snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Jaz, ti, svoboda & ljubezen 4. del

Jaz, ti, svoboda & ljubezen 4. del

9
HEEEEEEYYYYYY!!!!!!!
Končno tu 4. del. Oprostite, ker je trajalo tako dolgo, ampak res nisem imela časa. Če zberem vsaj 10 likov in 5 komentarjev bom nov del objavila vsak ponedeljek, sredo in petek. Če pa ne zberem dovolj pa bom objavljala samo enkrat na teden, mogoče celo samo enkrat na 14 dni.
I hope you like i:heart::heart:


V PREJŠNJEM DELU: Iskala sem kopalnico. Potem sem se zaletela v nekaj ali nekoga. Pa ne v kopalnico, ampak v Marcussa. "O, oprosti," sem kar zardela zraven njega. "Koga spet iščeš?" me je z nasmehom pogledal. "No, hm... Tebe sem iskala." Še bolj sem zardela "No, ne tebe... Iskala sem Gaby. Si jo kje videl?" Spet se je nasmehnil. O, obožujem ta nasmeh. "Ne, nisem je videl."
"No, jo grem poiskat," Obrnila sem se, da bi odkorakala.

Prijel me je za roko, me obrnil in poljubil. Gaby, malo boš še morala počakati... Saj se ti verjetno ne mudi...Zdaj sem stala v objemu njegovih rok. Jokala sem saj sem vedela, kaj se bo zgodilo. Pol leta je bilo najlepše obdobje mojega življenja. Tudi jutri bi se to moralo nadaljevati, a se ne bo. Jutri, za moj rojstni dan naj bi šla skupaj letet s športnim letalom.
Moji starši pa so se kar naenkrat odločili, da se preselimo. Ja, čisto zares. Preselili se bomo, Sicer še vedno v Ameriki, a vseeno dovolj daleč, da gremo z letalom in, da me Marcuss ne bo mogel obiskovati.

Zdaj torej stojim na letališču in še zadnjič objemam svojega fanta.
Res se zelo bojim. Res sem noro zaljubljena vanj in nočem irgubiti stikov. Nič druga me ne skrbi. Čisto nič. Ne nova šola, ne novi prijatelji. No ja, tudi to me skrbi. A ne novi, temveč stari. Kaj bo z njimi???? Z Gaby, mojo bff se boma mogoče še kdaj videli, ker pride vsake poletne počitnice tja, ker so tam doma njeni stari starši. Ampak, kaj je enkrat na leto proti vsak dan???? In Mark (Marcuss)?? Kaj pa on. Tudi on je čisto potrt. Tolaži me, da bo prišel tja študirat in boma čez štiri leta živela skupaj in obiskovala isti kolidž in, da si boma do takrat pisala vsak dan. Ampak, ali se zavedate kako dolgo je štiri leta??? Jaz sem. In potem?? Bom šla že pri devetnajstih živet k fantu?? Bodo starši to pustili??
Mama se je zadrla čez letališče, da naj pohitim, da ne zamudimo letala. Solze so mi tekle po licah, ko sem popustila objem. Poljubila sva se. To je bil najlepši poslovilni poljub v mojem življenju. In najbolj čustven. Zdaj sem objela še Gaby, ki je stala zraven. Obrnila sem se in stekla čez letališče. Veter mi je pihal v lase. Zbogom lepo življenje, zbogom prijatelji. Med tekom sem se obrnila in še zadnjič pomahala Gaby in Marcussu.


No, to je bil 4. del. Res je bil kratek, ampak nimam veliko časa. Mogoče pa danes pride še en del ko naredim do konca za šolo. Likajte, se naročite in nujno pokomentirajte:heart::kissing_heart::heart::heart:
LYSM, :kissing_heart::kissing_heart:
M;)
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
I love it!!!:heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart: I love it!!!:heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart: I love it!!!:heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart: I love it!!!:heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart:I love it!!!:heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart: I love it!!!:heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart: I love it!!!:heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart: I love it!!!:heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart::yellow_heart::heart::purple_heart::blue_heart::green_heart:

Samo da te opozorim (naša učiteljica solvenščine bi ti glavi utrgala) boma je po donače pa še to ne pracilo je bova! Samo opizarjam te.

Lysm

Your real life friend Sophie:)
1
 
Ups. Nekaj besed sem narobe zapisala ker pišem na telefonu in se včasih malo zatipkam.
 
Haha. Ja, res. Ta ne komentiram tvoje nove zgodbe. 🤣🤣🤣Nobena ni več živa... Hahhaa
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Joj kako dobro! Imaš res velik smisel za pisanje! Obožujem to zgodbo:kissing_heart::kissing_heart::heart_eyes::heart_eyes:
0
 
Hvala ti:black_heart::black_heart:
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 23 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 27 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 34 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 47 Odgovorov: 2
 
4
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
U WANT TO MUCh potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

ZAKAJ HOČEM ŠE.....!??!?!

Hi.ii.
Imam fanta imam 15 let in sem imela spolne odnose. Ta moj fant in jaz sva jih imela zelo dolgo kakih 5 ur. Meni je bilo zelo všeč in ful mi je pasalo.... ampak..... Jaz ves čas hočem še.... In mislim da s tem postajam obsedena. Hočem da me tuki objema, poljublja, liže (oprostite vem čudno), se me povsod stiska in me tudi grize (ne skbite pac mislim grize kot res intenzivno in močno poljublja) in to vse me spolnimi odnosi.... Ta moj fant je res super in on pravi da alhko imava seks jaz pa tudi. Res sva si všeč. Ampak ali se vam zdi prehitro....?
Sem pregroba? Glavna zežaava v meni pa je..... da ko ga vidim ga kar nekam zvlečem npr. v šoli greva kar na wc in se tam cmokljava in enkrat sva se slekla so spodnjega perila amapk sva se hitro preoblekla nazaj ker nisva hotela težav. Ampak pač k oga vidim kar postanem horny in hočem še ful in hitro. Najbolj mi je bilo primer všeč ko me je on sleku jaz pa njega..... in pol sva imela spet spolne odnose in se pritiskala na steno... Je pa ena stbar......... Mislim da naju je nekdo videl cez okno in..... mislim da je bila to moja soseda pa nočem da pove staršem. Prosim da mi odgovorite na ta vprašanja....
1. Ali sem premlada za seks?
2. Ali sem pregroba in preveč hočem?
3. kaj naj naredim če me soseda pove staršem?
4. Kaj naj naredim vsak dan hocem več spolnih odnosov in vsega drugega.
5. Hvala za vse odgovore upam da nisem čudna preveč in hvala v naprej.
Lp,
I WANT TO MUCh
.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(62)
Letošnja!
(49)
Ne opazim razlike.
(33)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Super sister je odgovoril/a na
Zakaj ni na seznamu Alenke Trogrlič in Lepe ...
 

Super sister je odgovoril/a na
Lepa mucka :revolving_hearts::two_hearts:
 

Caro (odjavlena) je odgovoril/a na
Zelo je lepo Pitaja!!! Res lepo, a ste to ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
hahahahaha.Popoldne če se registriram dobiš ...
 

Caro (sment spet me je odjavlo) je odgovoril/a na
Meni se pa zdi bolj unikatno šolsko dekle, ...
 

je odgovoril/a na
zelo lepo!!!:open_mouth::thumbsup:
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
Ups zmotila sem se.Štirim lajkom se zahvaljujem
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
Kaja Karba Kaya Solo Nik Škrlec
 

WolfGirl je odgovoril/a na
Js sm tok ljubosumna k neznam tko lepo risat:unamused: Ampak ...
 

Loud girl je odgovoril/a na
WOW ful lepo!!🤩🤩
 

Valko gamer je odgovoril/a na
2.
 

Yt glasovanje je odgovoril/a na
Opravičujem se za napake pri pisanju. Kjer ...
 

Nnnnnnnnnnnnnnn je odgovoril/a na
hmmm šolska punca se mi zdi bols
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Torej primerna definicija v tem kontekstu ...