snofi
Naslednji Pil izide 1. septembra

Nova številka
Julij 2021

Revija
Izid: 2. 7. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Najboljša prijatelja 2. del

Najboljša prijatelja 2. del

5
EVo!!!:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:! Je že tu drugi del!! :relieved::relieved::relieved:
Mogoč vam je bil prvi res kr neki, tut men je bil, ampak vsaka zgodba se more nekje začet... Torej, če vam je všeč likeite pa naročte se name, da bote mel vse dele skupi, pa pokomentirejte, tut če vam ni všeč mi napište, da popravim:yum::yum: Pa, če ma še kdo kako idejo za to al pa kiro drugo zgodbo, naj tut kr napiše pod komentar spodi:point_down::point_down::ok_hand::ok_hand:


Ležal sem ji v naročju. V naročju moje Nikice. Bilo je toplo in udobno. Še bolje, kot pri mami. Bil sem nekaj posebnega in vedel sem, da me ima najraje med vsemi nami. Bil sem ponosen sam nase.
K nama je pristopila mami, kot jo je klicala Niki in me dvignila visoko v zrak. Kakšen lep razgled! Nisem še bil tako visoko! Videl sem bratce in sestrice. Položila me je na mizo in mi nadela moder trakec. Nato me je položila nazaj v naročje moji, samo moji Niki. Mami je roke uprla v bok: "Niki, tvoj izbranček je fantek!" Zasmejala se je in iz košare dvignila mojega bratca, ki je bil najsvetlejši od temnejših.
"Kako mu bo ime, Nikica?" je vprašal oči Mark. Pomislila je: "Ime mu bo Pluton!"

TEDEN DNI KASNEJE
Zdaj smo bili že dovolj stari, da so nas občasno spuščali ven, da smo se igrali na travi. Vedno je mene Nikica najprej odnesla ven in nato še ostale. Vedno sem počakal, da smo bili zunaj vsi je sedla poleg mene. Potem sem ji skočil v naročje in grizel vse živo. Lese, gumice, ki jih je imela okoli zapestja, njeno majico. Zraven se je vedno smejala. Potem sma skupaj tekla čez travo in se lovila. Malo mi je ukazovala. Govorila mi je "Sedi" in "tačko". Nič od tega nisem razumel. Ko mi je kaj ukazala, sem nekaj časa postaval pri njej, potem pa sem se usedel, ker se mi ni ljubilo stati. Potem mi je dala nagrado in me pohvalila. Očitno sem naredil prav. Kmalu sem dojel pravila te nove igre. Kadar je rekla sedi, sem pogel sesti. Pravila niso bila zahtevna. Hitreje, kot sem opravil nalogo, bolj je bila Niki vesela in ponosna.
Potem je nastopila dopolnitel pravil v tej igri. Poleg "sedi", sem moral znati tudi "tačko" in "lezi". Počasi sem dojel, kaj želi doseči.


4 TEDNE KASNEJE
Prihajali in odhajali so ljudje. Enkrat je prišel en fantek po imenu Lukas in odpeljal mojo sestrico. Prišla je še ena druga, starejša gospa, ki je vzela mojega bratca. Prišla sta tudi dva odrasla moški in ženska, ki sta odpeljala dve moji sestrici. Potem je nekam izginil še ne moj bratec, medtem, ko smo bili zunaj.

Bili smo samo še trije. Jaz, moj bratec ter moja sestrica. Ugotovil sem, da so bratca klicali Oswald, sestrico pa Roxy. Z njima sem se kasneje zelo povezal. Skupaj smo se igrali, se učili in se prerivali med sabo.
Potem je prišel deček, ki je bil približno tako velik kot Niki. "O. živijo, Niki!" jo je pozdravil fant. "Hej, Patrik!" A, tako torej. On je bil pa Patrik. "Katerega boš vzel?" Pokazala je na nas. Nato me je dvignila v naročje in me pobožala za ušeskom.
"Ta, ki ga držiš mi je zelo všeč. Kako mu je ime?" Vstopil je oči in zagledal Patrika: "O, živijo, Patrik!" Začel je nekaj brskati po omari. "Živjo, Mark!" ga je pozdravil. "Izbiram psa zase." Niki se je obrnila nazaj in me položila v košaro. Zdaj je dvignila Oswalda in Roxy.
"Ta dva sta na voljo." Oči je prišel k nam z novimi trakci. Imel je modrega, rozega in zelenega.
"Niki, zamenjajta jim ovratnice. Stare so jim že pretesne." je rekel in dložil trakce na mizo. Očitno so to ovratnice. "Patrik, ne zmeni se za Niki. Tudi Pluton je na voljo. Ka boš vzel?" ga je vprašujoče pogledal. Patrik je pogledal proti Niki, ki do ji po licih zekle solze. Roke je držala v pesteh. "Ja, vzel ga bom," je rekel Patrik.
"To ni pošteno!!!" je zavpila moja predraga Nikica. Nisem je še slišal, da bi se drla ali vpila. Vzela me je v naročje. Solze žalosti so ji tekle po licih. Kapljale so na mojo dlako. Nekaj je šlo narobe. Odpeljala me je v drugo sobo. Tam mi je snela staro in nadela novo modro ovratnico.
"Pluton. Moraš iti z njim, prav? Vem, da ni pošteno, ampak ne gre drugače." Je omenila, da grem z njim????" Zdaj pojdi z njim, potem pa te pridem iskat, obljubim." Žalostno sem jo pogledal. Čutil sem žalost, izgubo. Imel sem jo najraje na svetu. Še raje od mame.


ČEZ ENO URO
Tuje roke so me položile v kletko in me odnesle v avto. Zaprle so vrata. Čez okno sem videl Niki, ki stoji na cesti in joče. Še jaz sem zacvilil "Kaj pa jočeš, Mali?" je rekel Patrik. "Saj ve. Ne maraš vožnje, kajne? Saj bomo kmalu doma. Boš videl, da ni hudo." Avto je odpeljal. Ostal sem sam. Sam s tujimi ljudmi. Videl sem Nikico, mojo drago Nikico, ki je izginjala v daljavi.

Če vam je bilo všeč, likeite in se naročite, da ne boste zgrešili kakšnega dela:yum::stuck_out_tongue_winking_eye::relieved:
Lep dan:two_hearts::sparkling_heart:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
hey, prvi del sem že prebrala, zdaj pa še drugega. Všeč sta mi:stuck_out_tongue_closed_eyes:
1
 
LinaMalina
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Purfec my Ibff nadaljuj z zgodbo supr je:peace::kissing_heart:
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

Night girl

VSE VSE 2 2. del

Ogledov: 11 Odgovorov: 0
 
3
Nice girl

Krvavi mrak 1. del

Ogledov: 15 Odgovorov: 1
 
5
Little girl
 
3
LoveGinnyWeasley

Volkovi 2. del

Ogledov: 17 Odgovorov: 1
 
0
JustLilly

Iščem še

Ogledov: 25 Odgovorov: 2
 
3
Sara Marita

Ljubezen na prvi pogled 1. del

Ogledov: 29 Odgovorov: 3
 
5
Nice girl

Krvavi mrak prolog

Ogledov: 31 Odgovorov: 2
 
5
LoveGinnyWeasley

Volkovi 1. del

Ogledov: 19 Odgovorov: 1
 
3
Bralka zgodb potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

Dolgčas

Spet jaz...
Uglavnem, danes bo primer čist kratek.
Sama sem doma s našim psom in bom sama do približno štirih al pa celo šestih. To je PREVEČ. Ne vem kaj naj delam, da se bom zamotila. Nočem bit ves čas na računalniku pa buljit v Teve...Plissss pomagite :pray: Mi date kakšne ideje kaj naj delam? Lahko tut kej za ustvarjat pa risat, sam kaj nej narišem pa ustvarim? Potebujem ideje...
Hvala!
Aros
P.S - Sem že prjatlco povabla na obisk, se mi še ni javila (njbrž še spi) uglavnem- pol ob enajstih jo bom še poklicala in vse, ampak ne vem če bo sploh mela čas...
Hvala vsem za pomoč!!!
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Koliko knjig iz Pilove knjižnice ste prebrali?
Nobene :(
(175)
Več kot eno, manj kot pet.
(233)
Več kot pet!
(164)
Več kot deset!
(165)
Kakšna knjižnica?
(105)

POIŠČI PILOVCA/KO

Zadnji odgovori

WhoLovesBooksAndMusic je odgovoril/a na
Ojla sweetheart! Ti ne veš kok je blo men ...
 

Blank je odgovoril/a na
Ah nisi me užalila. Sem bla mal sad ko sm ...
 

history girl je odgovoril/a na
ter se posvetil kakanju in naprej brau časopis
 

DanceTogether je odgovoril/a na
okj ljudje nehite se spraulat na popularne ...
 

Loud girl je odgovoril/a na
LANGUAGE PLEASE... :expressionless:
 

Blank je odgovoril/a na
Pokaš. Baje da je proti stresu.
 

HP fan je odgovoril/a na
Heeeeej... jp, pozna sem ampak bi se zelooooo ...
 

Sara Marita je odgovoril/a na
Bravo
 

HP fan je odgovoril/a na
jst sem za:heart:
 

Sara Marita je odgovoril/a na
Ja pokaš
 

LoveGinnyWeasley je odgovoril/a na
to je tudi meni isto ampak se ne meni zanje ...
 

d je odgovoril/a na
Pokaš
 

Panda sem🐼 je odgovoril/a na
Bravo!!!!:hugging::hugging::hugging::hugging::hugging:
 

Anika0712 je odgovoril/a na
kje v grciji pa ste? js sm zdj v grciji na ...
 

Night girl je odgovoril/a na
o ful ti priporočam da prebereš zgodbo od ...