snofi
Naslednji Pil izide 3. maja
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pilov forum: Najbolj odPILjene novice! 1. številka

Najbolj odPILjene novice! 1. številka

30
Ojlaaa! Pred vami je prva številka Najbolj odPILjenih novic!
Zbrali smo članke mnogih pilovcev in ti vam imajo prinesti ogromn novic, intervjujev, pa tudi oglasev, da se ne boste dolgočasili!
Pa začnimo! Začeli bomo z splošnimi novicami, sledili bodo intervjuji, na koncu oglasi, vmes pa se bo pritaknil tudi članek za Harry Potter kotiček.
Let's start!

DANAŠNJI ODPILJENI TRENDI
Ibff

Trendi se spreminjajo. Moda, besede in obnašanje. Trendi se spreminjajo tudi na Pilu.Pa jim je moč slediti? Preberite tale članek do konca in izvedeli boste za vse skrivnostne trende. Prijatelji. Mar ni čudovito če imaš prijatelja s katerim se družiš in zabavaš? Pa si kdaj pomislil kako se je zabavati prek interneta? Kako imeti pravega internetnega prijatelja? Ali kot rečejo naši pilovci- IBFF. Imaš IBFF? Če imaš pomisli kaj sta skupega doživeli prek interneta. Sta skupaj šli skozi kakšne probleme? Vidiš, tudi prek interneta imaš lahko super prijatelja ki ti pomaga. Ga še nimaš? Kar nekaj pilovcov ga nima zato je prišlo ogromno objav. V komentarje ste lahko napisali če želite biti IBFF z tistim pilovcom ki je naredil objavo. Dogovorila sta se za klepetalnico in se bolje spoznala. Kako je sploh biti internetni prijatelj? Tak, da bo drugi vesel da te ima. Lahko ti povem par trikov. Kot prvo mu moraš pomagati, če bo imel kakšne probleme. Imej tudi čas za njega. Spremljaj njegove objave, jih lajkaj in jim napiši lep komentar. Pa bo še drugi prijatelj to delal tebi. "Kar hočeš da bi drugi delali tebi, ti delaj njim." To je vredno upoštevati. Morda pa se ti uresniči. Torej, če IBFF še nimaš brez sramu pojdi na igralnico vprašaj. Spoznajta se in bodita IBFF.

Avtorica: Pisateljica King

Izzivi, tekmovanja in festivali
Pil izziv, PSSIT, izziv prijaznosti in Pilovski literarni kotiček

Izzivi. Zelo so dobrodošli na Pilu. Delajo jih lahko vsi. Pred kratkim je enega naredila sama revija Pil. Izziv je bil da pod komentarje napišeš kako bi ti ravnal če bi se z nekom ujela prek spleta in ugotovil če je res to, za kar se izdaja. Komentarjev je bilo ogromno in vsi so bili super. Sodolevalo je 17 ljudi. Rezultati izziva so se že razglasili in zmagala je Sylwein Sky. "Nagrado dobi Sylwein Sky, saj smo presodili da seje hkrati najbolj vživela v to situacijo in hkrati za ziher preverila, da se res pogovarja s pravo osebo." Je rekela Revija Pil ko so razglasili rezultate. Za več informacij-

https://www.pil.si/pilov-forum/objava/rezultat-izziva

Imamo pa tudi tekmovanja. Enega, trenutno delujočega je naredila Pilovka It's me. Imenuje se Pilova spletna stran ima talent, ali krajše-PSSIT. Prijavilo se je ogromno Pilovcev, ki že od začetka februarja pridno objavljajo svoje talente. "Verjamem da ima Pilova spletna stran talent, zato bomo naredili talente!" Je It's me povedala v prvi objavi za PSSIT. Prvi krog je že potekel in drugi se izvaja. V drugi krog so prišli Lučka 2708, Pisateljica King, Flamingo, Hermiona17, Pilovka 1, i love book in Ginny Weasley. Nekateri so že poslali talente za drugi krog, drugi pa še ne, vendar imajo še čas. Za več informacij-

https://www.pil.si/pilov-forum/objava/pilova-spletna-stran-ima-talent

It's me je pred kratkim objavila še en izziv. Tale izziv je prijaznost. Pod objavo so Pilovci napisali kdo jim je naredil kaj prijaznega. Čez nekaj časa bo preverila kdo je bil največkrat omenjen in tisti bo zmagal. Za več informavij-

https://www.pil.si/pilov-forum/objava/iziv-prijaznost

Pil pa ima tudi Literani kotiček. Pilovski literarni kotiček. Tega je naredila Pisateljica King. (Jaz...) Je še čisto svež. Vsi Pilovci lahko napišejo ali pesem ali kratko zgodbico ki jo bom objavila v PLK. Tema je dan žena. Za več informacij-

https://www.pil.si/pilov-forum/objava/pilovsi-literani-koticek

Avtorica: Pisateljica KingTESTNI FORUM

Testni forum je nova skrita kategorija Pilove spletne strani, ki so jo uredniki spletne strani ustvarili v namen marčevskega festivala, ki bo potekal na spletni strani. Kategorija je le testna, in bo služila svojemu namenu šele v marcu, vendar je zadnje dni že poplavljena z raznovrstnimi objavami.
Prvotni namen skritega foruma je bilo samo testiranje, zato so bili uredniki presenečeni obisku foruma, ki so ga dobro skrili. To so opisali z besedami: "Testni forum je skrit in pravzaprav je mali čudež, da ste ga tako množično našli." Vendar tega ne smemo pripisati čudežu, pač pa dobremu spremljanju spletne strani in še boljši komunikaciji med Pilovci.
Mnogi se sprašujejo, kaj je posebnost tega novega, skritega, nenavadnega foruma. Edina stvar, ki je pravzaprav ključna pri nastanku foruma, in novo kategorijo močno ločuje od ostalih, je možnost dodajanja slik. Torej forum nima neke posebne teme, pač pa je ustvarjen za testiranje dodajanja slik, ki jih z lahkoto dodajamo tako na računalniku, kot na telefonu.
Poti do skritega testnega foruma v željo urednikov Pilove spletne strani ne bomo razkrili, lahko pa ga z malce truda najdete kar sami.

Avtorica: No Name
PILOV FESTIVAL USTVARJALNOSTI

Pilovi uredniki so prišli na odlično idejo Pilovega festivala ustvarjalnosti, ki bo verjetno največje pilovo tekmovanje doslej (kar se tiče spletne strani, in na ravni vseh natečajev). Pilov festival bo potekal v marcu na Pilovi spletni strani, v njegov namen pa uredniki že razvijajo nove kategorije (glej članek: Testni forum), ki bodo namenjene oddajanju izdelkov za festival.
Pilovci se bodo lahko pomerili v več različnih kategorijah.
Zgodbe: Tekmovanje v pisanju zgodb bo potekalo v podobni obliki kot sodelovanje v Pilovi Pisalnici. Drugače bo le to, da bodo razpisali določeno temo, nato pa bomo imeli en mesec časa, da napišemo zgodbo.
Pesmi: Tekmovanje v pisanju pesmi bo potekalo enako kot tekmovanje v pisanju zgodb. Prejeli bomo temo in napisali pesem. Ocenjevali bodo tudi pesniško obliko in ritem pesmi, ne le vsebine.
Fotografiranje narave: Odlične fotografije je mogoče ustvariti tudi z mobilnim telefonom. Uredniki nas bodo povabili, da z njimi delimo avtorske fotografije prebujajoče se pomladne narave. Fotografije bomo naložili na spletno stran. Tako kot pri sladicah, bomo lahko fotografije tudi pokomentirali.
Tekmovanje v peki sladic: Na začetku festivala bodo objavili tri preverjeno dobre recepte za različno zahtevne sladice. Naša naloga bo, da bomo recept kolikor je mogoče dobro poustvarili, to pa bomo dokazali s fotografijo končane sladice. Fotografijo bomo lahko naložili na spletno stran, da bo na ogled vsem pilovcem. Fotografije bomo lahko tudi pokomentirali.
Ilustracije: Določili bodo temo, na katero bomo narisali avtorsko risbo, jo fotografirali ali skenirali in objavili na Pilovi spletni strani.
Video nastop: Za tiste, ki bi radi naredili nekaj posebnega pred kamero, bodo pripravili tudi natečaj za najboljši video nastop, pa naj bo to igranje instrumenta, pripovednovanje vicev, akrobacije ali posebni efekti. Video bomo lahko objavili na YouTubu / TikToku, povezavo pa bomo lahko pripeli v poseben forum na pilovi spletni strani, kjer bo seveda možno tudi komentiranje (glej članek: Testni forum). Če ne želimo razkriti svoje identitete, nam v tej kategoriji ni treba sodelovati, lahko pa si ustvarimo nov, anonimni profil - tako obiskovalci Pilove spletne strani ne bodo vedeli, pod katerim imenom v resnici sodelujemo.

Avtorica: No Name

SPLETNE ZVEZDE
Imate ideje za spletne zvezde? O kom želite brati? Mogoče o kakšnem YouTuberju/ki, Instagram zvezdi, TikTokerju/ki.... Brez skrbi prišli si na pravi kraj! Saj, revija PIL ponuja možnost pri kateri delite vaše ideje z vsemi in možno je, da boste o njem brali v reviji. Torej brez odlašanja, delite svoje ideje in kaj pa veste, mogoče bodo omenjene v reviji. Vas zanima kje se deli ideje? Seveda, tukaj na PILovi spletni strani, med idejami za spletne zvezde. Poznate koga? Zagotovo ga!
Svoje ideje zapišite med komentarje na tej povezavi- https://www.pil.si/pilov-forum/objava/ideje-za-spletne-zvezde

Avtorica: Cool girl

NAPOVEDANI KLEPETI
Se dolgočasite? Mogoče umirate zaradi dolgčasa? Brez skrbi to je zdaj že preteklost, saj so namreč napovedani klepeti v PILovi klepetalnici. In veste kaj? Ko greste v PILovo klepetalnico, se zgodi čudež. Ta čudež je, da dolgčas izpuhti v zrak. Torej, le pridite v PILovo klepetalnico in dolgočasenja ne bo več! Kakšni klepeti so napovedani v tem trenutku?
Pa poglejmo.....
-5.3.2021 18:00 Klepet z Rebeko, urednico Vesele šole
-12.3.2021 20:00 Rojstni dan evangeline
-15.3.2021 10:10 Rojstni dan Rose
-16.3.2021 18:30 Presenečenje (organizira: Book)
-3.3.2021 16:30 Rojstni dan #JustForBillie
In še veliko drugih. Torej pridite, udeležite se klepetov in popestrite si dan!

Avtorica: Cool girl

PILOV IZZIV

Pred kratkim je Revija Pil objavila izziv. Navdih zanj so dobili po objavi PILovke No Name. Na izziv se je odzvalo mnogo PILovcev in PILovk, seveda pa je zmagovalec lahko bil samo eden.

Obe objavi sta bili objavljeni na PILovem forumu in sicer na spodnjih povezavah:
- No Namina objava: https://www.pil.si/pilov-forum/objava/opozorilo-za-vse
- Pilov izziv: https://www.pil.si/pilov-forum/objava/izziv-3

Zmagovalka pa ni nihče drug kot Sylwein Sky. Čestitke!

Napisala pa je:
Sama bi se prepričala tako, da bi ga prosila, da se dobiva na video klicu. Klic ne bi rabil trajati dolgo, le toliko, da preverim, če govori resnico. Glede na njegov odgovor bi dobila jasen vtis ali laže. Če bi me direktno zavrnil ali mogoče odlašal (v drugem primeru bi mu dala verjetno še drugo priložnost, saj se vsakemu zgodi, da mu kaj prekriža plane) vedno znova in znova bi vedela, da nekaj ni v redu. Vsekakor mu ne bi pošiljala svojih slik, razen morda kakšne take, s katero ne more nič razen, da jo ima tam (to se mi je že enkrat zgodilo in odgovorila sem mu samo, da ima tudi kdo drug mojo sliko in potem me je pustil pri miru). Prosila bi ga, da v primeru da se ne morem prepričati o njegovi identiteti, naj me pusti pri miru. Če me ne bi hotel, bi ga blokirala in prekinila vse stike z njim. V kolikor bi sprejel videoklic in bi se izkazalo, da je to za kar se izdaja bi si še vedno pisala z njim.

Res zelo lepo napisano! Vse pohvale.

Avtorica: Tačka


NOVICA ZA TURISTE

Oglašam se iz Dubaja.
Pozdravljeni, slišali smo da se najvisja stavba na svetu maje. Podjetje EMAAR že ukrepa. Pravijo da bi lahko bilo zaradi artititekture ali pa zaradi težnosti. Pred 3 dnevi se je na water showu luč ki je vedno prižgana na stavbi ugasnila. Podjetje EMAAR razmišlj, da bodo stavbo podrli. Večina ljudi protestira proti tem, nekateri pa hočejo da stavbo podrejo saj jih skrbi za njihovo življenje.

Avtorica: Rose

AVOKADO
Na Nizozemskem poročajo po večjih poškodbah zaradi avokada:joy:. Ja prav ste prebrali ZARADI AVOKADA. In ta poškodba nastane pri odstranjevanju koščice z nožem https://youtu.be/j-3Xa0ccM_Y?t=84 . In to zato, ker je koščica zelo spolzka in nož zelo rad "zdrsne". In tako pride lahko do hujših poškodb prstov in dlani. Včasih celo tako zelo, da more oseba na šivanje. V ZDA pa je ta stvar že znana saj so zabeležili že okoli 8000 "žrtev avokada".

Avtorica: flamingo

SLEDI NEKAJ PESMI.

EVERYTHING I WANTED

Avtor pesmi: Evangeline

Ramo si mi dal, ko sem jo potrebovala,

ljubezen izkazoval, ko je nisem čutila.
Pomagal v boju, ko sem popuščala,
nasmejal, ko sem izgubljala,
in bil si razlog, da živim.

Moral si zapreti oči,
nisem ti morala povedati, kaj sem potrebovala.
Samo še v mesečini sem te opazovala...

Zdaj pa ni več zvezd, ki bi jih bilo mogoče najdti,
dovolj je temno, in preveč sem zadaj.
Klicala sem tisočkrat,
in moram te izpustiti.
Ampak ljubim te vedno bolj, kot bi lahko vedel...

Wonderland (Čudežna dežela)

Če v čudežno deželo bi šla,
nikoli zares nebi odšla.
Kjer vsi čudeži obstajajo,
bi se mi srce popolnoma obnavljalo.

Vedno našla čudesa bi,
vse po vrsti imela bi.
Vendar če iz dežele čudeš vzameš,
prave sreče nikoli ne objameš.

Zato pazi da bogastvo,
ni sveta vladarstvo.
Če pa srečo imaš,
V srcu sreče vedno prebivaš.

Avtorica: Pisateljica King


ZDAJ PA ŠE INTERVJUJI

INTERVJU Z LIKE EMOJIS
V: Kdaj si se pojavila na Pilovi spletni strani?
O: Registrirala sem se 4. februarja 2021 se je pa moje ime pojavilo že malo prej. Na sredini januarja recimo. Potem sem ugotovila, da je to zanimivo in sem se registrirala
V: Ali si naročena na pil?
O: Ne nisem. Si ga pa vsak mesec izposodim v šolski knjižnici, tako da sem na tekočem.
V: Ali poznaš Harryja Potterja?
O: Obožujem ga!!! Rešila sem že tudi veliko kvizov. Večinoma me uvrstijo v Rawenclaw (Drznvraan) določijo, da sem najbolj podobna Hermioni in dvojčkoma Weasley. Moj varuh je lev, kar je čudno saj sem v Drznvraanu in ne v Gryfondomu...
V: Ali si že prebrala vse knjige? Kaj pa pogledala filme?
O: Ja in ne. Sem že prebrala vse knjige vključno z otrokom prekletstva, filmov pa še nisem pogledala, ker otroka prekletstva še niso posneli do konca, vsaj tako se mi zdi. Morate pa vedeti, da bo prva karta MOJA!
V: Katere so tvoje naj stvari?
O: Tole je zame res zahtevno vprašanje. V bistvu sploh nimam naj stvari. Meni se ves svet zdi enakopraven. Od najmanjše mravljice pa tudi do velikanov (če obstajajo). Sploh se nemorem odločit katera je moja naj hrana, barva, žival... vse so mi všeč enako. Če bi morala kakšno izbrati, bi imela slabo vest do ostalih.
V: Kaj bi izbrala: Biti srečen, biti najpametnejši, biti najbogatejši?
O: Biti srečna.
V: Ali bi kot odrasla imela veliko družino?
O: Ja. Zagotovo bom poročena s princem iz mojih sanj. Imela bi vsaj dva otoka, če ne več. Že zdaj si življenje delim z dvema bratoma, sestro, starši in še polno hišnih ljubljenčkov imamo!

Avtorica: Like emojis

INTERVJU Z CHARLI DAMELIO FAN

Sprašuje: Pilovka 1
Odgovarja: charli damelio fan
# = vprašanje

Intervjuvanje: Charli dammelio fan
#Kako si prišla na idejo za vzdevek? Si res Charlijina fanica, ali kaj drugega?
Sem fanica Charlie Dammelio. Saj se že po vzdevku vidi. Je pa res, da bi bi lahko tudi fenica od dixie in addison recimo takole charlidixieaddsionfan
#Aha, lepo! Kdaj pa si sploh prišla na Pil?
Uuu to je pa že kar dolgo men se zdi da sem tuki gor že 2 ali 3 leta
#Kakšni so tvoji občutki? Na PIlovi strani?
oki :grin:
#To pa je lepo slišati, haha. No, kaj objavljaš na Pilovi strani?
Različno od intervjuvi, ankete , zgodbe, bloge in tako naprej.....
#Lepo, pa imaš kakšnega prijatelja ali sestro/brata na Pilovi spletni strani?
Ja imam enga brata na pilovi spletni strani. Ubistvu imam pa dva brata. Mlajsa
#Hah, pa se z njima dobro razumeš?
Ne glih.

#To pa je najbrž razlike, kajne? Koliko si pa ti stara in v kateri razred hodiš?
Jaz sem stara 12 in hodim v 7.r
#Imate kakšne domače živali?
Ja psa ubistvu je psička. Punčka je
#Kako ji je pa ime?
Ruby
#Lepo ime. Koliko je pa stara?
2 leti
#Je nagajiva ali vas pridno uboga? Kdo zanjo največ skrbi?
Pridna je
#Imaš zdaj veliko dela za šolo?
Ne glih sej imamo počitnice
#Haha :) Ti je dolgčas? Kaj počneš med počitnicam?
Ubistvu sem veliko časa na pilu. Pa tudi vzuni
#Si imela raje pouk na daljavo ali šolo?
šolo
#Zakaj pa?
Ne vem...v šoli je bolje!
#Se strinjam. In za konec...Kaj si misliš o naši novi reviji pil? Ga že težko pričakuješ?
Super je! Komaj čakam!

Avtorica: Pilovka 1

INTERVJU S HERMIONO GRANGER:
-----------------
Jaz: Za začetek....Kako si prišla na tvoj vzdevek?
Hermiona: Hmmm... no, seveda je ključno to, da sem vesoljsko nadnaravno velik Potterhead, pomagalo pa je tudi to, da sem po karakterju in izgledu čista Hermiona:joy:. Na starem pilu sem bila pravzaprav registrirana kot Blabla, ampak sem si tu ime spremenila.
Jaz: To pa je kul! Imaš še kakšen najljubši film?
Hermiona: Seveda moram začeti z vsemi HP-ji, ampak če jih porinem na stran je moj absolutni favorit Mia in beli lev.
Jaz: Ja, verjetno je res dober film! Ko smo že pri živalih...Imaš kakšnega hišnega ljubljenčka?
Hermiona: Jp. Imam čistokrvno zmešanko, kot jo radi kličemo, psičko Vivo, se pa veliko ukvarjam tudi z vzgajanjem gosenic in kasneje seveda metuljev.
Jaz: Torej, bi rekla, da imaš rada živali?
Hermiona: Živali obožujem. Pa naj bo od pajkov do pingvinov, vse imam rada.
Jaz: Lepo...Pa imaš rada še kaj poleg H.P ja in živali? Kaj je še tvoja strast?
Hermiona: Sem kar velika obsedenka, nora sem na ogromno stvari. Posebej bi verjetno izpostavila lokostrelstvo, branje, pisanje, plavanje in pa kakršnekoli zimske aktivnosti.
Jaz: Se lahko označiš za športnega človeka? Treniraš kakšen šport?
Hermiona: Hmmm... ja, lahko bi rekla, da sem dokaj športna oseba. Treniram ples, včasih tudi judo, ter, kar sama jemljem za šport veliko ljudi pa ne: hitrostno branje
Jaz: Hah! Ko smo že pri branju....Pišeš kakšne zgodbe?
Hermiona: Jah, tega je pa že kar veliko, mojih zgodb:joy:. Za dolgo sem se posvetila zgodbi HP fanfiction- Teh devetnajst let, sodelujem tudi v skupnih zgodbah, objavljam tudi Elementary twins potem pa imam najbrž še kakšnih petnajst zgodb, ki jih pišem zase.
Jaz: Vooov! Vse to najbrž objavljaš na pilovi pisalnici, kajne? Kdaj pa si prišla na Pil? Se spomniš? Kako si ugotovila za spletno stran?
Hermiona: Zgodb sicer ne objavljam vseh, ampak jih v prihodnosti morda bom. Na pil sem pritavala pred dvema letoma, uh, kako dolgo nazaj:joy:. Za spletno stran sem ugotovila kar v reviji, ko sem odgovore za nagradno igro oddala tukaj oziroma še na stari strani pa sem našla še klepetalnico, ki je sedaj preimenovana v pilov forum, kasneje pa še pisalnico in svetovalnico

Jaz: Hvala, da si si vzela čas, in odgovorila!

Avtorica: Pilovka 1

INTERVJU Z BOBY IN I LOVE BOOK

PK: Imata kakšno zgodbo na pisalnici?
BB: Ja, imam dve zgodbi. Ena je Dnevnik Do druga pa Astrova usoda.
ILB: Ja imam, no ob bistvu kar nekaj...Jaz, čudakinja in pol, Sodobna črna ovca, Ljubezenski trikotnik in Ta glavno dekle.

PK:Pišeta blog?
BB: Ja, do zdaj, sem napisala dva dela.
ILB: Ja sem ga pisala, ampak en blog pride na približno 3 tisočletja.

PK: Katere zgodbe največkrat bereta?
BB: Zagotovo Polčlovek saj je res super zgodba.
ILB: Spremljam zgodbo od Hedwiga in pa seveda noro dobro zgodbo od Bralke 2.0 in pa kako bi lahko pozabuila na WDD.

PK: Katere so vajine tri največje želje?
BB: Dobiti kameleona, pajka in kačo, živeti srečno in spoznati neno.
ILB: Spoznati mojo IBFF, imeti fajn družino ko bom odrasla in napisati uspešno zgodbo, le da bom na to morala še počakati...

PK: Katera je vajina najljubša knjiga?
BB: Čudež v Andih.
ILB: Vsem fantom ki sem jih kdaj ljubila.

PK: Kateri je vajin najljubši film?
BB: Samo za pogumne.
ILB: Titanic

PK: Kdo je vajin idol?
BB: Ogromno jih imam..YUNGBLUD, Jazmine Bean, vsi iz skupine Blink-123 in Green day.
ILB: Rekla bi da vsak človek, ki živi življenje kot se šika in je pozitiven.

PK: V katerih državah sta že bile in v katere si želita?
BB: Na hrvaškem, Italiji in v Avstriji. Šla pa bi v Urugvaj.
ILB: Bila sem v Avstriji, Italiji, na Madžarskem, na hrvaškem, v Hong Kongu in v južni Koreji, v grčiji,...Bi pa šla v Francijo.

PK: Povejta mnenje o eni zgodbi ki jo bereta.
BB: Polčlovek je res carska dobra zgodba od izjemne Nene.
ILB: Secret Seuside od Bralke 2.0. IZJEMNA ZGODBA Z SUPER ZANIMIVO VSEBINO!

PK: Imata rajši sladoled s kepicami ali lučko?
BB: Lučko.
ILB: Joj, ta je težka...lučka bi rekla, ampak sem res velik sladkosned tako da...Sladoled je sladoled.

PK: Še zadnje vprašanje. Kakšni so vajini občutki na Pilovi spletni strani?
BB: Super res. Pilova spletna stran je res zakon.
ILB: Mislim tu sem že 2-3 leta in počutim se res domače. Spoznala sem super frende, najbolšo prijateljico in odkrila mojo največjo strast- pisanje.

Avtorica: Pisateljica King

INTERVJU Z ROSE

JAZ: Koliko si stara?
ROSE: 11 let, kmalu 12

JAZ: Ali imaš kakšnega hišnega ljubljenčka?
ROSE: Pri očiju imam hrčka (starša sta ločena).

JAZ: Imaš brate ali sestre?
ROSE: Ja. 2 sestri in 2 brata.

JAZ: Katera je tvoja najljubša hrana?
ROSE: Nimam najljubše, rada pa imam Buffalo sir s popečenim kruhom.

JAZ: Kako bi opisala svoj stil oblačenja?
ROSE: Rada nosim kavbojke in puloverje, tako, da mislim, da je to casual stil.

JAZ: Kam bi najraje odpotovala?
ROSE: Ne vem. Trenutno sem v Dubaju. Vedno sem si želela na Hawaje pa sem že šla. Zdaj pa bi mogoče rada obiskala antarktiko. (lol)

JAZ: Kdaj si prišla na to spletno stran?
ROSE: Že 1 leto nazaj. Mislim, da mi je bilo ime Unicorn123. Potem pa sem prebrala v PILu, da so jo obnovili in sem šla gor. Nekaj časa sem bila na njej in sem se registrirala. Mislim, da v novembru.

JAZ: Ali imaš raje Šnofija ali Pepco?
ROSE: Oba. (Po pravici Pepca jemlje stvari bolj resno, Šnofi pa ne)

JAZ: Kdo je tvoj idol?
ROSE: No tako je nastal moj vzdevek. Članica glasbene skupine Blackpink-Rose.

JAZ: Ali imaš še kaj za povedati ostalim PILovcem, ki to berejo.
ROSE: Ja. Hvala, ker ste to prebrali. Sem se tako hecala s tem wifijem, ampak če to bereta hvala!

Avtorica: dragon girl

INTERVJU Z BRALKO2.0

Jaz: Od kje ti vzdevek Bralka 2.0?
Bralka 2.0: Torj velik folka bo mogoc misls da fejkam ampk da povem celo zgodbo. Torej jst sm ze predn sm prsla na pilovo spletno stran mela idejo za vzdevek: Bralka. No ampk pol sm pa ureviji vidla da je ze ena bralka in sm si jst pol sam dodala 2.0 da ni cist isto:sweat_smile:
Jaz: Kaj rada delaš v prostem času?
Bralka 2.0: Berem, spim, jem, pecem, pisem mojo zgodbo in pa itak tezim vsem mojim pilovskim prijateljem in pa moji bff/ibff:joy:
Jaz: Kakšen je tvoj still oblačenja?
Bralka 2.0: Ze cel lajf govorim: obleceno imej to v cemer ti je udobno. Torej js bi zase rekla da mam tak basic stil. Hoodiji, oversized puloverji, tranerke, pajkice, kratke majce itd. itd.
Jaz: Kateri pilovec je bil tvoj prvi If?
Bralka 2.0: I love book:heart:super sva se ujele in to je tut razlog da sva zdj ibff/bff. Res pa je da se super razumem se z veliko drugimi pilvi in pilovkami:smile:
Jaz: Kaj te je privoljilo h pisanju zgodb?
Bralka 2.0: Ze od vedno rada berem in vsakic ko odprem novo knjigo se zame odpre nov svet. Vsi mi pravijo da imam ogromno domišljije kar me je spodbudilo k temu da sem zacela pisati zgodbo secret suicide in pa skupno zgodbo s tabo, the secret ship.
Jaz: Imaš tik tok? Če ga nimaš zakaj ali si ga želiš imeti?
Bralka 2.0: Imela sem ga zdaj ga nimam vec. Nevem zakaj ga nimam...preprosto ne vidim razliga da bi ga imela:joy:
Jaz: česa te je strah?
Bralka 2.0: Pajkov:joy:. O pa vlakov tut mal. Zato je Hermiona Granger izdala zakon, da se valkom ne smem priblizevati:joy:
Jaz: Zakaj si mi pustila da te intervjuvam (Lol)
Bralka 2.0: Zato ker nimam bl pametnga za pocet, ker mi je dolgcas in ker te mam rada:joy:
Jaz: Imaš še kaj za povedati pilovcem ki to berejo?
Bralka 2.0: Seldite svojim sanjam. Ce vam ne uspe takoj ne obupajte in pa predvsem jejte šmorn:joy:.
Jaz: Lmaooo hvala za vse bralka zdaj pa držimo pesti da bomo v časopisu lol byee
Bralka 2.0: lmaoo bye

Avtorica: Rose

INTERVJU Z EMMO WATSON

Julija se začne premiera filma ‘Harry Potter in Princ mešane krvi’, šesto nadaljevanje zgodb JK Rowling. Februarja ste snemali sedmo nadaljevanje, kot smo obveščeni, ki pa bo prikazano v dveh delih in v razmakih dveh mesecev. Kaj pa imaš v načrtu za naprej?
“Nisem še seznanjena, kdaj se konča snemanje, ampak vem, da bom jeseni postala študentka. A še vedno se nisem odločila, s katero fakulteto se bom soočila.”
Ker vemo, da si že nekaj let polno zasedena s snemanji, ali nisi nikdar prekinila šolanja?
“Sem prekinila šolanje, a če bi še tudi sedaj to storila, bi bila velika napaka. Kajti šola mi pomaga, da ostanem v stiku z resničnostjo. Vedno, ko zaključim s snemanjem, se pa vrnem k svojim prijateljem in živim umirjeno življenje. Šola, prijatelji in seveda starši mi pomagajo, da ostanem trdna, ne glede na to, kaj se bo zgodilo.”
Kakšno mnenje pa imajo tvoji starši o igralstvu?
“Moji starši so odvetniki, sorodniki so znanstveniki in vsi imajo univerzitetno diplomo. Nihče od njih pa ni navdušen nad kinom. A kljub vsemu sem vedno imela njihovo podporo in vedno sem pridobila le najboljše nasvete.”
Pred kratkim si se udeležila poslovnega upravljanja. Ali si to storila po nasvetu staršev?
“Ne, to je bila moja odločitev. Bil je štiridnevni tečaj, medtem ko sem jaz dopolnila 18 let. In tako sem tudi prevzela več odgovornosti ter se poučila o razpolaganju z denarjem. Kajti zelo je pomembno, da ne mečeš denarja kar tja v en dan.”
Nikoli nisi imela želje po življenju na svojem, za razliko od večina zvezdnikov. Kako to?
Seveda, da si ne želim življenja na svojem. Prav nič mi ne diši pranje perila in podobno, pa še super se razumem s svojo družino. Stanovanje sem si najela samo enkrat, pa le zaradi snemanja, ker sem imela bližjo pot do studia.”

Avtorici/a: harryronhermioneginnyloonaneville24

ZA KONEC PA ŠE OGLASI!

OGLAŠUJEM, DVE ZGODBI
Živjo!
Sem Like emojis, Le ali pa kakor koli me že kličete. Pišem dve zgodbi, ki sta iz določenih strani ogledani ampak jaz navihani emoji hočem, da imata malo več ogledov... saj ne pa preveč. Tale "oglasna deska" je kot ulita zame - zato preberite spodaj!
UJETA MED BESEDAMI:
Govori o deklici Arji, ki jo posrka v knjigo z naslovom Superjunakinja. Tam dobi super moči in se bori proti zlobnežem. Ob polnoči se lahko vrne domov ampak samo za eno uro - kot duh. POZOR! Zgodba ravno zdaj postaja napeta!
HERMIONE GRANGER:
Je nadaljevanje Harryja Potterja, ki ga piše nihče drug kot naša slavna Hermiona. Je v obliki dnevnika, ki ga dobi od Rona. Zgodba se šele začenja zato ni veliko zapletev. Vam pa povem, da bo zagotovo napeta, smešna in polna presenečenj!
Adijo!

UJETA MED BESEDAMI 1. DEL: https://www.pil.si/pisalnica/objava/ujeta-med-besedami
HERMIONE GRANGER 1. DEL: https://www.pil.si/pisalnica/objava/hermione-granger
S pomočjo puščic pri naslovih objav pridete do naslednjih delov.

Oglaševalka: Like emojis

OGLAS – ZGODBA STRAŠLJIVO POPOTOVANJE

Včeraj sem začela pisati novo zgodbo Strašlivo popotovanje. Zdaj je zunaj drugi del. Uživajte v branju!

STRAŠLJIVO POPOTOVANJE 1. DEL: https://www.pil.si/pisalnica/objava/strasljivo-popotovanje
S pomočjo puščic pri naslovih objav pridete do naslednjih delov.

Oglaševalka: Gajč

PILOVSKI LITERARNI KOTIČEK

Pilovski literarni kotiček, ali krajše PLK, je objava ki bo na pisalnici v vsak ponedeljek na dva tedna. V objavi bodo vaše pesmi ali kratke zgodbe. V smetišnico boste pesem/zgodbo objavili na temo ki sem vam jo že dala, jaz pa bom pesem/zgodbo objavila v PLK. To lahko naredi kdorkoli in se ne rabiš nič prijaviti. Drugače pa imaš za pesem/zgodbo čas še do 7. marca.

PILOVSKI LITERARNI KOTIČEK: https://www.pil.si/pilov-forum/objava/pilovsi-literani-koticek

Oglaševalka: Pisateljica King

NOVA ZGODBA: LEDENA IN KASKADERKA

Zelo dobra pisateljica na Pilovi spletni strani, flamingo, je začela pisati novo zgodbo.
Ta govori o deklici po imenu Icy, ki ima čarobne moči. Več si lahko preberete v prvem delu zgodbe Ledena kaskaderka!

LEDENA IN KASKADERKA 1. DEL: https://www.pil.si/pisalnica/objava/leden-in-kaskaderka

Oglaševalka: flamingo

NOVA ZGODBA - VILA VIOLETA

Hej! Jaz sem začela pisati novo zgodbo, v kateri nastopa vila po imenu Violeta. Ima polno dogodvščin pa tudi igralskih ter gimanstičnih izkušenj! Vabljeni k branju!

VILA VIOLETA 1. DEL: https://www.pil.si/pisalnica/objava/vila-violeta

Oglaševalka: Super sister


TAKOOOO! TO JE BILA PRVA ŠTEVILKA! UPAM DA VAM JE VŠEČ, IN DA VSE SKUPAJ NI PREDOLGO! nABRALO SE JE RES VELIKO ČLANKOV!
Kdaj izide naslednja številka, boste obveščeni nakasneje do petka, 5.3.2021.
Lep pozdrav vsem!
Super sister in Lichy
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
imas ze najin prispevek v smetišnici
0
 
harryronhermioneginnylunaneville24
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Glej....ni mi všeč....SUOER JE NAJBOLJŠI PILOV ČASOPIS EVER TUDI YA PRVI AMPAK FENOMEALNO SUPER SI!!!NAJ NEDELJA ČIM PREJ PRIDE!!!!
:two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts:
0
 
😅😅😅😅😅
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Sploh nimaš ideje koliko časa sem scrolala gor in dol.
Resno, fenomenalno! Bom pa še jaz en članek napisala.
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sploh ne veš kok sm se razveselila k sm tole zagledalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOROOOOOOOOOOO DOBROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ODLIOČNOOOOOOOOOOOOOOOOOO FENOMENALNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSVETOVNOOOOOOOOOOOOOO!"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart::crown::sparkling_heart::joy::pensive::innocent::hugging::sweat_smile::heart_eyes::kissing_heart::crown::sparkling_heart::joy::pensive::innocent::hugging::sweat_smile::heart_eyes::kissing_heart::crown::sparkling_heart::joy::pensive::innocent::hugging::sweat_smile::heart_eyes::kissing_heart::crown::sparkling_heart::joy::pensive::hugging::innocent::sweat_smile::heart_eyes::kissing_heart::crown::sparkling_heart::joy::pensive::hugging::innocent::sweat_smile::heart_eyes::kissing_heart::crown::sparkling_heart::joy::pensive::hugging::innocent::sweat_smile::heart_eyes::kissing_heart::crown::sparkling_heart::joy::pensive::hugging::innocent::sweat_smile::heart_eyes::kissing_heart::crown::sparkling_heart::joy::pensive::hugging:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Oooo kako KUL! To je najboljši časopis na SVETU!
Neskončno hvala, ker sta vključili moj članek! LYSM :heart::heart::heart::heart::heart::heart:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
DBEST! OBVLADAŠ! oz. Pilovci obvladate! vav! nimam besed!
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
sem sleepy girl. uuuuuuuuuuuuuuuuwawwwwwwwwwwwwwww tole je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll dober časopis, res si kul oseba!!!! Kar tako naprej!!
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMGGGG.........to je res super... In ves ta trud vložen!!!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ooo wow:heart_exclamation:
Kako veliko napisanega:cherries:
Ful dobro je res:hugging:
Zelo dobro idejo si si zmislila:two_hearts:
Mwa:blue_heart:
Lp, tvoja V:violin:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
TO JE DA BEST!!!! ZGLEDA KOT PRAVI ČASOPIS!!!! KOMAJ ČAKAM NASLEDNJO OBJAVO!!!!!
#Iloveit
Lp, *GG*:star_and_crescent::heartpulse:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
SUPER!! RES ODLIČEN ČASOPIS!! Se že veselim naslednje številke časopisa!!
:hugging::innocent::innocent::yum:
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
1
 
hvalaaaaa! resss hvala vsem do zdaj!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr časopis. :blush::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
samo opis glede Ledena in Kaskaderka: Dekle Icy ima ledene moči in zadnje čase jih zelo težko uravnava. In nekje 70 km stran v Hollywoodu živi kaskaderka Amber, ki ugotovi, da si lasti ogenj.
Drugače pa: Nimam besed:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
LYSM fla
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jaz sem že ob šestih zjutraj gledala, pa ni bilo.
potem dopoldne, pa tudi ni bilo
potem smo šli na sprehod...
se vrnili...
ZDELE SE PA BAŠEM S TORTO PA BEREM NAŠ PIL!
Lol
FENOMENALNO! ČIMPREJ NASLEDNJA NEDELJA!
Lp,
P1
0
 
hahahahaahahahahahahah hvala!!!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jej!! Sploh ni predolgo! Prekratko je! :heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Kok super 'cajtng'. Love it.:smiley::grinning::smiley::grinning::smiley::smile::smile::grin::grin::nerd::nerd:🤯🤯🤯:heartpulse::heartpulse::heartpulse::sparkling_heart::sparkling_heart::gift_heart:
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super je I love it!! Komaj čakam na naslednjo številko
<3
April
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
To je pa super ČLANEK :heart::heart::heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::yellow_heart::yellow_heart::heart::heart::heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart: :)
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
A mas sploh se kej intervjujev za naslednjo številko?
0
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Oj!
Super je!
:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:
Eno smešno vprašanje. Koliko časa si to pisala? LOL:joy:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Preden na spletu karkoli objaviš, se vprašaj: ali objava vsebuje karkoli, česar ne bi želel deliti s popolnim neznancem na cesti?

Pilov forum


Objava:

vesela šola

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
1
Objava:

PIRATES OF CARRIBAN-PIANO NOTES

Ogledov: 30 Odgovorov: 3
 
1
happy
Objava:

Nazaj

Ogledov: 44 Odgovorov: 1
 
0
Objava:

BULLET JOURNAL IDEAS

Ogledov: 37 Odgovorov: 0
 
3
nia
Objava:

se me spomnite.... 3

Ogledov: 92 Odgovorov: 2
 
2
Tenk
Objava:

Znani igralec/igralka

Ogledov: 58 Odgovorov: 3
 
0
Objava:

Pilove nalepke

Ogledov: 47 Odgovorov: 2
 
0
Objava:

Njegova temna tvar

Ogledov: 74 Odgovorov: 2
 
1
Šport potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Šport

zdravo
moji starsi so me izpisali prejsnji teden iz sporta ki treniram.Jokam že cel dan ker treniram že 4 leta in rada hodim na ta šport oni so pa me izpisali:(
kaj naj storim nočejo me upisati nazaj sem se probala pogovoriti ampak nočejo plus usi čakajo da bi se lahko upisali na ta šport ki hodim in nebo več prostora zame v tej skupini in v ostalih tudi ne kaj naj storim zelo sem žalostna:(
aja pa izpisali so me zaradi slabe ocene
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Če si tekmovalec, tekmovalka v Veseli šoli, te prosimo za odgovor. Vprašanje se glasi: Zakaj si naročen/a na Pil?
Na Pil sem naročen/a izključno zaradi Vesele šole.
(12)
Pil bi naročil/a tudi, če ne bi tekmoval/a v Veseli šoli.
(75)
Pila nimam naročenega, saj pri mentorici Vesele šole dobimo vse vsebine za tekmovanje.
(13)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Brez skrbi da ne bom pozabila počivat....Joj ...
 
hahahahahah ful lepo
 
Ok, Ok, OK!!!!!!! To je pa tako umetniško ...
 
Zelo ljubka zgodbica! Napiši še tisto ta ...
 
a ni tko da so 17.4 neuradni rezultati. pol ...
 
Love ittt res je mojstrsko napisannn:heart_eyes: ...
 
Lepoo!!! Spet kot pri prejšnji objavi: Ali ...
 
Wawww ful je lepo! Ali je gor kak filter ...
 
Meni je zelooo všeč! Super slog pisanja imaš, ...
 
Karla :blue_heart: ja, nikoli ne prekršim ...
 
REŠLA TI BOM LAJF. jaz VEDNO dobim note iz ...
 
Ojla, jaz bi se z veseljem prijavila! Mislim ...