snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - HP Fanfiction: Kaj je bilo vmes? 5. del

HP Fanfiction: Kaj je bilo vmes? 5. del

7
GINNY
Gledala sem v Krasotilyin bedasti obraz; zoprno se je smejala. Že nekaj ur sem bila ujeta. Poleg mene je bila tudi Hermiona. A še nezavestna. Ravno kose je Krasotilya odpravljala, sem zakričala. Seveda samo za njeno pozornosti. Počasi se je obrnila. "Misliš, da si me prestrašila, Izdajalka?" je sladko rekla. "Ne. In to ni bil moj namen. Kakšen je tokrat tvoj plan?" sem ji rekla. "Zakaj bi ti morala povedati? Me pa ne čudi, da nisi ugotovila. Potterja in ta drugega Weasleya bi rada uničila. In po možnosti še tebe in to brezkrvnico." je rekla Krasotilya. Zdaj se je zbudila tudi Hermiona. "Krasotilya! Izpusti naju!" je zavpila. Krasotilya se je samo zarežala (tako https://images.app.goo.gl/1rDUgbwNstG3sv6R7 ) in rekla: "Taka smrdljiv brezkrvnica kot si ti, me že ne bo prepričala v kaj takega. To bi lahko storila le Narči." Nato je odkorakala iz sobe.
HERMIONA
"No krasno. Šele drugi dan po koncu vojne je, mi pa smo spet v težavah." sem se namrdnila po nekaj minutah. "Ne skrbi. Harry in Ron nama bosta pomagala." je reklla Ginny. "Ravno to me najbolj skrbi." sem ji odgovorila. Očitno je razumela, saj je že naslednji trenutek zavzdihnila. Upam, da se Harryu in Ronu po glavi ne plete kakšen ,,junaški podvig''.
HARRY
"Torej spijeva mnogobitni napoj, se spremeniva v Rodulphusa in Narcisso," je obotavljivo rekel Ron "Ter nato prepričava Krasotilyo naj ju izpusti?" "Ja," sem rekel. Ronu sem podal mnogobtni napoj. Obotavljivo sva ga popila. Ronovi lasje so se dljšali in postajali svetlejši. Jaz sem dobil brado. Ko sva bila oba spremenjena sva si nadela obleki. (Jaz, Prej: https://images.app.goo.gl/bTFyTSzYSAQUd9376 Potem: https://images.app.goo.gl/bNouGA2LafrYyvSb8) (Ron, Prej: https://images.app.goo.gl/F1zhb6p265AXz5g28 Potem:https://images.app.goo.gl/KyLGD39Ge5vV4k4z8 ) Počasi sva se odpravila na Nokutrno. Skoraj sva že obupala, pa sva zaslišala hihitanje, ki ga ni mogoče pozabiti. Z Ronom sva pripravila palici. Takrat sem se spomnil, da sva spila mnogobitni napoj. Palici sva dala pod rokav. Potrkala sva na vrata. Krasotilya nama je odprla. V naju je merila s palico. "A ti si Narči. No pojdita naprej." je rekla. Peljala naju je do Ginny in Hermione. Ron je že skoraj napadel. A sem mu namignil, da naj tega ne dela. Nekaj sem mu zašepetal. Nato je rekel Krasotilyi: "Sestrica, z Lestrangom bi rada na samem govorila s to izdajalko in brezkrvnico." Krasotilya je prikimala in odkorakala.
GINNY
Narcissa in Rodulphus sta ostala z nama. "Kaj bi pa vidva rada?" sem jih vprašala. "Odpeljala vaju bova od tod!" je rekla Narcissa. "Pa ja. Ravno vidva." jima je zabrusila Hermiona. "To sem jaz! Harry! Poglejta! Brazgotina se že vrača!" je rekel Rodulphus. Res je začel dobivati brazgotino. In zmajšal se je. Tudi Narcissini lasje so postajali vse bolj rdeči. Naenkrat pred nama nista stala Narcissa in Rodulphus, temveč Harry in Ron. Harry je izvedel urok in vrv se je pretrgala. Začela sem objemati Harrya, Hermiona pa Rona. Nato nas je zdrznilo govorjenje. "Narči a sta že?" je vprašala Krasotilya. Postavili smo se v bojno pozicijo. "Narči?" je še enkrat vprašala Krasotilya. Nato smo planili skozi vrata. V Krasotilyo smo namerili več dobro premišljenih urokov. Krasotilyi smo vzeli palico, ter jo pustili na tleh. Nato smo poklicali Aurorje. Že naslednji trenutek smo se izdejanjili v Jazbino.
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPER
2
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hitro nov del! To je super!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
hitro nov del prosim !!!!
0
 
Hermione

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Ginny Weasley 123

Žalostna zaskrbljenka 1. del

Ogledov: 4 Odgovorov: 0
 
0
Cat

Avdicija 7. del

Ogledov: 3 Odgovorov: 1
 
0
pilovka99

Ljubezen na plaži 3. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 2
 
3
I love dance:)

Harry Potter- Po vojni 60. del

Ogledov: 21 Odgovorov: 3
 
3
Bird lover

Zmajsko srce XIV.del (14.)

Ogledov: 7 Odgovorov: 0
 
2
I love dance:)

Uganka: Pobegli 5. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 2
 
3
dragon girl

Potomka krvi / Nova spoznanja #2

Ogledov: 33 Odgovorov: 6
 
7
history girl

moje morje 2. del

Ogledov: 18 Odgovorov: 1
 
5

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

kpop fan je odgovoril/a na
uelo dobra zgodba.
 

Dogy queen je odgovoril/a na
Super kviz:thumbsup:
 

Koka je odgovoril/a na
draga gauda! Zelo lepo povedano prav je da ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Wo to pa je lepo
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Kit dumbo ka pod vodo lovi lumba ribe, pa ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Nice
 

Night girl je odgovoril/a na
Vem ampam jaz sem se naučila da imam dovokj ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Wow samo res wow da blog je nevrjeten ljubim ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Cool 1. Ne naj že minejo 2. mojq opcija ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Evo taki bi morali biti vsi blogi. Vidim ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Super je ampak bi lahko poveaa kak več ali ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Kaj. Čaki in tako je nadeljevanje. In pol ...
 

Doglover je odgovoril/a na
Lepo:heart_eyes:
 

history girl je odgovoril/a na
baljaški malamut