snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Jaz, slavna vnukinja 6.del

Jaz, slavna vnukinja 6.del

9
LL iz HP❤️❤️
Hej, v tem delu bom dodala nekaj novih oseb:sparkling_heart::heartpulse::sparkling_heart::heartpulse::sparkling_heart::heartpulse:

EMMA:
Tavala sem po vlaku. Že iz dveh kupejev so me dobesedno brcnili ven. To mi je vse bilo zelo čudno. Poleti sem se en dan zbudila, pričakalo pa me je pismo, v katerem je pisalo, da sem čarovnica. Najprej nisem verjela, a nato je k nam domov prišla dejanska čarovnica! Ime ji je bilo Seraphina Lind in rekla je, da je ravnateljica Bradavičarke, šole za čarovnike in čarovnice. Mami in oči sta bila navdušena. Počasi sem se nalezla njunega navdušenja. Zdaj sem vstopila v nov kupe, ter molila, da je prazen. Toda ni bil. V njem je sedela deklica z rdečimi lasmi in zelenimi očmi. Toda njene zelene oči so bile polne solz, tekle so ji tudi po obrazu. Hotela sem odditi, toda nekaj na tej jokajoči deklici me je ustavilo. Takrat me je zagledala. Skoraj skočila je do stropa in si hitela brisati solze. Ustavila sem jo: "Solze niso nič sramotnega. Lahko jokaš, ne bom te obsojala. Aja, jaz sem Emma. Emma Cairstairs" Nasmehnila se je skozi solze in rekla: "Živijo Emma. Hvala za tako prijazne besede. Jaz sem Lucy Potter" Pogledala me je naveličano in pričakujoče. Zmedeno sem jo vprašala: "Zakaj pa tako strmiš vame? Bi te morala prepoznati, ali kaj takega?" Lucy se je navdušeno zasmejala in nič mi ni bilo več jasno. Nenadoma je rekla: "Kaj pa je narobe s tvojimi očali?" Zardela sem in si jih snela: "Si ugotovila, kajne?"

PERCY:
Z mamo sva se ustavila. Nisem najbolje razumel, kaj se dogaja. Mama pa je presrečna dejala: "Svoboda! Končno svoboda! Zdaj bom pokazala Albusu in Scorpiusu, da se ni za igrat z Delphi Neelstein L'Ohol!" Nato mi je razložila načrt. Z vsako besedo sem bil bolj navdušen. Končno bom spoznal druge svoje starosti!! Odšel bom na Bradavičarko! Toooo!!!!!!!!!!

HERMIONA:
"Lahko obiščete bolnika DM1" Pohiteli smo do prave sobe. Tam je na postelji ležal Dreco. Ostale so mu velike brazgotine, ampak vsaj preživel je. Toda na žalost je spal. Tedaj pa: "Harry?" Obrnili smo se in zagledali bolnika nasproti Dreca. "SEAMUS?!?!! Kaj delaš tukaj?" je kriknila Ginny. "Ah, moja vnukinja Silvia je doma pozabila neko rastlino. Ko sem se je skušal dotakniti, me je skoraj ubila. Nič takega!" Vsi smo zaprepadeno buljili vanj. "Raje mi povejte kaj dela on tukaj?" je pomignil na Dreca. Harryu se je pomračil obraz: "Seamus, naši vnuki so v nevarnosti! Delphi je pobegnila! Ona je skoraj ubila Dreca!" Seamus je prebledel.

ALBUS:
Pozneje sva z Isabelle odšla noter. Takrat je priletela Dinna (sova). "Čudno, a ni malce prepozno za sove?" sem pripomnil. "Ja, res je. Kaj pa piše?" je vprašala Isabelle. Nisem odgovoril. Samo strmel sem v pismo, natančneje v podpis. "Albus! Albus! Kaj je narobe!? Albus?!" Isabelle je začela vreščati. Iztrgala mi je pismo iz rok in ga prebrala. Stal sem kot omamljen. Vsebina pisma mi je plesala pred očmi:
[ Dragi Albus!
Tole pismo sem ti napisala, ker mislim da moraš vsaj izvedeti, kaj bom naredila. Hi hi hi. Tudi Scorpiusu sem ga poslala. No, ja. Vajine otroke nameravam ugrabiti in mučiti. Hi hi hi.
Pa lep pozdravček,
"Tvoja" Delphi:heart: ]
Isabelle je dahnila: "Lucy. Phoebe"

LUCY:
Snela si je očala. "Ja, halo! Kako bi spregledala, da imaš očala brez stekel?! Zakaj imaš očala brez stekel?" Zdaj je ona zajokala: "Želela sem izpasti kul, zaradi očal!!! Se res tako vidi?!?" "Ne rabiš očal, da bi bila kul" sem nežno rekla. Emma se mi je nasmehnila. "Brez očal si lepša" sem nadaljevala. Nenadoma me je objela. Najprej sem bila začudena, nato pa sem se prepustila objemu. Ta punca mi je bila zelo všeč. Zelo zaradi tega, ker sploh ni ugotovila, da sem vnukinja Harrya Potterja!

SILVIA:
S Phoebe sva ostali sami v kupeju. Diani je postalo slabo, zato je odšla na stranišče. "No, in?" "Kaj?" je zanergala. "Kaj ti je hotela povedati tamala?" Phoebe je skomignila: "Nevem. Nadrla sem jo in skregali sva se" "To, bo pa tvoja mama vesela" "Eh, če bo mala kaj pisnila, bom vse zanikala. Drugače pa, je zdaj prepovedano se skregati s kom?" Takrat se je vrnila Diana. Utihnili sva.

SCORPIUS:
Z Rose sva se izdejanila pred Albusovo hišo. Prihitela sta ven. Albus je rekel: "Scorpius! Si dobil...?" Pokimal sem. Isabelle je objela Rose in zajokala. Kasneje smo odšli v kuhinjo. Posedli smo se za mizo. "Rešiti moramo Davida, Lucy in Phoebe. Ne sme jim storiti hudega!" sem rekel. Razpravljali smo o tem. Nenadoma je Albus rekel, da bi se rad na samem pogovoril z mano. Odvlekel me je v dnevno sobo in zaprl vrata. "Albus, kaj se greš?" "Če je Delphi prišla na idejo, da muči najine otroke, potem seahko spomni, da bi mučila Isabelle in Rose!!" "Omojbog! Zaščititi ju morava!" "Vem, ja! Posebej Isabelle je zdaj zelo ranljiva!" "Kaj? Zakaj?" Zašepetal je: "Noseča je" Razveselil sem se: "Bravo, Albus! Že tretji otrok!" Zaslišal se je krik. Odprla so se vrata in zagledala sva Rose na tleh, kjer si je masirala stopalo. Strogo sem rekel: "Sta prisluškovali?" Isabelle je zavila z očmi: "Itak! Vse sva slišali! Nisem ranljiva! Albus Robaus Potter, maturo sem naredila bolje od tebe!!!" Namuznil sem se, Albus pa je odprl usta. Toda v sobi se je prikazal srebrn jelen (varuh) in spregovoril s Harryevim glasom: "Prihajava k tebi. Z nama prideta Ron in Hermiona" Albus in Rose sta se spogledala. Zakaj prideta zraven njena starša?


Ne pozabite :thumbsup: in komentirati!
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Hitro nov del! res ni šans, da bom čakala! To je tako napeto! In ZAKON! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
4
 
Hvala, samo naslednji del kratek, ker nisem imela dosti časa
 
LL iz HP❤️❤️
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nov deeeeeeeeeeeeeeel!!!!!!!!!!!!!!Zakon!:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
3
 
Hvalaaaa💍💝
 
LL iz HP❤️❤️

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 29 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 50 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
MY LOVE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

FANTI BFF JAZ

Zdravo bom kar začela
zaljubljena sem v enega izmed fantov v našem razredu. Ampak vanj je zaljubljena tudi moja BFF lani je bil zaljubljen vanjo in baje da sta že tudi nekaj imela pa ne mislim o spolnih odnosih ampak držala sta se za roke in tako naprej nič resnega zaden mesec lanskega šolskega leta pa sem se še jaz zaljubila vanj letos mi je priznal da je tudi on zaljubljen vame in od takrat naprej se ni več pogovarjal z mano prej, ko pa si še nisva priznala pa je bil čist ok do mene skupi sva se smejala in pač lahk bi rekla, da sva bla BFF. fora pa je v tem, da me ful žre če bi bil res v mene kaj bi rekla o tem moja BFF. opazila sem da od takrat naprej ko je bila zaljubljena vanj sj sma se družle pa vse to ampak ni blo to to. postala je oprostite izrazu samovšečna krava. rekla je da je itak v njo in pač tak js pa sem se ful trudla da moja ljubezen ne bi uničila najinega prijateljstva z prijateljico (BFF). strah pa me je tudi tega ker je vame zaljubljen fant v katerega jaz nisem pa mu ne želi povedati v obraz da nisem vanj.
prosim kaj naj naredim zaradi mojega " fanta " se žrem ne morem se skoncentrirati na svoje delo v šoli pa tudi ne vem kaj naj z vsem ostalim navedenem v pismu
rada vas imam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(80)
Letošnja!
(64)
Ne opazim razlike.
(40)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Power Girl je odgovoril/a na
Jaz bi se prijavila! :D Se pravi, imam srednje ...
 

Power Girl je odgovoril/a na
Hello! Imam iste simptome kot vidve z Nightie. ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ful lepo!:heart_eyes:Sploh pa oblačila!:stuck_out_tongue_winking_eye:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ooooo kok cute!!!:heart_eyes::wink::laughing:Predvidevam ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Hahahahahahaha!:joy::joy::joy:
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
𝐊𝐦𝐚𝐥𝐮 𝐛𝐨 𝐧𝐨𝐯 𝐝𝐞𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐭𝐞 𝐬𝐞
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo od tebe!:laughing:Pa vse najboljše ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo!:innocent::heart_eyes::wink:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ful lep top model!Sploh si jo pa Ginny zasluži ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ooooo kok je cute!:heart_eyes::wink::innocent:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Pozdravljena!:smile:Lepa slika :heart_eyes::wink::innocent:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Končno!:kissing_heart:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zgledajo odlično!:heart_eyes::wink::innocent:In ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Uuuuu zanimiv style in dobra ideja!:heart_eyes::wink::kissing_heart:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo!:heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart: