snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Hermione Granger 6. del

Hermione Granger 6. del

5
Spacka. Seveda. Že od vdora na ministrstvo nas čaka. Mogoče ima juho še vedno pripravljeno? Ne zagotovo ne hihihi. To mi je takoj zaupal in njegovi brihtni glavici sem rekla samo: "Pokliči ga!" in res ga je. Spack se je v petih sekundah udejanil pred njim: "Spack! V redu si!" "Ja Harry Potter Spack je v redu. Sam si je delal za jesti. Čisto sam. In potem je pojedel. Spal je v svoji omari. Juho je tudi pojedel. Zelo veliko je naredil juhe ampak Harry Potter je ni prišel. Spacka je skrbelo. Šel je do Trapetsa in rekel je, da se bo pogovoril z Albertrofom Dumbledorjem ampak Trapets se tudi ni vrnil in Spack je bil spet sam. In potem se je spomnil še na Ucho in jo poklical ampak ona je bila žalostna pa sem rekel, da lahko živi v hiši gospodarja. Upam, da Harry Pptter ni jezen" seveda ni Jarry ni bil jezen. Še več! Najprej je šel do gospoda in gospe Weasley in se z njima nekaj pogovarjal in potem je Spacku rekel naj gre po Ucho in, da bosta lahko služila in živela pri Weasleyjih v Jazbini. Potem sem pa šla do Loone. Ravno sva se začeli pogovarjati o tem ali šmirčki obstajajo ali ne pa me je Ron pocukal za rokav. Rekel je, da rabi pomoč in, če grem lahko z njim v knjižnico, ker jo bolje poznam. In sem šla z njim. Ko sva prišla v knjižnico je hodil med policami in naenkrat je pokleknil in me vprašal: "Od nekdaj si se mi zdela preveč pametna in važna ampak sem se vseeno nekako zaljubil vate. Hermiona ali bi se poročila z mano?" "Ja!" sem mu odvrnila. Na roko mi je nataknil prečudovit prstan in poljubila sem ga. Hitro sva šla ven saj se bo otvoritev kmalu začela. Jaz sem oa prstan poskušala čim bolje skriti. Čez 10 minut je na oder prišel Hagrid. On sploh ne bi potreboval odra! Tako je bil velik. Začel je s svojim govorom (Več oseb je imelo govor zato bom napisala ime tistega, ki bo govoril in potem spodaj njegov govor)
HAGRID:
Pozdravljeni!
Kot vsi vemo so hudi časi mimo. Takoj smo se odločili začeti prenavljati Bradavičarko. Vsi so ne hoteli za ravnatelja. To delo bi zagotovo bolje opravljal kdo drug ampak so vsi želeli mene. No najprej na oder vabim prof. Mc'hudurovo, da pove malo novosti.
PROF. MC'HUDUROVA:
Hvala Hagrid za te uvodne besede. Prva novost so novi domovi, ki jih imamo na bradavičarki. Imenujejo se Potterdom, Grangerdom, Weasleydom, Valeritdom in Loovegodom. Po naših rešiteljih. Znak Potterdoma je brazgotina, znak Grangerdoma je knjiga, znak Weasleydoma je metla, Valeritdoma je (nimam idej prosim napišite kaj bi bilo lahko), Loovegodoma pa (tudi nimam idej). Po ustanoviteljih se imenujejo hodniki. To so hodnik Gryfondrom v katerem tudi hranimo meč, hodnik Spolzgad v katerem hranimo prepolovljen prstan, hodnik Pihpuf in hodnik Drzzavran v katerem hranimo PONAREDEK diadema. Naša šola ima tudi veliko novih portretov vključno z vsemi umrlimi v vojni. Zdaj pa naj na oder spet pride naš ravnatelj, da nam pove kdo so novi profesorji na Bradavičarki. Vsi profesorji bodo tudi prišli na oder.
HAGRID:
No okej. Profesorica spreminjanja oblike ostaja Mc'hudurova. Veliko profesorjev se je pa tudi upokojilo zato je tudi res veliko novih, ki so tudi hodili na bradavičarko...
______________________________
Ufffff. Sem pa kar veliko napisala zato sem morala nehati. Jutri nadaljujem. Bye
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
valeritdom:,spominka
lovegodom: razkrito
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super zgodba, hitro nov del! Super ideja, da se sedaj domovi imenujejo po njih:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Omb mene je skor kap ko je Ron Hermiono vprašal za roko. To je bilo tako lepoooo. Res odličen del. Že nestrpno pričakujem novega!!!!!!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Loona: Tista njena očala- https://www.google.com/search?q=loona+lovegood+glasses&sxsrf=ALeKk03UmhKY99Z_RYZ8EfNgShBpQWKtYg:1614449740889&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjVssD61YrvAhWkyYUKHfzFA_0Q_AUoAXoECBMQAw&biw=1440&bih=788#imgrc=bdRYpC9zfIpniM
Neville: Rastlina

Super del :)
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Od Nevilla je lahko Gryffindorjev meč ali krastača, Od Loone pa npr. Žvander.
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Rose 🥀

Življenje

Ogledov: 8 Odgovorov: 1
 
2
*Galaxy Ginny*
 
5
Sladkorček

Ljustvo Ognja 1. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 2
 
1
LoveGinnyWeasley

Volkovi 4. del

Ogledov: 10 Odgovorov: 0
 
2
Blank

ELEMENTI ŽIVLJENJA 4. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 2
 
3
VE123

Utopljena 2. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 3
 
5
Sara Marita

Ljubezen na prvi pogled 2. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 1
 
3
512 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Srednja šola

Živjo!

Zanima me, če kdo ve, kakšni so občutki ko prvič stopiš v srednjo šolo. Kako poteka fazaniranje in ali je res tako strašno? Ali lahko rečeš, da nočeš fazaniranja? Kako hitro se vklopis v novo družbo? Kakšni so profesorji? Ali je srednja šola res zelo težka in koliko se je treba učiti? Kakšne so razlike osnovne in srednje šole?

Hvala vsem, ki boste odgovorili.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

Charm je odgovoril/a na
sm vidla že lepše stvari u lajfu kt tole
 

Charm je odgovoril/a na
oo cutee jz sm si sprintala te bt21 slikce ...
 

LadyBugFAN je odgovoril/a na
Nemorem ničesar reči, ker nevem tvoje višine. ...
 

Pevka je odgovoril/a na
Mislim da si okej sam nisem glih nek ekspert ...
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Pomojem je to čisto v redu.. Ne se sekirati ...
 

Loud girl je odgovoril/a na
WOW girl! bi jih kar pohamsala vse po vrsti:)))
 

Loud girl je odgovoril/a na
nice:relieved:
 

Wonder Woman je odgovoril/a na
Živjo! Torej, za zgodbe že imamo 6 ljudi, ...
 

Bralka zgodb je odgovoril/a na
Jaz sem noter!!!! FUULLLL DOBRA IDEJAAAA!!! ...
 

Matttejjjaa je odgovoril/a na
kako leppoo:blue_heart::blue_heart::blue_heart::green_heart::green_heart::green_heart:🤎🤎🤎:
 

Bralka zgodb je odgovoril/a na
Jaz sem noter! Napisala bom zgodbo! KOOOMAJ ...
 

Wonder Woman je odgovoril/a na
Aplavz! Aplavz!:clap::clap::clap: To je ...