snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - HP Fanfiction: Kaj je bilo vmes? 4. del

HP Fanfiction: Kaj je bilo vmes? 4. del

7
HARRY
Z Ginny sva se srehajla. Veselo sva se pogovarjala o preteklosti, ki se nam je zdaj zdela malo smešna. Zares sem užival. Ginny se je naenkrat nagnila proti meni. Poljubila me je. Še dolgo sva ostala v tem položaju. Za trenutek se mi je zdelo, da je Ginny odmaknila ustnice, a sem jih nato spet začutil. Kmalu jih je odmaknilla. Rekla je, da želi nazaj. Malo sem se začudil, a sem se odpravil z njo. Na vratih naju je pričakal Ron. Povabil me je na Maslenušek v Meryascoveeno. Punci sva pustila doma, miidva pa sva se izdejanjila.
RON
S Harryem sva prišla v Meryascoveeno. Najprej so vsi obkrožili mene in Harrya in nama čestitali. Komaj sva se prebila do Treh Metel. Tudi tam so naju obkrožili. Da ne bo pomote, všeč mi je bilo, da sem bil v središču pozornosti. A počasi je postalo nadležno. S Harryem sva se posedla za mizo v kotu. Naročila sva Maslenušek. Gostilničar nama je ponudil polovično ceno. Vedel sem, da je Harry preveč prijazen, da bi sprejel, zato sem jaz govoril. "Seveda, hvala lepa." sem rekel. Gostilničar je čez nekaj inut prinesel pijači. S Harryem sva se dogovorila, da greva še k Medenemu Carju. Popila sva Maslenušek ter se odpravila. Pri Medenem Carju sva nkupila toliko stvari, da je bil prodajalec presenečen. Nič čudnega, saj sva zapravila kar 17 guldov in 13 srpcev! S polnimi vrečami sladkarij sva odšla ven. Vsi so se ozirali za nama. Eden od otrok je celo vprašal ali mu dava kakšno sladkarijo. Seveda ga nisva mogla zavrniti. Dala sva mu čokoladno žabo in Sloomarjeve svetleče žvečilke. Vesel je stekel proč.
S Harryem sva se nato izdejanjila. Bila sva pred Jazbino. "Punci! Pridita dol! Sladkarije imava!" sem se zadrl čez pol hiše, ko sva vztopila. "Mislim, da slišita tudi, če se ne dereš tako." je rekel Harry. Nekaj časa sva čakala spodaj pa ni bilo nič. Ošla sva gor. Soba deklet je bila razmetana. To pa je čudno sem pomislil. Onidve imata vednoooo vse pospravljeno.
HARRY
Malo sem pobrskal po sobi deklet. Nič nanevadnega ni bilo. In ravno to je bilo tako zelo nenavadno. Z Ronom sva nato preiskala celo Jazbino. Za vsak slučaj sem še enkrat preiskal sobo. Še vedno nič. Nato sem izvedel pospravljalni urok. Vse je šlo na svoje mesto, le en papir je še lebdl v zraku. Prijel sem ga. Na njem je pisalo:
Harry in Ron!
Pomagajta! Krasotilya, Ginny, Nokutrna ulica, PAZITA!
Hermiona
Poklical sem Rona. Prebral si je sporočilo. Še preden sem se zavedal, naju je že izdejanjil na Prečno ulico. Skoraj je že stekel na Nokutrno ulico, pa sem ga ustavil. "Ron! Čeprav nnoben naših planov ne uspe, ne moreš kar zdirjati na Nokutrno!" sem rekel Ronu. "Oprosti. Ampak moja sestra...pa Hermiona. Nisem si mogel pomagati. No kaj imaš v misli?"...
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
kaj bo kaj bo:grimacing::grin::grin:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
TO JE ZAKON! WAW WAW WAW! HITRO NOV DEL! Ne morem čakat! To je super, fantastično, najboljše, odlično, megadobro.... Kaj se bo zgodilo? Hitro nov del prosim! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG zlo dober pišeš to je superql :blush::blush::blush::blush::blush::heart:
0
 
Hermione

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Bonny fan

Skrivnostna koala 2. del

Ogledov: 13 Odgovorov: 1
 
2
Golmanka

Forest Of Secret

Ogledov: 25 Odgovorov: 1
 
4
Bonny fan

Skrivnostna koala 1. del

Ogledov: 23 Odgovorov: 1
 
1
Gaja (Tara) Kruh

OČI TEME 1. del

Ogledov: 44 Odgovorov: 3
 
5
Doglover

Čudežen božič🎁 1. del

Ogledov: 45 Odgovorov: 3
 
6
Sovražim svoje življenje

Zamegljena 2. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 3
 
4
ManonWhitethorn

Hči čarovnikov 3. del

Ogledov: 32 Odgovorov: 2
 
3
miki potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

helou

fora je da js ful rada rišm sam mi je mami rekla da nj si najdm ksno delo pa me zanima če kj priporocaš ful rada mam živali, otroke itd..


hvala za odgovore
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

ColourMusic je odgovoril/a na
Hvala vsem za vaše predloge bom pisala o ...
 

Super girl je odgovoril/a na
Lisa
 

Night girl je odgovoril/a na
Lisa
 

Horse girl je odgovoril/a na
Zdravo! Bi lahko jaz bila DELAVEC ZA RUBRIKO ...
 

Horse girl je odgovoril/a na
Hej! Ali lahko napišeš še tiste pasme, ki ...
 

Horse girl je odgovoril/a na
Haflinger. :horse: :racehorse: Lep pozdrav! Horse ...
 

zaskrbljena lanci je odgovoril/a na
fulll lepooo:heart_eyes::heart_eyes:kok sta ...
 

Horse girl je odgovoril/a na
Paint horse. :horse: :racehorse: Lep ...
 

Horse girl je odgovoril/a na
Appaloosa. :horse: :racehorse: Lep pozdrav! Horse ...
 

Horse girl je odgovoril/a na
Gypsy Vanner. :horse: :racehorse: Lep ...
 

niki je odgovoril/a na
lipa
 

Bego je odgovoril/a na
Lena
 

Muffin je odgovoril/a na
Like it :heartbeat::heartbeat:
 

Super girl je odgovoril/a na
Lisa
 

Ulala je odgovoril/a na
:ok_hand::v:🥳