snofi
Naslednji Pil izide 2. decembra
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Harry Potter- Po vojni 22. del

Harry Potter- Po vojni 22. del

23
Hej,
tukaj je nov del. In hvala za dest lajkov za prejšnji del.

PREJŠNJIČ:
Prijela ga je za roko in Harry je začutil, da sta se udjanjila. Potem ni vedel več nič, saj se mu je pred očmi še enkrat stemnilo in padel je v nezavest.

22.del
Harry je počasi prihajal k sebi. ležal je na mehki postelji. Ni odprl oči. V sobi ni slišal drugega dihanja razen svojega. Ko je prišel do popolne zavesti pa je zaslišal zvoke, očitno iz hodnika pred sobo. "Se opravičujem, ampak sedaj ni ura za obiske." je rekel doktor s preplašenim glasom. "Briga me kdaj je ura ya obiske, jaz grem noter!" "Jaz tudi!" "In tudi jaz!" Očitno so Ginny, Hermiona in gospa Weasley poskušale priti noter. Harryju se je zdravnik prav zasmilil. Če so hotele so bile one tri prav ubijalske. "Kaj pa če bi počakali še eno uro, do časa za obiske." je predlagal Ron, ki je očitno skušal pomiriti razdraženo trojico. "Kar misli si, da bom čakala tukaj eno uro, da vidim svojega fanta!" je rekla Ginny. Očitno so bila vrata zaklenjena. "Alohomora!" je rekla in vrata so škrtnila in se odklenila. V sobo so planile Ginny, Hermiona in ga, Weasley. "H-Harry si v redu?" je prestrašeno vprašala Ginny in sedla na rob postelje. "Mi je že bilo huje." je rekel Harry in se ji nasmehnil. "Kaj se je sploh zgodilo?" je vprašala gospa Weasley, Hermiona pa ji je pokimala. "Medved me je hotel napasti in Harry se je postavil vmes." je potiho rekla Ginny. "Ampak medved je dvakrat zamahnil po meni, kako, da nisem mrtev. Ko sem skočil pred medveda sem imel čuden občutek. Kot da stojim na vseh štirih." je rekel Harry in pogledal Ginny. Ona je edina videla kaj se je zgodilo. "S-spremenil s-si s-se v j-jelena." je rekla Ginny. "Mag si in mi nisi povedal!" je navdušeno rekel Ron. "Tudi sam nisem vedel, da sem." je rekel Harry. "Ampak, še dobro, saj bi drugače..." pogledal je Ginny. Prijela ga je za roko in rekla "Rešil si me.......spet." "Ginny kaj imaš na roki!" je navdušeno rekla Hermiona in pokazala na prstan. Ginny je roko stegnila, da so tudi drugi poleg Hermione. "Oh, Ginny!" je rekla ga. Weasley in jo objela. Čez nekaj časa je prišel v sobo zdravnik. "Časa za obiske je konec, gospodič Potter mora počivati!" je rekel še vedno preplašeno. Vsi so odšli ven. Rayen Ginny. Še vedno je sedela na robu postelje. "Žal to velja tudi a vas gospodična Weasley!" je rekel zdravnik z malo hrabrejšim glasom. "Kar poskusite me spraviti ven!" je rekla. "Ginny, v redu bom." je rekel Harry. "Ampak..." je hotela oporekati. "Saj boš jutri znova prišla." ji je rekel. Poljubila ga je in šla ven, pri tem pa ni pozabila s pogledom premeriti doktorja.
Tako so ga vsak dan do konca tedna hodili obiskovat. En dan je prišel tudi Teddy, ki je Harryja prosil, če se lahko še enkrat spremeni v jelena, da bo tudi on videl. V petek pa so ga odpustili iz bolnišnice. Dve noči je prespal v Jazbini, na zahtevo gospe Weasley, ki ga je obravnavala, kot da je smrtno bolan. Potem je bil še en teden doma v Torchmrkovi12, v ponedeljek pa je že šel v službo. Ko je vstopil v pisarno, ga je tam čakal Krallek. "O živjo!" je rekel Harry, ko je vstopil v pisarno in zaprl vrata. "Kaj vas je prineslo sem?" Kehomet je s svojim globokim glasom rekel "Potter, kdaj me boš že nehal vikati? Drugače pa sem tukaj, ker sem od arthurja slišal vse. Si v redu?" Harry je odgovoril "Seveda, v redu sem." "Harry če se strinjaš bi te registrirali v register magov, vem, da tvoj oČe in Sirius nista bila ampak zdi se mi prav, da ti si. Se strinjaš?" je vprašal. "Ja seveda, kaj moram pa točno narediti?" je vprašal. "tebi ni treba narediti nič, bomo mi uredili. Pisal sem tudi Minervi, se mi je zdelo, da bo ponosna nate. Mimogrede, Čestitke za zaroko!" je rekel. "To vam je tudi povedal gospod Weasley?" je presenečeno rekel Harry. Vedel je, da gospod Weasley ne trosi takih novic okrog. "Ne, ne to mi je sporočila Molly." je rekel in odšel. Ko se je Harry rano vsedel je na okno potrkala sova. Spustil jo je noter in na mizo je odvrgla pismo in Preroške novice. Harry je v roke vzel kuverto. Bila je iz Bradavičarke. Najbrž od McHudurre. Ko jo je odprl in vzel pismo ven je pisalo:
"Harry,
gospod minister mi je povedal, kaj se je zgodilo. Kot tvoja profesorica spreminjanja oblike sem zelo ponosna nate. Vedi, da bi bila tudi tvoj oče in Sirius. Pa še nekaj. Molly mi je povedala za zaroko. Čestitke! Ker si tak magnet za težave je pravo olajšanje, da imaš Ginny.
Lepo te pozdravlja,
Minerva McHudurra"
Pisma je bil vesel. Novice je pospravil v torbo in začel delati. Ko se je odpravljal iz ministrstva, pa ga je neznana roka potegnila v stransko ulico. "Kako smo kaj Potter?" pred njim je stala Rita Brentsell.
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
O ne spet Rita..... Super je zgodba. Moj like je 1. In komentar tudi in ogled tudi. Danes sem ta prva hahahahhaha.
4
 
Hvala, se tudi meni zdi malo tečna ta rita, jo kar preveč vlačim okoli😂😂😂
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Odlična zgodba! Še enkrat... Kje dobiš vse ideje za to kaj se bo zgodilo naslednjič oz. kakšni zapleti bodo? Res odlično, popolno, prfektno...!!!!! Komaj čakam nov del! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
4
 
Hvala!:)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super nadaljevanje! Zelo mi je všeč! Le tako naprej in lepo bodi! :grin::grinning::thumbsup::heart_eyes::kissing_heart:
3
 
Gin, Hermy, Loony
Hvala, tudi ti se imej lepo:)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart: :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::blush::heart::blush::heart::blush::heart::blush::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
3
 
Thanks sestrca;)
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super zgodba:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
LYSM,
Lovegirl
1
 
Hvala❤️❤️❤️
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super del.
Nisem vedela da je Harry mag.
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Sporočilo pred pošiljanjem še enkrat preberi in premisli, kako bi se ti počutil, če bi ga prejel.
Žalostno dekle potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Si ne zaslužim resnice?

Hey!
Ali se je vam že kdaj zgodilo, da ste z nekom tekmovali (npr. brat, sestra, prijatelk, bratranka...)? Meni se je in se mi tudi to sedaj dogaja.
Moja sestra (dvojčica) je kar tekmovalna z razliko od mene, ki nisem prrveč tekmovalna, sam pa glasna (ups). In mama nami do devetega leta nu pistila brati ene knjige, sva pri devetih letih sklenili, da tista, ki prej prebere vsak del knjige (knjiga ima več delov. S tem ne mislim poglavij, ampak cele knjige, ki se nadajljujejo) ima eno željo, ki jo druga seveda lahko uresniči npr. pospravi sobo, posesa hišo, ji naredi eno nalogo... . In njk jr čisto zaneslo. Ona jr prva prvo knijo za več kot 50 strani, drugo sem jaz za 10, tretjo jaz za 30 in sedaj sva na četrti. Jaz ji po pravici povem, da sem na 340 strani, ona pa sem nu laže, da je na 320 strani. Uresnici pa je čez štiristoto, saj ko knjigo prrppgneš, sa malo pozna. In ona mi noče priznati!!!
Pred nekaj minutami sem ji naposala liste, na katerem je pisalo *i*Si res zaslužim le laž? Zakaj se mi neprestano lažeš?*i*. V, mogoče sem malo pretiravala, ampak res hočem da ve, da mi ni vseeno, če se mi laže v obraz.
To, kar pa vam hočem povedati pa je, da res ne vem kako je tako hitra, saj bere enkrat počasneje kot jaz. Ali se tudi vam vsi lažejo? Ali si zaslužim le laž? Ali je normalno, da imam tako tekmoavalno sestro dvojčico? In ne vem koliko skrivnosti ima pred mano. Menim, da jih ima nešteto. Ali vaše sestre/bratje skrivajo kaj pred vami? Meni se to pogosto zgodi. Npr.Jaz pridem tako potiho v sobo, da me ona ne slošo in ko gledam kaj dela, zakriči ko zverina in potem se začne jokat, češ da sem jo prestrašila.Dobro vem, da nekaj skriva, saj se pogosto tudi tako vede.
Ali mi lahko pomagate???

Drugače sem oa tudi registrurana uporabnica Pila, ampak za vsak slučaj sem raje napisala kot neregostrirana.

*roza*Hvala za vsak odgobor!;)))*roza*
Žalostno dekle
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Ginny_Weasley_fan je odgovoril/a na
bi rekla 6., 7. al pa 1. ampak najbolj 6. :hearts:*♡∞:。.。  GinnyWF。.。:∞♡*:hearts:
 

Ginny_Weasley_fan je odgovoril/a na
1.hlače͡° ͜ʖ ͡ – 2.verjetno je ta drugi ...
 

Snoopy je odgovoril/a na
Meni je v redu.
 

Nani je odgovoril/a na
Odlicen del N :upside_down:
 

CloudL7 je odgovoril/a na
Kaj pa so te ure/termini?
 

Maddie je odgovoril/a na
Ja, meni je čisto ok, edino bi lahko mogoče ...
 

Ginny_Weasley_fan je odgovoril/a na
Jaz bi bila "svetovalka", čeprov ne bom vedno ...
 

CatCookieLover je odgovoril/a na
Samo še jutri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

R.A.B je odgovoril/a na
kdaj bo izšel nov del?
 

ryuk je odgovoril/a na
To se je zgodilo zato, ker so ti izbrisali ...
 

bellamy_blake (her) je odgovoril/a na
kaj je pa nagrada?
 

Majhna blogerka🤎 je odgovoril/a na
Hey! Sorry ampak jaz imam trening do 20.oo. A ...