snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Moje življenje je...(extra) čudno 1. del

Moje življenje je...(extra) čudno 1. del

6
Naredila sem zgodbooo! DEJANSKO sem jo zasebno končala na Wordu in jo pisala zase. Potem se nisem mogla upreti...I hope u will like it! Here we go!

Moje življenje je...(extra) čudno.

1. Poglavje: To sem jaz


»KAJ?!«
Bila sem obkrožena z nepridipravi. Šele čez čas sem opazila, da sem privezana na stol. Zakričala sem in moj krik je odmeval po stenah velike kamnite dvorane. Še najbolj čudno je bilo, da dvorana ni imela vrat, ne oken niti najmanjše špranje, čez katero bi prihajal zrak. Utišala me je velika kepa papirja, ali nekega kosa blaga, ki mi ga je eden imed moških oblečenih v črno potisnil v usta. Zvijala in premikala sem se, a vse kar sem dosegla je bilo...
»Aisha?«
»A? Mami? Čakaj?! SI ME ZBUDILA?!«
»Kot prvo, nisem tvoja mama, kot drugo kaj pa sem mogel. Ura je deset! Jack in Emily sta že na zajtrku!«
Poškilila sem in zaspanci so mi še počivali na očeh. Zazehala sem in si pomela oči. Potem, POTEM sem se šele zavedla, kaj je rekel Ice. Lopnila sem se po čelu in se naslonila nazaj na blazino: »Deset?« sem nejeverno vprašala Icea, ki mi je prikimal in rekel: »Vem. Mene je zbudila kukavica. Videl sem, da Emily in Jacka že ni in..« »Ja ja« sem ga prekinila in vstala in zložljive postelje.
Z Iceom, Emily in Jackom smo skupaj preživljali počitnice pri teti Poly, naNorveškem. KRASNO je. Spimo v skednju in tukaj preživljamo počitnice že tretjič. Vsakič se počutim kot pet prijateljev iz Blutonyjine knjige. To serijo sem oboževala. Kakorkoli. Sem rjavolaska, z kodri. Na kodre nisem niti najmanj ponosna, saj se mi zdijo tako zelo ženstveni. Saj sem dekle, ampak lepo te no prosim...KODRI?! To mi prizanese življenje? Hvala lepa...No, sem rjavolaska, s kodri in imam lepe, zelene oči. Nekaj pegic imam posutih po obrazu in sem bolj športen tip človeka. Moja najljubša sladica je torta ali kremšnita. Tudi na sladoled ne smemo pozabiti. Moja najljubša barva pa je modra ali rumena...Nikjer nisem pretirano določena...
»Aha, tukaj sta zaspanca!«
Emily se je zarežala in dregnila Jacka. Oba sta se začela smejati kot pečena mačka in kazati na naju z Iceom. Najraje bi ju nekam boksnila ampak sem se zadržala in vsa zaspana sedla za stol.
»Oh, lej ju! Jutro!« se je iz kuhinje primajala Poly in nama voščila dobro jutro. Prinesla je sladico in po njej so se mi že začele cediti sline. Pripravila je njen slavni in najboljši puding. Poly je seveda opazila, kako poželjivo sem gledala puding in se mi je zasmejala: »Aisha, saj lahko preskočiš slanino in greš na puding!« mi je prizanesla, jaz pa sem še bolj odprla oči: »Nihče ni omenil slanine!« Lotila sem se kruha s slanino in domačim sirom, medtem ko sta se Emily in Jack že mastila s pudingom.
Po koncu pojedine smo imeli vsi naponjene trebuhe, zato smo se odločili iti kar na plažo in tam poležavati. Seveda, ko se mi bo hrana polegla bom šla plavat in se ob prvi priložnosti najedla še sladoleda. Sladoled tu na Norveškem je tako NJAM! Da dol padeš! Jack, ki me je že dobro poznal se je zasmejal in me dregnil: »Oha! Aisha pa spet razmišlja o sladoledu!« se je zasmejal. »Ne pa ne!« sem odkimala, čeprav sem vedela da je to ena velika debela laž.
Šli smo v skedenj po kopalke in velike brisače, ter se zavihteli na kolesa. Sonce je sijalo in ob uri kolesarjenja (plaža je bila namreč uro in pol stran) sem že imela poten hrbet. Sopihala sem in vedela sem, kaj me bo najbolj sprostilo: Plavanje v ledeno mrzlem Norveškem morju.
Mimogrede, potem se MOČNO zaplete, zaenkrat je dolgočasno potem pa se boste tresli od nervoze kaj se bo zgodilo z Emily, Jackom, Iceom in Aisho. No, če vam je bilo všeč kliknite lajk, pa tudi komentarjev bom vesela :)
Lp,
P1
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super je :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Lp. fla
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Krasno!!! Spremljam!!!:heart::heart::heart::heart::heart:
0
 
Osebica (oprosti, nisem prijavljena)

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 29 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 50 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 33 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
MY LOVE potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

FANTI BFF JAZ

Zdravo bom kar začela
zaljubljena sem v enega izmed fantov v našem razredu. Ampak vanj je zaljubljena tudi moja BFF lani je bil zaljubljen vanjo in baje da sta že tudi nekaj imela pa ne mislim o spolnih odnosih ampak držala sta se za roke in tako naprej nič resnega zaden mesec lanskega šolskega leta pa sem se še jaz zaljubila vanj letos mi je priznal da je tudi on zaljubljen vame in od takrat naprej se ni več pogovarjal z mano prej, ko pa si še nisva priznala pa je bil čist ok do mene skupi sva se smejala in pač lahk bi rekla, da sva bla BFF. fora pa je v tem, da me ful žre če bi bil res v mene kaj bi rekla o tem moja BFF. opazila sem da od takrat naprej ko je bila zaljubljena vanj sj sma se družle pa vse to ampak ni blo to to. postala je oprostite izrazu samovšečna krava. rekla je da je itak v njo in pač tak js pa sem se ful trudla da moja ljubezen ne bi uničila najinega prijateljstva z prijateljico (BFF). strah pa me je tudi tega ker je vame zaljubljen fant v katerega jaz nisem pa mu ne želi povedati v obraz da nisem vanj.
prosim kaj naj naredim zaradi mojega " fanta " se žrem ne morem se skoncentrirati na svoje delo v šoli pa tudi ne vem kaj naj z vsem ostalim navedenem v pismu
rada vas imam
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(80)
Letošnja!
(64)
Ne opazim razlike.
(40)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Help Girl je odgovoril/a na
Ful lepo!:heart_eyes:Sploh pa oblačila!:stuck_out_tongue_winking_eye:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ooooo kok cute!!!:heart_eyes::wink::laughing:Predvidevam ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Hahahahahahaha!:joy::joy::joy:
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
𝐊𝐦𝐚𝐥𝐮 𝐛𝐨 𝐧𝐨𝐯 𝐝𝐞𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐭𝐞 𝐬𝐞
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo od tebe!:laughing:Pa vse najboljše ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo!:innocent::heart_eyes::wink:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ful lep top model!Sploh si jo pa Ginny zasluži ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ooooo kok je cute!:heart_eyes::wink::innocent:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Pozdravljena!:smile:Lepa slika :heart_eyes::wink::innocent:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Končno!:kissing_heart:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zgledajo odlično!:heart_eyes::wink::innocent:In ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Uuuuu zanimiv style in dobra ideja!:heart_eyes::wink::kissing_heart:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo!:heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Wow!!!Izgleda božansko!:heart_eyes::kissing_heart::heart_eyes:
 

Help Girl je odgovoril/a na
oooooo!!!Ful cute!:heart_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::heart_eyes:Maš ...