Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Če bi bil svet obrnjen na glavo 3. Del

Če bi bil svet obrnjen na glavo 3. Del

5
olaaaaa! tukaj je tretji del zgodbe od mene in NN!

Stari želvak je priplaval do Water, kot so jo klicale ribe in začel govoriti. "Ti si torej tista, o kateri vsi govorijo. Ki prihaja z na glavo obrnjenega sveta. O kateri krožijo mnoge legende, da bo rešila naš koralni greben. Vprašanje je, ali ga boš res?" Želvak je s plavutjo zamahnil nad Water in verige iz morske trave so popustile. Prav tako je dekle sedaj videlo normalno ter lahko govorilo. "Prosim, povejte mi, kaj se dogaja? Kje sem in kdo sem? Kaj naj bi naredila, kaj so te legende? Ničesar ne vem." Je končno spregovorila. "Ne vemo kdo si ali kaj si. Vemo, da si v našem svetu in da spadaš v na glavo obrnjen svet. Naš koralni greben umira. Čudne, glasne pojave, ki hodijo po dveh nogah in onesnažujejo naš svet sem mečejo svoje iznajdbe. Legenda pravi, da bo sem prispela mlada deklica in zaspala za deset let. Imela bo moč, da opravi naloge večnega grebena in nas reši. Njeno ime bo Water in prihajala bo z na glavo obrnjenega sveta." Water je pogledala okoli. Videla je ribe, ki so jo gledale z globokim spoštovanjem. "Ampak- to ne morem biti jaz! Sploh ne vem kdo sem, kaj je ta na glavo obrnjen svet in vsekakor nimam nobenih moči!" Želvak je s plavutjo pokazal okoli. Hotel je, da Water preizkusi svoje moči. Ko se je neznanka opogumila je stopila na skalo, ki jo je maloprej uporabljala za blazino in se z nogami pognala od nje hkrati pa zamahnila z rokami. Pognala se je daleč naprej. Ko je nekaj časa tako plavala je začela obvladovati svoje moči. Le kaj še zna? Nenadoma jo je v tilnik nekaj zadelo. Začela je plavati proti dnu grebena. Pristala je na koralah. Začela je sanjati. Videla je medel obraz, slišala znan glas... Toda kdo je bil to? "Izpolni naloge večnega grebena in izvedela boš..." Ji je še rekel drug glas, preden je zaspala.
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
AAAAAAAAAAA WAWWWWWWWW
1
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
TOP ZGODBA!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart::speech_balloon::heart_eyes::heart::speech_balloon::heart_eyes::heart::speech_balloon::heart_eyes::heart::speech_balloon::heart_eyes::heart::speech_balloon::heart_eyes::heart::speech_balloon::heart_eyes::heart::speech_balloon::heart_eyes::heart::speech_balloon::heart_eyes::heart::speech_balloon::heart_eyes::heart::speech_balloon::heart_eyes:. Imaš moj komentar,like in občudovanje!
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.

Pisalnica


Arabela
Objava:

INTENZIVNE PRIPRAVE ZA OPUS 1

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
0
spominčica
Objava:

mačje srce (po resničnem dogodku)

Ogledov: 25 Odgovorov: 0
 
8
Objava:

Moje čarovniško življenje, 43. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

❄️JAZ JELEN❄️ 1. del

Ogledov: 37 Odgovorov: 2
 
3
glasbenaviolina1 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Ali je fant vame?

Aloha!
Hvaležna bom vsekega svetovanja.Že od petega razreda je en fant z kerim se zelo razumem med poukom se drug drugemu smejima in gledama ko sma skup sedela sma se skos igrala ko smo meli ples za oceno je hotel skos z mano plesati.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Bella EVANS11 je odgovoril/a na
zelo lepo:kissing_heart:
 

#sedmošolka je odgovoril/a na
Jaz dam: Zima je mrzla kot sneg ko smo sami ...
 

človečkinja je odgovoril/a na
božični piškotiiiii
 

Strelka je odgovoril/a na
ful lepo si nardila. res si izbrala lepe ...
 

človečkinja je odgovoril/a na
Novoletno jelko okrasimo, bozicne praznike ...
 

človečkinja je odgovoril/a na
828 hahaha ugibam
 

Loona_Lovegod je odgovoril/a na
:heart::yellow_heart:Gryffindor:yellow_heart::heart:
 

#sedmošolka je odgovoril/a na
Ptiči :eagle:
 

izabela je odgovoril/a na
hej! mislim, da glede na to da smo že v ...
 

#Stefi2 je odgovoril/a na
ful dobro :joy::joy:
 

Strelka je odgovoril/a na
pa daj no! zakaj mam jaz tok rada to sliko. ...
 

Gospa je odgovoril/a na
ooh! lepo si napisala moj vzdevek! kmalu ...