snofi
Naslednji Pil izide 3. junija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Daughter of criminals 3. poglavje

Daughter of criminals 3. poglavje

6
Hello! It's me! Again!:joy::grin::grimacing:
Upam, upam, da ste v redu! :nerd:
Danes je 05.06.2021! Še malo pa bodo počitnice! Spomnite se na to, ko boste žalostni!:kissing::muscle:
No, tukaj je nov del moje zgodbe! Upam, da vam bo všeč!
Mislim, da je ta malo daljši! Je?:thinking: Jaz imam namreč pravilo, da za vsako zgodbo napišem 'eno stran in pol' v wordu! Tukaj pa sem nekaj zamešala in napisala še eno stran zraven, ker sem mislila, da imam premalo! :smirk::joy::grin::grimacing: Ups!
Upam, da vas to ne moti!
Preden pa se naveličate tega mojega govorjenja in preprosto stisnete tisto puščico 'nazaj' bom citirala zgodbo!:wink::grinning:
RTM!
Vaša JustLilly oz. Lilika:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:
***
~Nov fant~
»Pozdravljena,« je še zmeraj nasmejano dejal Leo in me precej vidno preletel s pogledom. Izgledal je res dobro. Njegovi črni lasje so bili rahlo skodran, eden mu je padal na čelo in grem stavit, da kadi in igra kitaro. »Kaj bi rad?« sem zinila še preden bi uspela pomisliti, da je njegov cilj najbrž bil ravno to - da me razjezi. »Oh, nisi jutranji tip,« se je še kar smejal, da bi ga najraje zadavila. Ko sem ostala tiho in le strmela vanj je postajal vedno bolj zadovoljen. Moje strmenje si je napačno razlagal. »Saj vem, da sem lep…« je začel potem pa utihnil, ko je videl moj pogled. »Gledala sem te, zato, ker si moram ogledati mojega bodočega sovražnika. Moram poznati vsak košček tvojega telesa, da vem kje te lahko prizadenem,« sem pojasnila in gledal me je. In gledal me je. In še kar me je gledal. »Saj veš, da boš igrala mojo punco, ne?« je čez čas dejal in me pogledal. Naravnost v oči. »Veš ti? Ker včeraj ni kazalo, da sploh veš, da sem tu,« sem zinila nazaj in ga izzivalno pogledala. »Joj! Se sploh zavedaš koliko puncam se moram odreči, zaradi tebe? Jaz nikoli nimam punce, to je res. Imam pa zmenke in vse tisto kar pride zraven. Zdaj pa se bom moral ustaliti. Samo prikazala si se in mi spremenila… vse! Sploh ne vem kako bom pojasnil najino 'razmerje', ker si tukaj komaj dva dneva. Zakaj si tukaj z nami, ha? Zakaj živiš pri nas? Vse to se bodo ljudje spraševali in kaj naj rečem. 'Njeni straši so kriminalci in so pristali v zaporu, ker so oropali banko in ubili več kot dvajset ljudi in, zaradi njene varnosti je zdaj pač tu.' To naj jim rečem?« je skorajda kričal zdaj. Jaz pa sem samo strmela vanj in samo strmela. Moja starša sta ubijala? »Boš kaj rekla?« je čez čas dejal. » J-jaz, jaz…« sem šepnila potem pa stekla v notranjost svoje sobe. Še preden bi lahko zaprla balkonska vrata sem padla v divji jok in samo upala sem, da ga ni slišal. »Dobro jutro,« je na vrata potrkala neznana roka. Karseda normalno sem odgovorila nazaj in čakala kaj bo sledilo. »Danes je nedelja, veš? Jutri greš v šolo. Nekako smo mislili, da bi se pogovorili kako bo vse potekalo in to. Pač, se bi nam pridružila pri zajtrku? Mama je obljubila, da tudi Leo pride, da ga boš spoznala,« je nežno govorila Elle kot da bi vedela, da jočem za vrati. No, mogoče pa celo je. »Ja, bom prišla,« sem odgovorila in molila, da bo odšla stran. »Si v redu?« je čez čas vprašala. »Ja, ja,« sem takoj vzkliknila. »Lahko potem vstopim?« je sledilo naslednje vprašanje. »Uh, ja,« sem izdihnila in ji odklenila vrata. Najprej je vame strmela z široko odprtimi oči potem pa je , še preden bi se uspela umakniti, planila nadme in me stisnila v topel objem. »Vse sem slišala,« je šepnila in me še bolj stisnila k sebi.

~Zajtrk~
»Dobro jutro, ljubica!« je k meni pritekla Alice in me objela. Kljub temu, da sem bila tudi sama takšna 'odprta' oseba in sem bila zelo pozitivna v vseh pogledih se mi je njihova domačnost zdela tuja in čudna. Mislim, komaj se poznamo pa me že štejejo za eno izmed njih. Leo je seveda izjema. Po tem, ko smo se posedli in sem si dodobra ogledala mizo, ki je bila naravnost božanska in še več, saj si na njej namreč našel VSE. Od toasta, narezka, namazov vseh vrst, sadja, solate pa vse do sendvičev, krompirčka, sladoleda, soka in tako dalje. No, potem se je prikazal Leo. Bil je oblečen v strgane kavbojke in sprano majico. V trenutku, ko je vstopil je pogovor zamrl (najbrž se sprašujte kako se pogovarjamo. No, delno francosko (res znam dobro govoriti v tem jeziku, saj sem hodila na tečaj pa še v šoli smo jo imeli), delno pa v angleščini (ki je moj materni jezik, oni pa jo vsi znajo. Razen Nicka, seveda)), njegove oči pa so šinile k mojim. Gledal me je. Zaznala sem kanček prezira v njegovih očeh. Čakaj, kaj? Skrb? Strah? Ne. Samo zdelo se mi je. »To je naš dragi Leonardo,« je do njega stopila Alice in ga nežno porinila v mojo smer. Skoraj sem se zasmejala. Mislim, to je bilo vse preveč podobnosti z imenom mojega kužka. »Pozdravljena,« je zamrmral in sedel na stol zraven mene, ki so ga nalašč pustili praznega, ko smo se posedali. »Pozdravljen,« sem odzdravila in se rahlo nasmehnila. »Leo, mogoče bi se lahko tudi sam predstavil Lily. Tvoja bodoča punca je,« je malce jezno dejala in ga prebadala z očmi. »Oh, ja, seveda,« se je skorajda zasmejal in se obrnil v mojo smer. Zleknil se je na stolu in to točno tako kot je zleknjen prvič spoznal svojo punco na balkonu. »Jaz sem Leo,« je dejal in se sladko smejal: »Hodim v drugi letnik, tako kot ti. Igram kitaro (sem vedela, sem pomislila) in treniram nogomet. S tabo se bom pogovarjal v angleščini, ker jo znam. Seveda pa pričakujem, da se naučiš francoščino, ker jo boš rabila, če ne želiš preveč izstopati. Zato boš danes dan preživela z mano,« je dejal in se naveličano obrnil v smer svoje mame potem na nadaljeval: »O tem kako sva postala par se še dogovarjamo. Ja, to je vse. Zdaj pa bom jedel, ker sem lačen. Zgodaj sem vstal,« se je zasmejal in obrnil stran od mene.


~Soba za šolo ~
Naj vam nekaj povem. Za mojega lažnega fanta so mi dodelili 'bad boy-a' in hkrati 'good boy-a'. Ne samo, da ima tetovažo za katero še ne vem kaj predstavljala (sumim nago dekle!!) je njegova soba vsa v črnem in belem in veliko preveč pospravljena. Njegove oči so kot najgloblji ocean črnila in so res lepe. To me zelo moti. Da je tako lep, namreč. Najbolj moteče je pa dejstvo, da je tip genij. Njegova soba je bila namreč polna priznanj in nekih pokalov, ki so mi vlivali občutek manjvrednosti. Vendar je na žal zraven tega, da je prevzeten, lep, popularen (tako sklepam saj sem ga po zajtrku poiskala na Instagramu in ima pet milijonov naročnikov), pameten in talentiran, žal tudi zelo senzibilen. Preprosto je začutil, da se čudno počutim v njegovi sobi in me je začel na to temo zafrkavati.
»No, to je moja soba. Zate sklepam, da se v njej ne počutiš neprijetno kot se večina luzerjev, ki sem jih slučajno imel za prijatelje,« je dejal in prav slišala sem posmehljiv ton v njegovem grelnem glasu. »Ne, čisto v redu se počutim,« sem se zlagala in skrivala divjo rdečico. »No, potem pa v redu. Greva zdaj v mojo sobo za šolo,« je pripomnil in se odpravil do vrat črne barve. »Svojo sobo za šolo imaš?« sem strmela za njim. »Ja, seveda!«
»O vau,« sem se odprla usta. Njegova soba je bila lepa, vendar malo preveč pesimistična. Njegova 'soba za šolo' je bila pa preveč delavna. Ni bila velika in ne pretirano prostorna, vendar je bila kljub temu čudovita. Točno pred mano je bila ob steni velika lesena miza na kateri je počival velik računalnik in njegov zaslon je osvetljevala led lučka. Zraven mize je stal udoben in zagotovo drag stol iz usnja. Na levi strani je bila okno, ki je gledalo na čudovit park (kako bogati pa so?) in na desni strani… Je bila polno pokalov. Resnično se ne hecam. Cela stena je bila pokrita z policami polnimi pokalov. »Mogoče bi zdaj začela s francoščino,« sem zaslišala njegov glas.


~Francoščina in njegove besede~
»Se hecaš?« sem vzkliknila po eni uri trdega učenja. »Ne,« je dejal in si utrujena pomel oči. »Ne bom,« sem jezno dejala. »Glej, ne gre drugače,« je povzdignil glas. Po eni uri učenja sem bila resnično izmučena in edino na kar sem lahko mislila so bile bedne francoske besede. Potem pa mi je povedal… Povedal mi je zgodbo o tem kako sva postala par. In ni mi bila všeč.
»Lani, ko je šel Leo na počitnice na Havaje sem bila tam tudi jaz. Najprej se sploh nisva opazila potem pa sem nekega večera plavala in tam je bil Leo. Nekako sva se začela pogovarjati in v naslednjih dnevih sva postala prijatelja. Čez en teden sva pa že hodila. Vendar sva oba vedela, da je to le poletna romanca in sva zato brez težav zapustila Havaje. Midva sva ostala le spomin. Potem pa mi je kasneje tistega leta umrla moja mama in ostala sem brez družine, saj je moj oče umrl ko sem bila še majhna. Odločila sem se, da bom začela hoditi v srednjo šolo v bližnjem mestu in tam hodila v študentski dom. Moj primer so objavili na neki spletni strani, ki denarno pomaga najstnikom čeprav denarja nisem potrebovala, ker smo bili bogati se temu nisem upirala. Tako je zame izvedel Jack oziroma gospod DeRosa in se me spomnil. Vprašal je, če bi se želela preseliti k njim in po dolgem prigovarjanju mojega psihologa me je ta prepričal, da je tako najbolje zame. Malo me je bilo namreč še zmeraj strah kaj bo z nama. Strah je bil odveč. V trenutku sva se ujela in postala par. Spremenila sva se v človeka, ki sta se na Havajih poljubljala na plaži ob enajstih ponoči,« naj bi razložila radovednim pogledom.
A se hecaš? Kdo si je zmislil TO zgodbo? Še meni je:
a) Premalo logična
b) Nesmiselna
c) Osladna
d) Preveč, preveč luknjasta
e) Grozna
f) NESMISELNA (še enkrat)
pa nisem genij.
Vendar se seveda nimam pravice upirate kot me je obvestil Leo. »Nimaš se pravice upirati! Vzeli smo te pod streho in ne misli, da si tukaj doma. Ker nisi. Si samo navadna najstnica, ki je naredila vse narobe. Sprijazni se! Pa še tvoji starši so kriminalci! In ti si si hči kriminalcev. Takšne nikoli niso priden, prijazne in pomembne za človeštvo. Okej? Tako, da mi je čisto vseeno!«
Pojma nimam od kod je prišlo to nesramno obnašanje, ampak v tem trenutku sem ga tako zelo zasovražila, da sem zapustila sobo vmes pa kričala kletvice.

 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Draga JustLily!
Prebrala sem že 1. - dva dela te osupljive zgodbe, ampak nisem imela dovolj poguma, da bi napisala komentar taki pisateljici kot si ti. To je pribljižno tako, kot, če bi se odločila in napisala sporočilo Harryju Stylesu, ki me navdihuje s pesmimi - ti pa me z zgodbami!:kissing_heart::kissing_heart: Vsa čast JustLily, bravo! Čudovita zgodba, vredna pohvala, čestitka in aplavza!:muscle::thumbsup: Res si nadarjena! Takoj, ko ti boš čas dopuščal prosim napiši nov del, saj sem obsedena s to zgodbo!:grin: Vsak dan pogledam sem, da bi videla, če si že napisala nov del in danes je res tu! Hvala za bralno izkušnjo!:heart_eyes:
Res pa si tudi po tvoji energiji za vzor! Si tako pozitivna, prijazna in vesela, da je veselje brati vse kar napišeš!:wink::heart::sun_with_face:
Res si sonček!
Rada te imam,
moonlight._
1
 
moonlight._
moonlight._
oh, ne vem zakaj mi na moji ikonici ne piše mojega vzdevka... ni važno, sem moonlight._ in nisem registrirana, ampak nič za to!😉
 
Draga moonlight._! (sem prav napisala?):kissing_heart:
Po pravici nisem pričakovala takega komentarja! Nikoli! :cry:
Tako zelo si me osrečila! Poznaš tisti občutek, ko imaš občutek, da ti bo srce razneslo od sreče in se tvoje ustnice kar naprej smehljajo, ker si preprosto tako zelo, zelo srečen?:grinning::grinning::grinning::grinning:
To, da mi nisi upala napisati komentarja me je tako zelo presenetilo (in razveselilo)! Upam, da se me ne bojite tukaj!:sweat_smile: (že tako se me nekateri ljudje v resničnem življenju:grimacing::joy:)!
Ne vem kaj naj ti rečem! Nihče mi še ni rekel tako lepih stvari o katerikoli moji zgodbi in preprosto nisem navajena pisati odgovorov na tako dih jemajoče odgovore oz. komentarje. :grimacing::blush::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart:
Hvala, hvala! Nikoli se ti ne bom mogla dovolj zahvaliti!:purple_heart::purple_heart::purple_heart:
Nov del že imam skoraj napisan, vendar imam 'pravilo', da ga objavim vsako soboto ali nedeljo, da boste malo raje brali! (upam!):wink::grinning::pray:
Hvala! In tudi ti si ravnokar postala moj sonček!
Rada te imam (tudi jaz),:heart_eyes_cat::heart_eyes_cat::heart_eyes_cat::heart_eyes_cat:
JustLilly, ki je res, res ganjena!:kissing_cat::kissing_cat::kissing_cat:
Bravo, bravo tebi za tak komentar!:clap::clap::clap:
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Ta zgodba je svetovna!! Jaz ti s svojo ne sežem niti do gležnjev! Ne razumem sicer, od kod ti črpaš toliko domišljije ampak, resno: vrhunskoooo!! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Lahko bi ti napisala tukaj še cel esej o tem kaj vse mi je všeč pri tvojem pisanju, ampak ta telefon ... prav ne da se mi.:sweat_smile:
0
 
muca Zajči? Ti je kdo vdrl v profil ali si dejansko napisala (TI!!!) komentar MENI? Ne morem verjeti!
To je tako kot da bi mi Taylor Swift pisala! OMG!
Hvala, hvala, hvala!
Aja, pa to z tvojo zgodbo, da se ne more primerjati! TO JE LAŽ! Tvoja zgodba je popolna in jaz... Res, res mislim, da je moja veliko slabša od nje! Hvala! Pa, da si nikoli več ne bi drznila reči kaj takega o svoji zgodbi! Nikoli! XDXD!
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.

Pisalnica


Objava:

Olivia Taylor 1. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 1
 
3
Avocado
Objava:

Moj dnevnik part 3

Ogledov: 42 Odgovorov: 1
 
5
Avocado
Objava:

Moj dnevnik part 2

Ogledov: 42 Odgovorov: 3
 
4
Objava:

Deep inside 3. del

Ogledov: 43 Odgovorov: 1
 
4
Avocado
Objava:

Moj dnevnik.

Ogledov: 54 Odgovorov: 1
 
5
Zalublena preuč potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Zaljubljena❤

hey
Jaz sem zaljubljena v fanta za eno leto starejšega. že od začetka šole sm zaljubljena v njega. Po resnici povem da se z njim niti enkrat nisem še pogovarjala v živo. Enostavno nevem o čem. Se pa veliko pogovarjam preko aplikacije, problem je da me je blokiral in se nemorem pogovarjatu vec z njim. Bi pa res zelo rada bila z njim samo nevem kako mu naj postanem všeč??????
lp
hvala vam v naprej za odgovore:heart:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kaj ti je na Pilovi spletni strani najbolj všeč?
Forumi.
(176)
Klepetalnica.
(95)
Svetovalnica.
(141)
Pilov hodnik in Moj kotiček.
(134)
Branje člankov.
(28)
Razvedrilo.
(55)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

@mica635 je odgovoril/a na
kisik :kissing_heart::yum:Obveščsj me!
 

vratarka je odgovoril/a na
na daljici a in b narišeš simetrale, iz kota ...
 

Daenerys je odgovoril/a na
Huh malce zapleteno za napisat. ._. Torej, ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Se strinjam. Jo spremljam po youtubu in je ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Vpisati moraš naročniško kodo. To je koda, ...
 

Čilli (neprijavljena) je odgovoril/a na
Em...Kolebnica?
 

Lily-James-fenica je odgovoril/a na
Em, zdi se mi, da prvi letniki ne smejo imeti ...
 

Lily-James-fenica je odgovoril/a na
Omg, to je TOK kjut! FUL si nadarjena!
 

Cool Girl je odgovoril/a na
109?
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Uuuu matematične naloge hahahah okej dost. 5.) ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
Idk, mby rep?
 

Rueanne je odgovoril/a na
194?:smiley:
 

Rueanne je odgovoril/a na
Waw ful lepo si narisala:heart_eyes: Kako ...
 

AjiM je odgovoril/a na
uuu težko kolibri?
 

Shrek je odgovoril/a na
Prosi moderatorja (npr. mene)