snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - IZPOLNJEVANJE OBLJUBE 29. del

IZPOLNJEVANJE OBLJUBE 29. del

5
KAJA ADAMS
Le še 2 elementa. Še dve pustolovščini, in premagali bomo Blackmana. Tudi danes gremo na pustolovščino. Iskati bomo morali ognjeni element. Odpravili se bomo v Severno Ameriko, natančneje v Mehiko (v Srednjo ali Severno Ameriko, kakor vam bolj paše). Šli bomo proti vulkanu Popocatepetl. Tam je Charlie zaznal ognjeni element. Erric je rekel, da bomo za to pustolovščino najbolj potrebovali Fenikse, a je na vsak način hotel, da smo vsi. Ko sem ga vprašala, zakaj moram iti tudi jaz, saj sem vodni demon, mi je odvrnil, da nisem le vodni, ampak tudi zdravilni demon. Butasto vprašanje.
"A gremo spet z ladjo?" vpraša Hope. "Ja, tudi tja se ne moremo teleportirati, čarobna cona je," reče Jack. "Tule tega ne piše," se začudim, ko potegnem ven zemljevid vseh con. "Tamle ne boš našla nevarnih con," pomigne Sky proti zemljevidu. "Nevarnih?" zaječi Lili. "Lilč, če te je strah, lahko ostaneš doma," se zareži Jan. "Ni me strah," odkima Lili, "in ne kliči me Lilč."
Tako se odpravimo. Med vožnjo igramo Roblox.
ČEZ 5 UR
Gremo ven. Pred nami je voda. Lahko da je strupena, lahko da ni. "Gremo, Kaja," reče Hope, "ne smemo zapravljati časa." Odmaknem vodo in gremo na drugo stran. "Kaj vse naj bi bilo v tej nevarni coni, Soph?" jo vprašam. "Pošasti, strupena megla, strele, krvavi dež," začne naštevati. "Tako kot v Igrah lakote?" se zareži Gal. "Haha. Podobno, samo da je resnično. In da je tam arena, tu pa je cona. Iz tu lahko pridemo ven." Pred nami nato useka strela. Lili glasno zakriči. "Daj no, Lili, samo strela je bila," zavije z očmi Hope in se obrne k Charlieu: "Sploh pa, kje je ta element? V vulkanu?" "Drži," reče on, "in zato potrebujemo fenikse." "Ne vidim nobenega," mu odvrnem. "Vid je rekel, da bo zdaj zdaj tu... kaj pa je to?!" Pred nami zagori plamen v velikosti odraslega človeka, in čez sekundo izgine., na njegovem mestu pa se pokaže Vid. "Je ok, da je za vami megla?" vpraša začudeno. Zasukamo se in res. Za nami je strupena megla, taka, ki ti po telesu naredi rane. "BEŽITE!" zavpije Erric. Ni treba dvakrat reči. Tečemo ko nori. Jasno, ko pa nam je za petami peklenska megla. "TAMLE!" zatuli Charlie. "TAMLE JE KONEC CONE, TAM BOMO VARNI!" Tečemo naprej in končno dosegli konec cone. Lahko le gledamo, kako se megla tam vzdigne, spremeni v zid in izgine. "Za las je šlo," dahne Kattie. "Smo zdaj v čarobni coni?" vpraša Lucky. "Ja, zdaj smo v čarobni coni," pokima Jack. "Pojdimo," reče Erric, "zamnjkuje nam časa." Stečemo navzgor po vulkanu. "Dobro, da miruje," reče Angelina. Pridemo do vrha. "Ajde Vid, naredi svoje," reče Sky. Vid se spremeni v Feniksa, da pokaže svoja oranžna krila, nato pa izgine v notranjost vulkana.
KATTIE DONN
Vid se vrne čez 5 minut, v roki ima oranžen diamant. "Gremo, hitro," reče, "vulkan bo kmalu izbruhnil." Stečemo navzdol. Danes samo tečemo! Ko smo na sredini vulkana, ta izbruhne. "Hitro!" zavpije Erric. "In ko pridemo do nevarne cone, se ne ustavljajte, ampak samo tecite naprej! Kdo ve, kaj nas bo kasneje lovilo!" Pridemo v nevarno cono in tečemo naprej. Za nami je tokrat ponorel val vode. Nato pa se Lili spotakne in zajame jo val! "LILI!" zatuli Hope in steče nazaj, da bi ji pomagala, a jo ujamem za rokav in Kaja zavpije: "Pojdite naprej, meni val ne bo nič!" Mi stečemo naprej, ona nazaj. "Vsi v ladjo!" zavpije Charlie. Za nami vidim val, ki se ustavlja, Kajo, ki hiti pomagat Lili. Nato se, kdo ve, kako, teleportirata v ladjo. Najbrž je to reševanje v nujnem primeru.
Doma gre Kaja pokrpat Lili, mi pa postavimo v kovček ognjeni element. Potrebujemo le še enega. Temnega. "Zdaj imamo dan počitnic," reče Erric, "nato pa napademo naprej. Nikoli še nismo bili tako blizu."
Ne bomo vaju razočarali, Brian in Zero.
************************************************************************************************************
Sori, k je del tok dolg :no_mouth:... lajkite in komentirajte, če vam je všeč! Lp, Kattie :wink::headphones::guitar:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hej nič hudega, če je dolg del (še bolje). Super pišeš:heart::thumbsup::wink:
0
 
hvala! :)
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SEM KAR POŽIRALA TER POŽIRALA BESEDO! super! tem daljši del je, boljše je!:wink::kissing_heart:
SUPER PIŠEŠ!
0
 
hvalaaaaaa!!! :)
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

#sedmošolka

Najboljši BFF

Ogledov: 17 Odgovorov: 0
 
1
Sonček

ME&ARES 8. del

Ogledov: 24 Odgovorov: 2
 
2
Jerca
 
2
PIKAAAA!

Pikino življenje! 1. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 3
 
7
wonder girl🍒

Sem to jaz 😮😯

Ogledov: 48 Odgovorov: 2
 
4
Power Girl

Nič drugega kot LARA 3. del

Ogledov: 43 Odgovorov: 3
 
11
Power Girl

Nič drugega kot LARA 2. del

Ogledov: 59 Odgovorov: 4
 
12
Violinka

Jaz, čarovnica

Ogledov: 63 Odgovorov: 2
 
10
gapi44 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

VISOK NOGOMETAŠ

16 let, visok, treniram fuzbal. ras bi eno resno punco s kero bi se loh menu. pište sam resne na snepu sm @galstevanovic
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(141)
Letošnja!
(113)
Ne opazim razlike.
(66)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

WhoLovesBooksAndMusic je odgovoril/a na
Just came to say: vsi ste opravili fantastično ...
 

je odgovoril/a na
kdo je to?..
 

je odgovoril/a na
kdo je to?..
 

dragon girl je odgovoril/a na
Oooooo Ful DEEP
 

dragon girl je odgovoril/a na
Heeeej! Mislim, da se me mogoče ne spomniš, ...
 

Ilovecandy je odgovoril/a na
Cookiesssss!!! Kako si?
 

Aurora je odgovoril/a na
Lepo!
 

Aurora je odgovoril/a na
To je POPOLNO!
 

Dancing queen (neregistrirana) je odgovoril/a na
Ooo ne morem verjet na drugem mestu sem :smiley::smiley::smiley::smiley:🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Kul ...
 

Dancing queeN je odgovoril/a na
39
 

Pomaranča1 je odgovoril/a na
:sparkling_heart:
 

Dancing queen je odgovoril/a na
:smiley: al pa :blush: