Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: Jaz, slavna vnukinja 10.del

Jaz, slavna vnukinja 10.del

11
LL iz HP❤️❤️
Oj!
Že 10 del pišem! Waw! Pač, nisem si mislila, da bom prišla tako daleč pa da bom dobivala take lepe komentarje. Hvala: I love dance:), Esme, Iskra, Hermiona 17 in vsi, ki ste mi kdaj v tej zgodbi napisali komentar! Zdaj pa k zgodbi. Z 10.delom se bo končno začel novi dan, ki traja že od prvega dela! Čas je za 2.september!:joy::sparkling_heart::blue_heart::ring:

LUCY:
Zjutraj sva z Emmo naskrivaj sledili Phoebe in Silvii, saj nisva imeli pojma, kako naj prideva do Velike Dvorane na zajtrk. Pri zajtrku so priletele sove. Vmes je bila tudi Liyiya (Phoebe si je izmislila ime) in pred mano je odvrgla pismo. Tudi pred Phoebe. Ona ga je takoj odprla, jaz pa sem začela jesti. Zavpila je: "KAJ?!?!?!?!?!?!?!?" Vsa omizja so ze zagledala v mojo sestro. Zardela je: "Pardon" Z Emmo sva se prisedli bližje: "Kaj je Phoebs? Kaj piše v pismu???????" "Mama je noseča" je pretreseno povedala. Zavriskala sem: "Woo-hooo! Jey! Bratca ali sestrico bom dobila!" Takrat je prišla ravnateljica: "Gospodična Potter, upam, da imaste dober razlog za vznemirjanje vse šole z svojim vriskanjem. A to bo na vrsti pozneje. Prosim, da mi z vašo sestro sledita" Phoebe je dvignila obrvi in me pogledala. Vstali sva in sledili ravnateljici. Pri vhodu nas je čakal nič manj zmeden David. Sledili smo ravnateljici do njenega kabineta. Tam je rekla naj se vsedemo in prisluhnemo. "No, verjetno vsi trije veste, da sta vaša očeta premagala Delphi Neelstein L'ohol. Toda kritično je, da je včeraj pobegnila, bolj nevarna kot kdajkoli prej. Albusu Robausu Potterju in Scorpiusu Malfoyu je poslala pismo v katerem je napisala, da se jima bo maščevala. S tem, da bo ugrabila in mučila njune otroke. Torej vas tri" Stemnilo se mi je pred očmi. Zadnje česar se spomnim je, da je Phoebe panično zakričala moje ime.

ROSE:
Scorpius in njegov oči sta se samo gledala. Bleknila sem: "Kaj ne bosta nič več rekla?" "Kaj naj jaz rečem? Nisem jaz tisti, ki je prišel, da bi me videl" je rekel Dreco in radovedno pogledal Scorpiusa. Ta je odrezavo odvrnil: "Veš kaj? Prav imaš. Jaz sem prišel, vendar zdaj ne vem zakaj. Najbolje bo da oddidem" Obrnil se je proti vratom. Prijela sem ga za roko in mu poslala Ubila-te-bom-če-greš-bedak pogled. Čakala sem. Bo odšel ali ostal?

PERCY:
Zbudil sem se v rumeni sobi v kateri so bili še trije fantje. Nato sem spomnil prejšnjega dne:
Ko sem podal ravnateljici mamino pismo in ga je prebrala, me je vprašala: "Kako ti je ime?" "Percy Talessont" Mama me je prisilila da sem se ta lažni priimek naučil na pamet. Rekla je: "Nadeni si ta klobuk" pokazala je na zakrpan klobuk. Nadel sem si ga in čakal. "Ja, saj sem vedel. Zemlja. Dobrodošla nazaj. No. O, zanimivo! Vnuk Mrlakeinsteina!" Zajel sem sapo in odvgel klobuk. Na tleh je zaklical:.....

Vem, da je tale 10.del bolj kratek.To je zato, ker imam ideje za tisto kaj se zgodi čez kaki mesec, za zdaj pa ne vem. Hvala, če ste prebrali!:heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heart_eyes::heartbeat::kiss::gift_heart::sparkling_heart::blue_heart::ring::heart::hibiscus::heartpulse::revolving_hearts::heartbeat::kiss::gift_heart::sparkling_heart::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::blue_heart::ring::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::gift_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super del! Hitro napiši novega!
4
 
LL iz HP❤️❤️
Hvalaaaa💍💞
Mogoče ga bom že danes
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Super!:heart::heart::heart::revolving_hearts:
Hitro nov del
3
 
LL iz HP❤️❤️
Hvalaaaa💝💋
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Zakon!
3
 
LL iz HP❤️❤️
Hvalaaaa💍💓
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
LL iz HP❤️❤️
Hvalaaaa💋❤️💗💝
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Pisalnica


Arabela
Objava:

INTENZIVNE PRIPRAVE ZA OPUS 1

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
0
spominčica
Objava:

mačje srce (po resničnem dogodku)

Ogledov: 25 Odgovorov: 0
 
8
Objava:

Moje čarovniško življenje, 43. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 0
 
1
Objava:

❄️JAZ JELEN❄️ 1. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 2
 
3
glasbenaviolina1 potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Ali je fant vame?

Aloha!
Hvaležna bom vsekega svetovanja.Že od petega razreda je en fant z kerim se zelo razumem med poukom se drug drugemu smejima in gledama ko sma skup sedela sma se skos igrala ko smo meli ples za oceno je hotel skos z mano plesati.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

človečkinja je odgovoril/a na
Novoletno jelko okrasimo, bozicne praznike ...
 

človečkinja je odgovoril/a na
828 hahaha ugibam
 

Loona_Lovegod je odgovoril/a na
:heart::yellow_heart:Gryffindor:yellow_heart::heart:
 

#sedmošolka je odgovoril/a na
Ptiči :eagle:
 

izabela je odgovoril/a na
hej! mislim, da glede na to da smo že v ...
 

#Stefi2 je odgovoril/a na
ful dobro :joy::joy:
 

Strelka je odgovoril/a na
pa daj no! zakaj mam jaz tok rada to sliko. ...
 

Gospa je odgovoril/a na
ooh! lepo si napisala moj vzdevek! kmalu ...
 

DogLover11 je odgovoril/a na
ooo wow! Popolno. meni se zdi brez napak ...
 

DogLover11 je odgovoril/a na
mby 110?
 

Strelka neprijavljena je odgovoril/a na
spet sem prepozna. že enkrat prej se mi je ...
 

Strelka neprijavljena je odgovoril/a na
kar dobra ideja! slime moraš samo dati v ...