snofi
Naslednji Pil izide 7. aprila
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Five friends and magic 7. del

five friends and magic 7. del

10
hej!
res imate radi moje zgodbe in odločila sem se, da bom zgodbo večkrat objavljala. zahvalila se bi hermione:black_heart:, ki zdaj preživlja hude čase in še vedno mi stoji ob strani. in seveda loveginnyweasley, ki rada bere moje zgodbe in tudi iskri, skoraj sva že ibff. no in tudi vsem bralcem, ki berete to zgodbo.

PREJŠNJIČ: "ni je več. zdaj je nova billy." reče moški. "na drugi strani je." reče. "kaj?" vpraša rose. pogleda billy. "z mano je. ne more se več spremeniti." reče moški. "sovražila bo najboljše prijatelje!" se zasmeji moški.
"ne!!!" zavpije anne.
............................................................................................................................
"saj nam bo uspelo." reče anne. skupaj združijo moči in nastane mavrica. brez rdeče barve. moški vrže črno kroglo proti združenim močem. punce se želijo čim bolj potruditi. naenkrat pa...

ZGODBA: se billy prebudi. pogleda prijateljice. njene oči so polne črnine. nato iz njenih rok pride ogenj. tega upre v punce. te se sklonijo. ogenj jih skoraj zadane. "billy!" zakliče anne."se nas ne spomniš?" doda. billy ignorira anne. anne izbruhne v jok. "ni čas za to anne." reče kylie. "zdaj se moramo boriti." doda jenny. anne vstane. vidi kako billy odide k moškemu in se mu pridruži. anne pa stopi k puncam.
"zdaj bom še močnejši!" treče moški. punce se še bolj potrudijo. iz njihovih rok pride moč. že spet se zdužijo. tokrat se njihova moč spremjeni v veliko srce. "ljubezen je močnejša od karkoli!" rečejo. billy vzleti v zrak in lebdiv srcu. srce se že spet spremeni v moč in kroži okoli billy. prijateljice samo strmijo.
naenkrat moč vdre v billy in ta pade na tla. nezavestna je. moški samo gleda prijateljice in se čudi nezavestni billy. takrat punce že spet združijo moči. začudeni moški se šele takrat zaveda, da se v njega vpira moč. ko moči pridejo do njega, moški pade na tla in se onesvesti.
punce odidejo k billy. "si vredu?" vpraša anne in jo potrese. "billy?" vpraša rose. kylie nanjo zlije vodo. ne zbudi se. "billy?" vpraša jenny. ker se billy ne zbudi izbruhne v jok. "ubile smo jo!" reče anne. vse jokajo. rose odide do moškega in iz njegovega žepa vzame telefon za klicanje čarobne komisije. "zamočile smo, zato lahko pokličemo komisijo naj nas pridejo iskat." reče. "ne! še je možnost da se zbudi!" reče anne. ta jo poskuša še vedno zbuditi. po nekaj časa obupa. "kar pokliči." reče.
ampak nato se billy premakne. prijateljice se ustrašijo. odpre oči. "kje sem?" reče. "tukaj, v veliki sobani, moški s katerim smo se borile, te je zasužnil. pridružila si se njemu in me smo ne rešile in... in..." pove srečna anne. "mislile smo, da smo te za vedno izgubile in da smo za to me krive." doda. "nikoli nisi bila kriva zato in tudi ne boš." reče billy.
"gremo nazaj v čarobno ječo. mislim, da bomo morale kmalu v šolo." reče rose. prijateljice prikimajo. odidejo do hodnika in čez sliko. hodijo po predoru. ko špridejo do vrha, jih tam čakam josephine. "ste ga premagale?" vpraša. "ja." reče billy. "in mene je zasužnjil. prijateljice so me rešile. zdaj nisem več zasužnjena." pojasi billy. "takoj pokličem komisijo, da odidejo do jacka." reče josephine.
"jack je bil??" jenny vpraša josephine ko pridejo v letalo.ta prikima. "čez eno uro imate šolo." reče josephine. "in še mame vas morajo najti v posteljah" reče.
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Hej
Super del
:hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts::hearts:
Komaj čakam novega
1
 
Hvala! Bi se dobili danes na klepetu?
 
Lahko
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
supr jeee! nov del amo amo:joy::joy::joy::joy::joy::joy::hugging::hugging::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:!

lysmmm
1
 
Hvala!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
super del nadeljevanje prosim ej res hvala za te del ker nisem mogla spati...:joy:
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳:rofl::rofl:🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳


LGW:sunglasses::stuck_out_tongue_winking_eye::hugging:
0
 
XD
lysm 😍😍🥰🥰🥰🥰🥰 itak bom zdej večkrat objavljala.
v123
 
To!
Jeza🤣
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
S u p e r z g o d b a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::grinning::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::heart::heart::heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart::green_heart::green_heart::green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts:
1
 
hvala!
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Prepričaj se, da na spletu ne objavljaš svojih osebnih podatkov in ne žališ drugih uporabnikov.

Pisalnica


Objava:

Potovanje 2. del

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Resnična zgodba 7. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 1
 
8
Objava:

HANINE PUSTOLOVŠČINE 17. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

Otroci razlik, 28. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 1
 
4
Objava:

Resnična zgodba 6. del

Ogledov: 37 Odgovorov: 5
 
23
črnilo
Objava:

Neizpolnjeno poslanstvo

Ogledov: 17 Odgovorov: 0
 
5
Objava:

ŽIVLJENJE 1. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 1
 
5
Objava:

Tančica skrivnosti, 28. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 0
 
3
sjgsgslgb potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

GIMNAZIJE

ej kok predvidevate da bo to leto omejiteu na gimnaziji poljane (navadni NE klasicni)
pac tko lani je blo 170 točk
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Bi pogrešali nalepke v Pilu?
Zelo
(500)
Srednje
(154)
Ne preveč
(123)
Sploh ne
(147)
Raje bi imel/a več posterjev
(256)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Avatar Snoopy je odgovoril/a na
Perfect Memories Happy No lie Solo
 

Avatar Evinija je odgovoril/a na
Super dobra zgodba lajkam in komentiram.
 

Avatar Levček je odgovoril/a na
Super! Rabm 2. del
 

Šestošolka je odgovoril/a na
Wednesday Adams?
 

Avatar puhika je odgovoril/a na
bil je...
 

Avatar I love dance💖 je odgovoril/a na
Js bom verjetno ze naslednji teden dobla ...
 

Ful hud blog. A bi me prosim obveščala o ...
 

Avatar Pinazelva je odgovoril/a na
Zlo lepo maš moj :heart:
 

Avatar puhika je odgovoril/a na
Millie Bobby Brown (gif: goodbye mike, hello ...
 

Avatar Itsme je odgovoril/a na
lepo je:heart_eyes_cat:
 

Avatar Šolsko dekle je odgovoril/a na
Draga springirl Se totalno strinjam s tabo sej veš da se poznamo od tekrat ko
 

K-pop fan je odgovoril/a na
Zelo dober bog. Res lepo, da si spregovorila ...
 

K-pop fan je odgovoril/a na
Hey! Ja no tudi zame ta del ni bil ravno ...
 

Avatar ZALika je odgovoril/a na
beliver, ta pesem je moja 2. najljubša
 

Avatar ZALika je odgovoril/a na
izi bizi, darilo