snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Osamljena ulica 5. del

Osamljena ulica 5. del

7
Še en del je tukaj... Res se opravičujem za slovnične napake, to pač ni moj talent. Upam, da vam bo zgodba všeč. Sprejemam kakršnekoli komentarje saj se iz napak učimo! Zdaj pa k zgodbi:

LEIA
Joj ne, kaj se je zgodilo. stopila sem v hišo. Stoli so bili po tleh, knjige so bile zmetane iz omare, kuhinjske omarice so bile odprte… Nekdo je vlomil. Hitro moram poklicat očija. Roko dam v žep in telefona ni. Pogledam še v drugega. Moj telefon je izginil. Ampak kje bi ga lahko pustila? In kdo je hodil po našem stanovanju? Grem po kolo. Kolesa ni. Nekdo mi je ukradel tudi kolo. zdaj sem brez telefona, kolesa in polovice stvari iz naše hiše. Grem pa pač peš.
*pri Elli*
Po petnajst minutni hoji sem prispela do Elline hiše. Potrkala sem na vrata. Nič. Sklonila sem se in pobrala kamenček. Vrgla sem ga v Ellino okno. Nič. Pobrala sem še enega in ga vrgla. Ella je pokukala skozi okno in ko ma je zagledala je stekla, da mi odpre vrata. “Kaj pa ti tu?” hitro reče. “Greva lahko naprej? Ti v sobi vse povem,” odgovorim. Prijela me je za roko in me odpeljala v njeno sobo. Usedli sva se na posteljo. Razložila sem ji, kako je doma vse razmetano in, da moje stvari manjkajo. Ella je vzela njen nahrbtnik. Odprla ga je in iz njega vzela moj telefon. “O, saj res! Dala sem ga v tvoj nahrbtnik, ko sva lizali sladoled,” se spomnim. Ella pokima in mi ga potisne v roke. Nemudoma pokličem očija. Oglasi se. Povem mu vse kar se je zgodilo. “Takoj pridrvim domov,” še reče in odloži. Z Ello sva vzeli njeno kolo in se odpeljali.

ELLA
Veter mi piha v obraz. Noge me že bolijo od poganjanja kolesa. Res mi je žal za Leio. Ko končno prideva do njene hiše stopiva iz kolesa. Leia že steče v hišo. Njej je lahko. Ona ni poganjala kolesa. Saj je vseeno. Po kratkem počitku stečem za njo. V hiši je res vse tako kot je opisala Leia. Razmetano, prevrnjeno. “Leia! Poglej! Tisti vajin kipec iz Španije manjka!” ji zakličem. Leia se ozre po omarici pod na kateri je še danes zjutraj stal kipec nje in njenega očija. Leii so pritekle solze. Vedela je, da je to samo kipec, ampak je bil iz njenega edinega potovanja v življenju. Edih počitnic, ki jih ni preživela tukaj. Žal mi je bilo za njo. Zaslišali sva avto, ki je pridrvel in grdo parkiral pred hišo. Bil je Lein oči Luke.

LEIN OČI (Luke)
Parkiral sem. Takoj sem skočil iz avta in zaloputnil vrata. Stekel sem v hišo, da bi preveril situacijo. Stopil sem vanjo. Skoraj bi me kap. Preveril sem vrata, če so kaj poškodovana. “Seveda, lahko bi tudi midve takrat preverili vrata, če se je zgodil vlom” zakliče Ella. “Čudno, vrata so brez najmanjše poškodbe ali odrgnine,” se začudim. “Pa, pa, pa…,” jeclja Leia “...saj to ni mogoče!” ji končno uspe dokončati. Tudi meni je čudno saj sem prepričan, da sem vrata zaklenil. “Ni takooo čudno!” zakliče Ella in nadaljuje “Čisto mogoče je, da je eden od vaju pustil vrata odklenjena.”

LEIA
Zelo me skrbi kaj bo. “Oči? Naj pokličemo policijo?” ga hitro vprašam. “Hm...Pa dajmo, skoraj bi pozabil, da obstaja!” se je zadržano nasmejal. Zelo imam rada mojega očija. Všeč mi je, ker tudi v resnih situacijah najde prostor za smeh. Oči že kliče policijo. Zanima me kaj govorita. Ampak ker vem, da policije ni primerno dati na zvočnik mu ne težim. Oči je prenehal. “Pridejo čez približno pet minut,” reče resno.
*ko prispe policija*
Policija raziskuje območje. Strah me je. Zelo strah. Upam, da se bo vse uredilo.

LP in če ti je všeč lahko daš like ali pa napišeš kak komentar. HERMIONE GRANGER :grimacing::confounded::heartpulse::wink::blush:
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Supeer!
Spremljam!
0
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Jaaaa. Odlično! Zeloooo mi je všeč!
Lysmays (Love you so much and your story)
Tvoja dg
0
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 30 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 29 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 36 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 50 Odgovorov: 2
 
5
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 34 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
nevemmm potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

prijateljice

hej! imam kar zakomplicirano oziroma dilemo.
jaz in moja prijateljica, dajmo jo poimenovati Ela, sva bff in se res, res dobro razumeva. zelo rade se pa druživa tudi z dvema prijateljicama po imenu Kaja in Taja (NAKLJUČNA IMENA). no uglavnem. midve z elo se res dobro ujameva ampak zadnje čase pa opažava da se Kaja in Taja omikata iz najine družbe, ker one hočeta biti kul -kar očitno midve nisva-. S kajo se že tako mogoče kakšna 2 tedna ne druživa ker postaja nesramna in druži se z onimi puncami ko so kul. res se je spremenila. pa tudi preklinja ogromno, v šolo hodi kar v modrcih, čist res čist razgaljena.
no zdaj pa na glavno stvar. kaja in taja sta mislim da bestike. ko sem sama z Tajo je super, ampak ko se druži z kajo se pa obnaša čist nasprotno. ko sva s tajo same ful šinfa oziroma govori za hrbtom KAJE in govori kako je smotana, grda itd, a ko pa je z tajo sta pa ves čas skupaj, naju čist skos ignorirata in se važita in družita z kul ljudmi.
ne zdi se mi prav da tako grdo govori kaji za hrbtom a ko sta skupaj se pa čisto razumeta.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(80)
Letošnja!
(64)
Ne opazim razlike.
(40)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Help Girl je odgovoril/a na
Wow!!!:heart_eyes::stuck_out_tongue_winking_eye::smiley::upside_down:Zelo ...
 

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
šolsko dekle maby
 

Eleven jane hoper je odgovoril/a na
jas sem v karanteni zdaj ni mi najboj všeč ...
 

Power Girl je odgovoril/a na
Jaz bi se prijavila! :D Se pravi, imam srednje ...
 

Power Girl je odgovoril/a na
Hello! Imam iste simptome kot vidve z Nightie. ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ful lepo!:heart_eyes:Sploh pa oblačila!:stuck_out_tongue_winking_eye:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ooooo kok cute!!!:heart_eyes::wink::laughing:Predvidevam ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Hahahahahahaha!:joy::joy::joy:
 

cute girls 1 je odgovoril/a na
𝐊𝐦𝐚𝐥𝐮 𝐛𝐨 𝐧𝐨𝐯 𝐝𝐞𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐭𝐞 𝐬𝐞
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo od tebe!:laughing:Pa vse najboljše ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Zelo lepo!:innocent::heart_eyes::wink:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ful lep top model!Sploh si jo pa Ginny zasluži ...
 

Help Girl je odgovoril/a na
Ooooo kok je cute!:heart_eyes::wink::innocent:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Pozdravljena!:smile:Lepa slika :heart_eyes::wink::innocent:
 

Help Girl je odgovoril/a na
Končno!:kissing_heart: