snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Ljubezenski trikotnik 2. del

Ljubezenski trikotnik 2. del

9
Ola!
Nov del! Ja malce sem zgodnja ampak ja...oprostite, bo pač naslednji del prišel malce kasneje. Je pa tudi malce krajši...Oprostite. Komentirajte in lajkajte, če vam je všeč! lysm!:heart:
lp,
I:yellow_heart:b

1. del: https://www.pil.si/pisalnica/objava/ljubezenski-trikotnik

***
»Gospodična Lisič, bi nam v stregli in povedali zakaj ne sledite pouku in kaj je zunaj tako zanimivo, da vam odvrača pogled?« me iz razmišljanja prebudi učitelj za fiziko. »Oprostite, malce sem zmedena danes, zdaj bom poslušala.« čim bolj mirno poskušam odvrniti. »Glejte, vem, da so za vami težki meseci. Kar pojdite, 5 minut gor ali pa dol.« v oči mi privrejo solze in kolikor morem hitro pobegnem iz razreda. Spet. Zakaj ne dojamejo, da ni lažje, če me kamorkoli grem opozarjajo, da je ni več? Kot, da je to postal del mene. Med tekom ihtim in se ne menim na klic dežurnega.
Ustavim se šele pri začetku gozda. »Maša.« zaslišim, da se zdrznem. Obrnem se v smer iz katerega prihaja glas in zagledam staro žensko, ki je še nikoli nisem videla. »Od kje veste moje in kaj želite?« »Pridi z mano. Obljubim, da ti nič nočem.« nezaupljivo jo pogledam a ji vseeno sledim po gozdni potki. Nad mojo glavo so letele ptice in drevesa so ubogljivo sklanjala svoje močne veje. »Čarobno.« zašepetam, tako, da me ni mogel slišati noben človek, ki ima navadne sposobnosti. »Kajne? Čudovito okolje…kot bi bilo pod vplivom magije…« presenečeno jo pogledam in se nenadno vstavim. »Kako je možno, da me je slišala? To je nemogoče.« mi odzvanja v glavi.
»Vse boš izvedela ob pravem času. Samo ne prestraši se.« zdrdra in me vodi po veliki kamniti pečini. »Ali slišiš moje misli?!« ji prestrašeno odvrnem in primem skalnate stene, ki se dviguje nad zeleno dolino. V moje črne lase se ujame veter. »Ja. Ampak to zdaj ni pomembno. Prišli sva do prehoda. Pomisli na vampirje in izreci passagio aperta. Naj fokus na vampirje ostane!«
»Passagio aperta.« izrečem in pomislim na vampirje. Zajame me velik vrtinec in iz srca se mi iztrga pekoča bolečina. Zakričim in kmalu začutim, da se moje telo spreminja. Lase mi potegne na v zgor, kot bi nad mano stal ogromen vakum. Ko prva bolečina mine se počasi spustim na tla. »Si v redu? Prvič je kar strašno, vem. Ampak minilo te bo.« »Mislim, da sem OK….Kaj se je zgodilo?« stara gospa mi poda ogledalo in komaj se zadržim, da ne zakričim. Moji prej črni lasje so zdaj črni a se na koncu prelivajo v rdečo ognjeno barvo in na roki imam žig v obliki zmaja. Iz njega se širi pekoča bolečina. Nasmehnem se sami sebi in opazim rahlo spremembo zob. »Ali sem vampirka?« s tresočim glasom vprašam in si ogledujem zmaja, ki kraljuje na moji roki. »Ja, tako kot tvoja mama. Greva zdaj do nje?« me popolnoma mirno vpraša. »Moja mama je mrtva…« »Oh v vašem svetu. Tu je živa, kraljica našega zmajevega plamena.« mi pove in potegne, da se postavim na noge. Kolena se mi zašibijo in starka me panično pogleda. »Kri potrebuješ. A po kraljevih pravilih je, da lahko srkneš prvi požirek šele danes ob polnoči.« panično pove in me odvede skozi prehod.
***
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
 
Tenkjuuuu
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jejjjjj nov del!!!!!!! S.U.P.E.R.!!
Čim prej napiši nov del!!!! Napiši nov del, nov del, nov del, hvala za razumevanje.
:hugging::innocent::yum:
Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
0
 
lmao jutri ali pojutrišnem pride
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
PERFECT!!:heart_eyes::heart_eyes::upside_down:
0
 
tenkjuuuu
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super zgodba, sva jo prebrali in nama je res všeč. Bi šla še ti prebrat najino, ki sva jo ravno začeli pisat? :heart_eyes::purple_heart:
0
 
dve kozici
bom, zmenjeno
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
megaaaa, fantastic!!!!!!!!!! takoj nov del!!!!!!!!!! takoj !!!! takoj!!!!!!!!! grrrrrr!!!:heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk: sonček napisi nov del!!!
lp
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
waww amazingg
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
IIIIIIIII AMAZINGGGGGG:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:vem da sm mal pozna, sorc sorc, ampk se useen:wink::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:SUPER ZGODBAAAAAAAAA:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:jaooo wifie tvoja žena je ponosna nate:joy::joy::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:NAPISI NOV DELLLLLLLLLLLLLLLLLL TAKOJJJJJJJJJJJJJJJJJ:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
SEMMM TVOJA NAJNAJNAJNAJNAJNAJNAJNAJNAJNAJNAJNAJNAJNAJANAJNAJNAJANAJNAJJJJJJJJJJ VEČJA OBOŽEVALKA:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
LYSMMMMM:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:(palačinke dobiš na dom tkoj ko napišš nov del:joy:)
Tvoja bralka/ibff/bff/wifie/žena/karkol hočeš:heart::heart::heart:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Ginny Weasley 123

Žalostna zaskrbljenka 1. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 0
 
2
Cat

Avdicija 7. del

Ogledov: 6 Odgovorov: 1
 
1
pilovka99

Ljubezen na plaži 3. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 3
 
3
I love dance:)

Harry Potter- Po vojni 60. del

Ogledov: 22 Odgovorov: 3
 
3
Bird lover

Zmajsko srce XIV.del (14.)

Ogledov: 8 Odgovorov: 0
 
2
I love dance:)

Uganka: Pobegli 5. del

Ogledov: 15 Odgovorov: 2
 
3
dragon girl

Potomka krvi / Nova spoznanja #2

Ogledov: 34 Odgovorov: 6
 
7
history girl

moje morje 2. del

Ogledov: 20 Odgovorov: 1
 
5

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

flamingo je odgovoril/a na
Wow Flamingo punca, sploh nisem vidla Zdej ...
 

flamingo je odgovoril/a na
Wow Night girl to je čudovito! Hvala ti ...
 

Pumika je odgovoril/a na
13?
 

ginnyweasley11 je odgovoril/a na
ti si zlo zlo dobra pisateljica...............bravo, ...
 

Daisy123 je odgovoril/a na
Ali jo lahko jaz
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Jaz, jaz, jaz!!
 

kpop fan je odgovoril/a na
uelo dobra zgodba.
 

Dogy queen je odgovoril/a na
Super kviz:thumbsup:
 

Koka je odgovoril/a na
draga gauda! Zelo lepo povedano prav je da ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Wo to pa je lepo
 

Ginny Weasley 123 je odgovoril/a na
Kit dumbo ka pod vodo lovi lumba ribe, pa ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Nice
 

Night girl je odgovoril/a na
Vem ampam jaz sem se naučila da imam dovokj ...
 

Night girl je odgovoril/a na
Wow samo res wow da blog je nevrjeten ljubim ...