snofi
Naslednji Pil izide 3. maja
Ikona Ikona Ikona Ikona
pepca oblacek

značka Pisalnica: ME AND MY PERFECT BROTHER 34. DEL

ME AND MY PERFECT BROTHER 34. DEL

44
»Ev!« Pogledam zdaj Noaha nato Briana. Vase sta spravila preveč pijače. Da še ne omenim kako pijan je Kay! Čeprav se nam je pridružil komaj sedaj… Noah in Brian sta plesala kolo. Smejala sem se kot nora in publika, ki je opazovala ta prizor tudi. Stopim naprej a se spotaknem čez Noahovo nogo. Brian me še zadnji trenutek zgrabi za pas. Vrže me v njegovo naročje ter odnese daleč stran od drugih. Noah in Kay nama sledita. Ustavijo se pred bazenom. »Ena, dva, tri…« Začnem se zvijati v Brianovem naročju. Nasmehne se nato pa ga Kay ustavi. »Brian! Plavati ne zna, si pozabil?!«
»Samo hecal sem se. Nikoli je nebi vrgel!« Noah se tako zelo smeji, da kar pade v vodo. Brian me postavi na trda tla, ker se je začel valjati po tleh. Nenadoma Kay skoči za Noahom. Kako zelo si želim, da bi znala plavati. Smejim se in ju opazujem kako se lovita v bazenu. Zaslišim mojo najljubšo pesem. Briana pograbim za roke, ter ga odvedem do plesišča. Takoj začuti ritem glasbe in že se vrtiva na plesišču.
Leva, desna, skok, plosk, obrat v desno… Spomnim se Johnovih besed, kako mi je govoril ta ples. Ozrem se nazaj k Ricku Foxsu. Plesal je isti ples… Je to naključje? Ni! John? Pozabim na Briana in preneham plesati. V očeh imam samo Ricka… Stopim bližje in še bližje. Začutim Brianovo roko. Objame me in znova zapleševa. Čez sekundo se spet posvetim Ricku.
Nenadoma pa začutim drugo dlan… Bila je hladna, ter potna. Ozrem se nazaj. Bila je Lisa! Nasmehne se mi. »Kje pa je tvoj soplesalec? Pridi bova poiskali novega!« Želim se iztrgati njenemu prijemu a že začutim drugo roko, okoli mojega pasu. Bil je Lisin fant Tay. Zlobno se mi nasmehne, ter pograbi mamino jopico, ki sem jo imela zavezano okoli pasu. Vrti jo nad glavo. »Zakaj jo imaš ves čas s sabo? Je tako pomembna?« Zloben pogled nameri v mamino jopico. Zaslišim Brianov glas. »Ev! Kje si?!« Ko bi vsaj lahko govorila! »Ev!« Lisa se nasmehne. »Ne boš poklicala svojega fanta?!« Pljunem jo v obraz. Tay se takoj zgane in na plan privleče vžigalnik. Usmeri ga v mamino jopico. Srce mi bije sto na uro. V očeh začutim grenke solze. Grlo me strašansko boli. Želela sem kričati a nisem mogla! »Evelyn!!!« Tay vžigalnik položi čisto zraven jopice, ter ga vklopi. »NEEEE!!!!!!!!« Glasba se ustavi.
Publika, ki še prej ni bila pozorna na nas, uperi poglede vame. Iztrgam se Lisinem prijemu. Vsi začudeno stojijo na mestu. »To je vse kar še imam od svoje mame!!!« Nenadoma se zavem kaj se je zgodilo… SPREGOVORILA SEM! Prvič po vseh teh letih! Je iz mojih glasilk prišel glas! Ne vem ali naj bom vesela ali naj pretepem Liso in Taya. »Lažnivka! Pretvarjala si se, da ne znaš govoriti!!!« Tay me zgrabi okoli pasu in odvrže mamino jopico daleč stran. »BRIAN!!!« Kričim na vso grlo. Tay me še tesneje prime in zabriše v mizo. Nasmehne se. Od kje takšno sovraštvo?! Še enkrat me zgrabi in odvrže daleč stran. »EVELYN?!« Zaslišim Brianov glas. Zagledam ga. Tam stoji. Roteče ga gledam a ukleščen je v Finnov prijem. Lisa nekaj prišepne Tayu. »A tako torej…« Nasmehne se. »Se bomo pa naučili!« Pograbi me, ter zabriše v bazen. Za seboj zaslišim še Brianov glas. »EVELYN!!! NE ZNA PLAVATI!!! STE ZMEŠANI?!!!«
Ovije me hladna voda. Padem in v hrbtu me zapeče. Stisnem zobe. Želim vdihniti a v moja pljuča pride samo voda. Ne morem dihati! Krilim z rokami a ne dosežem ničesar! Potapljam se v vodo. Nenadoma pa zagledam bele mehurčke in črno podobo, ki je skočila za menoj… »Brian?« Pljuča se mi napolnijo z vodo. Dušim se. Z glavo treščim ob tla bazena. Oči se mi zaprejo. Pred seboj zagledam samo še črno podobo in lase, ki plapolajo v vodi.


Zdravooo!!!!
Ja ta del je kar poseben hehe. UPAM DA VAM JE VŠEČČČČ!!!!! NE POZABITE…. Naslednji del so finale ahaha. To še ni vse! Ste presenečeni? Ja kr bojite boste videli kaj se bo zgodilo v naslednjem delu! Ne izdam ničesar MWAHAHAHA!
Lepo bodite eghm eghm (kašlajm) pa uživejte dan!!! Mby nov del še pride danes če pa ne pa pride jutr!
LYSMMMMMM!!!!:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:
Lp, Bad girl:yin_yang::sparkling_heart:
 

Odgovori:

Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Superrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging::hugging: A naslednji del še pride?????? Reči jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Lp, Lexi7
3
 
lol 7s pred mano
 
ahahahah jaaa prideeee!!! že pišemm lmaooo HVALAAAA💕💕💕💕💕
 
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!! A pride danes?
 
Aja in imaš moj like💗
 
hvalaaa!!! ja mby pride že danes ampak malo bolj pozne hehe
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
waw!¨omg, dej nov del plss
3
 
HVALAAA💕💕💕💕 bom hahahhaa
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Nemogoče! Noro!
2
 
HVALAAAA💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
POVEEEEEEEEJ MIIIII KAKOOOO TI USPEEEEEEEJOOOOO TAKE ZGODBEEEEEEE! :laughing::laughing::laughing::laughing::frowning::frowning::frowning::frowning: POVEEEEEEEEEEEJ MIIIIII. FUL BI RADA KLEPETALA Z TABO! PLISSSSSSS PRIT V KLEPETALNCO ZDAJ AL PA OB 18:00 AL PA 20:00... PLISSSSS
2
 
HVALAAAAA!!!!! Bom prišla sao zj mam kosilo hehe. LYSMMM💕💕💕💕💕💕💕
 
Ly2 <3>3
 
Hahahha narobe obrnjen srček 😅
 
LOLL
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Iiiiii! Super je:bouquet:
Izjemno:heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::two_hearts::two_hearts::two_hearts:
Pa vesel 8. marec:bouquet::bouquet::bouquet:
1
 
HVALAAAAA!!!!! Ja pa iiii tenkjuuuu💕💕💕💕💕💐💐💐
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
UVOD: TO JE.................SUPER!! TEMU V ZNANOSTI PRAVIMO, UPSI (NE UKVARJAM SE Z ZNANOSTJO TO SO REKEL V ENI ODDAJI, KOK SEM PAMETNA) DA POPRAVIM: TO JE.................FANTASTIČNO!!
JEDRO: TVOJA ZGODBA JE KOT JEDRO! (SAJ VEŠ KA MISLIM?) NAJPREJ KOT NEŽNA RASTLINICA POTEM PA.....BUM!! ZGODBA POSTANE KOT JEDRO ZEMLJE, KAR IZBRUHNE, OD ODLIČNOSTI!
ZAKLJUČEK: ZANIMA ME ZAKAJ BO KONEC LND? (LEGENDES NEVER DIE)
ZAKLJUČNI ZAKLJUČEK: KOMAJ ČAKAM NOV DEL!!
ZAKLJUČNI POVDAREK: SI PISATELJICA PA POL!! (TO SEM ŽE REKLA KAJNE?)
ZAKLJUČNA NEPOMEMBNOST: BI SI MOGOČE PREBRALA MOJO NOVO ZGODBO ZA FESTIVAL, NASLOV JE V OBJEMU SRCA
ZAKLJUČNI ELEMENT: TO JE TOK FAJNA ZGODBA!
ZAKLJUČNI DODATEK: :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

ZAKLJUČNA STVAR, KI BI JO SKORAJ POZABILA: VESEL DAN ŽENA :bouquet:

Lepo se imej!
Lp, Cool Girl
1
 
AHAHAHAHAHHAHA, HVALAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LYSMMMMMM SEJ NVM KJ NAJ REČEMMMMM😭😭😭🥺🥺🥺💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 VALDA SI BOM PREBRALA TVOJO ZGODBO!!!!!! HVALAAAA!!!!!!💕💕💕💕💐💐💐💐
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jeeeeej!!!!!!!! Nov del! ravno aem prišla iz šole in pokukam na pil in vidim: ME AND MY PERFECT BROTHER 34. del!!!! Probaj si predstavljat mojo reakcijo :thinking::hushed::astonished::open_mouth::slight_smile::grinning::smiley::grin::grin::grin::grin::grin::rofl::rofl::rofl::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses: hehe
LYSM!
Lp,gg:two_hearts:
2
 
Aja in Vesel dan žena!!!!
 
HAHAHAHA, HVALAAAAAAAA!!!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕LYSMM IN ENAKOOOOOO💕💕💕💕💕💕😭🥺🥺🥺💐💐💐💐💐
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Brez besed!:open_mouth:
1
 
MWAHHH💕💕💕💕LYSMM💕💕💐💐💐
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OBOŽUJEM TO ZGODBO IN TEBEEEEEEEEEE! DEREM SE TAKO NAGLAS, KOT SE JE EVELYN!!!!!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

KAKO LAHKO TAY VRŽE EVELYN V BAZEN??!:rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::triumph::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::rage::rage::rage::rage::angry::angry::angry:
SOVRAŽIM GA! EVELYN NE SME UMRET! (no saj verjetno ne bo hehe)!! NE SMEJO ZAŽGATI MAMINE JOPICE!!:rage::rage::rage::rage::rage::rage::pensive::pensive::pensive::pensive::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream::scream:

Joooooooooooooooooooj, zakaj si naredila tako napetost!!!!!!!!!!!!!!!????????? Jaaaaaaoo punca, nov del TAKOJ ZDAJ!:relieved::relieved::yum::yum::yum::yum::yum:

lp,
B#13:hamster::sparkling_heart::hamster:
3
 
P.S.: Če bi lahko, bi za tale del dala 60 lajkov! <3
 
HAHAHAHAHA, HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
OMG to je takoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dobra zgodba :sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes::sparkling_heart::heart_eyes: Prisežem da sem se zjokala ob branju. Res N.O.R.O.
2
 
HVALAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!💕💕💕💕💕🥺🥺🥺🥺😭😭😭💖💖LYSMMMM💖💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
TO JE NAJBOLJŠA ZGODBA EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#I LOVE ME AND MY PERFECT BROTHER
#THE BEST STORY EVER
JOJ NEVEM, TA ZGODBA JE PREVEČ CARSKA, DA BI JO OPISALA Z BESEDAMI!
LYSM :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
2
 
HVALAAAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
AAAAAAAAAAAA!!!!! NUJNO NAPIŠI NOV DEL!!!!!!!
1
 
BOMMM HVALAAAAAA💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
ZAHTEVAM NOV DEL TAKOJ ZDAJ!!!!!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
1
 
hahaha hvalaaa💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Mislim da vem kaj je!!!!!! Rick jo je rešil!
1
 
ahahha, bomo videli! Nov del ravno objavljam!
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
Jay nov del. Drugega pa ne morem povedati, ker sem brez besed.
1
 
hvalaaa💕💕💕💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
joj tako žalostno.
res imaš odlične ideje
lp. ajdi
1
 
hvalaaaa💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
1.
Nujno napiši nov del!!!
2.
NUJNO napiši nov del!!!

3.NUJNO NAPIŠI NOV DEL!!!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
4.
Sem že rekla, da bi rada, da napišeš nov del?
1
 
Naredi, prosim drug del!!!
ahaha, HVALAAA💕💕💕💕
 
Zabaven odgovor
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Nerazumljiv odgovor
:cry::heart::heart_eyes:
1
 
ahaha, tyy💕💕💕
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Na spletu bodi vedno prijazen in ne deli svojih osebnih podatkov.

Pisalnica


Objava:

Prerokbe in videnja 40. del

Ogledov: 4 Odgovorov: 0
 
0
Objava:

My feelings 2. del

Ogledov: 16 Odgovorov: 2
 
5
Objava:

SVET SLADKARIJ 2. del

Ogledov: 5 Odgovorov: 1
 
2
Objava:

Življenje mene 3. del

Ogledov: 8 Odgovorov: 0
 
2
Objava:

Prerokbe in videnja 39. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 1
 
1
Objava:

SKRIVNOST UČILNICE ŠTEVILKA 13

Ogledov: 17 Odgovorov: 2
 
4
je vame?
Objava:

SKRITI OBOŽEVALEC

Ogledov: 24 Odgovorov: 0
 
1
................. potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

prosim hitro pomagajte

HEj

Js sm ful občutljiva še posebi tam kjer mam popek. In zdj sm opazla da mam znotraj popka tak mal rumen kot da bi mela umazan al pa kej. pa sm probala potipat ampak nemorm kr mi to ful ni fajn. nevem kaj nej nardim, pa ful me je strah če bi blo kej narobe...
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Če si tekmovalec, tekmovalka v Veseli šoli, te prosimo za odgovor. Vprašanje se glasi: Zakaj si naročen/a na Pil?
Na Pil sem naročen/a izključno zaradi Vesele šole.
(4)
Pil bi naročil/a tudi, če ne bi tekmoval/a v Veseli šoli.
(19)
Pila nimam naročenega, saj pri mentorici Vesele šole dobimo vse vsebine za tekmovanje.
(4)

POIŠČI PILOVCA/KO

Pogosta vprašanja

Iščeš odgovore na vprašanja, kot so "Kako se naročim na revijo Pil?", "Kako se registrirati?", Kakšna so pravila obnašanja na Pilovi spletni strani?" in "Kam vnesem naročniško številko?" Klikni na spodnji gumb in najdi odgovore!

Oglas

Zadnji odgovori

Evo, tukaj je povezava: https://www.pinterest.com/pin/595882594472606227/ Lp, MM12
 
Jaz se te pa ne spomnim... Ampak vseeno ŽIVIJO! ...
 
Tu je moja pesem: https://youtu.be/4ZHDoO4xvI0?si=Z4-tEm7Z_vpL7zpB Lp, MM12
 
Super! Tule je moja povezava: https://pin.it/34peOy50H
 
Zarja je ful cutee
 
kok cute zgodbica:heartpulse: definitivno ...
 
🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 ta konec je tok vavvv..... leppppppp ...
 
Evoo: https://www.pinterest.com/pin/583075483030817450/
 
vavvvvv prava pesnica si♡♡♡♡
 
Cvetoča češnja (to je poplarnona Japonskem).
 
:heart:Ona in Loyd res upam da bosta enkrat ...
 
Ful dobra fotka. :heart_eyes: