snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pilov blog - Queenfan blog. 10. del

Queenfan blog. 10. del

8
Pozdravljeni moji zvesti bralci!!!!!!
Tukaj je 10. del Queenfan bloga!!!:scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream:Ja res je to je že deseti del in počasi mi zmankuje idej za pisanje:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:Ampak sem se spomnila o čem bom danes pisala o............ ups skoraj sem že izdala:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:torej najprej se vam zahvaljujem za odzive v prejšnjem delu. Upam, da nisem preveč tečna ampak za vas imam še eno igro, ki sploh ni težka! Torej, tisti ki moj blog spremljate napišite v komentarje kateri del bloga vam je bil najbolj všeč! Da neboste iskali kliknite modro puščico zgoraj pri naslovu( in tako dostopate do drugih delov) to pomoje že vsi veste:innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent::innocent:Gremo zdaj na moj blog. Kot že vsi veste najprej 10 novih zanimivosti za katere spet upam da jih še niste slišali!!!! Veselo na branje:joy::joy::joy::joy::joy:

1. Skale v enem od Novozelandslih parkov spominjajo na kupe palačnik:pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes::pancakes:

2. V ledeni dobi so na ozemlju Evrope živeli izredno veliki levi.:lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face::lion_face:

3. Kolibriji zamahnejo s perutmi do 80-krat na sekundo.🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜🦜

4. Vesoljska ladija bi do roba naše galaksije potovala približno 450 milijonov let🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸:comet:🪐:telescope:🪐:telescope::comet::alien::satellite_orbital::rocket::satellite_orbital::rocket::rocket::rocket::rocket::satellite_orbital::satellite_orbital:🧑‍:rocket::man:‍:rocket:🧑‍:rocket:

5. Sputnik 1, prvi satelit v vesolju je bil velik približno toliko kot napihljiva žoga za plažo:satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital::satellite_orbital:

6. Vojaško letalo brez posadke je krožilo okrog zemlje 718 dni.:airplane::airplane::airplane::airplane::airplane::airplane:

7. Morski pes Atlantski Mako je v enem letu prepotoval 19.700 kilometrov.:shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark::shark:

8. V mestu Totnes v Angliji vsako leto priredijo tek, med katerim morajo tekmovalci pred seboj brcati pomaranče:tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine::tangerine:

9. Neka kobra na Kitejskem je ugriznila kuharja, 20 minut zatem, ko so ji odrezali glavo.:snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake::snake:

10. Bankovec za en dolar je v ZDA v obtoku približno 6 let:heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar::dollar:

Pa smo končali z zanimivostmi!!!! Zdaj vam bom predstavila temo o kateri se mi zdi vredno pisati. In sicer.......................................oooooooooooo :tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada::tada:mojih potovanjjh!!!!!!!! Pisala bom o krajih, ki sem jih obiskala z družino! Pa začnimo!!!!

HRVAŠKA:flag_hr::flag_hr::flag_hr:
Tja smo šli vsako poletje na počitnice in pri njej mi je zelo všeč morje in pretežno lepe plaže ampak so stanovanja na Hrvaškem vsako leto dražja. Mi smo lani zelo veliko plačali, dobili pa smo veliko manj.:sunny::sunny::sunny::dark_sunglasses::dark_sunglasses::dark_sunglasses::ocean::ocean::ocean::ocean:

ITALIJA:flag_it::flag_it::flag_it::flag_it::flag_it:
V Italijo smo šli samo enkrat in sicer po nakupih. Imajo zelo lepe trgovine z veliko ne dragimi oblačili:dress::womans_clothes::dress::womans_clothes::dress::womans_clothes::dress::womans_clothes::dress::shirt::shirt::jeans::jeans::jeans::shirt::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt::jeans::shirt: in zeloooooooooo dobro hrano v restavracijah:hamburger::hotdog::taco::burrito::stuffed_flatbread::salad:🥪:stuffed_flatbread::hotdog::pizza::pizza::pizza::poultry_leg::bacon::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum:

AVSTRIJA:flag_at::flag_at::flag_at::flag_at:
Na pogled je precej podobna Sloveniji. Podobnosti so predvsem v površju saj je zelo gorata država:mountain_snow::mountain_snow::mountain::mountain::mountain::mountain::mountain_snow::mountain::mountain::mountain_snow::mountain::mountain::mountain_snow::mountain::mountain_snow::mountain::mountain::mountain_snow:Ulice so zelo lepe in trgovine zeloooo čiste:shopping_bags::shopping_cart::shopping_bags::shopping_cart::department_store::shopping_cart::department_store::shopping_cart::shopping_bags::department_store::shopping_cart::shopping_bags::shopping_cart::department_store::department_store::shopping_cart:

BELGIJA:flag_be::flag_be::flag_be::flag_be:
Mesto Bruselj, katerega sem obiskala je precej podobno Ljubljani. Na ulicah je veliko prodajalcev, ki prodajajo razne igrače..... In seveda imajo zelooooo okusne vaflje:yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum:🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇

ANGLIJA:flag_gb::flag_gb::flag_gb::flag_gb::flag_gb::flag_gb:
Mi smo obiskali mesto London in res nimam besed. Zelo je bilo lepo in tam je veliko zanimivosti, ki si jih lahko ogledaš. Mi smo si ogledali ladjo Cutty Shark:anchor::anchor::ferry::ferry::ferry::ferry: in če boste šli tja se toplo oblecite!!!

TAJSKA:flag_th::flag_th::flag_th:
Tja smo odpotovali lansko leto. Šli smo z agencijo. Hrana je res okusna!!!!!! Tudi doma si jo lahko pripravite!!! Na internetu je ogromno receptov za tajsko hrano. Ponoči je na ulicah veliko stojnic in velikoo ljudi. Če greste tja si ves čas umibajte roke!!🧼🧼:sweat_drops::sweat_drops:🧼🧼Imajo tudi zeloooo lepe plaže!!!!:island::island::island::island:

AVSTRALIJA:flag_au::flag_au::flag_au:🦘
Let tja traja kar 23 ur ampak se splača!!! Imajo zelo lepo naravo in čudovite živali. Tam imajo tudi klub slovencev, ki so se tja preselili! In prodajajo tudi Potico!!! Seveda v konzervah🥫🥫🥫🥫Res priporočam ker imajo tudi magične peščene plaže!:island::island::island:


Takole uf! To je bil kratek opis držav v katere sem potovala. Če vam je bil blog všeč stisnite like:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart: in komentirajte!

Lepo se imejte!!!
Queenfan:princess_tone1::princess_tone1::princess_tone1::princess_tone1:

PS: Se opravičujem za slovnične napake.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
HEJ!
SUPER BLOG!
MENI JE NAJBOLJ VŠEČ 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9. IN 10.DEL!:blush::wink::blush::blush::blush::blush::blush:
NORO! JAZ SI FULLL ŽELIM POTOVATI PO SVETU... PA V BELGIJO, FRANCIJO..... SANJE:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
SVETOVEN BLOG!
Book star:books::star2:
0
 
Hvalaaaaa
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hej, supeer blog!!
Ko si vse to o potovanjih povedala bi najraje že danes odpotovala tja.
Res super blog. Jaz si želim potovati po svetu.
S.U.P.E.R. B.L.O.G.
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
0
 
Hvalaaaaa
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
FUL FUL FUL FUUUUL dober blog:heart::heart::heart:, tudi jaz zelo rada potujem in mogoče bi bila stevardesa...
0
 
Bibi
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Meni je sicer najbolj všeč 5. in 6. del, ampak so vsi super!:heart:
0
 
Samo še nekaj: kako ga je lahko ugriznila, če so ji odrezali glavo?(kobra)
Ne pravim, da ti ne verjamem, samo zelo me zanima
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMOJ BOG, Blog je božanski!!!!
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pilov blog

kpop fan

VSE,VSE,VSE 6. del

Ogledov: 25 Odgovorov: 2
 
2
Gauda

MI SE MORMO O NEČEM POGOVORIT....

Ogledov: 72 Odgovorov: 6
 
7
Queenie Goldstein

Teorije zarote 3. del

Ogledov: 32 Odgovorov: 2
 
7
stranger things

Q&A with me 1. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 3
 
3
Doglover

Psi 4. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 4
 
3
plesalka
 
3
Neva

Opis osebe! Blog! Neva! 2. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 2
 
3

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

flamingo je odgovoril/a na
Wow Flamingo punca, sploh nisem vidla Zdej ...
 

flamingo je odgovoril/a na
Wow Night girl to je čudovito! Hvala ti ...
 

Pumika je odgovoril/a na
13?
 

ginnyweasley11 je odgovoril/a na
ti si zlo zlo dobra pisateljica...............bravo, ...
 

Daisy123 je odgovoril/a na
Ali jo lahko jaz
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Jaz, jaz, jaz!!
 

kpop fan je odgovoril/a na
uelo dobra zgodba.
 

Dogy queen je odgovoril/a na
Super kviz:thumbsup:
 

Koka je odgovoril/a na
draga gauda! Zelo lepo povedano prav je da ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Wo to pa je lepo
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Kit dumbo ka pod vodo lovi lumba ribe, pa ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Nice
 

Night girl je odgovoril/a na
Vem ampam jaz sem se naučila da imam dovokj ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Wow samo res wow da blog je nevrjeten ljubim ...