je lahko ugriznila, če so ji odrezali glavo?(kobra)
Ne pravim, da ti ne verjamem, samo zelo me zanima
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMOJ BOG, Blog je božanski!!!!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.
kr.ena potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Bitmoji se mi noče prikazati

zdravo, bitmoji se mi je pred kaksnim mesecem nehal kazati ko odprem snapchat, aplikacijo sem ze 7krat izbrisala in na novo nalozila, poskusala sem tudi odstraniti svoj bitmoji in narediti novega, poslala sem da sem opazila hrosca ze 5 krat ampak niso naredili nic, poskusala sem se tudi odjaviyi in na novo prijaviti ampak nic se ni spremenilo.
plis pomagajte
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Če si tekmovalec, tekmovalka v Veseli šoli, te prosimo za odgovor. Vprašanje se glasi: Zakaj si naročen/a na Pil?
Na Pil sem naročen/a izključno zaradi Vesele šole.
(12)
Pil bi naročil/a tudi, če ne bi tekmoval/a v Veseli šoli.
(75)
Pila nimam naročenega, saj pri mentorici Vesele šole dobimo vse vsebine za tekmovanje.
(13)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Brez skrbi da ne bom pozabila počivat....Joj ...
 
hahahahahah ful lepo
 
Ok, Ok, OK!!!!!!! To je pa tako umetniško ...
 
Zelo ljubka zgodbica! Napiši še tisto ta ...
 
a ni tko da so 17.4 neuradni rezultati. pol ...
 
Love ittt res je mojstrsko napisannn:heart_eyes: ...
 
Lepoo!!! Spet kot pri prejšnji objavi: Ali ...
 
Wawww ful je lepo! Ali je gor kak filter ...
 
Meni je zelooo všeč! Super slog pisanja imaš, ...
 
Karla :blue_heart: ja, nikoli ne prekršim ...
 
REŠLA TI BOM LAJF. jaz VEDNO dobim note iz ...
 
Ojla, jaz bi se z veseljem prijavila! Mislim ...