snofi
Naslednji Pil izide 1. oktobra

Nova številka
September 2021

Revija
Izid: 1. 9. 2021
pepca oblacek

Pisalnica - Otroci polkrvnih 6. del

Otroci polkrvnih 6. del

4
MACK:
Celotno dvigalo je bilo stekleno in s tem tudi prozorno. Tipke za nadstropja so bile obsijane s svetlobo Empire Statea. Kolikor sem vedel, naj bi se dvigalo povzpelo nad zgradbo, in se ustavilo zelo visoko.
»Torej...Gremo?« Halzej je pritisnila na bolj bleščečo in z draguljčki okrašeno tipko, na kateri je bila svetleča številka enajst plus. Bila je večja od drugih in s tem sem tudi domneval, da je prekrita z meglico. Smrtniki zagotovo niso smeli imeti pojma kako priti na pravcati Olimp.
Dvigalo se je nekoliko zatreslo in se začelo premikati.
Halzej se je mirno naslonila na steno/steklo dvigala in zamišljeno pogledovala proti tlom, medtem ko so nadstropja švigala mimo nas.
»Hmm...Bi se lahko spremenila v mlajšo? Res mi je nerodno biti z dvema-«
»To vendar ni mogoče! Razen če si...«
»Bog,« me je dokončala Anny in se namrščeno ozrla k najini odrasli spremljevalki. Sestrin obraz je postajal zelenkaste barve in trebuh si je objemala z rokami, Halzej pa opazovala z tistim namrščenim izrazom, ki se mi je zdel kakor da nemo prosi: Tudi če si boginja-Ne daj mi še enega razloga za bruhanje.
Halzej je prhnila, nato pa se mrko zasmehljala.
Zažarela je in njena avra je zasijala. Kakor nenadno se je meglica okoli Halzej pojavila, je tudi izginila.
Na mestu, kjer je stala odrasla Halzej, je zdaj stala...Pomlajšana Halzej?
Po nosu je imela posutih nekaj sončnih pegic, njene oči pa so se bliskale bolj igrivo. Obuta je bila v alstarke, oblečena pa v sivorjavo jopico, ki se je skladala z njenimi črnimi lasmi, ki so bili vidno bolj valoviti in speti v figo.
»Uau,« je dahnila Anny in izgledalo je, da jo je Halzejina preobrazba povsem odrešila slabosti in strahu pred višino.
HALZEJ:
Nejevoljno sem si gumico, ki mi je spenjala lase v figo povlekla dol. Lasje so se mi razsuli po rami in se udobno namestili na mojem hrbtu.
Gumico sem pospravila v žep, hkrati pa se preklinjala. NIKOLI mi ni uspelo preobrazbe opraviti brez, da bi bili moji lasje speti v profesionalno oblikovano figo.
Tista dva Jacksonova smrkavca-oziroma zdaj moja vrstnika-sta strmela vame, kot bi bila vesoljec. »Torej...Ti si...Boginja?« je skorajda strahospoštovalno vame gledala Anny, Mack pa se je naslanjal na steno, popolnoma osupel.
»Ne!« sem revsknila in odmahnila z roko: »Ne ravno boginja, ampak-«
Dvigalo se je zatreslo, Annyjina koža pa je spet pridobila zelenkast pridih.
»Pridita, zunaj bo-« zmajala sem z glavo. Skoraj bi že relkla: bolje. Pa saj to skoraj ni mogoče. Pozejdon ali Neptun Macka ni brez razloga poslal na nalogo vredno življenja. To sem vedela. »Pripravita se na najhujše, a upajta na najboljše,« sem zamrmrala Jacksonovima, predvsem Anny in izvlekla svoj meč.
»Gremo,« izstopila sem iz dvigala.
MACK:
Tale Halzejina preobrazba me je pretresla. Ko sem slišal ton Halzejinih besed, na način kako je izrekla-najhujše...Kar slabo mi je postalo.
Izvlekel sem očetov Plimni tok in sledil spremljevalki skozi vrata. Z dvignjenim mečem sem se počutil varno, še bolj kot ponavadi. Spomnil sem se besed, ki mi jih je rekel oče, ko mi je predal svoj meč.
Vedno boš varen s tem mečem. Zaupaj mu. Zaupaj meni.


Evoooooooo!!!
Dans MOGOČE pride še en del (vem, uau), tko da be readyyy!
Vsazga lajka in komentarja bom veselaa!!!
LYSMMM :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
P1
 

Odgovori:

Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
i love it! res nimam drugih besed:purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Wawawawawawawawawawawawawawawaeaeawawawawawawawawawawawaeaeawawawawawawawawawawaeawaw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;!!;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Popolno! }{}{)!{n


:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::sparkles::sparkles::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::sparkles::hibiscus::hibiscus::kiss::kiss::revolving_hearts::revolving_hearts::kiss::kiss::revolving_hearts::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring::ring:
1
 
Najboljši odgovor
Super odgovor
Dober odgovor
Odgovor
Neprimeren odgovor
Super!
:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
i love it!
Samo lase ima dolge a na koncu porezane z mečem tako so porezani v nekakšnem loku.
Drugače pa super!
:heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:
1
 

Moj odgovor:

Vsebina odgovora:
Vzdevek:
Pisalnica

:')

poezija

Ogledov: 23 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
3
ManonWhitethorn

Točka preloma 1. del

Ogledov: 27 Odgovorov: 0
 
7
dragon girl

Legenda o zmaju 9. del

Ogledov: 34 Odgovorov: 1
 
2
Šolsko dekle

Čarobni dnevnik Klare Čarovnik

Ogledov: 47 Odgovorov: 2
 
4
Marc Marqez fan

ZA VOGALOM 3. del

Ogledov: 28 Odgovorov: 2
 
5
Super sister
 
4
U WANT TO MUCh potrebuje pomoč ali nasvet v
Svetovalnica

ZAKAJ HOČEM ŠE.....!??!?!

Hi.ii.
Imam fanta imam 15 let in sem imela spolne odnose. Ta moj fant in jaz sva jih imela zelo dolgo kakih 5 ur. Meni je bilo zelo všeč in ful mi je pasalo.... ampak..... Jaz ves čas hočem še.... In mislim da s tem postajam obsedena. Hočem da me tuki objema, poljublja, liže (oprostite vem čudno), se me povsod stiska in me tudi grize (ne skbite pac mislim grize kot res intenzivno in močno poljublja) in to vse me spolnimi odnosi.... Ta moj fant je res super in on pravi da alhko imava seks jaz pa tudi. Res sva si všeč. Ampak ali se vam zdi prehitro....?
Sem pregroba? Glavna zežaava v meni pa je..... da ko ga vidim ga kar nekam zvlečem npr. v šoli greva kar na wc in se tam cmokljava in enkrat sva se slekla so spodnjega perila amapk sva se hitro preoblekla nazaj ker nisva hotela težav. Ampak pač k oga vidim kar postanem horny in hočem še ful in hitro. Najbolj mi je bilo primer všeč ko me je on sleku jaz pa njega..... in pol sva imela spet spolne odnose in se pritiskala na steno... Je pa ena stbar......... Mislim da naju je nekdo videl cez okno in..... mislim da je bila to moja soseda pa nočem da pove staršem. Prosim da mi odgovorite na ta vprašanja....
1. Ali sem premlada za seks?
2. Ali sem pregroba in preveč hočem?
3. kaj naj naredim če me soseda pove staršem?
4. Kaj naj naredim vsak dan hocem več spolnih odnosov in vsega drugega.
5. Hvala za vse odgovore upam da nisem čudna preveč in hvala v naprej.
Lp,
I WANT TO MUCh
.
 

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Vprašanje

Katera naslovnica Pila vam je bolj všeč?
Takšne, kot so bile prejšnje šolsko leto.
(62)
Letošnja!
(49)
Ne opazim razlike.
(33)

POIŠČI PILOVCA/KO

Oglas

Zadnji odgovori

Super sister je odgovoril/a na
Zakaj ni na seznamu Alenke Trogrlič in Lepe ...
 

Super sister je odgovoril/a na
Lepa mucka :revolving_hearts::two_hearts:
 

Caro (odjavlena) je odgovoril/a na
Zelo je lepo Pitaja!!! Res lepo, a ste to ...
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
hahahahaha.Popoldne če se registriram dobiš ...
 

Caro (sment spet me je odjavlo) je odgovoril/a na
Meni se pa zdi bolj unikatno šolsko dekle, ...
 

je odgovoril/a na
zelo lepo!!!:open_mouth::thumbsup:
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
Ups zmotila sem se.Štirim lajkom se zahvaljujem
 

Šolsko dekle je odgovoril/a na
Kaja Karba Kaya Solo Nik Škrlec
 

WolfGirl je odgovoril/a na
Js sm tok ljubosumna k neznam tko lepo risat:unamused: Ampak ...
 

Loud girl je odgovoril/a na
WOW ful lepo!!🤩🤩
 

Valko gamer je odgovoril/a na
2.
 

Yt glasovanje je odgovoril/a na
Opravičujem se za napake pri pisanju. Kjer ...
 

Nnnnnnnnnnnnnnn je odgovoril/a na
hmmm šolska punca se mi zdi bols
 

Revija PIL je odgovoril/a na
Torej primerna definicija v tem kontekstu ...