snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Have power 9. del

Have power 9. del

6
Dekleta so stole nesla na stran in sedla fantje pa so začeli igrati dva na dva Mike in Jake proti Nathaanu in Joeu. Gledale so igro, fantje pa so bili skoraj ves čas izenačeni. »Daphne oprosti ker moram prekiniti ampak fantje morajo naprej k pouku. Bi me pa veselilo, če bi tvoja dekleta kdaj prišla na naš trening, ker fantje očitno dvakrat bolje igrajo, če jih gledajo štiri luštne punce.« je rekel gospod Harris. Fantje so malo zardeli. »Saj ne bo narobe, če malo zamudimo.« je rekel Jake. »Ne, ne je že v redu. Fantje, kar pojdite, se vidimo še kdaj, hvala za pomoč!« je rekla Daphne in se široko nasmejala. »Veselilo nas je gospa Shane!« so skrati sekli fantje in odšli. Daphne se je obrnila k dekletom in rekla »Dekleta, to sem vam prej pozabila povedati. Fantje, ne vedo, da ste elementarne princese in se, da sem jaz avena. Ta rod je le en in ljudje vedo, da je povezan z štirimi elementi s tem pa so oživele mnoge legende. Zato tudi nisem jaz premaknila stolov. Sedaj pa morate tudi malo igrati. Aria in Lyana proti Sereni in Ariani.« Dekleta so začele igrati. Šlo jim je precej dobro, ampak še zdaleč ne tako kot fantom. Kot prejšnji dan so po vadbi šle v zaščiteno sobo in Daphne jih je naučila nekaj novih urokov. Ko jim je zadnji urok vsem uspel je Daphne rekla: »Dovolj bo za danes! Pridne ste bile zdaj pa pojdite na kosilo.« Dekleta so pohitela v kuhinjo. Začele so kuhati, vsaka je delala nekaj. Lyana je med sekljanjem čebule nasmejano rekla »Ti fantje so pa prav luštni.« Serena ji je v svoji glavi pritrjevala. »Niti ne govori, Nathaan je tako lep.« je rekla Ariana izza štedilnika. »Meni pa je bil všeč Jake.« je rekla Aria. »Meni je bil najbolj všeč Mike, tako, da Sereni ostane Joe in mislim, da je ona z njim prav zadovoljna, saj je ves čas buljila samo v njega.« je navihano rekla Lyana, Serena pa je zardela in se nasmehnila. »Vse štiri pa vemo v koga je zatrapana Daphne.« je namuznjeno rekla Ariana in vse so se začele smejati. Ravno takrat pa je vstopila Daphne »Kaj pa je tako smešno.« je rekla. Videlo se je, da je zadovoljna, da se tako dobro razumejo. »Nič.« so namuznjeno rekle vse štiri skrati. »Dobro, rada bi vas videla po kosilu pridite v knjižnico. Tretja vrata na desno od tukaj. Pa, dober tek!« je rekla in odšla. Dekleta so po kosilu odhitela v knjižnico. Takoj ko je vstopila je Serena osupnila. Knjižnica je bila ogromen prostor. Police so bile samo ob stenah in ne po sredini, kot je bila navajena iz mestne knjižnice. Segale so do stropa, ki je bil vsaj deset metrov visok. Prostor je bil krožen in vse police so bile zapolnjene z knjigami. Na sredini knjižnice je stala velika okrogla miza z desetimi stoli okoli.

Tako, tukaj je nov del. Vesela bom vsakega komentarja in lajka. LYSM
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
O d l i č n o!!!!!!!! Odlična zgodba odlično vse! Super domišlija. Komaj čakam nov del! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
Hvala! ❤️❤️❤️❤️❤️
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

#sedmošolka

Najboljši BFF

Ogledov: 15 Odgovorov: 0
 
0
Sonček

ME&ARES 8. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 2
 
2
Jerca
 
2
PIKAAAA!

Pikino življenje! 1. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 3
 
7
wonder girl🍒

Sem to jaz 😮😯

Ogledov: 45 Odgovorov: 2
 
4
Power Girl

Nič drugega kot LARA 3. del

Ogledov: 41 Odgovorov: 3
 
11
Power Girl

Nič drugega kot LARA 2. del

Ogledov: 59 Odgovorov: 4
 
12
Violinka

Jaz, čarovnica

Ogledov: 61 Odgovorov: 2
 
10
dilema123 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

tamponi

hej.
stara sem 13 let in nekaj časa nazaj sem začela uporabljati tampone, na skrivaj. namreč mami mi jih ne pusti. zdaj pa na vprašanje. kako kupiti tampone brez da bi mami vedela. zdaj sem jih kupovala v mercatorju, ki je v mojem kraju. ta mercator je res mali zato imajo samo o.b. tampone. čeprav so ti tamponi super bi rada uporabila jasminove, ki jih tam žal ni. v dm nemorem iti ker je preveč oddaljen. prijateljic nimam tako zaupljivih, druge možnosti se pa ne spomnem več.če bi naročila preko dm spletne strani, bi lahkopoštar prinesel paket domov in bi ga mami videla, zato ta opcija odpade. imate se kaksne ideje?
lep pozdrav
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(139)
Letošnja!
(113)
Ne opazim razlike.
(66)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

dragon girl je odgovoril/a na
Oooooo Ful DEEP
 

dragon girl je odgovoril/a na
Heeeej! Mislim, da se me mogoče ne spomniš, ...
 

Ilovecandy je odgovoril/a na
Cookiesssss!!! Kako si?
 

Aurora je odgovoril/a na
Lepo!
 

Aurora je odgovoril/a na
To je POPOLNO!
 

Dancing queen (neregistrirana) je odgovoril/a na
Ooo ne morem verjet na drugem mestu sem :smiley::smiley::smiley::smiley:🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Kul ...
 

Dancing queeN je odgovoril/a na
39
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
:sparkling_heart:
 

Dancing queen je odgovoril/a na
:smiley: al pa :blush:
 

Dancing queen je odgovoril/a na
95 56 Ce sta dve števili te dve
 

Dancing queen je odgovoril/a na
Ja naredi drugi del!
 

wonder girl🍒 je odgovoril/a na
lepo