snofi
Naslednji Pil izide 3. junija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pilov blog: Queenfan blog. 10. del

Queenfan blog. 10. del

8
Pozdravljeni moji zvesti bralci!!!!!!
Tukaj je 10. del Queenfan bloga!!!:scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream:Ja res je to je že deseti del in počasi mi zmankuje idej za pisanje:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:Ampak sem se spomnila o čem bom danes pisala o............ ups skoraj sem že izdala:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:torej najprej se vam zahvaljujem za odzive v prejšnjem delu. Upam, da nisem preveč tečna ampak za vas imam še eno igro, ki sploh ni težka! Torej, tisti ki moj blog spremljate napišite v komentarje kateri del bloga vam je bil najbolj všeč! Da neboste iskali kliknite modro puščico zgoraj pri naslovu( in tako dostopate do drugih delov) to pomoje že vsi veste:innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent:Gremo zdaj na moj blog. Kot že vsi veste najprej 10 novih zanimivosti za katere spet upam da jih še niste slišali!!!! Veselo na branje:joy::joy::joy::joy::joy:

1. Skale v enem od Novozelandslih parkov spominjajo na kupe palačnik:pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes:

2. V ledeni dobi so na ozemlju Evrope živeli izredno veliki levi.:lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face:

3. Kolibriji zamahnejo s perutmi do 80-krat na sekundo.🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜

4. Vesoljska ladija bi do roba naše galaksije potovala približno 450 milijonov let🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸:comet:🪐:telescope:🪐:telescope::comet::alien::satellite_orbital::rocket::satellite_orbital::rocket::rocket::rocket::rocket::satellite_orbital::satellite_orbital:🧑‍:rocket::man:‍:rocket:🧑‍:rocket:

5. Sputnik 1, prvi satelit v vesolju je bil velik približno toliko kot napihljiva žoga za plažo:satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital:

6. Vojaško letalo brez posadke je krožilo okrog zemlje 718 dni.:airplane::airplane::airplane::airplane::airplane::airplane:

7. Morski pes Atlantski Mako je v enem letu prepotoval 19.700 kilometrov.:shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark:

8. V mestu Totnes v Angliji vsako leto priredijo tek, med katerim morajo tekmovalci pred seboj brcati pomaranče:tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine:

9. Neka kobra na Kitejskem je ugriznila kuharja, 20 minut zatem, ko so ji odrezali glavo.:snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake:

10. Bankovec za en dolar je v ZDA v obtoku približno 6 let:heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar:

Pa smo končali z zanimivostmi!!!! Zdaj vam bom predstavila temo o kateri se mi zdi vredno pisati. In sicer.......................................oooooooooooo :tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada:mojih potovanjjh!!!!!!!! Pisala bom o krajih, ki sem jih obiskala z družino! Pa začnimo!!!!

HRVAŠKA:flag_hr::flag_hr::flag_hr:
Tja smo šli vsako poletje na počitnice in pri njej mi je zelo všeč morje in pretežno lepe plaže ampak so stanovanja na Hrvaškem vsako leto dražja. Mi smo lani zelo veliko plačali, dobili pa smo veliko manj.:sunny::sunny::sunny::dark_sunglasses::dark_sunglasses::dark_sunglasses::ocean::ocean::ocean::ocean:

ITALIJA:flag_it::flag_it::flag_it::flag_it::flag_it:
V Italijo smo šli samo enkrat in sicer po nakupih. Imajo zelo lepe trgovine z veliko ne dragimi oblačili:dress::womans_clothes::dress::womans_clothes::dress::womans_clothes::dress::womans_clothes::dress::shirt::shirt::jeans::jeans::jeans::shirt::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt: in zeloooooooooo dobro hrano v restavracijah:hamburger::hotdog::taco::burrito::stuffed_flatbread::salad:🥪:stuffed_flatbread::hotdog::pizza::pizza::pizza::poultry_leg::bacon::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum:

AVSTRIJA:flag_at::flag_at::flag_at::flag_at:
Na pogled je precej podobna Sloveniji. Podobnosti so predvsem v površju saj je zelo gorata država:mountain_snow::mountain_snow::mountain::mountain::mountain::mountain::mountain_snow::mountain::mountain::mountain_snow::mountain::mountain::mountain_snow::mountain::mountain_snow::mountain::mountain::mountain_snow:Ulice so zelo lepe in trgovine zeloooo čiste:shopping_bags::shopping_cart::shopping_bags::shopping_cart::department_store::shopping_cart::department_store::shopping_cart::shopping_bags::department_store::shopping_cart::shopping_bags::shopping_cart::department_store::department_store::shopping_cart:

BELGIJA:flag_be::flag_be::flag_be::flag_be:
Mesto Bruselj, katerega sem obiskala je precej podobno Ljubljani. Na ulicah je veliko prodajalcev, ki prodajajo razne igrače..... In seveda imajo zelooooo okusne vaflje:yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum:🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇

ANGLIJA:flag_gb::flag_gb::flag_gb::flag_gb::flag_gb::flag_gb:
Mi smo obiskali mesto London in res nimam besed. Zelo je bilo lepo in tam je veliko zanimivosti, ki si jih lahko ogledaš. Mi smo si ogledali ladjo Cutty Shark:anchor::anchor::ferry::ferry::ferry::ferry: in če boste šli tja se toplo oblecite!!!

TAJSKA:flag_th::flag_th::flag_th:
Tja smo odpotovali lansko leto. Šli smo z agencijo. Hrana je res okusna!!!!!! Tudi doma si jo lahko pripravite!!! Na internetu je ogromno receptov za tajsko hrano. Ponoči je na ulicah veliko stojnic in velikoo ljudi. Če greste tja si ves čas umibajte roke!!🧼🧼:sweat_drops::sweat_drops:🧼🧼Imajo tudi zeloooo lepe plaže!!!!:island::island::island::island:

AVSTRALIJA:flag_au::flag_au::flag_au:🦘
Let tja traja kar 23 ur ampak se splača!!! Imajo zelo lepo naravo in čudovite živali. Tam imajo tudi klub slovencev, ki so se tja preselili! In prodajajo tudi Potico!!! Seveda v konzervah🥫🥫🥫🥫Res priporočam ker imajo tudi magične peščene plaže!:island::island::island:


Takole uf! To je bil kratek opis držav v katere sem potovala. Če vam je bil blog všeč stisnite like:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart: in komentirajte!

Lepo se imejte!!!
Queenfan:princess_tone1::princess_tone1::princess_tone1::princess_tone1:

PS: Se opravičujem za slovnične napake.
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
HEJ!
SUPER BLOG!
MENI JE NAJBOLJ VŠEČ 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9. IN 10.DEL!:blush::wink::blush::blush::blush::blush::blush:
NORO! JAZ SI FULLL ŽELIM POTOVATI PO SVETU... PA V BELGIJO, FRANCIJO..... SANJE:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
SVETOVEN BLOG!
Book star:books::star2:
0
 
Hvalaaaaa
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hej, supeer blog!!
Ko si vse to o potovanjih povedala bi najraje že danes odpotovala tja.
Res super blog. Jaz si želim potovati po svetu.
S.U.P.E.R. B.L.O.G.
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
0
 
Hvalaaaaa
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
FUL FUL FUL FUUUUL dober blog:heart::heart::heart:, tudi jaz zelo rada potujem in mogoče bi bila stevardesa...
0
 
Bibi
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Meni je sicer najbolj všeč 5. in 6. del, ampak so vsi super!:heart:
0
 
Samo še nekaj: kako ga je lahko ugriznila, če so ji odrezali glavo?(kobra)
Ne pravim, da ti ne verjamem, samo zelo me zanima
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMOJ BOG, Blog je božanski!!!!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pilov blog


Objava:

Malo o šoli ;)

Ogledov: 39 Odgovorov: 1
 
4
Writingfan
Objava:

Zgodovina mačk

Ogledov: 30 Odgovorov: 3
 
2
cyanhappiness♏
Objava:

Ramborjankin življenjepis (Prvi del)

Ogledov: 7 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

Imenvanje vseh držav

Ogledov: 27 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

Sem pripravljena? 3. del

Ogledov: 100 Odgovorov: 11
 
11
Objava:

Kaj dogaja?(moja verzija hehe

Ogledov: 49 Odgovorov: 0
 
6
Objava:

VSA MESTA SVETA 1. del

Ogledov: 40 Odgovorov: 1
 
2
Marnette#8 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

I just want him to be my friend

Okej. Bom kr začela. Js sm 8. razrd pa mam enga frenda ko je tut isti razred (dejmo mu ime X) . I mean ni glih nek best frend sam pac druzmo se pa najvec se z njim menm od fantov pa to pa včash se k men med poukom presede ko mu je dougcajt ko more drgač sam sedet. No in pol je tu še en tipček (naj mu bo ime W) s kirim smo pač družinski prjatli. In pač se mormo družt ampak se sovražma (biu je z mojo bestiko pa skos je neki tečn) in je tut moj sošolc. In zdej kaka dva mesca nazaj si je un umislu da sm v X-a pa da je on v mene. In men gre to ful na živce kr mam enga drugga crusha (recimo temu tako, niti moja bestika ne ve) ampak on vseen ne neha. In pol kr tam pred drugimi ljudmi govori. No vglavem gre mi na živce. In v soboto mso se z Y-jem spet druzl na enm rdju. In pol sm dobla izziv da X-a poklicm pa mu recm da sm v njega. Pol sm mu povedla da je biu uzziv. Sam zdej se me je dans pa vceri v soli izugibu, ni se z mano druzu... In pac men vseen neki pomen kr sma frenda. Zdj sm mu napisala zaka s eme zdj izogiba pa cakam odg. Ka nj nardim. Sam pac nocm da se me zdj izogiba pa to. Pa. Tur neki so se menl kdj mam rd, kr me je sosolc najdu na instagramu p pac je vidu v opisu) in je X biu tak: ja takrat pa takrat (moj rd) seje neki zgofil sam nevem ka pa me tut ne zanima. Ka nj nardimmm? Nocm da si zej ka misli pa da je tak do mene sam zarad enga izziva.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kaj ti je na Pilovi spletni strani najbolj všeč?
Forumi.
(153)
Klepetalnica.
(85)
Svetovalnica.
(127)
Pilov hodnik in Moj kotiček.
(115)
Branje člankov.
(23)
Razvedrilo.
(48)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

Stayc je odgovoril/a na
kpop gimnazija je dbest in kpop avdicija
 

No Name je odgovoril/a na
Ojla, tule mam pa kar širok spekter serij ...
 

No Name je odgovoril/a na
V naravi vse najde neko ravnotežje, tako ...
 

Amelia je odgovoril/a na
Ful zanimiv! Bila bi dobra učiteljica zgodovine. Amelia
 

HP fanica je odgovoril/a na
A so ti bolj všeč filmi al knjige???
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Hojla! Blog je zakon! Le dodala bi nekaj, ...
 

Ana Rao je odgovoril/a na
last christmas or all i want for christmas🥰🥰:heart_eyes::heart_eyes:
 

Oki doki poki smoki je odgovoril/a na
Cool pesem!
 

Šestošolka je odgovoril/a na
Sia, Sia in še enkrat Sia
 

Clara je odgovoril/a na
Živjo, jaz imam najraje: - Stranger Things ...
 

Wikipedija je odgovoril/a na
Nikola Tesla Iz Wikipedije, proste enciklopedije Jump ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Js jih sicer ne sovražim ampak sem že opazila ...
 

LoveGinnyPotter je odgovoril/a na
Tudi, ko ti je najbolj hudo obstaja en kanček ...
 

@mica635 je odgovoril/a na
Waaaawww. A tile so iz Amazona? Lp, mica.
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Uuuu nice!! Upam, da ste se meli lepo ;))