snofi
Naslednji Pil izide 5. novembra

Nova številka
Oktober 2021

Revija
Izid: 1. 10. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - ME AND MY PERFECT BROTHER 34. DEL

ME AND MY PERFECT BROTHER 34. DEL

41
»Ev!« Pogledam zdaj Noaha nato Briana. Vase sta spravila preveč pijače. Da še ne omenim kako pijan je Kay! Čeprav se nam je pridružil komaj sedaj… Noah in Brian sta plesala kolo. Smejala sem se kot nora in publika, ki je opazovala ta prizor tudi. Stopim naprej a se spotaknem čez Noahovo nogo. Brian me še zadnji trenutek zgrabi za pas. Vrže me v njegovo naročje ter odnese daleč stran od drugih. Noah in Kay nama sledita. Ustavijo se pred bazenom. »Ena, dva, tri…« Začnem se zvijati v Brianovem naročju. Nasmehne se nato pa ga Kay ustavi. »Brian! Plavati ne zna, si pozabil?!«
»Samo hecal sem se. Nikoli je nebi vrgel!« Noah se tako zelo smeji, da kar pade v vodo. Brian me postavi na trda tla, ker se je začel valjati po tleh. Nenadoma Kay skoči za Noahom. Kako zelo si želim, da bi znala plavati. Smejim se in ju opazujem kako se lovita v bazenu. Zaslišim mojo najljubšo pesem. Briana pograbim za roke, ter ga odvedem do plesišča. Takoj začuti ritem glasbe in že se vrtiva na plesišču.
Leva, desna, skok, plosk, obrat v desno… Spomnim se Johnovih besed, kako mi je govoril ta ples. Ozrem se nazaj k Ricku Foxsu. Plesal je isti ples… Je to naključje? Ni! John? Pozabim na Briana in preneham plesati. V očeh imam samo Ricka… Stopim bližje in še bližje. Začutim Brianovo roko. Objame me in znova zapleševa. Čez sekundo se spet posvetim Ricku.
Nenadoma pa začutim drugo dlan… Bila je hladna, ter potna. Ozrem se nazaj. Bila je Lisa! Nasmehne se mi. »Kje pa je tvoj soplesalec? Pridi bova poiskali novega!« Želim se iztrgati njenemu prijemu a že začutim drugo roko, okoli mojega pasu. Bil je Lisin fant Tay. Zlobno se mi nasmehne, ter pograbi mamino jopico, ki sem jo imela zavezano okoli pasu. Vrti jo nad glavo. »Zakaj jo imaš ves čas s sabo? Je tako pomembna?« Zloben pogled nameri v mamino jopico. Zaslišim Brianov glas. »Ev! Kje si?!« Ko bi vsaj lahko govorila! »Ev!« Lisa se nasmehne. »Ne boš poklicala svojega fanta?!« Pljunem jo v obraz. Tay se takoj zgane in na plan privleče vžigalnik. Usmeri ga v mamino jopico. Srce mi bije sto na uro. V očeh začutim grenke solze. Grlo me strašansko boli. Želela sem kričati a nisem mogla! »Evelyn!!!« Tay vžigalnik položi čisto zraven jopice, ter ga vklopi. »NEEEE!!!!!!!!« Glasba se ustavi.
Publika, ki še prej ni bila pozorna na nas, uperi poglede vame. Iztrgam se Lisinem prijemu. Vsi začudeno stojijo na mestu. »To je vse kar še imam od svoje mame!!!« Nenadoma se zavem kaj se je zgodilo… SPREGOVORILA SEM! Prvič po vseh teh letih! Je iz mojih glasilk prišel glas! Ne vem ali naj bom vesela ali naj pretepem Liso in Taya. »Lažnivka! Pretvarjala si se, da ne znaš govoriti!!!« Tay me zgrabi okoli pasu in odvrže mamino jopico daleč stran. »BRIAN!!!« Kričim na vso grlo. Tay me še tesneje prime in zabriše v mizo. Nasmehne se. Od kje takšno sovraštvo?! Še enkrat me zgrabi in odvrže daleč stran. »EVELYN?!« Zaslišim Brianov glas. Zagledam ga. Tam stoji. Roteče ga gledam a ukleščen je v Finnov prijem. Lisa nekaj prišepne Tayu. »A tako torej…« Nasmehne se. »Se bomo pa naučili!« Pograbi me, ter zabriše v bazen. Za seboj zaslišim še Brianov glas. »EVELYN!!! NE ZNA PLAVATI!!! STE ZMEŠANI?!!!«
Ovije me hladna voda. Padem in v hrbtu me zapeče. Stisnem zobe. Želim vdihniti a v moja pljuča pride samo voda. Ne morem dihati! Krilim z rokami a ne dosežem ničesar! Potapljam se v vodo. Nenadoma pa zagledam bele mehurčke in črno podobo, ki je skočila za menoj… »Brian?« Pljuča se mi napolnijo z vodo. Dušim se. Z glavo treščim ob tla bazena. Oči se mi zaprejo. Pred seboj zagledam samo še črno podobo in lase, ki plapolajo v vodi.


Zdravooo!!!!
Ja ta del je kar poseben hehe. UPAM DA VAM JE VŠEČČČČ!!!!! NE POZABITE…. Naslednji del so finale ahaha. To še ni vse! Ste presenečeni? Ja kr bojite boste videli kaj se bo zgodilo v naslednjem delu! Ne izdam ničesar MWAHAHAHA!
Lepo bodite eghm eghm (kašlajm) pa uživejte dan!!! Mby nov del še pride danes če pa ne pa pride jutr!
LYSMMMMMM!!!!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
Lp, Bad girl:yin_yang::sparkling_heart:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Superrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging: A naslednji del še pride?????? Reči jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Lp, Lexi7
3
 
lol 7s pred mano
 
ahahahah jaaa prideeee!!! že pišemm lmaooo HVALAAAA💕💕💕💕💕
 
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!! A pride danes?
 
Aja in imaš moj like💗
 
hvalaaa!!! ja mby pride že danes ampak malo bolj pozne hehe
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
waw!¨omg, dej nov del plss
3
 
HVALAAA💕💕💕💕 bom hahahhaa
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nemogoče! Noro!
2
 
HVALAAAA💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
POVEEEEEEEEJ MIIIII KAKOOOO TI USPEEEEEEEJOOOOO TAKE ZGODBEEEEEEE! :laughing::laughing::laughing::laughing::frowning::frowning::frowning::frowning: POVEEEEEEEEEEEJ MIIIIII. FUL BI RADA KLEPETALA Z TABO! PLISSSSSSS PRIT V KLEPETALNCO ZDAJ AL PA OB 18:00 AL PA 20:00... PLISSSSS
2
 
HVALAAAAA!!!!! Bom prišla sao zj mam kosilo hehe. LYSMMM💕💕💕💕💕💕💕
 
Ly2 <3>3
 
Hahahha narobe obrnjen srček 😅
 
LOLL
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Iiiiii! Super je:bouquet:
Izjemno:heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::two_hearts::two_hearts::two_hearts:
Pa vesel 8. marec:bouquet::bouquet::bouquet:
1
 
HVALAAAAA!!!!! Ja pa iiii tenkjuuuu💕💕💕💕💕💐💐💐
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
UVOD: TO JE.................SUPER!! TEMU V ZNANOSTI PRAVIMO, UPSI (NE UKVARJAM SE Z ZNANOSTJO TO SO REKEL V ENI ODDAJI, KOK SEM PAMETNA) DA POPRAVIM: TO JE.................FANTASTIČNO!!
JEDRO: TVOJA ZGODBA JE KOT JEDRO! (SAJ VEŠ KA MISLIM?) NAJPREJ KOT NEŽNA RASTLINICA POTEM PA.....BUM!! ZGODBA POSTANE KOT JEDRO ZEMLJE, KAR IZBRUHNE, OD ODLIČNOSTI!
ZAKLJUČEK: ZANIMA ME ZAKAJ BO KONEC LND? (LEGENDES NEVER DIE)
ZAKLJUČNI ZAKLJUČEK: KOMAJ ČAKAM NOV DEL!!
ZAKLJUČNI POVDAREK: SI PISATELJICA PA POL!! (TO SEM ŽE REKLA KAJNE?)
ZAKLJUČNA NEPOMEMBNOST: BI SI MOGOČE PREBRALA MOJO NOVO ZGODBO ZA FESTIVAL, NASLOV JE V OBJEMU SRCA
ZAKLJUČNI ELEMENT: TO JE TOK FAJNA ZGODBA!
ZAKLJUČNI DODATEK: :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

ZAKLJUČNA STVAR, KI BI JO SKORAJ POZABILA: VESEL DAN ŽENA :bouquet:

Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
1
 
AHAHAHAHAHHAHA, HVALAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LYSMMMMMM SEJ NVM KJ NAJ REČEMMMMM😭😭😭🥺🥺🥺💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 VALDA SI BOM PREBRALA TVOJO ZGODBO!!!!!! HVALAAAA!!!!!!💕💕💕💕💐💐💐💐
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jeeeeej!!!!!!!! Nov del! ravno aem prišla iz šole in pokukam na pil in vidim: ME AND MY PERFECT BROTHER 34. del!!!! Probaj si predstavljat mojo reakcijo :thinking::hushed::astonished::open_mouth::slight_smile::grinning::smiley::grin::grin::grin::grin::grin::rofl::rofl::rofl::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses: hehe
LYSM!
Lp,gg:two_hearts:
2
 
Aja in Vesel dan žena!!!!
 
HAHAHAHA, HVALAAAAAAAA!!!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕LYSMM IN ENAKOOOOOO💕💕💕💕💕💕😭🥺🥺🥺💐💐💐💐💐
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Brez besed!:open_mouth:
1
 
MWAHHH💕💕💕💕LYSMM💕💕💐💐💐
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OBOŽUJEM TO ZGODBO IN TEBEEEEEEEEEE! DEREM SE TAKO NAGLAS, KOT SE JE EVELYN!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

KAKO LAHKO TAY VRŽE EVELYN V BAZEN??!:rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::rage::rage::rage::rage::angry::angry::angry:
SOVRAŽIM GA! EVELYN NE SME UMRET! (no saj verjetno ne bo hehe)!! NE SMEJO ZAŽGATI MAMINE JOPICE!!:rage::rage::rage::rage::rage::rage::pensive::pensive::pensive::pensive::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream:

Joooooooooooooooooooj, zakaj si naredila tako napetost!!!!!!!!!!!!!!!????????? Jaaaaaaoo punca, nov del TAKOJ ZDAJ!:relieved::relieved::yum::yum::yum::yum::yum:

lp,
B#13:hamster::sparkling_heart::hamster:
3
 
P.S.: Če bi lahko, bi za tale del dala 60 lajkov! <3
 
HAHAHAHAHA, HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
OMG to je takoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dobra zgodba :sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes: Prisežem da sem se zjokala ob branju. Res N.O.R.O.
2
 
HVALAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!💕💕💕💕💕🥺🥺🥺🥺😭😭😭💖💖LYSMMMM💖💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
TO JE NAJBOLJŠA ZGODBA EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#I LOVE ME AND MY PERFECT BROTHER
#THE BEST STORY EVER
JOJ NEVEM, TA ZGODBA JE PREVEČ CARSKA, DA BI JO OPISALA Z BESEDAMI!
LYSM :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
HVALAAAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
AAAAAAAAAAAA!!!!! NUJNO NAPIŠI NOV DEL!!!!!!!
1
 
BOMMM HVALAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
ZAHTEVAM NOV DEL TAKOJ ZDAJ!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
hahaha hvalaaa💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Mislim da vem kaj je!!!!!! Rick jo je rešil!
1
 
ahahha, bomo videli! Nov del ravno objavljam!
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jay nov del. Drugega pa ne morem povedati, ker sem brez besed.
1
 
hvalaaa💕💕💕💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
joj tako žalostno.
res imaš odlične ideje
lp. ajdi
1
 
hvalaaaa💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
1.
Nujno napiši nov del!!!
2.
NUJNO napiši nov del!!!

3.NUJNO NAPIŠI NOV DEL!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
4.
Sem že rekla, da bi rada, da napišeš nov del?
1
 
Naredi, prosim drug del!!!
ahaha, HVALAAA💕💕💕💕
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
:cry::heart::heart_eyes:
1
 
ahaha, tyy💕💕💕
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

pilovka99

Ljubezen na plaži 7. del

Ogledov: 2 Odgovorov: 0
 
1
EvelynSparrow

ZAMEŠANI

Ogledov: 4 Odgovorov: 0
 
0
JustRose

Ogenj in Led (1. Poglavje) 1. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 0
 
0
lil_hoe

ZA MASKO 3. del

Ogledov: 14 Odgovorov: 1
 
4
I love dance:)

Harry Potter- Po vojni 64. del

Ogledov: 9 Odgovorov: 1
 
1
ManonWhitethorn

Hči čarovnikov 4. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 3
 
5
wonder girl🍒

MY STORY ANIMATED

Ogledov: 13 Odgovorov: 0
 
1
wonder girl🍒

MY STORY ANIMATED

Ogledov: 5 Odgovorov: 0
 
1
Ena reg. pilovka k se je od-reg.-ala potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Lasje

Živjo!
Well, I have a problem.... <3
Res bi rada imela valovite ali skravžljane lase. Pač, poznam par načinov "how to do it" ampak pač mi nobeden ne ustreza.
Tisto s kodralnikom ne bi šlo, ker ga niti nimamo.
Potem tiste...hmm...idk kk se že reče, ampak tiste "rolice" ki si jih daš v lase čez noč al kako točno mi tud ne ustrezajo, ker bi blo:
a.) čudno d bi jih mela
b.) nimamo jih ._.
Vem, da lahko tut si kitko spleteš, pa - taaadaaaaa - maš za en dan al pa še manj skodrane lase.
A je še kakšen način, da si lahko skodraš oz. narediš valovite lase?
Hvala vsem, ki boste pomagal....
P.S - zdej mi ej frizerka naredila eno "special kitko" tk, da je vzela sprednje lase (k nimam frufruja ampak mam dolge) pa jih na vrhu glave spela v kitko. Zdej vem, da bom mela po koncu kravželjčke spredej, ampak bi mi blo weirdo, če bi jih mela samo spredej drugje pa ravne :joy:
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko ste stari?
9
(18)
10
(46)
11
(92)
12
(115)
13
(107)
14
(55)
15
(13)
16
(9)
Nič od naštetega
(21)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Ocean je odgovoril/a na
Waw super pišeš! Šele zdaj sem začela brati ...
 

Doggylover je odgovoril/a na
Kaja Karba
 

Aurora je odgovoril/a na
Jaz bi rekla krila
 

wonder girl🍒 je odgovoril/a na
super zgodba:wink::relaxed::upside_down:
 

Aurora je odgovoril/a na
Zelooo lepooo!
 

Billie#13 je odgovoril/a na
hahah:rofl::rofl::rofl:
 

Aurora je odgovoril/a na
Lepe so!
 

Billie#13 je odgovoril/a na
Tvoj blog je odličen!🤩 Zelo bo pomagalo, ...
 

Aurora je odgovoril/a na
Luštna, jaz res obožujem to tvojo vevrčko:kissing_heart:
 

Aurora je odgovoril/a na
Njaaammmii:yum:
 

Aurora je odgovoril/a na
Waaaww
 

Aurora je odgovoril/a na
Oooo SlanaČokoladaaa, že dolgo te nisem vidla:joy:, ...
 

Aurora je odgovoril/a na
Zelo lepo narisano:thumbsup:
 

Aurora je odgovoril/a na
Res mi je všeč ta objava in definitivno se ...
 

Aurora je odgovoril/a na
Ojla, si bom zapomnila da je to zdaj tvoj ...