snofi
Naslednji Pil izide 3. junija
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: ME AND MY PERFECT BROTHER 34. DEL

ME AND MY PERFECT BROTHER 34. DEL

43
»Ev!« Pogledam zdaj Noaha nato Briana. Vase sta spravila preveč pijače. Da še ne omenim kako pijan je Kay! Čeprav se nam je pridružil komaj sedaj… Noah in Brian sta plesala kolo. Smejala sem se kot nora in publika, ki je opazovala ta prizor tudi. Stopim naprej a se spotaknem čez Noahovo nogo. Brian me še zadnji trenutek zgrabi za pas. Vrže me v njegovo naročje ter odnese daleč stran od drugih. Noah in Kay nama sledita. Ustavijo se pred bazenom. »Ena, dva, tri…« Začnem se zvijati v Brianovem naročju. Nasmehne se nato pa ga Kay ustavi. »Brian! Plavati ne zna, si pozabil?!«
»Samo hecal sem se. Nikoli je nebi vrgel!« Noah se tako zelo smeji, da kar pade v vodo. Brian me postavi na trda tla, ker se je začel valjati po tleh. Nenadoma Kay skoči za Noahom. Kako zelo si želim, da bi znala plavati. Smejim se in ju opazujem kako se lovita v bazenu. Zaslišim mojo najljubšo pesem. Briana pograbim za roke, ter ga odvedem do plesišča. Takoj začuti ritem glasbe in že se vrtiva na plesišču.
Leva, desna, skok, plosk, obrat v desno… Spomnim se Johnovih besed, kako mi je govoril ta ples. Ozrem se nazaj k Ricku Foxsu. Plesal je isti ples… Je to naključje? Ni! John? Pozabim na Briana in preneham plesati. V očeh imam samo Ricka… Stopim bližje in še bližje. Začutim Brianovo roko. Objame me in znova zapleševa. Čez sekundo se spet posvetim Ricku.
Nenadoma pa začutim drugo dlan… Bila je hladna, ter potna. Ozrem se nazaj. Bila je Lisa! Nasmehne se mi. »Kje pa je tvoj soplesalec? Pridi bova poiskali novega!« Želim se iztrgati njenemu prijemu a že začutim drugo roko, okoli mojega pasu. Bil je Lisin fant Tay. Zlobno se mi nasmehne, ter pograbi mamino jopico, ki sem jo imela zavezano okoli pasu. Vrti jo nad glavo. »Zakaj jo imaš ves čas s sabo? Je tako pomembna?« Zloben pogled nameri v mamino jopico. Zaslišim Brianov glas. »Ev! Kje si?!« Ko bi vsaj lahko govorila! »Ev!« Lisa se nasmehne. »Ne boš poklicala svojega fanta?!« Pljunem jo v obraz. Tay se takoj zgane in na plan privleče vžigalnik. Usmeri ga v mamino jopico. Srce mi bije sto na uro. V očeh začutim grenke solze. Grlo me strašansko boli. Želela sem kričati a nisem mogla! »Evelyn!!!« Tay vžigalnik položi čisto zraven jopice, ter ga vklopi. »NEEEE!!!!!!!!« Glasba se ustavi.
Publika, ki še prej ni bila pozorna na nas, uperi poglede vame. Iztrgam se Lisinem prijemu. Vsi začudeno stojijo na mestu. »To je vse kar še imam od svoje mame!!!« Nenadoma se zavem kaj se je zgodilo… SPREGOVORILA SEM! Prvič po vseh teh letih! Je iz mojih glasilk prišel glas! Ne vem ali naj bom vesela ali naj pretepem Liso in Taya. »Lažnivka! Pretvarjala si se, da ne znaš govoriti!!!« Tay me zgrabi okoli pasu in odvrže mamino jopico daleč stran. »BRIAN!!!« Kričim na vso grlo. Tay me še tesneje prime in zabriše v mizo. Nasmehne se. Od kje takšno sovraštvo?! Še enkrat me zgrabi in odvrže daleč stran. »EVELYN?!« Zaslišim Brianov glas. Zagledam ga. Tam stoji. Roteče ga gledam a ukleščen je v Finnov prijem. Lisa nekaj prišepne Tayu. »A tako torej…« Nasmehne se. »Se bomo pa naučili!« Pograbi me, ter zabriše v bazen. Za seboj zaslišim še Brianov glas. »EVELYN!!! NE ZNA PLAVATI!!! STE ZMEŠANI?!!!«
Ovije me hladna voda. Padem in v hrbtu me zapeče. Stisnem zobe. Želim vdihniti a v moja pljuča pride samo voda. Ne morem dihati! Krilim z rokami a ne dosežem ničesar! Potapljam se v vodo. Nenadoma pa zagledam bele mehurčke in črno podobo, ki je skočila za menoj… »Brian?« Pljuča se mi napolnijo z vodo. Dušim se. Z glavo treščim ob tla bazena. Oči se mi zaprejo. Pred seboj zagledam samo še črno podobo in lase, ki plapolajo v vodi.


Zdravooo!!!!
Ja ta del je kar poseben hehe. UPAM DA VAM JE VŠEČČČČ!!!!! NE POZABITE…. Naslednji del so finale ahaha. To še ni vse! Ste presenečeni? Ja kr bojite boste videli kaj se bo zgodilo v naslednjem delu! Ne izdam ničesar MWAHAHAHA!
Lepo bodite eghm eghm (kašlajm) pa uživejte dan!!! Mby nov del še pride danes če pa ne pa pride jutr!
LYSMMMMMM!!!!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
Lp, Bad girl:yin_yang::sparkling_heart:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Superrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging: A naslednji del še pride?????? Reči jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Lp, Lexi7
3
 
lol 7s pred mano
 
ahahahah jaaa prideeee!!! že pišemm lmaooo HVALAAAA💕💕💕💕💕
 
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!! A pride danes?
 
Aja in imaš moj like💗
 
hvalaaa!!! ja mby pride že danes ampak malo bolj pozne hehe
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
waw!¨omg, dej nov del plss
3
 
HVALAAA💕💕💕💕 bom hahahhaa
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Nemogoče! Noro!
2
 
HVALAAAA💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
POVEEEEEEEEJ MIIIII KAKOOOO TI USPEEEEEEEJOOOOO TAKE ZGODBEEEEEEE! :laughing::laughing::laughing::laughing::frowning::frowning::frowning::frowning: POVEEEEEEEEEEEJ MIIIIII. FUL BI RADA KLEPETALA Z TABO! PLISSSSSSS PRIT V KLEPETALNCO ZDAJ AL PA OB 18:00 AL PA 20:00... PLISSSSS
2
 
HVALAAAAA!!!!! Bom prišla sao zj mam kosilo hehe. LYSMMM💕💕💕💕💕💕💕
 
Ly2 <3>3
 
Hahahha narobe obrnjen srček 😅
 
LOLL
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Iiiiii! Super je:bouquet:
Izjemno:heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::two_hearts::two_hearts::two_hearts:
Pa vesel 8. marec:bouquet::bouquet::bouquet:
1
 
HVALAAAAA!!!!! Ja pa iiii tenkjuuuu💕💕💕💕💕💐💐💐
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
UVOD: TO JE.................SUPER!! TEMU V ZNANOSTI PRAVIMO, UPSI (NE UKVARJAM SE Z ZNANOSTJO TO SO REKEL V ENI ODDAJI, KOK SEM PAMETNA) DA POPRAVIM: TO JE.................FANTASTIČNO!!
JEDRO: TVOJA ZGODBA JE KOT JEDRO! (SAJ VEŠ KA MISLIM?) NAJPREJ KOT NEŽNA RASTLINICA POTEM PA.....BUM!! ZGODBA POSTANE KOT JEDRO ZEMLJE, KAR IZBRUHNE, OD ODLIČNOSTI!
ZAKLJUČEK: ZANIMA ME ZAKAJ BO KONEC LND? (LEGENDES NEVER DIE)
ZAKLJUČNI ZAKLJUČEK: KOMAJ ČAKAM NOV DEL!!
ZAKLJUČNI POVDAREK: SI PISATELJICA PA POL!! (TO SEM ŽE REKLA KAJNE?)
ZAKLJUČNA NEPOMEMBNOST: BI SI MOGOČE PREBRALA MOJO NOVO ZGODBO ZA FESTIVAL, NASLOV JE V OBJEMU SRCA
ZAKLJUČNI ELEMENT: TO JE TOK FAJNA ZGODBA!
ZAKLJUČNI DODATEK: :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

ZAKLJUČNA STVAR, KI BI JO SKORAJ POZABILA: VESEL DAN ŽENA :bouquet:

Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
1
 
AHAHAHAHAHHAHA, HVALAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LYSMMMMMM SEJ NVM KJ NAJ REČEMMMMM😭😭😭🥺🥺🥺💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 VALDA SI BOM PREBRALA TVOJO ZGODBO!!!!!! HVALAAAA!!!!!!💕💕💕💕💐💐💐💐
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jeeeeej!!!!!!!! Nov del! ravno aem prišla iz šole in pokukam na pil in vidim: ME AND MY PERFECT BROTHER 34. del!!!! Probaj si predstavljat mojo reakcijo :thinking::hushed::astonished::open_mouth::slight_smile::grinning::smiley::grin::grin::grin::grin::grin::rofl::rofl::rofl::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses: hehe
LYSM!
Lp,gg:two_hearts:
2
 
Aja in Vesel dan žena!!!!
 
HAHAHAHA, HVALAAAAAAAA!!!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕LYSMM IN ENAKOOOOOO💕💕💕💕💕💕😭🥺🥺🥺💐💐💐💐💐
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Brez besed!:open_mouth:
1
 
MWAHHH💕💕💕💕LYSMM💕💕💐💐💐
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OBOŽUJEM TO ZGODBO IN TEBEEEEEEEEEE! DEREM SE TAKO NAGLAS, KOT SE JE EVELYN!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

KAKO LAHKO TAY VRŽE EVELYN V BAZEN??!:rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::rage::rage::rage::rage::angry::angry::angry:
SOVRAŽIM GA! EVELYN NE SME UMRET! (no saj verjetno ne bo hehe)!! NE SMEJO ZAŽGATI MAMINE JOPICE!!:rage::rage::rage::rage::rage::rage::pensive::pensive::pensive::pensive::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream:

Joooooooooooooooooooj, zakaj si naredila tako napetost!!!!!!!!!!!!!!!????????? Jaaaaaaoo punca, nov del TAKOJ ZDAJ!:relieved::relieved::yum::yum::yum::yum::yum:

lp,
B#13:hamster::sparkling_heart::hamster:
3
 
P.S.: Če bi lahko, bi za tale del dala 60 lajkov! <3
 
HAHAHAHAHA, HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMG to je takoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dobra zgodba :sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes: Prisežem da sem se zjokala ob branju. Res N.O.R.O.
2
 
HVALAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!💕💕💕💕💕🥺🥺🥺🥺😭😭😭💖💖LYSMMMM💖💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
TO JE NAJBOLJŠA ZGODBA EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#I LOVE ME AND MY PERFECT BROTHER
#THE BEST STORY EVER
JOJ NEVEM, TA ZGODBA JE PREVEČ CARSKA, DA BI JO OPISALA Z BESEDAMI!
LYSM :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
HVALAAAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
AAAAAAAAAAAA!!!!! NUJNO NAPIŠI NOV DEL!!!!!!!
1
 
BOMMM HVALAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ZAHTEVAM NOV DEL TAKOJ ZDAJ!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
hahaha hvalaaa💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Mislim da vem kaj je!!!!!! Rick jo je rešil!
1
 
ahahha, bomo videli! Nov del ravno objavljam!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jay nov del. Drugega pa ne morem povedati, ker sem brez besed.
1
 
hvalaaa💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
joj tako žalostno.
res imaš odlične ideje
lp. ajdi
1
 
hvalaaaa💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
1.
Nujno napiši nov del!!!
2.
NUJNO napiši nov del!!!

3.NUJNO NAPIŠI NOV DEL!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
4.
Sem že rekla, da bi rada, da napišeš nov del?
1
 
Naredi, prosim drug del!!!
ahaha, HVALAAA💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:cry::heart::heart_eyes:
1
 
ahaha, tyy💕💕💕
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Pisalnica


Avocado
Objava:

Moj dnevnik part 2

Ogledov: 20 Odgovorov: 3
 
1
Objava:

Deep inside 3. del

Ogledov: 26 Odgovorov: 1
 
4
Avocado
Objava:

Moj dnevnik.

Ogledov: 39 Odgovorov: 1
 
5
Objava:

ČE BI BILA V WARRIOR CATSU.. - 3. del

Ogledov: 29 Odgovorov: 1
 
6
Girl Problem potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Ljubezen

Ojla sem 12-letna deklica ki potrebuje pomoč. Pač meni je všeč en fant in zdej vsi to vejo, tudi on in naša razredničarka. Sva tudi dobra prijatelja. Zdaj pa ga ne morem niti več pogledati od sramu. Zadnje čase opažam da se več pogovarja in druži z mano, ter se mi nasmehne. Danes smo se s prijateljicami pogovarjale o tem in sem se skoraj začela jokati, ker to vejo že skoraj vsi. Kaj naj storim?
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Kaj ti je na Pilovi spletni strani najbolj všeč?
Forumi.
(160)
Klepetalnica.
(87)
Svetovalnica.
(131)
Pilov hodnik in Moj kotiček.
(122)
Branje člankov.
(24)
Razvedrilo.
(50)

POIŠČI PILOVCA/KO

VARNO NA SPLETU

Zakaj moraš biti na spletu še posebej previden?
 1. Ker nikoli ne veš, s kom zares govoriš.
 2. Ker je veliko škodljivih spletnih strani, ki lahko okužijo tvoj računalnik ali zlorabijo tvoje podatke.
 3. Ker lahko deljenje podatke ali fotografije nekdo hitro izkoristi v druge namene.
Zakaj moreš biti pazljiv, ko objavljaš fotografije?
 1. Ko deliš fotografijo, izgubiš nadzor nad tem, kaj se z njo zgodi.
 2. Tvoje fotografije na spletu lahko najde vsak.
 3. Kar je enkrat objavljeno na spletu, tam ostane za vedno.
Kako poskrbeti za zasebnost na spletu?
 1. Preveri, da imaš na vseh straneh urejene nastavitve zasebnosti.
 2. Prepričaj se, da imaš vklopljeno možnost odobritve fotografij, na katerih te ljudje označijo.
 3. Zavedaj se, da lahko vedno prijaviš neprimerne vsebine, ki posegajo v tvojo zasebnost.
Bodi pozoren, ko sprejemaš nove prijatelje!
 1. Premisli, preden sprejmeš prošnjo za prijateljstvo. To osebo res poznaš?
 2. Neznanci so lahko tvoji vrstniki, lahko pa se za njih samo izdajajo.
 3. Ko nekomu odobriš prošnjo za prijateljstvo, mu omogočiš dostop do vseh svojih podatkov!
Tri pravila varnosti na spletu:
 1. Nastavi si močno geslo in ga ne zaupaj nikomur.
 2. Ne prijavljaj se na omrežja, ki jih ne poznaš.
 3. Če si se prijavil na tuje omrežje, poskrbi, da se boš z njega tudi odjavil in da se tvoje gesla niso shranila.
Vedno imej v mislih!
 1. Nikomur ne zaupaj svojega priimka, naslova, telefonske številke in podobnih podatkov.
 2. Ne objavljaj fotografij drugih, še posebej ne brez njihovega dovoljenja.
 3. Postavi si časovne omejitve glede uporabe spleta, saj čas na spletu hitro mine.
Kakšna so pravila obnašanja na družbenih omrežjih in forumih?
 1. Vedno bodi prijazen do drugih.
 2. Na nesramne komentarje ne rabiš odgovarjati.
 3. Če se nekdo neprimerno obnaša, ga blokiraj.
Kako ustvariti dober vzdevek?
 1. Pri ustvarjanju vzdevkov bodi izviren.
 2. V vzdevku ne uporabljaj svojega imena ali starosti.
 3. Za vsako družbeno omrežje ali spletno stran imej drugačen vzdevek.
Zapomni si!
 1. Na spletu ne klikaj vsega, kar vidiš.
 2. Prepričaj se, da si na varnih spletnih straneh in ne prenašaj datotek neznanega izvora.
 3. Povezave, ki jih ne poznaš, lahko na tvojo napravo prenesejo viruse.
Kako varno uporabljati družbena omrežja?
 1. Tvoj profil naj bo nastavljen na zasebno.
 2. Sprejmi le ljudi, ki jih poznaš.
 3. Ne objavljaj stvari, za katere ne želiš, da jih vidijo vsi in se jih boš čez 20 let sramoval.
Kakšno je varno geslo?
 1. Vsebuje najmanj 10 znakov.
 2. Vsebuje velike in male začetnice ter številke.
 3. Vsebuje posebne znake.
Dobro geslo je osnova varnosti na spletu!
 1. Geslo ima na internetu isto vlogo kot ključ, s katerim zakleneš dom.
 2. Preveč enostavno geslo lahko razvozla praktično vsakdo.
 3. Pri ustvarjanju gesel bodi kreativen.
Geslo imaš, kaj pa zdaj?
 1. Geslo redno menjaj.
 2. Če ga shranjuješ, poskrbi, da je na varnem mestu.
 3. Ne shranjuj gesla, napisanega na listku, v ovitku telefona.
Kako varno nakupovati na spletu?
 1. Drži se preverjenih spletnih mest.
 2. Vedno preveri podatke o trgovcu in se prepričaj, da so resnični.
 3. Vedno nakupuj s starši ali drugo odraslo osebo, ki je vešča spletnega nakupovanja.
Pazi, ko nakupuješ na spletu!
 1. Pred vnašanjem kreditne kartice preveri, da je v orodni vrstici izpisana kratica »https« s ključavnico.
 2. Preklikaj stran in se prepričaj, da je prava.
 3. Preveri naslov spletne strani, izpisan v orodni vrstici.
Na kaj moraš paziti pri nagradnih igrah?
 1. Če so predobre, da bi bile resnične, gre verjetno za prevaro.
 2. Dobro preveri, kdo organizira nagradno igro.
 3. Bogate obljube so znak za alarm.

Oglas

Zadnji odgovori

Morrigan Vran je odgovoril/a na
Oj! Jaz sem sicer razumela vse kar si napisala, ...
 

Blank je odgovoril/a na
Mislim, da je jaz tudi nisem dobila letos ...
 

dragon girl je odgovoril/a na
Hej! Moram reči, da mi je kar všeč; Slovničnih ...
 

Čilli (neprijavljena) je odgovoril/a na
Ed Sheeran!!! :purple_heart::green_heart::blue_heart::heart::yellow_heart:
 

Like emojis (nisem prijavljena) je odgovoril/a na
Hai! Prebrala sm use dele in mi je ful zanimivo! ...
 

Sija je odgovoril/a na
Živjo, jaz sem naredila spletno stran na ...
 

GG man je odgovoril/a na
Glej, pišem ti v slovenščini da bo razumljivo ...
 

@mica635 je odgovoril/a na
Billie Eilish:green_heart::green_heart::green_heart::heart::heart::heart::green_heart::hea
 

Windi je odgovoril/a na
Interesting story! Would ya mind telling ...
 

Cool Girl je odgovoril/a na
heyy! nice, da si nazaj, ko (če) boš pripravljena ...
 

#friendlygirl je odgovoril/a na
šolska tabla
 

Cool Girl je odgovoril/a na
..Six seconds and I had to fake it five, ...
 

Šestošolka je odgovoril/a na
Navijam za 3. del!!!
 

Saksofonistka je odgovoril/a na
zendaya!!!
 

Rueanne je odgovoril/a na
Hmmmm...Zendaya