snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Jaz, slavna vnukinja 10.del

Jaz, slavna vnukinja 10.del

10
LL iz HP❤️❤️
Oj!
Že 10 del pišem! Waw! Pač, nisem si mislila, da bom prišla tako daleč pa da bom dobivala take lepe komentarje. Hvala: I love dance:), Esme, Iskra, Hermiona 17 in vsi, ki ste mi kdaj v tej zgodbi napisali komentar! Zdaj pa k zgodbi. Z 10.delom se bo končno začel novi dan, ki traja že od prvega dela! Čas je za 2.september!:joy::sparkling_heart::blue_heart::ring:

LUCY:
Zjutraj sva z Emmo naskrivaj sledili Phoebe in Silvii, saj nisva imeli pojma, kako naj prideva do Velike Dvorane na zajtrk. Pri zajtrku so priletele sove. Vmes je bila tudi Liyiya (Phoebe si je izmislila ime) in pred mano je odvrgla pismo. Tudi pred Phoebe. Ona ga je takoj odprla, jaz pa sem začela jesti. Zavpila je: "KAJ?!?!?!?!?!?!?!?" Vsa omizja so ze zagledala v mojo sestro. Zardela je: "Pardon" Z Emmo sva se prisedli bližje: "Kaj je Phoebs? Kaj piše v pismu???????" "Mama je noseča" je pretreseno povedala. Zavriskala sem: "Woo-hooo! Jey! Bratca ali sestrico bom dobila!" Takrat je prišla ravnateljica: "Gospodična Potter, upam, da imaste dober razlog za vznemirjanje vse šole z svojim vriskanjem. A to bo na vrsti pozneje. Prosim, da mi z vašo sestro sledita" Phoebe je dvignila obrvi in me pogledala. Vstali sva in sledili ravnateljici. Pri vhodu nas je čakal nič manj zmeden David. Sledili smo ravnateljici do njenega kabineta. Tam je rekla naj se vsedemo in prisluhnemo. "No, verjetno vsi trije veste, da sta vaša očeta premagala Delphi Neelstein L'ohol. Toda kritično je, da je včeraj pobegnila, bolj nevarna kot kdajkoli prej. Albusu Robausu Potterju in Scorpiusu Malfoyu je poslala pismo v katerem je napisala, da se jima bo maščevala. S tem, da bo ugrabila in mučila njune otroke. Torej vas tri" Stemnilo se mi je pred očmi. Zadnje česar se spomnim je, da je Phoebe panično zakričala moje ime.

ROSE:
Scorpius in njegov oči sta se samo gledala. Bleknila sem: "Kaj ne bosta nič več rekla?" "Kaj naj jaz rečem? Nisem jaz tisti, ki je prišel, da bi me videl" je rekel Dreco in radovedno pogledal Scorpiusa. Ta je odrezavo odvrnil: "Veš kaj? Prav imaš. Jaz sem prišel, vendar zdaj ne vem zakaj. Najbolje bo da oddidem" Obrnil se je proti vratom. Prijela sem ga za roko in mu poslala Ubila-te-bom-če-greš-bedak pogled. Čakala sem. Bo odšel ali ostal?

PERCY:
Zbudil sem se v rumeni sobi v kateri so bili še trije fantje. Nato sem spomnil prejšnjega dne:
Ko sem podal ravnateljici mamino pismo in ga je prebrala, me je vprašala: "Kako ti je ime?" "Percy Talessont" Mama me je prisilila da sem se ta lažni priimek naučil na pamet. Rekla je: "Nadeni si ta klobuk" pokazala je na zakrpan klobuk. Nadel sem si ga in čakal. "Ja, saj sem vedel. Zemlja. Dobrodošla nazaj. No. O, zanimivo! Vnuk Mrlakeinsteina!" Zajel sem sapo in odvgel klobuk. Na tleh je zaklical:.....

Vem, da je tale 10.del bolj kratek.To je zato, ker imam ideje za tisto kaj se zgodi čez kaki mesec, za zdaj pa ne vem. Hvala, če ste prebrali!:heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::kiss::gift_heart::sparkling_heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heartbeat::kiss::gift_heart::sparkling_heart::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super del! Hitro napiši novega!
3
 
Hvalaaaa💍💞
Mogoče ga bom že danes
 
LL iz HP❤️❤️
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super!:heart::heart::heart::revolving_hearts:
Hitro nov del
2
 
Hvalaaaa💝💋
 
LL iz HP❤️❤️
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Zakon!
2
 
Hvalaaaa💍💓
 
LL iz HP❤️❤️
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hvalaaaa💋❤️💗💝
 
LL iz HP❤️❤️

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 29 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 50 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
MY LOVE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

FANTI BFF JAZ

Zdravo bom kar začela
zaljubljena sem v enega izmed fantov v našem razredu. Ampak vanj je zaljubljena tudi moja BFF lani je bil zaljubljen vanjo in baje da sta že tudi nekaj imela pa ne mislim o spolnih odnosih ampak držala sta se za roke in tako naprej nič resnega zaden mesec lanskega šolskega leta pa sem se še jaz zaljubila vanj letos mi je priznal da je tudi on zaljubljen vame in od takrat naprej se ni več pogovarjal z mano prej, ko pa si še nisva priznala pa je bil čist ok do mene skupi sva se smejala in pač lahk bi rekla, da sva bla BFF. fora pa je v tem, da me ful žre če bi bil res v mene kaj bi rekla o tem moja BFF. opazila sem da od takrat naprej ko je bila zaljubljena vanj sj sma se družle pa vse to ampak ni blo to to. postala je oprostite izrazu samovšečna krava. rekla je da je itak v njo in pač tak js pa sem se ful trudla da moja ljubezen ne bi uničila najinega prijateljstva z prijateljico (BFF). strah pa me je tudi tega ker je vame zaljubljen fant v katerega jaz nisem pa mu ne želi povedati v obraz da nisem vanj.
prosim kaj naj naredim zaradi mojega " fanta " se žrem ne morem se skoncentrirati na svoje delo v šoli pa tudi ne vem kaj naj z vsem ostalim navedenem v pismu
rada vas imam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(80)
Letošnja!
(64)
Ne opazim razlike.
(40)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
jas sem v karanteni zdaj ni mi najboj všeč ...
 

Power Girl je odgovoril/a na
Jaz bi se prijavila! :D Se pravi, imam srednje ...
 

Power Girl je odgovoril/a na
Hello! Imam iste simptome kot vidve z Nightie. ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ful lepo!:heart_eyes:Sploh pa oblačila!:stuck_out_tongue_winking_eye:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ooooo kok cute!!!:heart_eyes::wink::laughing:Predvidevam ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Hahahahahahaha!:joy::joy::joy:
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
𝐊𝐦𝐚𝐥𝐮 𝐛𝐨 𝐧𝐨𝐯 𝐝𝐞𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐭𝐞 𝐬𝐞
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo od tebe!:laughing:Pa vse najboljše ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo!:innocent::heart_eyes::wink:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ful lep top model!Sploh si jo pa Ginny zasluži ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ooooo kok je cute!:heart_eyes::wink::innocent:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Pozdravljena!:smile:Lepa slika :heart_eyes::wink::innocent:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Končno!:kissing_heart:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zgledajo odlično!:heart_eyes::wink::innocent:In ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Uuuuu zanimiv style in dobra ideja!:heart_eyes::wink::kissing_heart: