Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: ESCAPE OF LOVE (enodelna zgodba, ne bo trajalo dolgo da preberete)

ESCAPE OF LOVE (enodelna zgodba, ne bo trajalo dolgo da preberete)

22
Živijo! Imam eno kratko, enodelno zgodbico, upam, da vam bo všeč. Lajkajte če vam je, in napišite v komentarje kako se vam zdi. Aja in tole zgodbico posvečam Book star, ki me je 'prisilila', da objavim XD Hvala ti Book star, ly!!!!

Njuna pogleda sta se srečala točno na sredini sobe, polne njunih vrstnikov, ki so zavzeto poslušali viteza, ki jih je uril v bojevanju. Dekle je stisnilo pest, in členke tako močno oklenilo okoli loka, da so pobledeli. Fant ji je namenil zaničljiv pogled, pogled, ki ga kraljev princ nameni vaški vajenki.
Po posvetu, ko so se vsi zgrnili iz majhne koče ob areni, kjer so vadili z loki in meči, sta se z mrkimi pogledi sestala za kočo. Pogleda nista spustila drug iz drugega, kot da čakata nenaden napad iz nasprotne smeri, in morata biti pripravljena na presenečenje. Želela sta se boriti. Le en problem sta imela: princ iz rok ni izpustil svojega loka, vajenka pa je prisegala na lok in puščice, kar jima je onemogočilo želeni dvoboj. Bila sta najboljša med svojimi vrstniki in sta se mrko gledala že od tretjega leta, to je od takrat, ko si jim starši v roke potisnili orožje.
"Tisti ki pobije več srnjadi v eni uri, je uradno najboljši bojevnik te generacije." Je zasikal fant, dekle pa je neopazno prikimalo. pognala sta se med drevesa. Nekaj minut pozneje, ko se je princ plazil skozi grmovje za prečudovitim jelenom, je zališal krik iz njegove leve. Zdrznil se je in se ozrl. Nato je brez pomišljanja stekel. Prva stvar, ki so ga naučili na dvoru, je bila plemenitost, in te mu ni nikoli manjkalo. Z mečem je sekal koprive pred njim, da so letele po zraku. Kmalu je uvidel, da je nekaj narobe. Zaklical je dekletino ime, in odgovorila mu je z obupanim krikom na pomoč. Pognal se je proti njenemu glasu, vendar se je bil prisiljen ustaviti za bližnjim deblom. Dekle je bilo pritisnjeno ob deblo nekega ogromnega drevesa, ter obkroženo z na videz lačnimi volkovi. Princ je začel šteti. Ena... pet... dvanajst.... dvanajst volkov jo je renčaje obkrožalo. Ozrl se je po okolici in zagledal dekletine puščice in lok, odvržene v bližnje grmovje. To mora narediti, druge možnosti ni. Kolikor hitro je lahko, je pograbil njen lok in puščice, ter se povzpel na drevo, za katerim se je skrival. Nato je začel streljati. Sprva mu je dobro šlo, saj je bilo volkov veliko, in je skoraj vsakič kakšnega zadel. Ko pa se je število razredčilo, saj so se volkovi cvile odplazili stran, je v roke vzel svoj meč. Skočil je iz veje, ter začel zamahovati. Volkovi so se ob presenčenju prestrašeni razbežali, dekle pa se je zrušilo ob deblu. Princ ji je pomagal vstati, skupaj sta se odpravila proti kraljestvu.
"Si dobro?" Jo je vprašal, bolj ljubeče kot je želel slišati.
"Ja..." je šibko odgovorila. "Khm... hvala, da si me rešil. Saj bi se sama, ampak bilo jih je toliko, in...."
"Ni treba pojasnjevati. Razumem" Jo je prekinil princ. Ustavila sta se, in se zazrla drug v drugega. Dekle se je stegnilo, in ga rahlo poljubilo na lice. Princ je zardel, in tako sta obstala tam, oba rdeča v obraz, ob tihem spoznanju, da se med njima nekaj plete. Bilo je precej nerodno, princ ni razumel kaj naj sedaj naredi, zato je sledil svojemu srcu. Sklonil se je k njej in jo poljubil. Dekle je presenečeno obstalo, nato pa mu vrnilo poljub.

"Ampak oče!!" Se je zaslišalo iz dvorane, in dekletu, ki je čakalo s stražarji, povedalo, da stvar ne gre dobro. Princ se je v dvorani pogajal. "Všeč mi je! Ljubim jo! Ni pomembno kako premožna je njena družina!"
Kralj je zavzdihnil. "Sin, ne moreš. Kaj pričakuješ od mene, da bom sprejel to?!"
"JAA!!!!" Mu je odvrnil princ.
"Pazi na ton!!" Je zarjul kralj, da so se celo stražarji izven dvorane zdrznili.

"Pobegniva!" Je navdušen dejal princ, ter se prestopal po revni sobi dekleta.
"Ampak..." Mu je dekle poslušalo protestirati.
"Kaj ampak? Kaj pa imava za izgubiti?"
"Jaz imam tule družino, pa ti tudi. To imava za izgubiti."
"Saj nisem rekel da greva za vedno, samo da bo oče popustil in nama dovolili biti skupaj. To je vse!"
Dekle je zavzdihnilo. "Prav." Je nato popustilo.

Tekla sta, vendar sta za sabo slišala rožljanje oklepov in orožja. Plan neopazno se izmuzniti stran je spodletel, in sedaj sta s culami čez ramo tekla kot da se gre za življenje in smrt. No, pravzaprav se je šlo za ljubezen ali ne-ljubezen, kar je bilo za njiju bolj kot ne enako.
"SAMO ŠE MALO!" Je zakričal princ in lovil sapo, hkrati pa s pogledom spremljal konec posesti kraljestva njegovega očeta, ki se je počasi približeval. Do tam so imeli stražarji pravico iti. Naprej je bila posest v lasti drugega kraljestva, in ob prečkanju te meje bosta postala ubežnika. Brez pomisleka sta stopila med drevesa, ki so napovedovala mejo kraljestva, ter se ustavila na makadamski poti na drugi strani. Stražarji so se obupano ustavili ob meji, ter opazovali princa, ki je lovil sapo, vendar se je vseeno obrnil k njim, in jim rekel: "Če ljubite svoje družine, me razumete. Če ljubite svoje družine, boste šli nazaj, in rekli da sva ušla." Stražarji so se drug za drugim obrnili, in s spuščenimi ščiti in sulicami začeli vračati proti gradu.
Nek vitez, kraljev najboljši prijatelj iz otroštva, se je obrnil k njima, ter princu rekel: "Vso srečo. Upam da imajo ljudje, ki pravijo, da ljubezen premaga vse, prav."
Princ se je smeje obrnil k dekletu, ter jo poljubil. "Vem, da imajo prav." Je zamrmral, in se nasmehnil, nato pa sta se po makadamski poti odpravila življenju naproti.
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
temu se reča ZGODBA in pika! če bi bilo možno bi se na to zgodbo naročila in jo brala med zoomi, če povem po resnici! LE TAKO NAPREJ! nimam besed! kdo pa sploh ima besede na tako zgodbo?
KONEC! če naša No Name ne bo pisateljica v prihodnosti sem vam pa že napisala, da mene lahko začnet kar klicala ga. kraljica ELIZABETA 3. PA PIKA!
7
 
hahahahahha hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Kako ti sploh uspe pisati take zgodbe?????? To je SUPER!!!!!:heart:
4
 
Hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
UAU LAHKO!!!!!!!!!!!!KUL suerca
3
 
TNX!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
waw lepaa
1
 
tnx
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.

Pisalnica


Objava:

The secret of magic 1. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

Poučne zgodbe 1. del

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

The Dreamer 1. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
1
Objava:

Gospodar prestolov 5. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Rojena v Azkabanu 4. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 3
 
9
Objava:

DREAMS AND TEARS 7. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 2
 
4
Objava:

Zločin brez konca 4. del

Ogledov: 12 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

V dvoje 2. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 4
 
4
Wiki potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Problem z fanti

Živjo!
Imam težavo z fanti. Mislim pač nimam ravno sreče z njimi. Vedno se je nekaj zapletlo z vsakim ko sva se začela komaj pogovarjat. Verjetno res nisem po njihovih standardih, da bi me nekdo imel za celo življenje. Ampak to še ni tako hudo v 2. letniku sem zaradi enega padla v tako depresijo da nisem jedla po tedne...komaj sem se ga rešila, ker me je psihično uničil...Zdaj na koncu 3. letnika sem spoznala enega dečka, ki je enake starosti kot jaz..pogovarjala sva se 3 mesece, enkrat celo šla ven, ker je kar razdalja med nama ampak za moje mnenje to ni nek problem če imaš nekoga rad...super je bilo, v življenju še nisem s kom ob pogovorih tako uživala in ga dejansko imela rada. Vem da je to na daljavo še kar težko ampak s tem nisem imela problema čeprav z človekom bolj uživam ko se družim z njim. To vse je bilo super, predvsem ko sva drug drugega vzpodbujala pri učenju in se skupaj učila čez računalnik da sva izdelala letnik, vsak večer sva telefonirala in zaspala na klicu...to je bil skoraj edini človek ki me je po vseh teh stvareh kar so se mi zgodile v življenju lahko nasmejal do solz...na koncu pa ta človek meni zabode nož v hrbet in me spravi v jok..Ker si je baje našel drugo kar tako čez noč..in na koncu mi pove kaj use ga moti predvsem moj stil oblačenja čeprav se oblači identično kot jaz..nevem zakaj bi ga neke stvari motile če se v njih jaz počutim udobno..človek je vedel kakšna sem že od začetka in on je zrinil situacijo do tega da sem se jaz zaljubila vanj ko je on očitno izgubil čustva...a mi lahko prosim da kakšen nasvet za v naprej da ne ponavljam vseh napak kot do zdaj ker še zdaj nevem kaj počnem narobe...za človeka se trudim a mu to ni dovolj nerazumem več te generacije..........Lp
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kakšen se ti zdi Pil na TikToku?
Sploh nisem opazil/a, da je Pil na TikToku.
(58)
Sem opazil/a, ampak Pilovi videi niso zanimivi.
(13)
Sem opazil/a in so mi Pilovi TikTok videi všeč.
(12)
Želela bi si še več Pilovih TikTok videov.
(11)
Bolj so mi všeč krajši in bolj udarni videi.
(3)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

spomincica je odgovoril/a na
nadaljuj! to je ukaz!
 

Ashleigh Delatour je odgovoril/a na
Jaz sem težka 40 kg, medtem kot moj prijatelj ...
 

Golmanka je odgovoril/a na
R.I.P :sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::so
 

Angel je odgovoril/a na
Seveda, kdo pa misliš, da so vsi debili na ...
 

Charlie je odgovoril/a na
... kako se moja simpatija druži s Klaro ...
 

Angel je odgovoril/a na
rumena črna vijolična
 

Angel je odgovoril/a na
Črno silhueto sedeti na divji češni na našem ...
 

o7 je odgovoril/a na
o7 rest in peace
 

The moon girl je odgovoril/a na
uauuuuuuuu!!! kdaj pride nov del? js ne ...
 

Charlie je odgovoril/a na
druga kombinacija
 

LUCIJA22 je odgovoril/a na
R.I.P:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sweat::sweat::cry::confounded::tired_face: to ...
 

LUCIJA22 je odgovoril/a na
ne razumem. kaj misliš s tem? hvala lp
 

Charlie je odgovoril/a na
dober začetek....:grinning:
 

LUCIJA22 je odgovoril/a na
jaz nimam pojma:grimacing::grimacing::grin: mislim, ...
 

Happy life je odgovoril/a na
Technoblade never dies RIP:sob::sob: